|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
3.8.2010 16:26:25   
mergetka

Mumu, iskreno sožaljeuser posted image .

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
4.8.2010 1:24:31   
Špela100
Ja ta glavno sem pozabila:

mumu tudi jaz ti izrekam iskreno sožalje user posted image ,

držte se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
4.8.2010 12:01:27   
Dinki
joj, me že par dni ni bilo...sploh ne najdem časa.

najprej mumu, iskreno sožalje tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image .
Vidim, da so se naše dopustnice nekatere vrnile in je forum spet malo zaživel user posted image .

Zofy, hvala za dober predlog za družinski izletek user posted image .

Špela100, bravo za suho ritko čez dan user posted image  mi smo tudi uspešni že en teden user posted image . To sem pa res tko ponosna na Titka, si nisem mislila, da mu bo tako dobro šlo. Smo se v nedeljo cel dan potepali z avtom, jedli v gostilni in Tit je bil ves čas le v gatkah (in hlačah seveda) in nič mu ni ušlo, tudi ko je spal popoldanski spanec user posted image . za spanje bo pa tudi pri nas še kar nekaj časa počakalo, ker Špela tudi Tit pije čaj pred spanjem. Mu dam 1,5 dcl in zmeri hoče šeeeeee. Ampak lepo po vrsti, se nič ne mudi.

No naj vam še povem, da sem do nadaljnjega na bolniški. V ponedeljek sem v službi skoraj skupaj zlezla, res en tak beden občutek in sem se ful prestrašila. Sem šla do zravnice in me je dala na bolniško, je rekla, da nima smisla, da se hecamo sedaj na koncu sploh ker se vozim vsak dan po več kot 25 km v eno stran. mal se morem še privaditi biti doma user posted image . Pol ko bo mala štručka doma ne bo panike. Lona76 pa tko sem te imela v mislih za kavico ta teden!

No toliko od men.
lepo se imejte.

PS: Tina50 in Ursi2 javita se kaj!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
4.8.2010 14:06:06   
san
že tri dni se poskušam javit, pa mi kar ne uspeuser posted image . smo imeli poleg naših otrok še izabelino prijateljico, zdej je šla pa izabela za 8 dni v niš. no, danes je pa samo še izidor doma, jutri gre pa tudi on v vrtec. joj, že kar komaj čakam, da si malo odpočijem od vsega tega kaosauser posted image

mumu najprej tudi moje sožaljeuser posted image pa naj tele oblake čim prej odpihne proč...

špela, ja super, da ste uživali in še z lono vama je uspelo kofetkat, ma kaj češ lepšiga. in bravo maksu za uspešno odvajanje, sej čaj bosta pa že ukinila. držim pesti, da bo glede učnih načrtov teklo vse kot po masluuser posted image

dinki, bravo tudi titku, da je takole uspešen ta tedenuser posted image . ti pa le pazi nase in na pingiča v trbuščku, da bo vse okuser posted image
sem se spomnila zdele na urbana zadnjič. smo šli na pizzo s taščo in on tam skače in leta naokrog, kar naenkrat pa priteče k meni in reče, joj mami, lulu bom v hlače in se polula. se je tako igral, da je čisto pozabil, se mu še ni zgodilo. potem pa nisem imela nič za preoblečt s seboj, kar drugače vedno imam, za vsak slučaj, ker se urban rad v kakšno lužo vrže, al pa blato, no in sem vorncu hlače slekla, pa jih urbanu dala, njega pa v ruto zavila, pa je blo. najprej je pa kar nag skakal naokoli, ker se je na morju navadil in mu je to cel žuruser posted image .

fotke.. joj jaz sem pri izabeli tko lepo slike sproti sortirala v albume, od izidorja naprej pa nič več. vse mam na compu. razvrščam pa po mesecih ali pa dogodkih. pa bi vseeno mogla razvit dat tudi... sem vam še dolžna fotke dreveščka pokazat, pa par od voranca. sej bom, sem se zadnjič spravila, potem pa je začel neki štekat tuki gor in sem obupala. no, sej bom, obljubim!

hehe zofy, pri nas so vsi hoteli akcijo, zdej je voranc prvi, ki je celo v vozičku nekaj časa priden, tudi kadar ne spiuser posted image

hehe lona, mu že ni všeč, če bi mu bila, se zihr ne bi pritoževal. pa bravo tajki za plavanjeuser posted image

margetka, mi si tudi zmišljujemo pri tej pesmi vse možno, pa tudi pri drugih, to jim je ful žur, vsem tavečjimuser posted image

perp, ane kako je zanimivo tole prijateljevanj. naš bani se sicer z vsemi v vrtcu lepo razume, z enim imata pa še posebej lep odnos, sta prava prijatelja. drugače pa ima zelo rad tako starejše kot mlajše otročke. sploh hitro naveže stike in se začne igrat in pogovarjat. je prav luškan.

ooo, nčk, wb, ste bili uspešni z golaznijo?

tako, zdej pa me še čaka en kup perila
uživajteuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
4.8.2010 21:05:32   
Lona76
Dober večer mamice!

Evo otroci v postelji, mož na fuzbalu, jaz pa hitro malo na  RR pol pa delat za službo.

Dinki škoda da se ne bova dobili na kavici ampak se res ni za igrat user posted image user posted image ti pošiljam, da bo počutje do konca čimboljše.

Zofy naš Tilen in zaljubljenost kaj naj rečem. Kot je rekla Špela100 ta je skos zaljubljen. Joj kako je res Špelino hči gledu, pa božu user posted image user posted image user posted image .

Skratka v vrtcu je bil prvi dan super, učeraj je imela Tajka malo krize, danes pa je že zjutraj jokala. Reva seveda po enem mesecu je tko kot je. Bo pa sedaj tri tedne hodila, potem pa gremo spet za en teden na dopust. Bolj me skrbi kako bo ko bo Tili v šoli, ker čim ga pustim v vrtcu (ga pobere mož) ali pa zjutraj ne gre z nama joka Tiiiiiliiiii. No se bo mogla navadit, da s 1.9. ne bo bratca v bližini.

Tiste ki boste imele prvošolčke a vaši tudi komaj čakajo šolo? Naš Tilen prav odšteva kolikokrat gre v vrtec in kolikokrat spat. In danes me je kregu zakaj more še tok noči bit do šole če gre pa samo še 13 krat v vrtec
user posted image user posted image user posted image . Je pozabil vikende in dopustuser posted image . Upam, da ga tole navdušenje ne bo minilo že po enem tednu.

Toliko za danes, grem delat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
6.8.2010 8:27:48   
san
lona, ja naš izidor je že tudi nestrpen in komaj čaka. pa še vidno je zrasel čez počitnice in je bil včeraj ves ponosen, ker so to opazile tudi tršičke v vrtcu in mu rekle, da je pa res že pravi šolar. pa še zobki mu izpadajo in ima že tudi stalnih par, tko da je sploh ves ponosen, ker sva nekje prebrala, da ko izpadajo zobki, si pa zrel za šolouser posted image . tudi jaz upam, da ga ne bo minilo, izabele še ni, ona šolo naravnost obožujeuser posted image , pa še sošolce in razredničarko ima super, tko da, če bo izidor vsaj pol tako užival kot ona, smo na konju.
je pa smešno, ker zdej tud urban pravi, da bo šel v šolouser posted image , pa doma nosi nahrbtnik in pravi, da je že dovolj velik. no sej bo šel v drug vrtec, ki mu je zelo všeč in bo že to lepa sprememba zanj.

je pa tale naš bibi pravi lump postal. tako nagaja in potem je užaljen, ker ga kregam oz. mu povem, da se to ne sme in kaj nardi. začne mi jezik kazat, pa špricat slino, k da pljuva. mislm, lump mali! in potem se zjezim, da to pa sploh ne dovolim in ga pošljem proč in se kao užaljen uleže na tla in prostestira. ne vem kje to pobira, ker noben od večjih ne reagira tako. pa poskušal me je tud že udarit, ko sem mu nekaj prepovedala, zadnjič me je pa celo s solato šprical med kosilom. no, sicer se potem uspeva zmenit in neha, ampak kaj vse se bo še spomnil.

no, pa so se zbudili mladiči
uživajte

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
6.8.2010 14:20:29   
mumu
Imam ravno tolk časa da lahko kakšno malenkost naklofam.

Najprej vsem hvala za izrečeno sožalje. Kaj naj rečem tako nas je presenetila tale smrt, da je kaj. Petnajst dni preje je umrla njegova mama, sedaj pa še on in to na teniškem igrišču, pokopana pa sta v razmiku 14 dni user posted image user posted image user posted image  - katastrofa, vsi smo ostali brez besed.

Sedaj smo Tio kar iz varstva vzeli, tako da jo bo do konca avgusta pazila tašča, da bo vsaj za kakšen trenutek pozabila in da ne bo kakšne neumnosti počela.

Drugače pa moram povedat, da imam res zlate otročičke. Z možem sem hotla bit cel dan v sredo oz. od 12 do konca pogreba, tako da sem si organizirala varstvo za oba in sta bila ful pridna, sploh naš mali bučko user posted image user posted image , Tia je imela pa itak družbo tako da zanjo sem takoj vedela da ne bo težav.

Prebrala oz. preletela sem vas malo edino kar sem si zapomnila je Zofy: kaj naj ti rečem, z našo Tio je bilo isto, oz. je še vedno tako, da sploh nimam želje da bi šla kdaj v kakšno gostilno na kosilo ali večerjo, ker nimava nobenega miru, najlažje je z njo doma. Itak sem se pa s tem sprijaznila, bo že prišel spet čas ko bomo lahko v miru jedli in uživali, najkasneje čez pet let bo že dobro user posted image .

Dinki: točno sem vedela, da nekaj ne štima pri tebi, ker se toliko časa nisi javila, pošiljam en dolg vlak zdravja, da bo vse ok.

lep vikend vam želim

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
6.8.2010 23:34:20   
Ursi2
Živjo, punce!

Najprej, Mumu res iskreno sožalje!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, meni je zlo žal, ker se čisto nič ne oglašam!Niti ne morem rečt, da vas vsaj redno berem. Včasih mi uspe malo kaj prebrat, za pisanje pa ni časa ali pa ne več energije!

Mi se imamo super!Skoz smo na polno v akciji, pa veliko se potepamo, če pa smo že doma, pa smo večinoma skoz zunaj, razen, ko je treba spat.

Luka je priden, večino časa pravi zlati fant, ima pa še vedno včasih take izpade, da mi i jasno od kod  in od kod mu sploh tak glas. Pa upam, da bomo to nekak rešili. Odvisno je tudi od tega, koliko je naspan in kake volje je JUre. Ampak se ne sekiram več preveč, ker sta tudi tašča in tast vidla, za kake brezvezne fore ima včasih izpad in da mu čist nič ne delama.

Jure pa itak raste tako, da vsi mislijo, da je nekje 6-8 mesecev star. Res je velik in močen. Se kr dviguje, pa vse prijema in nese v usta, čeblja na veliko in bi se skoz pogovarjal in smejal, pa najbolj srečen je, če je pri meni na rokah in lahk gleda Lukana. Je lahk 2 uri čist zadovoljen.
nOČE PA BIT V VOZIČKU, razen ko spi, pa tudi v ležalniku ne. Če je zlo dobre volje in naspan, potem je na tleh rad ali če je tako,da gleda naju z Lukanom. Spi tudi zlo malo čez dan, najbolj še v avtu. Drgač pa tako od 5 min-30 min. Odvisno. Ampak potem pa ponoči kr spimo. Ene 2x se zbudi,tako da ni panike.

Morem pa Lukana pohvalit, da spi zdej že kak dober mesec po cele noči. Sicer mi zvečer pred 21.30 ne zaspi, pa tudi, ko ga dajem popoldan spat, on ne bi spal, bi kr govoril, tako da vsaj eno uro govori in si poje, pa premetuje po postelji, preden da zaspi. Moj mu pravi, da je SID (iz Ice age)user posted image user posted image user posted image
Tako da mi je najlažje, da se dopoldan potepamo in mipotem v avtu zaspi in ga sa prenesem v posteljo.

Poskušam, da bi se nam čimbolj dogajalo, sploh zdejle še, ker gre Luka septembra v vrtec. Tako da gremo na otroško igrišče, pa na lutke, pa na razne delavnice ali igralne urice. Parkrat smo šli tule na eno manjše letališče, kjer imajo tudi igrala in je ful užival. Pa kolo poganjalca imam kr skoz v avtu, da se preganja tam po parkirišču, ki je med tednom skoraj prazno pa po stezah. Uživa 100/h.
Kdaj gremo na obisk k sestri, pa k mojim domov, kjer je spet vsega polno,pa na jezero gremo na otroško igrišče, potem pa se gremo še v jezero kopat. Pa ju morem zlo pohvalit, da sta zlo pridna, da nimam kakih problemov z njima in kr ubogata. Seveda peljem LUkana tudi kdaj na sladoled ali se vsedemo na kavico in se imamo super! No, zadnjič smo pa šli vsi štirje z vlakom v Celje in je trajala vožnja okol 45 min. Sta oba ful uživala, sploh LUka, ko mu ni bilo treba bit v sedežu.user posted image user posted image  Tam pa imajo na železniški postaji še eno staro parno lokomotivo in se mu je ful dopadla in si jo je ogledal in šel gor. Tako da sem rekla, da bom enkrat, ko bo slabo vreme ju peljala v železniški muzej. Kr vidim Lukana, kk bo užival.

Pa v nedeljo smo šli na Roglo, kjer j e bil pašni piknik, pa spet igrala in poniji,....

Zdej sem tudi Jureta dala iz košare in imam na vozičku športni del, pa Jureta v kengurujčku in je Luka v vozeku tam, kjer je najbolj prometno, potem pa, ko Jure zaspi, gre pa Jure v vozek, Luka pa leta okrog.

Zadnjič smo šli tudi pogledat, kam bo hodil v vrtec. Je blo super, ker so igrišča pri vrtcih popoldan odprta in se je lahko šel not malo igrat in se mu je dopadlo. Upam, da bo vredu sprejel vrtec.

Mal me skrbi, ker je v eni drugi enoti,kot pa sem si želela. Ampak sej je tud prav ajna, jo tudi hvalijo. Pa dobil je skupino 3-4 leta. Bomo vidli, kk bo. Lahk da bo čist pozitivno.ž
Skrbi me predvsem zaradi tega, ker smo daleč od tega, da bi bli brez pleničk. Sej gre lulat, če ga jz vprašam, pa tudi noče vedno, sam pa sploh ne reče. Oz zdej ene 2 dni reče ta ta, ko ga previjam, pa ga vprašam, če bi šel lulat in pokima. Sam to ni to.

Pa tudi govori zlo malo. ma bomo vidli. Itak bi si v vsakem primeru delala skrbi.user posted image user posted image user posted image

Drgač pa so pri LUkanu še vedno najbolj zanimivi traktorji, bagri in seveda vlaki. No pa včasih letala. Ful rad riše s kredami po cesti. Jih komi sproti kupujemuser posted image user posted image user posted image . Zna zlo fajn narisat kornet in kepice gor, pa liziko, drevo, luno, pa vedno na isti način nariše vlak. tudi ljudi poskuša risat,....

Pa iz neke mase, kao plastelin, sam da je barvna ful rad dela modelčke. pa valja in spet gnete. Pa zadnjič sma svečnik nardila in ga z vodenimi barvicami pobarvala. Aja pa še ena stavr je zdej atrakcija. Kuhanje. Da meni eno posodo in za sebe eno in potem grema na vrt in nabirama začimbe, pa zelenjavo,..... (tako da točno ve, kje imamo kaj, ko mu rečem, da naj nabere), potem pa nese v hiško in kao prtisne na plato in da kuhat. Res je posrečen. Peskovnik in pesek in mivka pa itak .Traktorja zdej sploh ne pogleda, medtem ko poganjalec je pa skoz v uporabi. Se še od enga konca hiše do drugse onega pelje.user posted image user posted image

Pa tud tako je zelo priden, rad pomaga, včasih še preveč rad, ko bi rad vse sam, pa čeprav je še pretežko. No, komi čaka, da lahko kosima travo in da obrezujema živo mejo, pa da vrtnice porežema.....Tudi not v hiši rad pomaga pomivat, pa sesat,...Kuha pa itak vse onuser posted image user posted image user posted image

Jure pa ga seveda skoz gleda inse mu čudi pa se uči. Najbolj všeč mu pa je, ko Luka počne kake tumarije, ali če se kaj pači pa čudne glasove spušča. Včasih kr vriska zraven.

Vidim pa, da mal pogreša kake risanke. Jz se sploh ne spomnem na njih. Sem mu v torek, ko je bil dež popoldan po več ko mesecu rekla, če bo gledal risanko in jebil čist navdušen. Pa je gledal ene 20 min, ko pa sem mu rekla, da je dovolj, pa tudi ni bilo problema in je vzel daljinca, ugasnil in sma šla risat pa barvat.
Drgač čez dan ne gori TV, razen čez vikend, ko Luka spi, moj prižge, da mu mal sive celice odmrejo in lahk mal zaspi.user posted image user posted image user posted image

Ups, zdej se pa neki Jure oglaša!

Upam, da bom jutri imela kaj časa, da se vam še javimin vas kaj pokomentiram!

Vsem želim res lep vikend in užijte ga na polno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
8.8.2010 15:09:52   
Dinki
živjo,
sem bila pridna, sem imela doma čistilno akcijo, titek spi popoldanski spanec, jaz sem se pa zdej malo za comp usedla, da se spočijem user posted image .

Prijateljevanje - Tit ima kar nekaj prijateljčkov na našem domačem koncu, ki se jih vsakega posebej lepo razveseli, tudi zaigrajo se skupaj tako, da imamo starši prav lepo čas poklepetati. No eno punčko ima pa še posebej rad, z njo sta tudi skupaj v vrtcu in mi velikokrat popoldne reče, da pokličeva njo, da pride na obisk user posted image .
Lona in san - super za navdušenje vajinih malčkov za šolo, naj traja čim dlje user posted image . jaz se tudi spomnim kako sem bila sama navdušena nad šolo preden sem šla v 1. razred in šolske torbe, pomojem sem jo vsak dan med počitnicami odpirala in pregledovala kaj vse je notri user posted image . No z leti me je ta nora navdušenost le popustila user posted image .

San, tole lumpasto vedenje mi je kar malo znano, zna tudi tit imet kakšne take fleše. Na dopustu je začel s tem, da naju je kar udaril če mu kaj ni bilo OK user posted image . meni je kar kapo odneslo, to pa res ne dopuščam, čeprav vidim, da se enim staršem to ne zdi nič takega, češ da je faza in da mine. Pri nama sva kar skupaj z možem stopila kar se tega tiče in je hitro nehal to delat. Zdej smo pa v fazi ko je veliko stvari NE oz. reče prav "ne pa ne". Ampak sem ga že čist naštudirala, da s Titkom dosežem skoraj vse le na prijazen način, ga kar znam hitr obrnit. Kakšnih hudih muhastih napadov trme, beri metanja na tla, pa na srečo pri nas (zaenkrat še) ni.

joj mumu, kaj naj rečem.....piham, piham, da se teli oblaki razpihajo in nad vašo družinico posije sonček user posted image user posted image user posted image

Punce, hvala vsem za prijazne besede zame. Sej se drugače super počutim, ampak tole v pon sem se pa res ustrašila. ne vem česa je to posledica....mogoče pa res mal preveč stresa v službi in se tega niti ne zavedam...sploh ne vem, res. Mam pa res prijazno osebno zdravnico, me je prav presenetila.

Ursi2, super, da si si ukradla minutko za RR po dolgem času. Lepo je brati, da se uspešno rihtate, potepate, ustvarjate user posted image . A veš, da je Tit tudi cel poznavalec na vrtu. Točno ve pokazat in povedat kje imamo kaj posajeno - solata, paradajz, korenje, šparglje, jagode, rožice,....pa kako rad zaliva in kaj spuli, je pravi mali vrtnar user posted image .

No tako pa sem vas malo obdelala. Kaj je zdaj z našim srečanjem? Terida, ti imaš kontrolo nad tistim koledarčkom, ki si ga naredila. ste si izbrale že kakšen datum? upam, da se nam uspe zmenit, prav luštno bi se bilo v tivoliju dobit. Mergetka, ti si nekaj omenjala, da ne veš če bi prišla - definitivno bi se dobile zunaj, magar kje na sredi parka, sej se lahko na travo vsedemo in kakšno rečemo, ni nujno, da se dobimo sploh v čolnarni.

naj vam še povem, da me zdej pa že po malem daje gnezditveni sindrom. Sem mislila, da ga v drugo še ne bo, ker dolgo nisem sploh študirala o dojenčkastih stvareh glede na to, da že vse imam. Zdej pa kar komaj čakam, da odprem vse tiste vreče z malimi oblekicami. Sem zdej v lidlu kupila nekaj malih bodijev z dolgimi rokavi in ko sem jih doma odprla, sem se šele zavedla, da bom spet imela eno malo štručko v rokah user posted image . Tit ga pa kar lepo omenja, upam, da tako tudi ostane.

no zdej pa šibam, gremo še v lj k moji mami na obisk.
Lepo se mejte, se beremo.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 8.8.2010 15:13:51 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
9.8.2010 14:25:04   
mergetka
naj vam še povem, da me zdej pa že po malem daje gnezditveni sindrom. Sem mislila, da ga v drugo še ne bo, ker dolgo nisem sploh študirala o dojenčkastih stvareh glede na to, da že vse imam. Zdej pa kar komaj čakam, da odprem vse tiste vreče z malimi oblekicami. Sem zdej v lidlu kupila nekaj malih bodijev z dolgimi rokavi in ko sem jih doma odprla, sem se šele zavedla, da bom spet imela eno malo štručko v rokah user posted image . Tit ga pa kar lepo omenja, upam, da tako tudi ostane.

Joj Dinki, res je user posted image   lepo, lepo!!!  Filip je tako "dete iz filma". Je, spi in se smeje. In ko ga ogovoriš, se smejčka in čeblja uuuueeeee. Pa kako preučuje obraz, dvigne obrvi in se nasmeji.user posted image

No, zdaj imamo doma karanteno. S Filipom sva v spalnici, ati in Matic pa zasedata  dnevne prostore in kopalnico. Matic je v petek dobil vročino in sem se spet tko ustrašla, sam sreči je šlo brez krčev. Na 3 ure smo imeli uzbune s kopanjem in svečkami... Ima nek virus in ga grlo boli, na momente kr ne ve, kaj bi, tko ga zaboli. Pol si pa tlači svašta v usta... Ampak ima spet tv skor kada hočeuser posted image .
Za srečanje, ne vem še. Zdaj smo bili v arboretumu, pa je Matic takoj staknu neki... No, lahko pa da je zbolel, ker je šel 1x v citypark z atijem! _Ne vem, tko ga pazimo, pa je vseeno fasal virus...

Punce, a ima katera Telebajske za spečt? Mi smo kupili (končno) 1 cd in so Maticu zelo všeč. Končno pravim, ker so se mi zmeraj zdeli mal hecno (kar tud so), sam so baje ful fajn za te naše malčke palčke.

Lona, kako kej tvoj nečakec Nejc?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
9.8.2010 20:21:20   
Lona76
Evo mene, sem si malo časa uzela da skočim na RR. Drugače sem pridna in delam za službo.

Skratka naša žaba je po tednu v vrtcu danes začela kašljat. Pišuka a ni avgust še poletje. MEnda se ja ne bo že začelo. Sedaj se tolažim da še cca 6 mesecev bo bl drek s temi njenimi pljuči pol bo pa ok. Skratka kašlja tudi Tilen in jaz tudi.

Probleme imamo zvečer da zaspita. Na počitnicah sta začela malo ponočevati in še sedaj hočeta. Ma ne vem, zjutraj pa jok pa stok. Pa popoldne sta sitna k sam user posted image . Taja od utrujenosti samo joka, Tilen pa jezika in nič ne sliši. Mah kaj čmo.

Mergetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Maticu da se pozdravi. Pri nas smo Tajo skos čuvali in potem je vedno zbolela. Mah mi grejo tele viroze že prav pošteno na živce. Tudi pri njih se tolažim da tja do tretjega leta bo še kar nekaj viroz pobrala pol pa ni hudič da ne bo že bolj odporna pa bo šlo že kaj mimo nje. In kako lepo je brati da je Filip tako priden. Drugače pa Nejc je ok. Zdej so bili na morju, pa se še nismo ne vem koliko pogovarjali, baje so uživali. Je pa priden in veliko spi. Kadar ga vidim spi (čeprav ga bolj malokrat) pa nič kaj ne joka. Ha ko se spomnim Taje pri teh mesecih user posted image .Samo dretje.user posted image

Dinki a tebe pa že gnezditveni daje? Joj kako je lepo to slišati. Vidiš sedaj ko si na bolniški kar počasi začni. Da te ne bo vse prehitelo tako kot je mene, ker sem kar odlašala in odlašala, na koncu sta mogla pa mož in mami vse zrihtati user posted image

Morm pa povedati, da sem učeri Tajko nahecala da je eno dudo razstrigla. Ampak potem je bil tak jok. No ena ji je še ostala. Upam, da se je znebimo, ker mi gre res že na živce s to dudo. Sam če je ni se pa dere k sam user posted image . Dobra stran dude je edino, da se z njo hitro potolaži. Mah jo bo treba res stran dat, ker je res že velika punca in je prav smešna. Vsi dojenčki od prijeteljev nimajo dude ker jih ne marajo naša frača pa okrog z dudo nori. Mah bo že.

Ursi lepo je brati da uživate in toliko letate okrog. Kar izkoristite tele lepe dneve.

Nič grem nazaj delat.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
10.8.2010 9:00:51   
terida
Res zelo na hitro, nimam časa...

Glede srečanja sta se oglasili samo Zofy in Ursi, kaj pa ostale? Zaenkrat "vodita" datuma ta četrtek in ta petek. A rečemo kar petek? Kaj pravite? A se nam še katera pridruži?

Glasovanje poteka tule: http://www.doodle.com/b57e8d5ax9vwxn5w

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
10.8.2010 10:12:15   
san
jst nisemn glasovala zqato, ker se bom poskusila kar prilagodit. petek bi mi zaenkrat čist ustrezal. ob kateri uri pa?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
10.8.2010 10:29:26   
Dinki
Lahko rečemo petek, pridem tudi jaz user posted image . terida povej nam še uro in pa bolj natančno kje se dobimo - Tivoli, ne? Uau, to bi bilo pa super en marčevski babji čvek udart!

Zofy....FUL HVALA user posted image  se zahvaljujem v mojem in Titkovem imenu! Vrnem uslogo ob priliki.

Mergetka, lahko ti jih jaz zapečem, jih imam nekaj. Napiši mi na ZS tvoj naslov in ti pošljem. Pri nas je pa zdaj aktualen Mojster Miha (njegovo pesmico najraje poje, reče mu pa momo mimi user posted image ) pa Nodi (itak) in pa Pujso Pepo ima ful rad user posted image . No še nekaj user posted image user posted image user posted image  Pep vam pošiljam, da boste hitro zdravi in da bo konec s karanteno user posted image .

Lona76, pa za vas vse tudi!!! user posted image user posted image

Aja pa še pesmico mi se mamo radi mormo zadnjih par dni skoz doma pet user posted image  in če neham jaz ali oči, naju takoj "krega" user posted image . jaz sem pa tkooo ponosna ker smo suhi user posted image  pa najbolj od vsega mi je to, da se je Titu prav prebava uredila od kar gre na kahlico. Prej je kakal na 3 dni, zdej kaka čisto vsak dan in prav pove kdaj bo kakal, da ga pustim malo dlje na kahlici. Joj a je bila danes kakšna polna luna? Tit je tko slabo spal, me je klical ob 4h zjutraj in sem mogla it k njemu spat, zjutraj pa koma za v vrtec pa čeprav ga oči budi šele ob mal pred pol osmo zjutraj. ja naš gospodič pride v vrtec direktno na zajtrk, ma srečo, da ima oči tak šiht.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
10.8.2010 10:30:30   
san
user posted image kolk napak v tako kratkem postuuser posted image
sm hitela

no, mi smo se ponoči vrnili z morja. bilo je krasno, vreme res ugodno, pa voda tudi prav fajn osvežilna. urban je en tak krasen možiček, pa tako družabno bitje, ga je prav lepo opazovat kako raste in se razvija. ta vikend celo ni imel niti engega izpada, tako da mogoče ga je pa minilo. no, sej ni bilo tako tako hudo, ker se je dalo z njim lepo zmenit.

ooo, ursi, lepo da sis is utrgala malo časa za nas. me prav veseli, da tako uživate. za vrtec naj te pa nič ne skrbi. boš vidla ,se mu bo tam dar govora čisto odprl in pleničko bo slej ko prej enkrat stran dal. ga bojo pa v vrtcu porihtale .nič bat. da te pa skrbi, je pa čisto normalno. uživajte še naprej, morm rečt, da ste res multi naspidiraniuser posted image

dinki, mene je še pri četrtem dajal gnezditveni sindromuser posted image , sem se komaj brzdala, da nisem po nepotrebnem kupovala, pa še dobr, da sem vedla, da se bomo selil, da nisem začela že tam štrihat in pohištvo premikatuser posted image . men je to super, tko za mojo dušouser posted image

ja, jst sm tudi za to, da se dobimo zunaj, tko da margetka, če ti bo uspelo, bom prav vesela. ko si opisala filipa, je kot bi brala o vorancu. jst se kar topim poleg njega. ma tko ga je lepo opazovat kako napreduje, zvedavo opazuje, pa tako zaljubljeno me gleda user posted image in se pogovarja. pa že steguje ročice kadar jemouser posted image . ma jst se kar topim zraven. tudi tako opazuje že svoje roke, pa se znjimi igra in jih tlači v usta, pa telovadi z nogami in se prevrača na bok. ma res je sladek. pa skoz se smejeuser posted image . res je tako nekomplicirano dete.
držim pesti, da matiček itro ozdravi in da ne bo šlo kaj na filipauser posted image user posted image

joj, lona, ma sej ni čudno ko je tako vreme. sam da ne bo šlo kaj na pljuča.user posted image
glede dude. na morju so enga fantička nahecal, da je dal dudo rakovici za njene male rakceuser posted image . sej jo bo skenslala, pri izabeli so eni punčki kar tršice v vrtcu pri 3 letih dudo ukinile, pa je blo vse ok.

no, tole je bilo res na hitrco.
bom spremljala glede srečanja

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
10.8.2010 13:26:59   
Vilma
Živjo punce, se me še spomnite? user posted image
Me ni bilo par mesecev na RR, sploh se ne spomnim, kdaj nazadnje. Danes me je zagrabila nostalgija, pa sem si rekla, pejd mal punce pogledat. In evo, so me zasrbeli tudi prsti, zato se tudi javljam.
Mi smo odlično, uživamo, Julija je prava mala gospodična, ki se ji pozna, da ima starejšega bratca, v bloku sami fantki, pa tudi v vrtcu sta v skupini samo še dve punčki poleg nje. Kar pomeni, da je prava mala razbojnica, avtki, kolesa, tekanje to je tisto, kar jo zanima. user posted image  Ta teden je začela vozit poganjalca, tistega brez pedal in ji gre odlično! Ko mali pajek se poganja in potem drži noge v luftu in lovi ravnotežje. Z Dominikom se spuščata na klancu pred blokom, da mi včasih srce zastane, ampak sta kar previdna, tudi padcev ni veliko. user posted image  Te pogajalce res priporočam, je tako fajn, ker se otrok sam uči držat ravnotežje. Sosedov triletnik je že lansko sezono začel s poganjalcem, prejšnji teden pa sem ga videla že na pravem kolesu brez pomožnih koleščk in šiba ko veliki!
Tudi Julija je že brez plenice, čez dan sploh, zdaj ji jo bom ukinila še ponoči, ker se zjutraj zbudi s suho plenico. Ampak moram nabavit tiste nepremočljive podloge, smo Julijo prejšnji teden dali spat v veliko posteljo, na te podloge pa sem pozabila. Se moram zapeljat do Leclerca, menda jih imajo tam vedno na zalogi. Drugače pa imamo probleme s kakanjem, noče ne v kahlico, ne na školjko, ne v plenico. Zadržuje in joka, ko jo tišči, tako da je čisto premočena. V vrtcu se menda pokaka brez problemov, doma pa taki problemi. No upam, da kmalu mine tudi to.
Del dopusta je tudi že mimo, smo kampirali na Korziki 14 dni. Bilo je - z eno besedo - fenomenalno! Še danes razlagata, da sta spala v šotoru na blazinah, da smo se vozili z ladjo in da sta plavala z rokavčki, preskakovala valove in plavala. Problemov nismo imeli nobenih, ne z vožnjo, boleznimi, spanjem, skratka res smo uživali! Zadnje tri dni je sicer Julija že pogrešala dom, je omenjala babi, pa nono, pa dedija, pa teto, pa vzgojiteljice z vrtca, pa vse otroke user posted image  Tako da se je bilo tudi domov lepo vrniti.
Drugače pa sta z Dominikom prava prijatelja. Non stop visita skupaj, zdaj je razlika med njima skoraj neopazna, Julija je tudi zelo zrasla, sega Dominiku do nosa. Zadnjič ju je ena znanka gledala na kolesu in vprašala, kateri je zdaj starejši? user posted image  
Vidim, da je tudi nekaj novih dojenčkov, mislim da sem se nazadnje javila, ko je San rodila, nisem pa prepričana. San, koliko je star zdaj tvoj najmlajši sine? Skratka čestitke vsem, ki ste na novo povile štručke. user posted image  Bom se poskusila od zdaj naprej bolj pogosto javljat. Šefica gre drug teden na dopust, pa bom imela malce več časa.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 10.8.2010 13:28:08 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
10.8.2010 13:30:45   
Vilma
U, vidim, da bo treba zamenjat slikico v avatarju. A to je bila Julija? user posted image  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
10.8.2010 21:55:23   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Res zelo na hitro, nimam časa...

Glede srečanja sta se oglasili samo Zofy in Ursi, kaj pa ostale? Zaenkrat "vodita" datuma ta četrtek in ta petek. A rečemo kar petek? Kaj pravite? A se nam še katera pridruži?

Glasovanje poteka tule: http://www.doodle.com/b57e8d5ax9vwxn5w

tud jaz sam na hiter, ker sem končno prišla, do svojega računalnika in sem odprla stran in sem zagledala tole user posted image .
jaz se definitivno pridružim, če se boste dobile dopoldan, ker popoldan v petek pa morm narest dvema pedikuro, pa sem jima že za v četrtek odpovedala, ker ni mojga doma. upam in zelo si želim, da bi vas končno spet videla user posted image .

< Sporočilo je popravil tina50 -- 10.8.2010 21:56:24 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
10.8.2010 23:26:01   
terida
Srečanje Marčevk bo v petek, 13. 8. ob 10h v Tivoliju.

Pridejo:
Dinki
Joži
san
terida
tina
Ursi
Zofy

Če pride še kakšna (Pomlad in Mergetka, kako sta s časom?) naj se prosim dopiše na seznam.

Predlagam, da se dobimo kar pri Čolnarni, potem pa gremo lahko tudi na kak sprehod ali pa se premaknemo drugam, da ne bomo cel dan v baru sedele user posted image Jaz bom prinesla tudi eno dekco, tako da se lahko celo nekam na tla usedemo, če ste za. Vsaj za eno skupno sliko mlajših bratcev in sestric naših marčevcev, če nič drugega user posted image

Sicer je za petek napovedano bolj hladno vreme in ne pretirano lepo, a mislim, da vsaj v Ljubljani ne bi smelo deževat. Nočem pa zdaj na četrtek prestavljat, ker vse pravite, da vam petek super ustreza in nočem zdaj zmede delat...

Drugače pa samo na hitro: smo ok, na "kmetiji" je bilo super, a zdaj so noči čista katastrofa - Primož mi je včeraj tarnal non-stop med 3:30 in 6h zjutraj (mislim, da so zobje), tako da sem vsa neprespana in zmatrana in po pravici povedano nimam volje pisat... Saj se itak kmalu v živo vidimo in si bomo vse povedale, kajne user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
11.8.2010 10:59:56   
Lona76
Dober dan dame.

Evo pa sem na bolniški. Kašljanje pri Tajki se je seveda spremenilo v hitro dihanje in vročino in smo spet na Ventolinu. Mah sej smo že navajeni, sam ne vem a se mi že leta poznajo al sem pa tok razvajena ampak tole nočno ustajanje me prav ubijauser posted image .

Vilma kako lepo te je po dolgem času brati.

Danes me možek pelje na fuzbal, otroke pa bo tačas pazila moja mami. HB da tako blizu stanuje.

Grem sedaj kuhati juho za Tajo, da bo šla lahko potem spat.

V petek pa uživajte na srečanju!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
11.8.2010 12:21:02   
mergetka
Ojla, bejbe!

Hvala za pikepoke za MAtica.user posted image user posted image Je pomagalo in res super, da nima več vročine!!! Ga pa še vedno boli grlo, ki je čist rdeče. Tisto noč, ko si rekla Dinki, če je bila kaka čudna luna, se je tudi Matic zbudil ob pol dveh in tko jokal, pa grizel, pa zahteval Krteka. Komi sva ga pomirila. Na momente ga še vedno ful boli user posted image .

In še imamo karanteno. JE rekla p., da je kužen, dokler ima vneto grlo. Na malega ni nič prišlo, je pa mene včeraj začelo bolet grlo.
Tko, da bi v petek prišla samo mi2 s Filipom, če bi že prišla. Bom videla, kaka bo situacija...  Fajn bi vas bilo videtuser posted image !

Vilma, lepo da si se oglasila. In kako lepo je "slišat", da se mala dva tko lepo razumeta.

Dinki in Zofy, imata ZS. ČE se v petek vidimo, mi lahko kar tam prineseta.

Lona, user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajko, da se čimprej pozdravi. Pa uživaj na tekmi!!!

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
11.8.2010 12:57:02   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

U, vidim, da bo treba zamenjat slikico v avatarju. A to je bila Julija? user posted image  

user posted image user posted image
hej Vilmaaaaa, kako lepo, da nas nisi pozabila user posted image . res je zanimiva  ta vez, ki je nastala med nami... user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
11.8.2010 13:00:18   
Dinki

Pridejo:
Dinki
Joži
san
terida
tina
Ursi
Zofy

Če pride še kakšna (Pomlad in Mergetka, kako sta s časom?) naj se prosim dopiše na seznam.

Predlagam, da se dobimo kar pri Čolnarni, potem pa gremo lahko tudi na kak sprehod ali pa se premaknemo drugam, da ne bomo cel dan v baru sedele user posted image Jaz bom prinesla tudi eno dekco, tako da se lahko celo nekam na tla usedemo, če ste za. Vsaj za eno skupno sliko mlajših bratcev in sestric naših marčevcev, če nič drugega user posted image

uau, mogoče se nam tokrat le uspe ponovno dobiti v tako lepem številu user posted image  zdej more edino vreme še zdržat. Se strinjam, da se dobimo pri čolnarni in se potem premaknemo kam bolj na sredo parka. mene zanima še ena stvar....a bo katera imela svojega marčevca s sabo?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
11.8.2010 13:06:30   
Dinki
aja še Mergetka...jaz bom imela CD v petek s sabo če slučajno prideš, če te pa ne bo, ti ga pošljem po pošti. Držim pesti, da boste zdravi in da vama s Filipom uspe priti user posted image .

Lona76...pocartite se!!!! user posted image user posted image user posted image
in kar na fuzbal? user posted image  bravo možek user posted image  jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
11.8.2010 13:44:07   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Pridejo:
Dinki
Joži
san
terida
tina
Ursi
Zofy

uau, mogoče se nam tokrat le uspe ponovno dobiti v tako lepem številu user posted image  zdej more edino vreme še zdržat. Se strinjam, da se dobimo pri čolnarni in se potem premaknemo kam bolj na sredo parka. mene zanima še ena stvar....a bo katera imela svojega marčevca s sabo?

Pridem tudi jaz oziroma mi trije seveda samo v primeru lepega vremena, ker mi ne znamo biti notri. Imam samo še en logističen problem; tudi sanja se mi ne kje je Čolnarna tako da bi prosila, če se lahko dobimo na parkirišču v Tivoliju ali pa da bi me lahko vsaj ena počakala.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica

vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!