mimi30
|
dan spila kavico, naredila trebušnjake, posesala,...zdaj, ko sem hotla sem gor se je pa zbudila...nič hudga bo pač vmes na joški , kot ponavadi spali kot ubiti , hecam se...valjar obšel celo Slovenijo...zlamani še bolj kot zvečer ...pa še malo depresivno vreme je...najboljš kr pižamo slečt, se stuširat in trenirko nazaj oblečt in doma bit. Ulla za predstavico, ziher ste uživali v vsakem primeru tudi, če ni bilo dosti teksta in pravilne akcije ...solzic ni bilo nič . sem iskala na med-over, kje piše, da lahko jem šunko (svinjino) in sem našla...tako da nobenih zadržkov ni več za velikonočno pojedino V ribah se težke kovine not nabirajo in baje zato niso fajn...po drugi strani pa so vir omega3, ki je pomembna za razvoj možgan. ali je katera gledala trenje? ja, jaz sem malo...vidiš takrat bi lahko spala, ko sta oba mrknila ob 8:30h namesto, da gledam te norčije, ko se zdaj kregajo kdo je kriv . in ono, ki se tam neki nasmiha .... Vrtnica mi nismo imeli kolkov vredu in smo široko povijali 1mes...potem po kontroli, ko je bilo vse o.k. pa ne več...zdaj, ko vse natančno pregledajo z UZ in če vidijo, da so kolki zreli potem je po moje vse vredu...včasih so kolke samo z rokami od zunaj pregledali in so marsikdaj kaj spregledali, je bila praksa, da se do treh mesecev široko povija, ker se takrat še razvijajo in se da marsikaj popravit.... no ta praksa je ponekod še ostala mimi: ja sej za Lj sm mislna da rabm dnar user posted image user posted image Ploha, ti si mislila za furo, jaz pa da hočeš za cotke dnar v Lj zapravljat še dobr da sm imela mimi Ploha sem se dostikrat še v P. na tebe spomnila...še potem, ko si čisto sama ostala...mamice so pa še bolj slabo čvekale ...sem prav pogrešala sprotno poročanje, če že kaj dogaja Aja, Ploha ti poskusi še z drugo flašo...samo naša tud Nukove noče....valda, ko pa ve, da je alternativa ziza ...samo, če je pa fejst lačna in res nima dovolj na zizah bo pa verjetno vzela...naša je tudi na začetku parkrat po tistih 10-30ml spila, da se je dohranila. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla, danes je bil ta valjar pri meni, mam vrat tako zategnjen, da lastno rit vidim to sem men dogaja, ko tko zakrčeno, nekak čudno ležim, ko pa mam tega otroka celo noč na joški morm zjutri taprvo poštudirat, kok bom vstala, da si kej ne zlomim včasih moram zjutraj in že večkrat ponoči vsak ud posebej zbudit, da se lahk s postelje poberem. no pol pa srečanje 20.4.????? no pol še imam pa kr nekaj časa, da razmislim če pridem . Mogoče bi katera kak seznam naredila , da vidmo kolk nas je za ta datum nina166, tole je pa res prava štala . Porihtajte se čimprej...sej boš vidla, da to tudi mine. Mi smo imeli tudi kar nekaj problematičnih dni, a je nekako kar šlo....malo sva šla sama ven z Nejcem....skoraj vsak dan gremo skupaj pop. nekam, kjer ga ne rabimo non-stop nekaj opozarjat in se lahko znori in jaz sem bolj z njim ati pa vozička. Vmes sem že copy naredila in šla previt Špelo , zdaj še pa samo to z vami delim. Nejc je 2dni nazaj prinesel atijo ringlo in mu rekel....ati na, poskusi kak je dobro, je tak slastno, da si boš moral kar slinček gor dat