|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
17.7.2009 8:01:06   
aleži
Urši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna, da si se javila in user posted image user posted image user posted image user posted image  Lukcu.... komentirala ne bom, ker ne morem .....delamuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.7.2009 8:35:17   
terida
Ursi, lepo te je brat, čeprav novice niso pretirano navdušujoče. No, super da je Luka že pravi fant in da je priden. user posted image user posted image user posted image pa za čakanje, zdravnike in neprespane noči! Upam, da se vam vse čim prej porihta! user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pikapoke za Eriko. Zgleda, da so pomagale, ker nekaj še smrka, a je sicer ok. Predvsem pa sem vesela, da se ni nalezna trebušne viroze od Lane od TamareV, ki jo je prebolela ta teden. TamaraV, daj se kaj javi, povej kako ste!

Kako si pa ti, Zofy? A ste tako zaposleni z iskanjem stanovanja, da ne najdeš trenutka za nas? user posted image Kako je bit en teden brez Julije?

Sem pa jaz zdaj malo slabše... nima veze z nosečnostjo, nekaj sem staknila. Že par dni me zjutraj in zvečer fejst boli grlo. In to je vse. K'r neki, vem, samo je tečno, ker res boli in težko požiram in kar čakam ali se bo kaj izcimilo iz tega. Pa še nobenega resnega zdravila ne morem vzet, da bi prej minilo... Ok, sem že nehala jamrat user posted image

Nekaj sem vas hotela vprašat - a bo katera dala otroka kmalu spat na veliko posteljo? Mi bomo morali s tem začet oktobra oz. novembra, ko se bomo preselili v "novo" stanovanje, ker bova posteljico rabila za dojenčka. Samo sem danes gledala Eriko, ko je spala, in ko je res fajn stegnjena, se mi zdi, da ji ta posteljica itak ne bo več dolgo časa prav. Saj ne, da bi jo že prerasla, a velikokrat spi z iztegnjenimi rokami in kar zapolni posteljo. Nekatere imate kar velike malčke (do ključev v vratih lahko sežejo, mi smo še daleč od tega) in me zanima ali je katera že razmišljala o tem, da bo otroka prestavila na ta veliko posteljo? Mene po pravici povedano malo skrbi kako bo Erika prenesla selitev in novo posteljo, samo ni druge...

Upam, da boste tako pridne kot v preteklih dneh, da bom imela kaj brat. Pa, pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.7.2009 8:44:39   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Sem pa jaz zdaj malo slabše... nima veze z nosečnostjo, nekaj sem staknila. Že par dni me zjutraj in zvečer fejst boli grlo. In to je vse. K'r neki, vem, samo je tečno, ker res boli in težko požiram in kar čakam ali se bo kaj izcimilo iz tega. Pa še nobenega resnega zdravila ne morem vzet, da bi prej minilo... Ok, sem že nehala jamrat user posted image

vzemi samo limono, med, mlačno vodo, čajčke, ŽAJBEL NE SMEŠ, panthol tablete za grlo lahko jemlješ... pa cartanjeuser posted image

Nekaj sem vas hotela vprašat - a bo katera dala otroka kmalu spat na veliko posteljo? Mi bomo morali s tem začet oktobra oz. novembra, ko se bomo preselili v "novo" stanovanje, ker bova posteljico rabila za dojenčka. Samo sem danes gledala Eriko, ko je spala, in ko je res fajn stegnjena, se mi zdi, da ji ta posteljica itak ne bo več dolgo časa prav. Saj ne, da bi jo že prerasla, a velikokrat spi z iztegnjenimi rokami in kar zapolni posteljo. Nekatere imate kar velike malčke (do ključev v vratih lahko sežejo, mi smo še daleč od tega) in me zanima ali je katera že razmišljala o tem, da bo otroka prestavila na ta veliko posteljo? Mene po pravici povedano malo skrbi kako bo Erika prenesla selitev in novo posteljo, samo ni druge...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi smo dali Žigca spat na veliko posteljo pri 2,5 čez, do takrat je spal v posteljiciuser posted image user posted image user posted image , ker sem mu lahko dala dol ograjico in je sam hodil gor in dol in še jogi vzpodaj da ni padel...oz. če bi padel, bi padel na mehko user posted image
Nasvet: obezno kupi ograjico oz. varovalo katero jo daš na posteljico in je SUPER..tako boš spala brez strahu ponoči user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170717

zdaj pa res grem, če ne....

< Sporočilo je popravil aleži -- 17.7.2009 8:46:06 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.7.2009 10:01:01   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Kako si pa ti, Zofy? A ste tako zaposleni z iskanjem stanovanja, da ne najdeš trenutka za nas? user posted image Kako je bit en teden brez Julije?

Dober dan, si me zbezal user posted image . Ja, res je, da ko je kaj fraj med delovnim časom, iščem po netu nepremičnine. Samo ne, nisem nič pametnega našla, ker so cene še kar navite. Privoščim vsem nepremičninarjem (no ajde, tistim pohlepnim), da propadejo.

Včeraj so objavili v Financah statistične podatke za drugo četrtletje kjer so ugotovili, da je padla prodaja za 40% v primerjavi s 1. četrtletjem in za kar 80% v primerjavi z istim časom lani.
No, danes pa piše v Financah, da nepremičninarji ne verjamejo statistiki in da se je pri njih prodaja povečala, sploh v juniju in da pričkujejo, da se bo trend obrnil in bojo cene in prodaja začela rast. Kaj naj rečem... naj vsi ti, ki tako lažejo, propadejo. Čim prej. To, daje prometa za 80% manj kot lani, je kar precej katastrofalen podatek, tako da bova midva še malo počakala, itak se stanovanja ne prodajajo. 

Drugače pa je moje počutje user posted image . Blagor tistim, ki sploh ne čutijo, da so noseče. Meni je spet slabo, ponavadi popoldan in zvečer, zdaj pa že 3. dan tudi zjutraj. In utrujena sem toliko, da v bistvu izkoriščam fraj dneve, ko je Julija na počitnicah, za spanje. Včeraj sem šla spat ob 20.30. To se mi ni zgodijo od hudih žurerskih časov...

No, danes pa grem že ob 14 iz službe in direktno v Izolo h Juliji. Jo prav že pogrešam in komaj čakam, da jo vidim in da jo bom celo poljubčkalauser posted image

Tigrasti komarji: jaz sem mojim govorila, da niso kul bazenčki na Obali, ker pride pol cel roj teh komarjev. In so vseeno postavili bazenček na balkon in bili zraven, ko se je Julija kopala, samo tej komarji so tako majhni, da jih sploh ne opaziš. In Julijo so čisto popikali. Je rekla mama, da je taka kot bi se v njo zapodil roj komarjev.user posted image Revicauser posted image . Samo hvala bogu je pridna in se ne praska, nona pa jo pridno maže s fenistilom.

No, zdaj pa grem še malo dela, da bom lahko že čez 4 ure štartala proti morju. Juhej!!!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.7.2009 10:02:54   
Zofy
Velika postelja: mi jo bomo tudi prestavili, ko se bomo preselili, oz. ko bo prišel dojenček. Pa seveda bomo dali ograjo. Samo mislim, da pri dobiš pri mladinskih posteljah ograjo že zraven?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.7.2009 10:32:04   
Zofy
Še to sem vam pozabila povedat. Včeraj sem imela 1. pregled in je G na UZ ugotovila, da imam ful veliko cisto na enem jajčniku. In imam čez 14 dni kontrolo, da vidi. če raste ali se manjša oz, razpada. In če se bo večala, bom mogla na operacijo user posted image . baje se dela laporaskopija tudi med user posted image , samo kaj to pomeni, da ne dajo nič proti bolečinam? Ah, ne bom paničarila doker ni potrebe.  Rok imam pa po UZ 10.2., ampak roka pravega še itak nismo določali.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.7.2009 13:06:55   
Dinki
dan punce,
se še jaz na hitrco oglasim.

Ursi2, hojla!!! user posted image
lepo, da si se malce oglasila. Držim pesti, da se noči pri vas uredijo in da se boš končno imela možnost naspat user posted image user posted image user posted image .
Čestitke Lukiju za vse nove napredke. Vidim, da kar se tiče mehanike je isti kot moj Tit. Sedimo doma in zasliši zunaj soseda ko kosi travo in reče takoj brrrm, brrrm in pokaže s prstkom čez oknouser posted image . Enako je zunaj pri avtomobilih, motorjih,...Od včeraj dalje pa zna tudi reči papa. Torej pomaha in reče papa user posted image .

Terida, se mi zdi tale predlog od Aleži super kar se postelje tiče user posted image . Tako boš res vsaj mirna ponoči. ji pa poskusi čim nižjo posteljico kupit. Sej se da te otroške kar nizke dobit. Jst Titka zaenkrat še ne bom dajala v drugo posteljico, ampak bi pa zagotovo enako naredila v tvojem primeru, torej če bi pričakovala še enega  user posted image . Je pa tudi Tit že zelo velik v svoji posteljici (120), ampak naj omenim tudi, da je izredno živahen ponoči. To se glava premakne v noči iz enega konca na drugi user posted image . Ampak je pridka, spi celo noč in zjutraj ko se zbudi že doooolgo časa ne zajoka, ampak začne klicati najprej zaspano mamiiiii, mamiii, potem se pa počasi glas okrepi in je ta mami zmeraj glasnejši user posted image . Če me še dolgo časa ni k njemu, medtem iz protesta iz posteljice ven vrže svojo ovčko in pando user posted image . OK, dost nakladanja.

Zofy, lepo se imej čez vikend s svojo miško! in upam, da te slabosti kmalu zapustijo user posted image user posted image user posted image . Tole za cisto user posted image ....No ja, sej se bo vse uredilo, važno je, da boš mamica že drugič user posted image . Pa čestitke za uspešen UZ user posted image . A že veš kaj pričakujete? Prav tako Terida in ostale nosečke?  

Grem še malo delat...
lepo se imejte čez vikend. Mi imamo danes piknik, častiva prijatelje še za najino poroko - stari dolgovi user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.7.2009 15:56:23   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Še to sem vam pozabila povedat. Včeraj sem imela 1. pregled in je G na UZ ugotovila, da imam ful veliko cisto na enem jajčniku. In imam čez 14 dni kontrolo, da vidi. če raste ali se manjša oz, razpada. In če se bo večala, bom mogla na operacijo user posted image . baje se dela laporaskopija tudi med user posted image , samo kaj to pomeni, da ne dajo nič proti bolečinam? Ah, ne bom paničarila doker ni potrebe.  Rok imam pa po UZ 10.2., ampak roka pravega še itak nismo določali.

moji svakinji so jo odstranili v 5. ali 6. mesecu nosečnosti, v anesteziji, je pa bila cista na maternici in so presodili, da je manj ogrožujoča operacija kot cista, če bi rastla naprej. vse se je lepo izteklo, nečak je zdaj že 11 let star. v 11 letih pa je medicina tako napredovala, da so zdaj sigurno bolj zverzirani, zato bodi mirna, sigurno te bodo prav posebej pazili!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.7.2009 17:47:03   
san
ursi user posted image

terida, jst sm dala izidorja malo pred 2. rd v večjo, tako od ikee, ki je nizka. super se j obneslouser posted image

zofy, vse bo ok, boš vidla. kot ti je že azzurra napisala.user posted image user posted image

nč, morm nehat, ker mam tečke okol sebeuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.7.2009 17:58:16   
Lona76
Evo punce. Jest sem že skoraj vse pripravila za na dopust, še u kufre zmečem, potem je pa od moža delo da vse to spravi v avto. Naj se znajde user posted image .

Ursi lepo te je spet brati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boste čimprej nehali okrog zdravnikov hodit. Pa da se ti vse skupaj malo umiri. Predvsem pa da se umirijo noči.

Zofy user posted image user posted image user posted image da operacija sploh ne bo potrebna. In da slabosti čimprej minejo. SO res tečne.

Tilen je šel pri nas v ta veliko posteljo ko je bil star 3 leta, ker smo se takrat selili in je takrat dobil svojo sobo in tudi veliko posteljo. Glede ograjice pa smo mi kupili tako ki se našraufa na rob postelje v Ikei, ker te ki jih imajo pri nas se zahakljajo pod jogi in pri nas je rob postelje in takoj jogi in je jogi v luft štrlel. Taja pa bo šla verjetno v veliko posteljo pri ene 2 letih. No ko bo tok velika da bo lahko sama na posteljo zlezla in iz nje brez padcev.

Nič grem do konca spakirat, ker potem pridejo škratki domov in ne bo nobenega miru, da bi človek še kaj naredil. Bi pa rada čimprej da grem zvečer kmalu spat, ker naj bi šli tam nekje ob 2-h zjutraj. Pa da se vsaj malo naspim.

Skratka punce uživajte,lepo se imejte, kaj načvekajte, pa upam, da se v teh 14 dneh ko me ne bo 4 nosečka pofočka.

Se beremo čez 14 dni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.7.2009 22:46:54   
Ursi2
živjo, dekleta!

Pa je končno spet vikend.
Se mi zdi, da živim samo za vikende, ko sem lahko po cele dneve z Lukijem.

Vam pa morem povedat, kaj se je zgodlo danes ponoči. No, sej sem vam povedala, da so že kar nekaj časa noči user posted image user posted image user posted image user posted image , čez dan pa tudi ni časa počivat. No, in danes me je  pa kr fajn matralo. In potem sem sanjala, kk mama že drugega dojenčka. In v tem se začne Luka jokat v resnici, jz pa sem sanjala, amapak tako živo, da imam še zdej slike pred očmi, kk je prišel Luka po mene v posteljo, da se Jure joče in me je za roko peljal v sobo. Meni se pa ni dalo pregovarjat, naj gre nazaj v posteljo in sma šla lepo v sobo. Pa sem vzela ga iz postelje in ga mirila in pela (Lukana, seveda), zraven pa sem gledala, kk Luka hodi okrog po sobi in se suče, pa se afna. Potem pa ga kr naenkrat ni bilo več in ga nisem našla, pa zaščitna ograja na stopnicah je bila odprta in ker je bilo še kr temno, me je bilo strah, da bi se po stopnicah zvrnil. Sem šla hitro k mojmu v sobo z Lukanom, ki mi je spal na rokah in sem ga zbudla čist panična, da ne najdem Lukana.
Pa moj skoči v zrak, hiter luč prižge in me gleda ko mal noro, kaj mi je, če ga imam na rokah. Jz pa sam: Aja, ok, kr zaspi nazaj. Pa sem šla nazaj v Lukanovo sobo. Tam sem se pa vsedla na kavč in sam študirala, kaj je zdej res in kaj ne. Moj seveda potem celo noč ni vredu spal, ker ga je bilo strah, kaj bom še blodla.user posted image user posted image user posted image  No, jz sem pa pol kr fajn spala.user posted image user posted image

No, pol pa moj razlaga njegovima dvema, kaj se je zgodlo, pa mi začne tašča razlagat, kk je gledala zdej en film, ko je ena padla v poporodno depresijo in je imela še od otroštva eno tako lutko dojenčka in je mislila, da je tisto lutko zakopala, je pa dojenčka živega.  Sem jo sam gledala, pa nisem vedla, kaj mi hoče zdej povedat. No, pa sem sam rekla, da jz nimam namena it Lukana kam zakopat. MI je kr obračalo, da je lahk kaj takega pomislila. Pa sej najbrž ni hotla, sam me je kr pribilo.

Drgač pa smo se imeli fajn. V službi je bila gužva, ampak je blo fajn, da je bla hitro ura 16, pol pa smo doma uživali. Luka se je kopal v bazenčku, pa v peskovniku se je igral, zabijal je žeblje, vozil se je s kolesom, gugal se je, s toboganom se je spuščal. No, neki je bilo še treba pojest in kar naenkrat je bila ura 20, ko smo se začeli spravljat spat. Je pa tako luban, se potem stiska pa crtlja in lubčke deva ene 20 minut, preden da zaspi. No, danes mi je pa zaspal tako, da se je vlegel na mene, dvignil majico in je imel glavo na trebuhu in se je počasi umiril in zaspal. Jz sem mu malo pela in govorila in ga je zmanjkalo. Tk je bilo lubano!!!!!!

No, jutri spet delamo, ampak bomo že, v nedeljo pa tast praznuje rojstni dan, tako da morem neki spečt eno pecivo, pa sem čisto brez idej. No, pa tudi brez prave volje. Ampak neki bom že skupaj spacala.

Pingvinčica, sej vem, daje bolje ne mislit na to, da bi rada zanoslča. Sam sem malo upala, da se bo prej primlo. Ker na Lukana sma čakala 5 let. Tako da upam, da bom zdej prej skapirala, za kaja se gre in bomo prej noseči!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Terida, za Eriko en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi ne fasala kake viroze. Pa tudi za tebe en kup user posted image user posted image user posted image , da bi te nehalo grlo bolet in da se nebi v kaj drugega razvilo!!!!!
Baje, da zelo pomaga, da piješ timijanov čaj ali mleko s prežganim sladkorjem oz karamelno mleko.

Velika postelja: No, nam se s tem še nekaj časa ne bo treba ukvarjat, ker sva itak morala kupit novo posteljo, ker sva na začetku imela en star kinderped (je bil še od mojga očija) in je tak smotan, da se ne da nižje spustit jogija in je bila velika nevarnost, da bi lahk ven padel, ko se je začel na noge postavljat. Tako da imava sedaj dve posteljci, tako da, ko bomo imeli drugega, bo še kake8-10 mesecev komot v tistem kinderpetu.
Vem pa, da ije sestra v Ikei (se mi zdi), kupila en pograd. Je zlo fajni, ker je spodnji jogi skor čisto pri tleh. Je brez nog in tega, tako da je mislim da največ 10-20 cm od tal. Pa je tudi imela neki takega razliko med prvima dvema in ni bilo noenih problemov. No, zdej sta pa stara 5 in 3 leta in je ta tretji v kinderpetu, onadva pa oba spodaj na postelji in spita čist brez problemov in nikoli ne padeta dol. Je pa fajn pograd, ker ima gor zaenkrat igrače zložene, čez kako leto bo pa lahko ta velika gor spala.
Ti pa tudi jz svetujem, da kupiš to zaščitno ograjico. Mislim, da je res tista v Ikei zlo fajna. Boš veliko bolj brez skrbi spala.

Zofy, ti verjamem, da je tole z iskanjem stanovanja noro.  Vem, ker morem velikokrat za sestro gledat in klicat in si velikokrat it tudi ogledat. Res vzam,e veliko časa in energije. Pa se za ker konec posebej zanimaš, al bote gledali, da vam bo všeč in bo cenovno dosegljivo?
Želim vam, da čimprej najdete enega takega, ko se bote takoj zaljuili v njega in ne bo predrag. To, s cenami je pa itak noro. Na našmu koncu lahko hišo prodaš, pa si v LJ še kakega 1,5 sobnega stanovanja ne moreš kupit. Adijo pamet!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da slabosti čim prej minejo in da ne bojo prehude, dokler da so!!!!!
Pa nacrtljajte se sedaj za vse nazaj in uživajte!!!!!!!
Pa en vagonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi cista kar sama razpadla!!!!Je pa res najbolje, da se zaenkrat ne ukvarjaš in sekiraš kaj preveč.user posted image user posted image

Dinki, ja zgleda, da so fantje pač že po krvi nori na mehanizacijo. Pa sploh ne morem verjet, kako je posrečen. Smo bili zadnjič v LJ in smo šli gledat, kako gradijo novi štadion. Je gledal, ko hipnotiziran. Iin pomoje, če bi ga spusrtli not, bi sam zlezel na žerjav, pa začel tam pritiskat gumbe, pa ročke prestavljat!!!!!!user posted image user posted image

Lona, uživajte na dopustu 100/h!!!!!!!!!!!!!
Jz tudi komi čakam naslednjega vikenda. Gremo letos za cele 3 dni na dopust. Gremo kar v Strunjan. Ampak važno, da se malo v morje namočimo. Se mi zdi, da bo že sam sprememba okolja ful pomagala. Sploh pa, da kake osebe kak dan ali dva ne vidim!!!!!!!!!

Lepo se imejte  in lep vikend vam želim!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 17.7.2009 22:48:42 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
18.7.2009 9:05:32   
Ursi2
Dobro jutro!

Vreme je tako kr neki, ampak zato pa bo še bolj pasala ena dobra
user posted image

Uživajte s svojimi malimi in velimi sončki!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.7.2009 15:07:12   
Joži79
Živjo!

Spet jaz po dolgem času. Vas kar malo pogrešam, ampak kaj ko je toliko dela in se komaj dohajam.

Nisem uspela prebrat, kako ste se imele v Izoli, upam da je bilo fino. Mi smo šli v tistem bednem vremenu v Moravske toplice. Tm je Juš seveda zbolel, tko da sva se kopala samo 1. dan. No saj ni bilo nič hujšega. Mislim da so bili zobki. Juš je namreč v dobrem mesecu prdelal 5 zob (3 štirice in 2 trojki). Priden. Upam da bo zdej neki cajta mir s tem.

Potem sva šla mal uživat v Savinjsko, pol pa na morje. Sem pršla z morja tok zmatrana, da bi rabla še en dopust. Sam kaj ko je blo treba nazaj v službo! Skos sem laufala za ta malim, delala potičke, vzdigovala na igrala, se guncala, itd. itd.. Sej je fajn, se sprostiš, sam sem pa na konc že skor dol padla. Sem bla spet bolj sama za vse.

No Juš že od 25.6. ni v vrtcu, je moj doma - seveda hodita vsak dan k njegovi mami (ona uči in ma seveda počitnce - cajta k dreka). No zabičala sem mu da morta bit 1 dan v tednu čisto sama - brez une user posted image . Ker jima res primanjkuje stikov in mali sploh ni navezan nanj in se skos name vesi. Pol naj bi šela pa v vrtec, čeprav ma moj zdej idejo, da nej bi še za en mesec podaljšali. Men sicer ni (že tko bo kriza it nazaj, kaj šele po 2h mesecih), no zdej mi pa še serje s to novo gripo in se mi sploh ne da kregat. Resno. Na konc ga bom pa spet jaz dobila konc avgusta ko bo mel mali krizo. Hvala. A ga bom še enkrat uvajala?

Drgač je pa Juš po vseh teh zobih začel ful govorit, zdej hoče čist sam jest, hodi zdej že tud kar dobro, v glavnem ful je napredoval. Pravi mali možek je. Ma pa na žalost spet une fleke k jih je mel že januarja in ga tok srbi, da včasih ponoč ne more spat in pol sili k men v posteljo in pol se še hoče stiskat. Sem včasih že kar malo živčna, ker bi rada vsaj ponoči malo miru - me namreč skos za lase vleče in čoha user posted image . Ampak drugače je pa res srček. No sej greva ta teden k P in upam da bo sedaj kaj ukrenila glede tega (do zdej smo dobivali skos ene bz kremce).

Upam da vas uspem kaj prebrat. Vidim, da vas je polno user posted image . Čestitke vsem! Upam da se spet kaj dobimo, da kakšno v živo rečemo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.7.2009 8:15:02   
terida
Živjo, punce!

Se najprej javim z novicami, bom potem še pokomentirala. Očitno sem se prehitro pohvalila, da Erika ni staknila trebušne viroze v varstvu, ker je v petek dobila drisko user posted image . Za vikend pa je imela en dan še vročino (malo manj kot 38,5, tako da je nisem zbivala) in enkrat je tudi bruhala. No, zdaj je že veliko bolje (nič vročine in bruhanja, tudi prave driske nima - še vedno kaka bolj "redko", a enkrat dnevno, počuti pa se super) in je v varstvu. Sem bila vseeno previdna in sem pri varuški preverila ali je pametno, da gre že nazaj (da ne bi še drugih okužila). Pa je rekla, da ni panike. Da je pri teh ta malih največji problem, če bruhajo, ker je to najbolj kužno (blato itak samo ona rihta in pravi da pazi). No, upam, da tega veselja ne bomo trosili naprej. Se mi pa res ni zdelo smiselno, da je doma, ker je v bistvu ok in je komaj čakala, da gre.

Jo pa moram prav pohvalit - kako ona pridno pije oglje! Medicinsko oglje proti driski ji dam kar tako, da tabletke zdrobim na žlici, dam zraven par kapljic vode in potem ona to poje dol. Seveda ji dam takoj po tem "nagrado" - eno žličko vitaminskega sirupa, ki ga ima zelo zelo rada. Saj vem, da sladke stvari niso dobre za drisko, a vseeno, tam so le vitamini. In ona to oglje lepo pije že par dni, čeprav zdaj že ve, da ni ravno dobrega okusa. Res je pridna - še jaz bi rabila več časa, da bi to dol pogoltnila! user posted image

Za vikend sem bila tudi jaz bolj ali manj sesuta. Saj izgleda, da je samo en prehlad, a je prav zoprno, ker porabim 100 papirnatih robčkov na dan. Non-stop nekaj kiham in smrkam in sem tega že pošteno naveličana! Zdaj sem pa spet v službi in pod klimo, tako da ne pričakujem kakega pretiranega izboljšanja. Hvala vsem za nasvete za naravna zdravila - jaz imam še od nosečnosti ene ogabne tabletke za grlo Granobil, ki vsebujejo same blage naravne učinkovine in so temu primerno neučinkovite user posted image

Nič, dovolj jamranja, vas grem še malo pokomentirat.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.7.2009 8:42:32   
terida
Nova postelja... Mi dobimo skupaj s stanovanjem kompletno opremljeno otroško sobo (pograd, omare, velika miza), tako da nove postelje za Eriko ne bom kupovala. Ta, ki je spodaj v pogradu, je pa kar visoka. O ograjici sem že razmišljala, čeprav tista iz BC ne pride v poštev, ker je rob postelje nad jogijem in ne bi šla noter (sem zadnjič prav posebej opazovala otroško sobo zaradi teh stvari). Bom pogledala kakšne ograjice imajo v IKEI, čeprav zna bit, da bomo zaenkrat porabili kar ograjico, ki je na zgornji postelji pograda. Te zgornje namreč še par let ne bomo potrebovali. Edino kar mi teži je, da se ne bom mogla usest zraven na posteljo - pograd je na L in ta spodnji del je itak že malo prekrit z omaro, potem pa še ograjica - nič prostora ne bo ostalo za mojo rito user posted image No, saj bo, se tolažim, da tudi zdaj ne lezem k njej v posteljico user posted image Upam samo, da bo dobro prenesla selitev, novo posteljo in potem še novega bratca/sestrico. Vse to se ji bo namreč zvrstilo v dobrem mesecu.

Zofy, gotovo boste našli stanovanje, ne skrbi! Zdaj je veliko več prodajalcev kot kupcev, tako da je prednost na vaši strani! Sem pa vseeno malo presenečena, ko sem brala kako vam gre iskanje. Zadnjič sem si kar predstavljala, da ste že izbrali novo domovanje na Brezovici in je to to user posted image Tudi če boste kupovali novogradnjo, se zavedaj, da se da cene nižat. Vidva kar pojdita nekam in povejta, npr. za neko stanovanje, ki ga prodajajo za 250 k EUR, da ponujata 200 k EUR in boš videla, da znajo zagrabit! Ker veliko novogradenj se prodaja po starih (beri: dragih) cenah, proda pa se potem za manj. Upam, da je počutje že kaj boljše! user posted image user posted image user posted image , da slabosti kmalu minejo, utrujenost pa tudi. Vem kako je težko bit ves uničen, če imaš malega otroka doma - ni isto kot med prvo nosečnostjo! Seveda še kup user posted image user posted image user posted image za cisto! Ne skrbi, tudi če pride do operacije, bodo že uredili, da bo vse ok. Tudi glede narkoze se ne boj, seveda ti tega ne bodo delali na živo user posted image Zna bit, da v takih primerih kako epiduralno dajo.

Lona, uživaj na dopustu!

Ursi, ti me pa s tvojimi sanjami vedno tako nasmejiš user posted image

Joži, lepo, da si se oglasila! Vidim, da se vam dogaja. Čestitke Jušu za vse napredke user posted image in user posted image user posted image user posted image za izpuščaje.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.7.2009 10:02:59   
Dinki
Dober dan punce tudi iz moje strani user posted image ,

no pa je spet ponedljek. Zakaj te vikendi tko hitro minejo user posted image ?
Mi smo se imeli super. V petek je piknik uspel. Smo se imeli luštno, sam jst sem ves čas morala loviti  našega malega živčka. Jst ne vem kako pride do te razlike med otročički. Kako so lahko eni tako mirni in sedijo v naročju staršev ves čas, moj pa tak firbec, vse ga zanima, povsod hoče biti, samo pri miru ne. Skratka, skrbi za mojo rekreacijo user posted image .
V soboto smo šli (ker je bilo vreme user posted image ) na razprodaje in je Titek dobil kar nekaj novih oblekic. Ma ne morem verjet kako poceni se da dobiti tam kjer je -70%. Tudi supergice Nike smo našli primerne za njegov nart user posted image . Sicer komaj, ampak smo jih le našli in v njih uživa, torej še en čevelj, ki si ga ne sezuva. HB!!!! No, potem smo ga pa v soboto še 1. strigli. Sicer je imel še zmeraj malo las, ampak je imel na določenih mestih že ful dolge pa čez ušesa so mu že šla in sva ga z očijem s skupnimi močmi ostrigla user posted image . Ma zdej je pa res fantek user posted image .

Lona76, UŽIVAJ na dopustu 100 na uro!!!!!!!

ursi2, ti pa res imaš nore sanje user posted image . Tvoja tašča pa......smo že pogrešali te njene "pametne" izjave user posted image . Držim pesti, da Jurček čim hitreje rata resničnost user posted image user posted image user posted image .

Joži79, dobrodošla nazaj user posted image .

terida, držim pesti, da je Erika že zdrava in da tudi tebi preneha prehlad user posted image user posted image user posted image .

Toliko od mene.
Uživajte!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.7.2009 23:14:13   
tina50
Pozdravljene moje punce!

ma sej vem, da sem smotana, pa da bi se lahko večkrat javla.
Zdej smo dali poroko čez in upam, da zdej bo pa mal več časa. no, razen ta teden, ko gremo jutri na morje. gremo, pa v Izolo do sobote. juhuuser posted image user posted image

Poroka je uspela, imeli smo se red super, noro fajn. sma bila do pol sedmih zjutraj. pa tako je bla leeeepaaaa.

kaj dosti vam, ne morem pisat, ker nimam časa, moram še nekaj spakirat,
sam to še vam povem................................................................................
.................................................

ma, sem hotla vse vaše komentarje prilepit, pa ne gre, ko citiram mi ne ponudi kopirajuser posted image
pa vseeno
no, tista nosečka, ki ste jo tako iskale sem JAZ!!user posted image  ne, me kregat, sam se nisem kaj preveč govorila, dokler nisem bila pri G, ker se men zdi tako neverjetno, dokler ga ne vidiš na UZ. pa še zdaj se mi zdi neverjetno. pa tud še nisem bila na nobenem forumu. pa še sreča, da nisem bila, ker mi je sreča sedaj naklonila, da se m marčevka 2010. po menzi imam rok 21.2., po UZ pa 4.3.. mi je rekel, da čisto mogoče, da sem zanosila kasneje, ker se mi še M ni uredila, glede na to, da sem imela samo 2X. Tako, da se bom vpisala kar pri Marčevkah 2010.user posted image

Upam, da nimate sedaj predebelih riti user posted image user posted image user posted image .

Ob tem, pa še tukaj seveda čestitam Zofy za njeno user posted image  in ji želim vse najlepše v nosečnosti, čimanj bolečin, slabosti,.....
Jaz sem jo slučajno našla med februarčicami, ker sem seveda že tam mal ferbcala, ker sem mislil, da bom pri njih. potem pa sem ji pisala zs, zato, pa je vedela zameuser posted image .
Jaz pa sem kar vredu. sedaj me malo križ boli(verjetno od sobote, ker sem plesala), špa včasih mi je sedaj slabo, ne prehudo,.......

upam, da niste preveč jezne, ker nisem prej povedala
vas berem, ko pridemo iz morja
upam, da se srečam s katero primorko,......
lep teden

< Sporočilo je popravil tina50 -- 20.7.2009 23:17:35 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.7.2009 0:51:18   
Ursi2
user posted image user posted image Tina, čestitke za user posted image !!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela, da si ti ta četrta nosečka!Pa še marčevka 2010!!!!!!!!!!Zakon!!!!!!!!!!!!
Želim ti lepo nosečnost!!!!!!!!!
Pa uživajte na morju!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Terida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Eriko, da bi bilo vse ok z zdravjem!
Pa pridna Erika, da tako  lepo pije oglje!Ma, še jz ne vem, če bi se prepričala, res je faca!!!!!user posted image user posted image

Joži, tudi tebe  je lepo spet brat!Lepo, da ste se lepo imeli na morju, si pa lahk samo mislim, kk zmatrana si mogla bit!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da se uspete zmenit nekako za varstvo, da bo tudi tebi ok! To, da je pa Juš s taščo veliko, ti pa verjamem, da te jezi!Jz sem tudi čist živčna zdej, ko vem, da je ona skoz doma in ne da niti 5 min mira!!

Dinki, super, da je piknik uspel!Ja, to se tudi jz sprašujem, kako so lahko eni tako lepo pri miru in samo opazujejo, jz pa samo letam za našim in pazim, da sen ebi po kakih stopnicah zvrnnil ali kaj podobnega!!!!!!!!
Pa super, da ste dobli kake fajn stvari na razprodajah in to tako poceni!!!!!!!!!

Nič, toliko za danes, jutri pa upam, da uspem kaj več napisat!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.7.2009 7:44:28   
terida
Tina50, bravo, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Sem res vesela, da si to ti, ker vem da si si zelo želela! In še enkrat boš marčevka, to je pa kar dvojna sreča user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.7.2009 7:45:04   
terida
Ha, ha, zdaj pa čakam, da forum spet oživi user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.7.2009 8:29:05   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

no, tista nosečka, ki ste jo tako iskale sem JAZ!!user posted image  ne, me kregat, sam se nisem kaj preveč govorila, dokler nisem bila pri G, ker se men zdi tako neverjetno, dokler ga ne vidiš na UZ. pa še zdaj se mi zdi neverjetno. pa tud še nisem bila na nobenem forumu. pa še sreča, da nisem bila, ker mi je sreča sedaj naklonila, da se m marčevka 2010. po menzi imam rok 21.2., po UZ pa 4.3.. mi je rekel, da čisto mogoče, da sem zanosila kasneje, ker se mi še M ni uredila, glede na to, da sem imela samo 2X. Tako, da se bom vpisala kar pri Marčevkah 2010.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  srečno da bo bila tako lepa kot za Lana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veš, da me prav spominjaš na mojo nosečnost, saj sem bila tudi jaz v prvo marčevka2005 in zdaj sem marčevka2008......kaj ni lepo!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da se srečam s katero primorko,...... mene sigurno da ja, kar pokliči, ker se vsak dan kopam v Izoli... pa da te vidim in vidim končno Lana

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.7.2009 8:44:02   
Dinki

no, tista nosečka, ki ste jo tako iskale sem JAZ!!user posted image
Upam, da nimate sedaj predebelih riti user posted image user posted image user posted image .

joooojjjj Tina čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj je to danes same lepe novice user posted image . Sem ti ravno na fb-ju zaželela lep dopust pa sem ti hotela še napisat, da pridete 4 nazaj pa se ne spodobi---no pa še dobro da ti nisem user posted image . Tudi jst ti želim eno prelepo nosečnost, da uživaš v vsakem trenutku! in to, da boš ponovno marčevka je pa itak šponsko user posted image user posted image .

Za rit si pa mal prepozna, moja je ziher kej zrasla v tem času k me je tolk firbec matru user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.7.2009 8:51:31   
Dinki

Tako, da se bom vpisala kar pri Marčevkah 2010.user posted image

no pa vendar ne pozabi na marčevke 08 user posted image

no, to je bil pa res prelep začetek dneva. Tu krasna novička, na fb-ju prekrasne slikice Lukca pa še ene slikice moje dobre prijateljice in njenega sinka, ki ga je rodila prejšnji teden...skratka polno enih čustev je trenutno v meni.

No, da vam še povem, da zna Tit rečt Nina user posted image ...ma kr pojedla bi ga ko to reče user posted image . Zdej ima fore, da vse ponavlja za mano, če mu seveda uspe. Ma tolk je posrečen. Prav neverjetno je kako že vse razumejo pri tej starosti.

No, zdej gremo pa še kej narest za podjetje, ki mi daje plačo user posted image
uživajte!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.7.2009 14:04:43   
Pingvinčica
Tina50 - čestitam. Želim ti čim lepšo user posted image in seveda zdravo user posted image . user posted image user posted image user posted image Uživite na morju. Pa tak, kot je ena že napisala. Ne pozabi na nas marčevke 08. Kar se pa riti tiče - moja je itak že prevlka.user posted image user posted image user posted image

Mi pa tudi jutri šibamo v terme Olimia do konc tedna.

< Sporočilo je popravil Pingvinčica -- 21.7.2009 14:06:46 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.7.2009 16:48:13   
san

Pozdravljene moje punce!

ma sej vem, da sem smotana, pa da bi se lahko večkrat javla.
Zdej smo dali poroko čez in upam, da zdej bo pa mal več časa. no, razen ta teden, ko gremo jutri na morje. gremo, pa v Izolo do sobote. juhuuser posted image user posted image

Poroka je uspela, imeli smo se red super, noro fajn. sma bila do pol sedmih zjutraj. pa tako je bla leeeepaaaa.

kaj dosti vam, ne morem pisat, ker nimam časa, moram še nekaj spakirat,
sam to še vam povem................................................................................
.................................................

ma, sem hotla vse vaše komentarje prilepit, pa ne gre, ko citiram mi ne ponudi kopirajuser posted image
pa vseeno

Ob tem, pa še tukaj seveda čestitam Zofy za njeno user posted image  in ji želim vse najlepše v nosečnosti, čimanj bolečin, slabosti,.....
Jaz sem jo slučajno našla med februarčicami, ker sem seveda že tam mal ferbcala, ker sem mislil, da bom pri njih. potem pa sem ji pisala zs, zato, pa je vedela zameuser posted image .
Jaz pa sem kar vredu. sedaj me malo križ boli(verjetno od sobote, ker sem plesala), špa včasih mi je sedaj slabo, ne prehudo,.......

upam, da niste preveč jezne, ker nisem prej povedala
vas berem, ko pridemo iz morja
upam, da se srečam s katero primorko,......
lep teden

tina, tole je pa res ena prekrasna novica, res sem vesela zate, za vasuser posted image user posted image user posted image
želim ti prelepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.