Anonimen
|
jutro včer se nism nič javla, sem itak cel dan okol laufala, zvečer pa sam dol padla, smo bli namreč od treh zjutri pokonc ula se je zbudila in pol če si jo za roko deržal, je spala, takoj k si hotu it stran, je bla ko ris ob petih smo pol dokončno vstali, sem ji zajtrk nardila, jo zrihtala in je šla pred šesto v vrtec no, pol smo šli v posvetovalnco, neo je velik 60 in tehta 6040g in čist so ble navdušene nad njim, kak super fant je in kolk se zaveda sebe in vsega okoli, pa skoz se je na vsa usta smejal, da sta se kr topile in pol je še zdravnico polulal mislim, men se to še nikdar ni zgodilo, pa ga lohk mam ful dolgo nagega, pa nič, patronažno je pa vsakič polulal, ko je pršla pa na prvi posvetovalnci tud, no, zdej je pa zdravnico pa mojco in medeo smo srečal, sta tud mele....kaka fletna pupa je, pa fuuuuul se pozna mesec razlike v starosti pol smo šli v celje, smo se dobile z mimi, mi je mašino prpeljala (miljavžnkrat hvala ), sma šle na tortico in mal počvekale, tamaladva sta bla pridna, no, jst sem mela neota na rokah ker v vozu frajer ni bil lih zadovoljen...pol pa vsaka v svoj avto in mulčke na joško ko smo pršli domov, smo na brzino neki skuhal, šli v dvorano na nastop je blo super....tamali so itak zmrznli sam so bli ful posrečeni...sp pršli na špagci na oder mogl bi uno odplesat medo dela copa copa, zajček dela hop hop hop, mala miška tik tik tik tik p'a so sam stali, ula copa copa je še nardila, pol pa konc....so pa seveda najmočnejši aplavz pokasirali pol smo še ostale pogledli, ula je skoz ploskala, pa se drla še, še, še lalala pa plesala tam na tleh, faca mala, neo je pa spal v slingu u glavnem pester dan, dons ponoč sem pa tud dvakrat šla k uli, pa neotu trikrat nos sesala tko da sm dons kot bi me pretepli, vrgli iz 38ga štuka, pol bi šr pa valer čez mene peljal
|