san
|
evo, pa smo tudi mi od ponoči nazaj z dopusta... mi kar paše , rabim malo počitka zdej po dopustu. danes so bimli še vsi doma, jutri pa gre urban kar v vrtec. sploh ne vem kako bo, ker ga 3 tedne ni bilo... no, mi smo se imeli super fino, le malce utrudljivo je bilo. res sva oba skakala od jutra do večera za enim al pa drugim , ampak smo uživali. urban je letos res užival v morju, hb, tko da sva se tudi midva naplavala , pa tudi voranc je bil res zlat! urban je tko samostojen, ma res ga je užitek gledat, tak pravi mali fnatiček je že in prav pošteno navihan in spreten. je bil na plaži cel žur plezt po dreveščkih, pa itak je prepričan, da je že dovolj velik, da bi kar sam plaval, pa skače v vodo in celo glavo je tunkal. upam, da bo sedaj uivanje glave tudi doma cel žur. je pa začel zelo lepo govorit in toliko ima za povedat, res je luškan, ker se že čisto normalno da pogovarjat z njim. je pa mal začel z izjavami kot npr. ne. ne bom in se upirat, če mu kaj naročim, ampak potem vseeno to naredi, ko ponovim, da mora. margetka, to je pa res zelooo lepa novica, sem velikokrat pomislila na vaju! res sem presrečna, da je ok in naj tako ostane pomlad draga, naj ti še tukaj čestitam za prečudovitega ivota! res je že pravi korenjaček. veliko zdravja mu želim, pa sploh eno super duper lepo življenje z vami pa zeloooo lepe slikice joj, zofy, me je kar zmrazilo, ja ti boga revica. sploh nisem vedela, da je lahko tako hudo. mene je pred leti meduza, pa ni blo pol tkole, kot je videt pri juliji. samo, da gre na bolje tiste prikolice pa še nismo uporabili, se mi pa zdi fajn. lona, tudi pri nas so se kar neki kregal na začetku, potem pa je na srečo minilo. se mi izdidor kar neki mula, ma ne vem kaj ma to za eno obdobje. en trenutek je zlat, drug trenutek zna bit pa čist pasji. ko je pa z vornacem je pa tko nežen, tko da mu ga zdejj skoz po malem dajem za čuvat, da se umiri. dinki, ful lepe slikce na fb . se vidi, da ste se imeli res lepo. si me nasmejala s titovmi izjavami, ampak fajn, bo svet lepši, če bo veliko takih malih titkov . pa tak lepi buši imaš , se mi pa ne zdi velik za 6 m. uuu, perp, sama sreča in zadovoljstvo iz tvojega posta. super! lepo, da si se oglasila ek, boste pa drugo leto nadoknadili in se naužili še za letos! mumu, moje sožalje za babi drugače pa čestitke korenjakcu za 2 meseca, pa zelo lep avataček imaš joži, ja takle mamo pri dvoletnikih, tud trma more bit. ampak upam, da ga kmalu mine. mi tudi trmarimo, samo ni tako hudo, se ga da kar hitro lepo umirit. ga vzamem k sebi, pa mu mal razložim, a e potem ok. tudi tvoj avatarček je krasen tina, kako lepo je brat o tvojih fantih in da tako uživate . kako je bilo na mojru? pa lan že kar govori... joj gre hitro ta čas... nčk, upam da noro uživatem, sej itak vem da ja, pa da ste uspešni z odganjanjem klopov, komarjev in mrgopraznidenarnicolaznijo. mi prvih nismo srečali, drugi so nam grenili užitke, pa so jih vmes mal zaplinili in je blo par dni bolje, no o ta tretjih pa ne bi... pa špela in ostale,ki ste na dopustu, uživajte kar se da in še bolj špela, ja tvoj maks je itak car, je prov smešno brat. me prav zanima kako bi se mali naši otročki med sabo pomenili kaj. al pa naprimer job in maks, ka mata rada avtke naš urban je zelo družaben in na morju je kar poklepetalval z otročki aja, smo pa mi videli kačo na morju, pa škorpijonče in pajke smo imeli stalno na obisku in kobilice in urban naravnost obožuje te živali. pa celo čebela ga je pičila, ampak on jih je še kar veselo lovil naokoli, pa ose terida, a veš da men urbanček tudi to reče, ampak on je to slišal od izabele no, zdej sem vas na hitro prebrala, upam, da nisme katere izpustila lepo se imejte
|