|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
3.4.2009 11:00:44   
kiara24
Dobro juro,

hvala zauser posted image . Jo ulla sem se pa zdele narežala k sm brala tole tvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ploha- mi uporabljamo od NUKa in to z anatomsko obliko cuclja, ta pri nas pali. Tamala je okrog 6E v Avstriji je 3E ta velika.user posted image

Pajo- to je pa kul, da tako spite skoz. Kaj pa čez dan?

No mi se tudi že dva dni crkljamo ponoči, spi kar pri meni. Pol pa moj k meni leze tamala tudi in sem kot en sendvič, sam sem v sredim pa ne vem kaj sem najbrž siruser posted image al pa salamauser posted image .

Zdej jo pa napravim in gremo ven, dokler se gor drži. A ste vidle za vikend  bo pa super vreme se bo ogrelo in sonček bo.user posted image Upam, da se bo dolgo tako držalo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.4.2009 11:08:36   
Soncnica
Hoj!

men tistih prvih 28 dni mislim da ne pripada al kako sem zastopila, sem študent, ker ko sem vlagala je blo rečen da imam 77 dni porodniške (in ne 105) pol na prej za nego in varstvo bo pa fnt vzel user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

men tistih prvih 28 dni mislim da ne pripada al kako sem zastopila, sem študent, ker ko sem vlagala je blo rečen da imam 77 dni porodniške (in ne 105) pol na prej za nego in varstvo bo pa fnt vzel user posted image user posted image user posted image

ja to pa drži user posted image , sorry nisem vedla, da si študentka
ampak vseen si pozno dobila odločbo CSD

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.4.2009 11:12:38   
barba
Midva sva bla dons že v KR k mi je zmanjkal zaloge cvirnov in zadrg. Mali itak spi samo če se pelje in sem ga zdele kar u lupinci pustila naprej spat. Zgleda, da se mu neki sanja. Stoka, mal se smeji, pa kakšen čudn glas spusti. Sem prejle kar pokonc skočila k se je tko čudn oglasu. Spi naprej user posted image

barba: zdej vem zakaj sm mislna, da je tine bil včer star 2 mesca, ker ti ticker narobe kaže user posted image

Tale ticker je kar neki user posted image , sm ga že popravla pa še zmer me noče upoštevat.

Ribe - pri nas so 1x na tedenuser posted image
Jst sem že tud svinjino in gobe jedla pa ni blo nč težav pri Tinetu. Naš mali ima že 6 kg.user posted image  Še dobr, da ga mi ni treba velik nosit k je oreng kviht.user posted image

Kosilo - pri nas je vedno kosilo ob pol 4h, sej mož pride najkasnej ob 3h domov. To je dobra stran službe prfoksa.user posted image  Tko, da kuhamo za vse vsak dan.user posted image

AQ srečno...držim pesti da bo vse ok..

Ulla - našo tavečjo je ura čist zmedla, sploh zvečer ne more zaspat. Zdej en dan je bla v sobi čista tišina, pa grem pohladat in ona za mojo šivalno mašino sediuser posted image . Jo vprašam kaj dela pa pravi "mal gledam. mami kaj nej nardim k ne morem spat?" user posted image user posted image user posted image  

nina166 - sej se bo Domen unesel. Ti pravim iz lastnih izkušenj.user posted image  Pri nas je bla trma skoz na sporedu, sploh ko je bla bolna. Zdej (ta teden) je brez izpadov tako v vrtcu kot doma. Boš vidla, da mine.user posted image user posted image user posted image

Srečanje - mal premišljujem, da bi tud jst pršlauser posted image user posted image

Menda bo res lepo za vikend. Pr nas bo cel žur k bo Meta praznovala 3.RD. Tok gre hitr cajt ...

< Sporočilo je popravil barba -- 3.4.2009 11:15:12 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.4.2009 11:32:22   
Nea
nina - kolko je Domen star?
Sprašujem zato ker je z našo Laro enako. V eni sekundi je ful dobre volje in se smeji, poje... v drugi jo nekaj piči in se tako dere, da bolj ji dopoveduješ, hujša je. Do bratca je ok, do starejše sestrice pa ne. Krade ji igračke, jo tepe, jo krega in kriči na njo. Včasih jo ignoriram in počakam da jo mine, včasih pa jo pošljem v njeno sobo. Tam se joka kakšno minutko, potem pa pride ven, me objame in je spet nasmejana kot da se nič ni zgodilo.
Upam da se bo to njeno obnašanje kmalu umirilo, ker je včasih res neznosno. Še posebej če se še user posted image  hkrati joka user posted image user posted image  Se je že zgodilo, da nisem vedela kako v taki situaciji naprej in sem se še jaz user posted image .

Ampak tako kot praviš... ni vedno vse tako črno. Je veliko lepih trenutkov v katerim vsi uživamo.
Včeraj smo npr. šli s prijatelji na sprehod in so otroci hranili konje, ta mali pa je spal... Zunaj pa več kot 20C.

AQ - držim pesti za malčka! Jaz pa sem mislila, da za ta poseg morajo biti malo starejši, ne pa takoj ko se rodijo.

Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.4.2009 11:34:01   
African queen
Ojla punce in user posted image !

Hej,a vi imate srečanje kar brez naju????Škoda,da sva tolk daleč...no upam,da se boste imeli fajn...

Noah je glih zaspal,pa imam čas mal napisat...za prebrat pa ni časa.Aja,Noaha so tudi zvagali v torek,ko je bil cepljen,pokazalo je 6510 gr...zmerili pa ga niso,ma mislim,da smo pri 62-ih cm.
Punce,hvala za lepe želje.Upam,da to obrezovanje ni noben baubau..
Zdej mal učim našo punčko(ime ji je Janet),ker bo čez par tednov šla spet v šolo.Odločili smo se,da jo bomo dali nazaj v tretji razred,ker njeno znanje ni za 5. razred...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.4.2009 11:38:05   
Anonimen
Samo Ula je mlajša ko Domen...ji še pripada da se več joka

user posted image to že, sam da tko u nulo izkoristi to pravico, pa tud ni trebauser posted image

barba ja možno, da je ura....sam kaj pa vemuser posted image k gre zvečer normalno spat, tud čez dan zaspi, sam tole ponoč je pa za crkntuser posted image

evo, zdej oba spita, grem probat kej početuser posted image čeprov najraj bi šla spat....

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.4.2009 12:48:48   
petra88
helow!
jest grem pa danes h frizerki, jupi user posted image nisem bila že od oktobra pomoje. malo sem se kar sama tam kjer me je najbolj motilo, pa je zdržalo malo več časa. user posted image
včeraj zvečer je bila tudi pri nas kriza. je bil na zizi ene pol ure, videt je blo, da je zaspal, pa se odmaknem pa takoj jok. potem ag dam atiju, mu da dudo not, pa spet spi en cajt, ko mu jo vzame jok.. vmes sem že zaspala, tako da potem ne vem kaj se je naprej dogajalo. vem samo, da je ponoči ob pol 4 jokal v zibki user posted image hvala za atije. user posted image
kako zgledajo temenca? kot en prhljaj? prej sm gledala, da je čist prhljajast, pa ne vem al je to to. user posted image
sem pa tako vesela, da je malo boljše vreme zunaj, sva oba 3x manj sitna. zdej čez vikend bo pa baje sploh lepo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.4.2009 13:04:19   
Ploha
petra: glede temenc, bi rekla da ja kot prhljaj, jest sm glih včeraj dol spravljala,...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.4.2009 13:10:36   
mimi30
dan user posted image

spila kavico, naredila trebušnjake, posesala,...zdaj, ko sem hotla sem gor se je pa zbudila...nič hudga bo pač vmes na joškiuser posted image , kot ponavadiuser posted image

spali kot ubitiuser posted image , hecam se...valjar obšel celo Slovenijo...zlamani še bolj kot zvečeruser posted image ...pa še malo depresivno vreme je...najboljš kr pižamo slečt, se stuširat in trenirko nazaj oblečt in doma bit.

Ulla user posted image za predstavico, ziher ste uživali v vsakem primeru tudi, če ni bilo dosti teksta in pravilne akcijeuser posted image ...solzic ni bilo ničuser posted image user posted image .

sem iskala na med-over, kje piše, da lahko jem šunko (svinjino)user posted image in sem našla...tako da nobenih zadržkov ni več za velikonočno pojedinouser posted image
V ribah se težke kovine not nabirajo in baje zato niso fajn...po drugi strani pa so vir omega3, ki je pomembna za razvoj možgan.

ali je katera gledala trenje?

ja, jaz sem malo...vidiš takrat bi lahko spala, ko sta oba mrknila ob 8:30h namesto, da gledam te norčije, ko se zdaj kregajo kdo je kriv user posted image . in ono, ki se tam neki nasmihauser posted image ....

Vrtnica mi nismo imeli kolkov vredu in smo široko povijali 1mes...potem po kontroli, ko je bilo vse o.k. pa ne več...zdaj, ko vse natančno pregledajo z UZ in če vidijo, da so kolki zreli potem je po moje vse vredu...včasih so kolke samo z rokami od zunaj pregledali in so marsikdaj kaj spregledali, je bila praksa, da se do treh mesecev široko povija, ker se takrat še razvijajo in se da marsikaj popravit.... no ta praksa je ponekod še ostala

mimi: ja sej za Lj sm mislna da rabm dnar user posted image user posted image

Ploha, ti si mislila za furo, jaz pa da hočeš za cotke dnar v Lj zapravljat user posted image

še dobr da sm imela mimi

Ploha sem se dostikrat še v P. na tebe spomnila...še potem, ko si čisto sama ostala...mamice so pa še bolj slabo čvekaleuser posted image ...sem prav pogrešala sprotno poročanje, če že kaj dogajauser posted image
Aja, Ploha ti poskusi še z drugo flašo...samo naša tud Nukove noče....valda, ko pa ve, da je alternativa ziza user posted image ...samo, če je pa fejst lačna in res nima dovolj na zizah bo pa verjetno vzela...naša je tudi na začetku parkrat po tistih 10-30ml spila, da se je dohranila.

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Ulla, danes je bil ta valjar pri meni, mam vrat tako zategnjen, da lastno rit vidim

to sem men dogaja, ko tko zakrčeno, nekak čudno ležim, ko pa mam tega otroka celo noč na joški morm zjutri taprvo poštudirat, kok bom vstala, da si kej ne zlomim

user posted image user posted image user posted image včasih moram zjutraj in že večkrat ponočiuser posted image vsak ud posebej zbudit, da se lahk s postelje poberem.

no pol pa srečanje 20.4.?????

no pol še imam pa kr nekaj časa, da razmislim če pridemuser posted image . Mogoče bi katera kak seznam naredilauser posted image , da vidmo kolk nas je za ta datum

nina166, tole je pa res prava štala user posted image . Porihtajte se čimprej...sej boš vidla, da to tudi mine. Mi smo imeli tudi kar nekaj problematičnih dni, a je nekako kar šlo....malo sva šla sama ven z Nejcem....skoraj vsak dan gremo skupaj pop. nekam, kjer ga ne rabimo non-stop nekaj opozarjat in se lahko znori in jaz sem bolj z njim ati pa vozička.

Vmes sem že copy naredila in šla previt Špelouser posted image , zdaj še pa samo to z vami delim.
Nejc je 2dni nazaj prinesel atijo ringlo in mu rekel....ati na, poskusi kak je dobro, je tak slastno, da si boš moral kar slinček gor datuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.4.2009 13:14:52   
Ploha
mimi: ja sej za cotke sm mislna, no tud benz bo treba kupt user posted image user posted image user posted image Nejc faca, teli tamali jih res prjavljajo user posted image user posted image user posted image

srečanje 20.4. katera pride???

mimi
ploha
zvezdica
barba???

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.4.2009 13:18:28   
Soncnica
Hoj punce, prosim, če mi katera pove kako se lahko prilepi dva ali več citatov v odgovor? Pri meni, ko citiram druge uporabnike RR, se za vsak citat odpre nov okenček za odgovor user posted image user posted image

lp

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.4.2009 13:30:38   
mimi30
soncnica potem pa tisto kar je v novem kopiraj in v tega v katerega pišeš prilepi.Drugače jaz ne znam.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.4.2009 14:14:28   
OLjica
glede srečanja, jst žal ne bom mogla pridt, ker mam 20 in 21 izpit. verjetno bo še kakšno srečanje?!

petra in niia ful sta luškana.

sonček, kako je blo na pregledu?

trenutno sm pr mamici, doma mi ne dela internet, moram pa seminarsko nalogo delatuser posted image
vikend bo pa sončenuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.4.2009 14:23:58   
snikolina
Hej, januarčice, kako smo??? Midva trenutno počivava, no Anže bolj user posted image user posted image user posted image user posted image

A midva tut žiher prideva?? Kje pa bo "sestanek"? Nisem nč velik nazaj brala...k ste fuuul napisale.
Pri nas je vse po starem-med 20 in 21 uro zaspi, ob 24uri dojenje i potem med 2 in 3 uro spet in ob 5 ali 6 enako. Potem pa včasih takoj nazaj zaspi ali pa razgraja 1 uro in nato zaspi, spi pa do 8 ali 9 ure. Kako bi blo faj, če bi noč v kosu prespaluser posted image
Kdaj pa lahko pričakujem prve besede?? Komaj čakamuser posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.4.2009 14:40:23   
Ploha
sonček sporoča: da ji nedla net in da sta z lovrom že včeraj prišla domov, izvidi so bp.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.4.2009 14:51:42   
Ploha
snikolina: seveda lahko prideš, da nas bo veliko, kje bo pa ne vem, nekaj smo se menile za trojane pa lj, še ne vem, se je treba še zment,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.4.2009 14:57:53   
kiara24
tkole k vas berem vidim, da vaši sončki skoz spijouser posted image pri nas pa ne, kako to.

sem jo pa včeraj s tehtala in ima 5 kg.... kolk ste že rekle, da je najmanjši napredek na teden?

No midve sva bili zunaj,user posted image je super toplo. Trenutno se dojiva, no ona bolj spi. user posted image
Pol gremo pa še ven, ker je super.
Kako je pa to peklensko user posted image zabolelo, ko je skoraj utrgala bradavicouser posted image .
Za srečanje, mene dajte po vprašaj, mogoče pa.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.4.2009 15:16:59   
snikolina
Trojane bi tudi meni ustrezale, Lj pa ne vem. Sicer grem v Lj jutri na kavo h prijateljicam, haha, mogoče bi se dalo zmenit za avto tudi za naše srečanje. No, Ploha boš naredila seznam ali kaj podobnega? Mogle bi vse vsa večja mesta obiskat user posted image user posted image user posted image

Kiara naš tudi čez dan nič ne spi, razen, če se pelje v avtu ali vozi v vozičku. Od kar je na svetu, je čez dan spal več kot pol ure samo 4x. Polne roke dela z njim, a učit se moram. Saj bo....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.4.2009 15:40:11   
Ploha
srečanje januračic 20.4

ploha
mimi
zvezdica
snikolina
kiara ??
barba ??

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.4.2009 15:40:29   
Ploha
ah no, tud pisat več ne znam

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.4.2009 16:19:17   
ronja
kje?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.4.2009 16:27:40   
Ploha
se še menmo al trojane al pa lj, zdej če je kšna štajerka ali kšna druga ki so ji trojane bližje se dobimo na trojanah, drugače je brez veze tja hodit in se dobimo v lj

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.4.2009 16:44:58   
mimi30

se še menmo al trojane al pa lj, zdej če je kšna štajerka ali kšna druga ki so ji trojane bližje se dobimo na trojanah, drugače je brez veze tja hodit in se dobimo v lj

ja Plohca meni je iz Mb do Trojan vseen malo bližje, če bi bile ostale za. Pa po lj bi me mogle skoz po mobijo vodituser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.4.2009 16:46:56   
mimi30
sem jo pa včeraj s tehtala in ima 5 kg.... kolk ste že rekle, da je najmanjši napredek na teden?

kiara mini je Ulla enkrat napisala da od 120-140g na teden.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
3.4.2009 16:48:11   
mimi30
fino bi bilo, če bi ena malo seznam obnovila in kakšne g in cm naših user posted image po mesecih dodala.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.