Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 15.8.2010 9:39:04
|
|
|
|
san
|
na hitro... pri nas ima urban še vedno vročino. je bil pri zdravniku in ima baje virusno angino. je rekla dr. da lahko traja vročina tudi 1 teden. no, sej še dobr, da ni bakterijska, da ni treba ab, sam je pa bogi. on bi šel ven, pa ne sme in je ves nesrečen, zvečer je pa prov bogi, ker mu vročina naraste na 40. pa ne da bi počival, ravno kontra, kar preveč je naspidiran zarad tega. no, upam, da kmalu mine. glede srečanja se oglašam. jst sm vse tri dni kliknila, zdej pa za četrtek ne vem, če bo šlo, ker bo mami operirana drug teden in v četrtek naj bi šla domov, če bo vse ok, jaz jo grem pa iskat. no, men bi še najbolj pasala sreda, ampak se bom poskusila prilagodit večini. nčk, lepo te je brati. in super za potepe. tko, več komentiram drugič, zdele mamo akcijo
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 12:57:53
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
SAN, za Urbana revček mali, da se čim prej pozdravi!!! Pa še zate, ker imaš te dni očitno res stresne in držim pesti za tvojo mami, da bo vse ok!!!
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 13:30:20
|
|
|
|
terida
|
Uf... vidim, da tudi poleti bolezni ne počivajo. Eno floto za vse bolančke! Oglašam se zaradi srečanja - kot zgleda bo najbolje, da se dobimo v sredo. Vreme naj bi tokrat sodelovalo, tako da upam, da nam tokrat res uspe prit na kup. Bomo potem me dež klicale Pa še ena zadeva. Bi katera (predvsem tiste, ki se dobimo na srečanju, ker potem ne bo težav s primopredajo) rabila te Nextove hlače: http://www.nextdirect.com/si/en/shot/X46/2676/6?pid=722646&curr=eur〈=en&country=si&curr=EUR&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d578853306%26ts%3dcustom%26w%3d722%252d646%252dX46%26af%3d%26isort%3dscore%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d1800%26nxti%3d1%26lang%3den%26country%3dsi%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3b722-646-X46%26quot%3b Imam ene preveč v velikosti 2-3 leta in bi jih rada prodala naprej, če je katera zainteresirana. So pa kao "znucan look" - na desni hlačnici spredaj je ena "raztrganina", na levi hlačnici zadaj pa tri (še ena slika: http://www.shrani.si/f/1p/m8/1z1HSFVJ/dsc01381.jpg). Hlače so popolnoma nove - niso bile še nikoli nošene. Sporočite mi, če je katera zainteresirana, da jih vzamem s sabo na srečanje.
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 14:23:43
|
|
|
|
Joži79
|
Živjo po dolgem času! Sem bom samo na hitro javila, ker sem zdej že tedne v gužvi... Smo se preselili, tako da se premierno javljam z nove lokacije. Glede srečanja, pa meni ne vem če mi bo uspelo oba mulca do Tivolija prpelat. Juš bo zdaj do septembra doma, ko gre v drugo enoto. Je bil prejšnji teden z babi na morju tko da je bla idealna varianta, da se dobimo, pa so uni gor vse zasrali. Sploh pa bo nemogoče z njim v čolnarni sedet. Če greste v Mostec, se vam pa mogoče pridružimo... Zaenkrat smo vsi zdravi, upam da tako tudi ostane. Tolk na hitr. Pridne bodte, pa velik zdravja vsem!
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 19:32:43
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
terida, luškani mucki, meni so všeč, za ceno pa še ne vem? Koliko računaš Joži, HURA, samo da ste zdravi!!! naj tako tudi ostane lp
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 20:43:40
|
|
|
|
Zofy
|
Dan oz čer! Samo na hitrco, ker imam Mateja v naročju. Srečanje - super, se že veselim srede Lokacija - jaz sem tudi z obema in mi je čolnarna malo odročna, ker je še do tja nekaj hoje od parkirišča in ker bo en, dva, tri, ura 12, bo Julija zaspana in bo verjetno malo težje z njo nazaj. Ampak ok, če se boste tam dobile bom pač tudi jaz tja prišla. Mostec je simpatičen, p igrišče je zraven, samo zna bit hladen in zna bit kar nekaj komarjev. TAko da ne vem.... meni j e v bistvu vseeno, malo se bolj na Mostec nagubam pa tudi zato, ker bi pol lahko tudi Joži prišla. Ja, tudi meni bi bolj pasal prejšnji teden, ker je prav tako Julija bila pri babici na počitnicah, zdaj pa jo imam do septembra doma, ker gre tudi ona v novo enoto Drugače smo ok, Matej je že boljši in mu ne dajajo več Ventolina ampak mu samo jaz dajam doma inhalacije fiziološke. MU pa revežu nos s sesalcem pucam in ni najbolj zadovoljen.... ok, zdaj ga pa moram dat spat, ker mi je že 2 šop las spulil..
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 21:14:29
|
|
|
|
tina50
|
Tud jaz bom hitra, ker mam jaz tud Jona na rokah,....mi na rokah najbolj trdno zaspi, da ga pol odložim Hotla sem samo glede srečanja. Meni je tako vseeno kdaj se dobimo, sam da se,....sam za sredo še ja napovedujejo slabo,..... sej vem, da San ne more v četrtek, no sej kakor boste rekle, tako pa bo!!!! San Baniju pa goro
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 21:21:43
|
|
|
|
tina50
|
aja, pa še neki. A je do Mosteca enostavno prit? še nism bla nikol tam,....
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 21:48:38
|
|
|
|
Zofy
|
Tina, Mostec je bližje obvoznici kot Tivoli . Če bi šla ven na Celovško in šla proti ZOOju, bi bil na poti. A v sredo da bo dež?? Nič niso povedali pri vremenu
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 21:49:48
|
|
|
|
Dinki
|
joj babnce, bolj ko bomo komplicirale, težje se bomo dobile. Meni je osebno tudi čisto vseeno kje se dobimo, bom prišla kamor koli. Glede Tivolija smo se pa itak pogovarjale, da ne bi bile v čolnarni, da se tam le dobimo in se potem premaknemo kam v park (jaz bom imela s sabo deko). lahko se dobimo tudi pri igralih če bomo vse imele marčevce s sabo. Tko bodo imeli vsaj tamaučki kej za delat medtem ko bomo me čvekale. Lahko pa tudi mostec, jaz ne vem kako je tam, ker se ne spomnim nobenih igral tam, kljub temu, da sem že bila . Glede vremena je pa itak cel teden tko napovedano, da ne veš al bo scal al bo sonce . Torej zaenkrat velja sreda ob 10h! terida, ti le še potrdi kje se dobimo vsem bolančkom in pa San tvoji mami, upam, da ne bo nič resnega. Tudi jaz imam tita doma ker je včeraj zvečer kar nekaj zakuhal, danes je bil že boljši, ampak ga bom imela še kakšen dan doma, za družbo če ne drugega čeprav zna bit takoooooo naporen, kaj šele bo
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 21:51:56
|
|
|
|
terida
|
Hm... Mostec, pravite? Zaradi mene lahko, kako pa kaj ostalim paše? Kaj za spet tole vreme zafrkava?! Ko sem se zjutraj oglasila, sem prej pogledala vreme in so bili sami sončki narisani za cel teden naprej. Zdaj pa takole... NČK, hlače bi dala za 15 EUR.
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 21:56:07
|
|
|
|
terida
|
Dinki, sem šele zdaj videla, da si me prehitela Ja, mogoče je boljše (in dostopnejše) od Mosteca tisto igrišče v Tivoliju, ki je zraven parkirišča (tam smo že imele eno srečanje, se spomnite?). Tudi če katera pride z avtobusom (Joži?), je dosti bližje kot Čolnarna... Tiste, ki vam za lokacijo ni vseeno, se prosim čim prej javite, da se enkrat jutri potem odločimo kje se dobimo, in to zacementiramo
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 16.8.2010 21:56:38
|
|
|
|
Dinki
|
http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/ znajo bit kakšne plohe, načeloma bo pa lepo. ma jaz kar verjamem in upam, da nam tokrat ne bo vreme nagajalo, če pa že more bit dež, naj bo pa pol popoldne
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 10:47:44
|
|
|
|
san
|
pozdravljene, zaenkrat samo potrjujem, da mi verjetno uspe prit. pridem pa tja kamor bo večina za. hvala vsem za pikepoke za urbana in mojo mami. urban je že ok, včeraj sva bila pri dr. in je bila kri uredu. mami ma pa žolčne kamne in danes je bila operirana, upam da bo vse bp. lp, se vidimo
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 13:45:12
|
|
|
|
Katy13
|
Pozdravljene! Sem se spomnila in pogledala, če še vedno čvekate in nisem mogla mimo tega, da vas pozdravim. Kaj je novega sploh ne bom spraševala, ker je verjetno ogromno stvari. Lepo se imejte, želim vam veliko lepih stvari.
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 17:15:50
|
|
|
|
terida
|
Evo, zadnja informacija glede srečanja: Dobimo se v sredo (jutri) ob 10h v Tivoliju na igrišču ob parkirišču! Upam, da se res zberemo v takšnem številu, kot smo napovedale. Se vidimo!
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 18:46:57
|
|
|
|
pomlad08
|
kul, se vidmo! aja, danes sem doživela noro presenečenje pod domačim blokom - spoznala sem zofy z obema otročkoma! super te je blo srečat! to je pa vse kar uspem napisat ob treh lačnih fantih. sej se itak kmal vidmo!
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 21:24:46
|
|
|
|
Dinki
|
čer, velja, se vidimo na igrišču ob parkirišču pa še na horsa gremo lahko pol
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 21:32:24
|
|
|
|
terida
|
Ku, ku, Dinki, si še tu?
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 21:34:47
|
|
|
|
terida
|
A boš jutri ti prinesla dekco ali naj jo jaz (dveh verjetno ne rabimo)? Moram priznat, da bi mi prišlo zelo prav, če bi jo ti lahko prinesla, ker je moja sicer zdaj že čista, a bom šla peš ali z avtobusom in itak imela sabo en kup krame za Primoža, tako da bi mi prišlo zelo prav, če mi ne bi bilo treba še dekce vlačit...
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 21:37:33
|
|
|
|
terida
|
Pa še nekaj vam moram povedat. Sem naročila rolete za spalnico in otroško sobo in jih čakam že tri tedne. In uganite kdaj jih pridejo montirat - jutri! Grrr, sem kar vedela, da bo tako. Prej bi imela čas kadarkoli, za jutri pa sem kar rekla, da me do 14h ni doma! Me bo monter itak poklical kako uro preden pride, tako da bom imela čas prit domov, samo vseeno, a mora vedno vse naenkrat pridet
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 21:47:51
|
|
|
|
tina50
|
ojla, se jutri vidimo,..... terida bom tudi jaz imela piknik deko zraven, sam ni tolk debela,... no saj ni važno jaz bom jo vzela sabo, ker bom tako z avtom, tako, da ni panike! dinki a je to igrišče blizu tega parkirišča, ki mi parkiramo ? če se ti da, bi se dobile tam ko vedno, pri parkirišču? pa saj, če ne pride kaj vmes bom jaz itak prej tam, pa bom že katero videla, ker jaz na tistem srečanju nisem bila, ko ste ble na igrišču,... lahko noč
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 17.8.2010 21:54:46
|
|
|
|
Dinki
|
terida, bom imela dekico s sabo. Sicer ne vem v kakšnem stanju je, ampak je pa dobra ker je velika. Tina, igrišče je direkt na desno od parkirišča, ga ni za zgrešit. Se pa komot dobiva kakšno minuto prej na koncu parkirišča, me magar pokliči ko boš tam. Boš imela Lana s sabo?
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 18.8.2010 7:00:31
|
|
|
|
tina50
|
Dinki Lan bo z mano!! Kok kaj kaže vreme v Lj? Tukaj pr nam ni kaj preveč lepo,... ampak bom vseen šla. Sam bom šla pa že ob osmih od doma, tako, da če slučajno pride po tem kaj do sprememb, mi prosim Diki javi. Še morm pelat nečaka domov, ker je bil na počitnicah pri nam. Ga bom kar pogrešala, ker mi je ful v pomoč. Komaj čakam, da se vidimo,...
|
|
|
|
RE: zakladi marčevk 2008 18.8.2010 7:29:35
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
pravkar sem poslušala na valu 202, pravijo da bojo plohe. mene žal ne bo. Imejte se lepo in upam, da vam plohe prizanesejo. Kakšna slikica?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Oskar, Adam, Izak ali ManuelTLFKatero ime bi izbrali za sina?Oskar (
17%)
Adam (
5%)
Izak (
15%)
Manuel (
9%)
nobeno (
54%)
vseeno (
1%)
Število vseh glasov: 551Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!