terida
|
Pomlad, lepo, da boš imela oba doma, dobra si. Jaz priznam, da je meni z obema pretežko. Upam samo, da ne boš poniknila tako kot Ursi, ki je nismo slišali že celo večnost. Ursi, kje si? Dej se kaj javi! Drugače pa, ja, pri drugem čas tako leti, da ni nobeni reči podobno. Če bi jaz imela štiri tako kot san, bi po moje težko sledila v katerem letu smo Zofy, na Doodlu sem povečala izbiro. Prosim, glasujte tule: http://www.doodle.com/b57e8d5ax9vwxn5w Tebe sem kar vpisala noter, mumu, tvoje sem pa morala zbrisat in je treba še enkrat vnest. Ker ne vem ali ti poleg 30. 8. ustreza še kak drug datum, te lepo prosim, če lahko še enkrat glasuješ. Brez zamere! Drugače sem pa govorila z Zofy in očitno ne gre za uroinfekt, ampak so se samo bakterije z lulčka prenesle v urin, kar pomeni, da ni panike Lona, te tako razumem - tudi jaz odkar imam otroke samo zanje kupujem stvari, sama pa hodim okrog kot kak klošar (besede moje mame!). Včasih mora človek tudi nase kaj pomislit in se pocrkljat. Jaz čakam, da se bo bližala služba, potem moram pa res garderobo obnovit. Mergetka, kako lepo je slišat, da je Filip ok! Super, res!!! Se dostikrat spomnim na vas in držim pesti, da je vse kul. In ne samo zdrav, poglejte ga kako je lep Pa še priden praviš da je - evo, terna Resno, imaš res dva mala cukrčka doma! Ugotavljam pa, da si z Maticem nista zelo podobna, kaj se tebi zdi? Držim pesti za dojenje! Glede Matica in trme pa tako... tudi mi imamo zdaj bolj težko obdobje (mogoče je malo celo že mimo) pa nismo imeli pretresljivih dveh mesecev! To prihaja v valovih - upam, da bo hitro spet bolj mirno morje Gledanje TV... mi smo glede tega res bolj strogi, tako da ga doma na povprečni dan ne gleda čisto nič. Itak ga gledajo pri varuški (ene pol ure na dan), kar je meni čez glavo dovolj. Za vikend ji pa ŽIV ŽAV kar pustiva gledat (roko na srce, zato da imava midva še malo miru). Glej, Mergetka, ti moraš zdaj vijugat med njegovo trmo, (sklepam da) malo večjo občutljivostjo zaradi vsega kar se je dogajalo s Filipom, ukvarjanjem z njim in Filipom in kaj vem kaj še vsem, tako da si ne očitaj preveč, če mu kdaj popustiš kar se TVja tiče. Jaz bi na tvojem mestu glede TVja postala bolj stroga, ko se ti bo zdelo, da so se ostale stvari bolj poštimale - to je moje mnenje, lahko da "vzgojno gledano" narobe razmišljam. Dinki, lepo da si tako prilagodljiva glede srečanja, upam, da ti res uspe prit zraven! A Martinčka boš imela, kaj? In čestitke za napredek pri plenicah! Meni se zdi, da vam gre vedno bolje, ne obupuj! To, da mu uide in potem zadrži, je super. Problem bi imela, če bi mu ušlo, on pa se niti ne bi trudil zadržat. Navajanje na kahlico je kot učenje hoje - itak, da ne shodiš kar tako čez noč. Se morajo prej malo noge utrdit in seveda kdaj klecneš ali padeš preden začneš laufat Kar korajžno! Mumu, pri vas pa se mi zdi, da je brez veze silit, če noče. Pred kratkim je bratca dobila in pravijo, da pri takih velikih spremembah ni dobro začet odvajat od plenic. Dej še malo počakaj pa čez kak mesec spet poskusi. Bo že enkrat, sigurno. Glede vlaka pa bi tudi jaz enkrat rada poskusila, ker bi ji bilo po moje všeč. Mi imamo itak postajo pred nosom, mogoče bi se enkrat v center zapeljale z vlakom... Še to, da ne pozabim povedat: naslednji teden nas ne bo doma in tudi na internetu ne! Z otrokoma grem "na kmetijo" - z mojo mamo gremo za en teden k njeni sestrični, ki živi blizu Moravč. Včasih je bila to res bolj kmetija, zdaj pa imajo samo še kokoši in zajce, a mislim, da bo Eriki kar luštno, Primož se pa tudi ne bo pritoževal (upam). Pa fajn je, ker ni daleč in bo tudi mož kdaj po službi prišel mimo (da ne bomo odrezani čisto cel teden). Tako, se beremo torej, ko se vrnem. Lepo se imejte in pridno glasujte za srečanje, da bo datum že izbran, ko pridem nazaj
|