|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
30.7.2010 11:36:39   
mumu
Mergetka super lepega fantiča imaš user posted image

joj vidim, da so že vsi marčki brez plenič, samo še naša madam jih imauser posted image , sam jst je res ne morem prsilt, ko bo pripravljena bo že povedala. Trenutno imamo tudi fazo ko samo rečem da gremo plenico zamenjat že upija da to pa ne pa da ona ne gre na školjkico ...., mah bo že bolš, še nobeden ni šel v prvi razred v plenicah pa menda tut naša ne bo šla.

Lona kako lepo da sta bila z možem malo sama, pr men to samo še kakše dve leti manjka pol smo pa zmagal user posted image .

Zofy nič nisi slaba mama user posted image , moja Tia je zadnjič imela virusno angino pa sem jo lih tako mela zunaj, jst je ne morem na postlo prvezat, pa itak pravjo da če je lepo vreme, da gre lahko tudi otrok z vročino ven. Imam pa tudi jaz ušesni termometer, ki mu ne zaupam paopolnoma nič, tako da še vedno Tii merim v ritki mi je nekako najbol sigurno, za orentacijo imam pa tudi tist listek ki ga na čelo nalimaš za 15 sekund.

Jaz tudi nisem sposobna met obeh cel dan doma, mislim da bi vsi trije v Krki končali user posted image user posted image , ker Tia je čisto živo srebro, tako da bi bil Tit čisto zapostavljen, od treh do pol šestih ko pride očka domov se mamo pa čist super. Predno jo greva iskat ga lepo nahranim, potem pa ima on največkrat počitek in pančka s Tio se pa igramo.

A so se vaši marčki že peljali z vlakom? Naša je izrazla željo da bi se z vlakom peljala, tako da bomo šle medve enkrat na vlak do Trebnjega oči in bratec bosta pa z avtom prišla potem bomo šli pa skupaj k babi in nto domov. Upam, da ne bo na vlaku pa pogruntala da se ne bi peljale. Mogoče bomo pa to že ta vikend speljali, vam bom potem javila kako je šlo.

tole bi blo malo nahitrco zdej pa grem, da me majstri ne bodo prehiteli, lep vikend vam želim

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.7.2010 12:14:24   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
A so se vaši marčki že peljali z vlakom? Naša je izrazla željo da bi se z vlakom peljala, tako da bomo šle medve enkrat na vlak do Trebnjega oči in bratec bosta pa z avtom prišla potem bomo šli pa skupaj k babi in nto domov. Upam, da ne bo na vlaku pa pogruntala da se ne bi peljale. Mogoče bomo pa to že ta vikend speljali, vam bom potem javila kako je šlo.

Julija se še ni, se pa bo z babico čez 14 dni. Se pa rada s avtobusom pelje. To je njej taboljša nagrada, če gremo v mesto z busom. Samo je treba 2 postaji prej rečt in jo pripravuit, da gremo dol, ker če ne je cel jok oz. dretje. Tako da naredi isto, ko boste šli z vlakom, sploh, če bo uživala. Kakih 5min prej jo pripravi, da bo čez 5mn vožnje konec.

drugače pa je Matej kao ok, oz. ne vejo kaj mu je, ker je krvna slika bp in ne kaže na kakšno vnetje. Možno, da so bakterije v urinu ker ima malo počeno in rdečo kožico na luleku in da so bakterje od tam. Ker vročine tudi nima več, tako da mi ni jasno kateri termometre je lagal včerajuser posted image V ponedeljek dobimo izvide urina, pa bomo vidli pri čem smo.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.7.2010 12:15:45   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Pa še neki slikic našega Borca:

Pri skoraj 3. mesecih

user posted image

Okol enega meseca:

user posted image

Tu pa se je cartal tretji dan:
user posted image

res je pravi korenjaček!! In kako lepo je brati, da je vse ok in da se je življenje vrnilo na stare tireuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Res lepa novička!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.7.2010 12:21:11   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Jaz sem imela danes pregled in je vse OK. Končno sva določili datum in to je 11.11.
Titek je tretji dan čez dan brez pleničke. V vrtcu je OK, doma mu je včeraj ušlo dvakrat, ampak ne do konca. Mi je rekel takoj ko se je malo polulal in sem ga nato dala na kahlo in se je polulal do konca. Dejte me samo malo potolažit tiste, pri katerih ste že suhi. Ko ste jih odvajale...kolikokrat se je zgodilo na dan, da je še ušlo lulanje? Tnx.

user posted image user posted image za pregled in hvala za lepe željeuser posted image

Glede lulanja mislim, da je pri puncah drugače. Če Juliji uide, ji uide vse, ne samo malo. Čez dan ji je odkar smo suhi (konec aprila) ušlo ene 4x, ji pa vsaj 3x/mesec, če ne 1x/teden, uide med opoldanskim spanjem, zato jo imam doma v plenici, v vrtcu pa se jim očitno bolj ljubi celo preoblačit kot pa plenico namontirat. Ker ko se med spanjem polula je mokra ČISTO celauser posted image
Tako da naj ti bojo za orientacijo fantki in ne punčke. Sem za fantke slišala, da še nekaj časa po malo "puščajo"user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.7.2010 12:46:46   
terida
Pomlad, lepo, da boš imela oba doma, dobra si. Jaz priznam, da je meni z obema pretežko. Upam samo, da ne boš poniknila tako kot Ursi, ki je nismo slišali že celo večnost. Ursi, kje si? Dej se kaj javi! Drugače pa, ja, pri drugem čas tako leti, da ni nobeni reči podobno. Če bi jaz imela štiri tako kot san, bi po moje težko sledila v katerem letu smo user posted image

Zofy
, na Doodlu sem povečala izbiro. Prosim, glasujte tule: http://www.doodle.com/b57e8d5ax9vwxn5w
Tebe sem kar vpisala noter, mumu, tvoje sem pa morala zbrisat in je treba še enkrat vnest. Ker ne vem ali ti poleg 30. 8. ustreza še kak drug datum, te lepo prosim, če lahko še enkrat glasuješ. Brez zamere!

Drugače sem pa govorila z Zofy in očitno ne gre za uroinfekt, ampak so se samo bakterije z lulčka prenesle v urin, kar pomeni, da ni panike user posted image

Lona, te tako razumem - tudi jaz odkar imam otroke samo zanje kupujem stvari, sama pa hodim okrog kot kak klošar (besede moje mame!). Včasih mora človek tudi nase kaj pomislit in se pocrkljat. Jaz čakam, da se bo bližala služba, potem moram pa res garderobo obnovit.

Mergetka, kako lepo je slišat, da je Filip ok! Super, res!!! Se dostikrat spomnim na vas in držim pesti, da je vse kul. In ne samo zdrav, poglejte ga kako je lep user posted image Pa še priden praviš da je - evo, terna user posted image Resno, imaš res dva mala cukrčka doma! Ugotavljam pa, da si z Maticem nista zelo podobna, kaj se tebi zdi? Držim pesti za dojenje! Glede Matica in trme pa tako... tudi mi imamo zdaj bolj težko obdobje (mogoče je malo celo že mimo) pa nismo imeli pretresljivih dveh mesecev! To prihaja v valovih - upam, da bo hitro spet bolj mirno morje user posted image

Gledanje TV
... mi smo glede tega res bolj strogi, tako da ga doma na povprečni dan ne gleda čisto nič. Itak ga gledajo pri varuški (ene pol ure na dan), kar je meni čez glavo dovolj. Za vikend ji pa ŽIV ŽAV kar pustiva gledat (roko na srce, zato da imava midva še malo miru). Glej, Mergetka, ti moraš zdaj vijugat med njegovo trmo, (sklepam da) malo večjo občutljivostjo zaradi vsega kar se je dogajalo s Filipom, ukvarjanjem z njim in Filipom in kaj vem kaj še vsem, tako da si ne očitaj preveč, če mu kdaj popustiš kar se TVja tiče. Jaz bi na tvojem mestu glede TVja postala bolj stroga, ko se ti bo zdelo, da so se ostale stvari bolj poštimale - to je moje mnenje, lahko da "vzgojno gledano" narobe razmišljam.

Dinki, lepo da si tako prilagodljiva glede srečanja, upam, da ti res uspe prit zraven! A Martinčka boš imela, kaj? user posted image In čestitke za napredek pri plenicah! Meni se zdi, da vam gre vedno bolje, ne obupuj! To, da mu uide in potem zadrži, je super. Problem bi imela, če bi mu ušlo, on pa se niti ne bi trudil zadržat. Navajanje na kahlico je kot učenje hoje - itak, da ne shodiš kar tako čez noč. Se morajo prej malo noge utrdit in seveda kdaj klecneš ali padeš preden začneš laufat user posted image Kar korajžno!

Mumu, pri vas pa se mi zdi, da je brez veze silit, če noče. Pred kratkim je bratca dobila in pravijo, da pri takih velikih spremembah ni dobro začet odvajat od plenic. Dej še malo počakaj pa čez kak mesec spet poskusi. Bo že enkrat, sigurno. Glede vlaka pa bi tudi jaz enkrat rada poskusila, ker bi ji bilo po moje všeč. Mi imamo itak postajo pred nosom, mogoče bi se enkrat v center zapeljale z vlakom...

Še to, da ne pozabim povedat: naslednji teden nas ne bo doma in tudi na internetu ne! Z otrokoma grem "na kmetijo" - z mojo mamo gremo za en teden k njeni sestrični, ki živi blizu Moravč. Včasih je bila to res bolj kmetija, zdaj pa imajo samo še kokoši in zajce, a mislim, da bo Eriki kar luštno, Primož se pa tudi ne bo pritoževal (upam). Pa fajn je, ker ni daleč in bo tudi mož kdaj po službi prišel mimo (da ne bomo odrezani čisto cel teden). Tako, se beremo torej, ko se vrnem. Lepo se imejte in pridno glasujte za srečanje, da bo datum že izbran, ko pridem nazaj user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.7.2010 12:47:08   
aleži
Dober dan,

iz dežja je pokukalo sončece. Kako lepo!
Danes sta oba še zadnjič v vrtcu in šele septembra gresta nazaj. Žiga je bil tako vesel, da bo na počitnicah.. Prvi teden bosta pri mojih na počitnicah (če bo vreme se bomo hodili kopat, če ne bova z možem sama doma), pol pa gremo v Bohinj in nato na HR. Dinki, ni uspelo, drugo leto je pa zagotovil da sigurno bomo šli v Grčijo....heheh, čmo videtuser posted image  potem pa ju bosta imela še 1 teden tast in tašča v zg. štuku.

Srečanje: če bi bila takrat doma tiste termin, bi prišla z veseljem, žal ne bo nič.

Perpl: lepo da si se ogalsila. A si nas našla na FB (Dinki si posredovala)?

EK76 bravo Miji za odvrženo pleničko!!!

Terida tebe je bilo tudi lepo brat, same dolgodivščine!! Škoda, da se je Primož že odmaknil od cice. Kaj zdaj mu boš dodajala mleko. Naša oba nista hotela sploh mleka ne adapt. ne kravjega, nič od niča. Še zdaj kakšne kozarec na mesec, jim ne gre enostavno. Pa niti jogurtov ne mara Sara, skut...nič
San: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  krasne slikice.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Jaz sem imela danes pregled in je vse OK. Končno sva določili datum in to je 11.11.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo mamiuser posted image user posted image  in tvoj korenjak. A si že kaj glede imena?

Zofy: slaba mama ni nobena mama, marčevke smo pa vse SUPER MAME.
Mateju pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da rešite z urinom.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Pa še neki slikic našega Borca:

Pri skoraj 3. mesecih

user posted image

Okol enega meseca:

user posted image

Tu pa se je cartal tretji dan:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res je pravi korenjak in lepotec. Naj tudi tako ostane!!!

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

joj vidim, da so že vsi marčki brez plenič, samo še naša madam jih imauser posted image , sam jst je res ne morem prsilt, ko bo pripravljena bo že povedala. Trenutno imamo tudi fazo ko samo rečem da gremo plenico zamenjat že upija da to pa ne pa da ona ne gre na školjkico ...., mah bo že bolš, še nobeden ni šel v prvi razred v plenicah pa menda tut naša ne bo šla.

hehehe, naša ni, zato niso vsiuser posted image  Tudi jaz sem mislila da bo, pa nikakor ne gre. Pove, da se je polula ko že naredi, to je pa vse. Bo že sama povedala ko bo hotela in dojela ko bo. NIč se sekirat.
Kar se tiče fantov imaš pa fante kateri prej, fante kateri kasneje. Naš je šele pri 3 letih dal dol čez dan, pri 4 pa ponoč. Njemu se ni nič mudilo ali ga kaj motilo. Tako je!! Pa ne mislit, da nisem ga upozarjala, pač ni šlo!

Lona: zdaj pa izkoristi dan ko bosta sama in spočij seuser posted image
lepo je vaju brat, da ste skupaj z Špelo kafetkale...Špela oglasi se! pa kakšno slikico na FB user posted image

Avtobus in vlak: nisem še peljala, ampak ko ju vidi kričiiiii avtobusss!!!!!!!Morem ju res peljat kdaj!!

Lep vikend

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.7.2010 12:54:09   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Mumu, pri vas pa se mi zdi, da je brez veze silit, če noče. Pred kratkim je bratca dobila in pravijo, da pri takih velikih spremembah ni dobro začet odvajat od plenic. Dej še malo počakaj pa čez kak mesec spet poskusi. Bo že enkrat, sigurno. Glede vlaka pa bi tudi jaz enkrat rada poskusila, ker bi ji bilo po moje všeč. Mi imamo itak postajo pred nosom, mogoče bi se enkrat v center zapeljale z vlakom...

Pri nas je pa ravno Sarino rojstvo pripomoglo, da je dal plenico dol, ker se je zavedal,da prihaja dojenček in da ima plenice....Takrat mu je v glavo kapnilo, da on ni več dojenček in plenica je šla dol. user posted image

Zofy: hvala terida, da si delila z nami informacijo o Mateju. No, pa so pripomogle user posted image , da ni hujšega kot si mislila.user posted image

Terida uživajjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.7.2010 13:10:13   
Lona76
No pa vas je slabo vreme malo spravilo k pisanju user posted image . No da pašem k vremenu sem tudi jaz danes bolj pri ta gnilih. Se mi ne da nič delat. Ma bom mogla.

Dinki Taji je ene 4 dni doma ušlo, potem pa ne. No zdej jo od morja dobim, da učasih k se joka se mal polula. Ampak kapljico in potem hitro leti na WC.

Tilen pa ko je dal dol plenice je bilo to to. Mislim, da se je potem enkrat polulal, ko se je preveč zaigral. Ampak je to od otroka do otroka  odvisno.

Mumu tako da če Tii ne gre ji pač ne gre. Eni so kasneje pripravljeni in je čisto brez veze jih silit. Vsaj jaz imam tako mnenje.

Mergetka kar se TV tiče. Sobote in nedelje gledata živ žav in črtek krtek. No s tajo itak ni problema, ker ji ni toliko zanimivo, tilna pa je treba stran odvlečt. Pa večerno risanko pogledata če smo notri. Tisto pa tudi taja že pogleda celo.

No pri enih so otroci danes zadnjič v vrtcu, moji pa zadnji dan na počitnicah user posted image . Gresta v ponedeljek v vrtec. To bo pestro spet zjutraj oba štimat in jih v vrtec peljat. Že vidim, da bom spet v službo zamudila user posted image . HB ne bo šefice, ker gre na dopust, tako da Dinki za kavo mam zjutraj čas user posted image .

Dinki super za pregled. Od prijateljice sin je rojen 11.11.. Fini datum, da si človek zapomni user posted image .

Tko zdej grem pa mal delat, morm vsaj račune izstavt če smo že zadnjega user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.7.2010 20:37:34   
Zofy
Punce, mam eno ful pomembno vprašanje.
Kako urejate fotke vaših otrok?. Prej, ko je bila samo Julija, sam imela njen folderček in sem pol po mesecih imela posortirane. Zdaj pa sta 2 in na večini fotk oba, na nkaterih pa sama. In nimam pojma kako naj sortiram daljeuser posted image . Ok, če smo kje, dam npr. Kr.Gora2010 in pol so gor vse fotke do tam.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.7.2010 20:59:12   
mergetka
OJLa,

Zofy: ravno včeraj sem se ukvarjala s podobnimi zadevami kot ti sedaj. Prej sem imela Matic_1_mesec itd., pa folder Filip in to ni več blo ok, ker je blo pol Filipom slik od vseh in za tri mesece. in sem se odločila, da dam kar vsak mesec posebej in pri enih mesecih imam še napisano, če je blo kaj posebnega, npr. 2009_03_prvi_rd.

Pečem palačinke in mal skačem na RR, pa "Fejstbook", pa k štedilniku...
Lepo vas je videt tudi na FB!!! Sama sem bila do zdaj bolj malo gor, mogoče bom pa zdaj več...

Hvala za lepe besede o mojem sončku.user posted image Z MAticem si pa res nista preveč podobna. Zdaj je MAtic čisti ati, tko da bo mogoč Filip bolj men podoben user posted image ... upam user posted image . Se pa zelo spreminjajo ti naši otročki, kr ne morem verjet, ko gledam slikce za nazaj.

Mumu, za kahlico, da te potolažim: mi niti približno nismo tam kot večina marčevcev. Matic je ful nazaj parkrat uporabil kahlico, pol mu pa ni bila več zanimiva in ga nisem silila gor dajat. zdaj smo pa 1x, ko sva prišla domov, probali brez pleničke in je blo par ur vse suho, pol pa v 1 uri 5x vse polulano. Blo je tako, kot da mali nima pojma, kaj se dogaja in sem sklepala, da še ni pripravljen, čeprav včasih noče dat gor pleničke.

Kaj mislite ostale, ki imate več izkušenj s svojimi malčki, bi ga vseeno imela kar v gatkah, pa bi počasi začutil lulanje? Si včasih mislim, da mogoče zaradi prevelike vpojnosti plenic niti ni mogel preveč začutiti lulanja.

joj, čalapinke!!!

LP

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
31.7.2010 1:07:36   
mergetka
Ne morm spati, ker sem prej dajala Matica spat in oddremala zraven eno kitico, ki mi je bla čist dovolj za en čas.

Glede vrtca: Matic je dobil vrtec čez cesto in mislim, da gre tudi v večjo skupino. Nisem bila na sestanku, ker sva bila takrat s Filipom v ped. in ne vem točno. Mi je kar hudo za njegov prejšnji vrtec. Tam je imel ful v redu vzgojiteljici in otroke je imel strašno rad - jih je kar naprej omenjal, tudi ko smo ga imeli že neki časa doma...

Zofy, jaz bi te tudi prosila za risanke in sicer ti bom na zs pisala.

Dinki,
hvala glede FB. JA, ful lepe slikice z dopusta imaš. Vabljivo!!! Pa Tit je že orenk dec!

Pomlad, čestitke ob rojstvu Ivota!!!user posted image user posted image user posted image Cel korenjak!

Srečanje: bi vas rada videla, sam ne vem, kako bi to izpeljala. Namreč, Filipu se 2 meseca po operaciji vzpostavlja imunski sistem in tako ga ful čuvamo in poleg še Matica. So nam svetovali, naj pazimo pri otrocih, ker nikoli  ne veš, kaj nosijo in seveda naj se izogibamo trgovskih centrov (itak). Ampak me bi se najbrž dobile kje zunaj, tko da to mogoče ne bi bil problem. Tudi za vrtec še ne vem, ali bi dali Matica mal kasneje zaradi tega.

JA, men je tudi fajn klepetat z vami.user posted image user posted image Majčicam se nisem pridružila, sem mela tak čudn občutek, da pol itak ne bom imela časa in je brez veze, da začnem. K vam me je pa kar vleklouser posted image in sem se vam potem spet pridružila....

Zofy, super, da je vse ok z MAtejem!user posted image Vročine pa znajo biti res smotane, ja. Sam najbrž so bolj problem takrat, ko je otrok čist zdelan in itak vidiš, da ni ok.

11.11. je pa res lep datum, Dinki!! Če se prav spomnim, boš imela še enega fantka? user posted image

Vlaki in nasploh vsa vozila so pri nas še vedno zakon. MAtic se z vlakom še ni peljal, ampak pred dnevi sta šla z atijem po dedija na železniško postajo in je zelo užival. Nameravamo pa iti mal z vlakom, pa z mestnim busom. Joj, moram vam povedat, kake fore ima zdaj Matic. Pred spanjem (pa včasih, ko se gunga, al pa kr tako) želi, da mu pojemo tisto pesmico iz Pojoče knjige:
"Dva avtobusa peljeta, hura, hura,
Dva avtobusa peljeta, hura, hura,
Dva avtobusa peljeta, se prvi ustavi,
na glas ropota in že naprej gresta."
Potem si pa on zmisli, kaj se pelje in mu moramo namesto avtobusa zapeti še bagerja, avtodoma, kolesi, avta, buldožerja, traktorja, prikolici,barčici, čolna, aviona.... ma ni da ni, kaj vse se spomni. Iz one knjige Prva vozila jih tudi pobira in pol včasih tako po svoje pove, da ga ne razumeva in se fuuul jezi in joče, če ne trofiva. PA tudi 5x, 10x pove, sam da bi ga razumela. Potem naredi pa tak blažen obraz, če nam rata priti skupaj...

Hvala za nasvete glede tv-ja. Nočem mu predolgo pustiti gledat. In kak se jezi, ko izklopim in pol mi prinese daljinca. Sej se ga da zamotit z drugimi stvarmi, sam včasih popusti hitr, včasih pa kr traja.

Ok, zdaj pa dost heca. Uživajte v vikendu!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
31.7.2010 6:40:14   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce, mam eno ful pomembno vprašanje.
Kako urejate fotke vaših otrok?. Prej, ko je bila samo Julija, sam imela njen folderček in sem pol po mesecih imela posortirane. Zdaj pa sta 2 in na večini fotk oba, na nkaterih pa sama. In nimam pojma kako naj sortiram daljeuser posted image . Ok, če smo kje, dam npr. Kr.Gora2010 in pol so gor vse fotke do tam.

Jaz delamo tako: slikam samo saro, pa samo njega, pa skupaj (kar pride seveda).... pa potem dajam v ločene albume: 1 alubm je od Žige (no, ni samo edenuser posted image od kar se je sara rodila....od prej jih imam veliko ), 2 album je od Sare. Če  jih slikam posamezno, dam vsako sliko k svojemu albumu in potem pa skupne k obema (največ je skupnih slik kako se ljubčkata, objemata user posted image ). Tudi jaz sem začela šele ko sem bila na porodniški, pa niti sanjalo se mi ne bi, če mi ne bi povedala tašča, da morem ločevat slike. Mislila sem najprej imet samo enega za oba, ampak potem je rekla, da ko odrasteta bosta hotela imet slike seveda! Ne razvijam vseh slik, samo tiste, katere so lepe in primerne. Pri žigi sem na CD spekla po mesecih do 24 m...zdaj pa nič več. Morem sem tudi sare lotituser posted image
Jaz tudi si pišem datume pod slikami, praznovanja, dopust....
Morem pa še uskladit slike od lani še v album. To delo me pa čaka drugi teden, ko bo mir pri hiši.
Shranjujem pa vse vsakemu v eno škatlo veliko: risbice iz vrtca, slikice, izdelke.....

Za risanke ti še javim!!
Pa da ti še povem, da je helena rodila hčerkico Špelo...sem bila tako vesela!!!!! Tako, da danes gremo jo zalit!

Margetka: poskusi spet še kakšen dan brez pleničke pa vidi kako bo. Če pa vidiš, da ne gre, plenico goruser posted image

Lep vikend

< Sporočilo je popravil aleži -- 31.7.2010 6:41:36 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
31.7.2010 9:27:16   
san
nimam časa, ampak sem že včeraj začela brat pa mi ni uspelo dokončat, tako da sedaj čist na hitro nujno moram pohvalit kakšen cuker je Maticuser posted image . res je borec z velikim Buser posted image user posted image user posted image in naj tako ostane vse življenje! res sem presrečna, da je uspela operacija in da ste sedaj skupaj doma.
ostalo pa preberem in pokomentiram ko bom imela čas.

aja, za srečanje itak semuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
1.8.2010 11:19:33   
Naša črtica koraka
juhu, sem končno tu!
Moj comp je imel takoj po prihodu z morja zaradi virusa nujno lobotamijo, posledice pa so bile, da so poniknila tudi gesla in uporabniška imena, skratka zdaj sem pa končno tu user posted image .

Na hitro sem vas preletela in najbolj me je zanimalo, ali je Ivo že tu (in če je res Ivo, da ni slučajno npr. Ivana user posted image ):

POMLAD,  ČESTITKE!!!! Ivo, dobrodošel med nami, želim ti vse lepo v življenju!!

Toliko na hitrico, zdaj pa me ganjajo s kompa, morajo nujno gledati en DVD, js pa za šporget kamor ob tej uri tudi spadam user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
1.8.2010 14:03:28   
mumu
Nad našo družino so se zgrnili temni oblaki, danes mi je v 60 letu starosti umrl tatst user posted image user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
1.8.2010 20:27:41   
Naša črtica koraka
mumu, iskreno sožalje!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
2.8.2010 7:36:21   
perp
mumu iskreno sožalje

Ja sem nekatere od vas na FB  pofočkala kot prijateljice. Dinki hvala za pomoč.

Tudi pri nas je vse ok, ta teden je moj mož popoldne v službi, tako da lahko spim do 6:15, ker mi ni treba Neje peljat v vvtec. Cel luksuz. Jo hodim pa iskat, pa kar noče iti domov, ker res uživa v vrtcu. Pravi naša vzgojiteljica, da je zelo pridna, da je kar en vodja skupine in ima že najboljo prijateljico, ki ste čist nezdružljive. Superca :) se bomo mogli z njimi začeti tudi v popoldnanskem času dobivat.

Skočim na kavico, pa se spet oglasim..... user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
2.8.2010 8:03:04   
Lona76
Mumu iskreno sožalje.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
2.8.2010 8:10:13   
Lona76
Taja in Tilen sta šla danes po enem mesecu v vrtec. Tilen sicer z manjšim navdušenjem kot Taja, ampak bo že zdržal. Sem mu razložila da gre samo še 15 krat al pa še tok ne in je bil potem zadovoljen. Aja razlog zakaj noče v vrtec je pa ta, da ga bo spet vzgojiteljica ljubčkalauser posted image . Pravi sigurno me bo spet ker sem bil na morju. (Je stara cca 55 let). Sem rekla ja a una druga te pa lahko (ena druga, mlajša iz sosednje skupine) je pa  rekel to je pa drugače user posted image .  Skratka v sobo pa sta šla oba brez problemov, upam, da bo tako tudi jutri. Nekaj malo se mi je zdelo otročkov Tajine starosti, oz. sploh ne vem če sem kakšnega vidla. Po moje bo ta teden še kriza, drug teden paupam, da jih bo že več.

Vikend je bil super. V soboto smo šli malo s kolesi. Ne prav deleč na sladoled cca 5 km vse skupaj, ker Tilen niti ne more ne vem kok prekolesart, pa pri nas je ravno en tak krog fini ker gremo po stranski cesti kjer ni avtov oz. srečamo 3-4. Včeraj pa smo uživali na Pokljuki. Sta možek in Tilen nabrala lisičke, tako da je bila okusna večerja lisičke z jajčki. njami.

Nič toliko od mene za enkrat, sedaj pa šibam še malo delat. Šefov ni, dela pa še pa še.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
2.8.2010 9:55:38   
aleži
Mumu iskene sožalje ob izgubi tasta, očeta in dedka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
3.8.2010 10:00:46   
Zofy
Mumu, iskreno sožalje ob izgubi tasta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
3.8.2010 10:19:09   
Zofy
Dobro jutro!
Mi smo spet na morju, v Izoli, tako da bom verjetno spet bolj redko čvekala. Mi je kar malo nerodno bit za računalnikom in pustit otroka mami in očetuuser posted image .
Matej pa je drugače enih 500% bolj naporen kot je bila Julija. Upam, da bo tudi z nami kot je bilo s Primožem od Teride, da se bo to popravilo, ko bo enkrat sam sedel, kobacal... Ker sedaj je katastrofa it z njim na kavo, kam jest, včasih celo med vožnjo z vozekom joka in joka. Pa sem poskusila obrnit vozek stran od mene, ker sem mislila, da mu je mogoče že dosadno samo mene gledat, pa nič ne zaležeuser posted image
Smo bili v nedeljo na Bledu na večerji in je Julija lepo sama jedla, Mateja sem imela v naročju in jedla kalamare. In ne, on ne sedi lepo mirno v naročju, kot je to počela Julija. On hoče akcijo. Sem ga z levo roko držala, on je skakal po meni, z desno sem pa jedla. Si lahko predstavljate kakšni gurmanski užitki so to bili...user posted image Pa še spodnji 2 enkici delata take težave, da je joj. Že 1 teden ga matrata, pa š ekar nočeta ven pokukat. Kaj bo šele, ko bojo kočniki ven lezli, ajooojjj.

Ok, dovolj jamranjauser posted image .

V nedeljo smo imeli super izlet. V Beljaku pod ruševinami Landkron imajo spuščene opice Makake, kao temu rečejo Monkey mountain: http://www.affenberg.com/default.asp?siid=10&arid=0&a=&laid=2
Plačaš vstopnino 9€ na osebo (otroci do 4 leta imajo zastonj) in te peljejo not med opice, kjer vidiš kako prosto živijo, pridejo tudi do tebe itd. Samo jih ne smeš božat, pa tudi gledat v oči jih ne smeš predolgo, ker to razumejo kot izzivanje. V glavnem, Julčica je ful uživala. meni ni bilo ne vem kak uau, ker ko sva bila z možem v Indoneziji, so opice itak svobodno šetale sem ter tja in sem jih na tak način že videla.
Pol pa smo še šli gor do ruševin in je prečudovit razgled dol na dolino in jezero. Ful lepo. Kor je restavracija oz.kafič in imajo tudi Adlerareno oz. orle oz. roparice. In spet 9€ vstopnine, samo tam pa nismo šli, ker se itak nismo tja namenili, pa samo 3x na dan je vstop in bi mogli čakat. Tako, da če se ne boste vedle kam dat je to super izlet. Pol pa se lahko gre še h jezeru kopat in je dan popoln.

Aleži, jaz sem v Izoli, pa mi nisi nič sporočila glede risank in jih zdaj nimam s sabo. Ti jih lahko pol iz Lj pošljem oz. ko pridem spet dol (po 15. avgustu).

Lona76, tilen pa očitno že ve kakšna je razlika, če te ljubčka stara baba ali pa mlada punca user posted image user posted image user posted image . Kako pa kaj njegova zaljubljenost? A ni bil lani neki zaljubljen?

Aleži, hvala za nasvete glede sortiranja slik. Samo to je meni prehud projekt - jaz bom delala album zase in ne za njih. Saj tudi jaz imam še v Izoli svoje albume... Če bojo hotli svoje albume, imajo celo colato digitalnih fotk, pa naj si razvijejo kar čjo.
Jaz sem edino za Julijo naredila fotoknjigo njenega 1. leta in bom naredila isto za Mateja. In pol pa lepo skupen album kar po kronološkem zaporedju. Bojo to pač družinski albumi. Tudi jaz sem si, konec koncev, iz slik naredila album od rojstva do pubertete. Ker moji so imeli itek vse pomešano v tistih malih albumčkih, ki si jih nekoč pri fotografu dobil, ko si razvil slike.

Mergetka in Mumu - glede odvajanja plenic jaz predlagam, da poskusite 1 teden ali pa do 10 dni bit brez plenic, pa jih magari 10x na dan preoblečite. In če ne bo šlo, še niso zreli. Ker morajo poštekat, da če se polulajo, bojo mokri. Te pamperske oz. plenice za enkratno uporabo so za odvajanje od plenic bolj slabe, ker vpijejo vlago in otrok sploh ne čuti mokrote. Če pa ste to že probale in ni šlo, poskusite spet čez pol leta ali par mesecev. Očitno še niso zreli za to. Eni so prej, eni pač kasneje. Do šole pa bojo menda vsi iz plenicuser posted image .

Mergetka - tudi Juliji se dopade "2 avtobusa peljeta...", samo še ni prišla do teh variacij. Ji bom predlagala, take "igrice" so super za otroško domišljijo user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
3.8.2010 10:20:16   
Zofy
ojej, šele zdaj vidim koliko sem načvekala - Matej je med tem mojim pisanjem že oddremal prvi dremež (ja, spi natanko 30 min, tako da ne da lih neki časa, da bi kaj postoril. Če je na forumu preveč za brat nimaš niti časa, da bi kaj napisaluser posted image )

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
3.8.2010 12:14:03   
pomlad08
helou punce,
kako ste?
ma te dni sploh nimam časa, da bi se vam posvetila user posted image
sam na hitro vas sem pa tja preletim, potem se pa že kakšen od fantičkov oglasi.

hm, da pomislim na hitro, o čem ste klepetale ...
aja, plenice - Job tud še ni suh. ga mamo ves čas brez plenic, ampak nekako ne pošteka, da bi pred lulanjem kaj povedal, tko da ne vem, bomo videli, kok časa bomo še vztrajal (mal sem že naveličana pranja pa brisanja).

terida, zofy, ja, bom vidla, kako mi bo šlo z obema. verjamem, da zna bit kar naporno. ampak mam itak backup plan pri mami, pa tašča se tud ponuja za varstvo, pa ena moja prijateljica, ki jo Job obožuje. tko da če bo pretežko, bomo zorganiziral eno tako dopoldansko varstvo za Joba, da bova z Ivotom par ur bolj na izi.

fotke - disaster! jaz jih nič ne razvijam, ampak na srečo mam pa očeta, ki je navdušen fotograf in tudi dovolj vesten, da skoz sproti ureja in razvija fotke, tako da vsak mesec od njega dobimo kakšne par slik in jih zbiram v albumu. če bo Job hotel svoj album, ko bo večji, gre pa loh na moj FB pa si sprinta slike user posted image

aja, NČK in mergetka, hvala za čestitke!

mergetka, krasne fotke! bravo filip, super se držiš!

aha to je pa to, ivo kliče ...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
3.8.2010 12:56:31   
Špela100
Ojla bejbe, ekola Špela100 se pokorno javlja...hvala Dinki, ker si se spomnila name, sej berem vas redno, sam tolk čvekate, da mi potem zmanjka časa za pisanje. user posted image user posted image user posted image

Lona76 user posted image user posted image user posted image  ma ta tvoj Tilen...ha, ha...on je res skoz zaljubljen user posted image user posted image ...ha, ha sam kako je na morju mojo lili gledal user posted image user posted image  z njim jih boš še imela....user posted image user posted image
Ja pa Tajo moram pohvalit, malo ribo...kako je ona plavala...ne pa moj Maks, je šel do gležnjev v vodo in je kričal...mama moram ven sem že v globoki vodi...mama gremo ven....user posted image user posted image
Ja Lona76 lepo je bilo na morju...škoda ker nismo še kaj več kafetkale...user posted image , ampak saj nama dvema tud dva meseca ne bi bilo dovolj, kolikor si imave za povedat in prešimfat user posted image user posted image user posted image user posted image

No drugače smo pa mi čez dan suhi, od morja naprej imamo pleničko samo za spanje...in to bo po moje še dolgo, ker pred spanjem pijemo čaj in se bom najprej lotila tega projekta...ukinitev flaše pred spanjem...ta bo pa težka...user posted image

Drugače imam itak ful dela, zdaj se moram pa spravit pe k pisanju, ta zadnje seminarske in učenju za zadnji izpit in pol še diploma...lušno ni kaj.

To bo to...zdaj grem pa hitro mal delat dokler maks spi...uživajte...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?

Da. (67%)

Ne. (33%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!