mimi30
|
mimi: sej je skos doma, k doma dela na kmetiji Ploha, a je pol uspela katera fora? Mojmu se ful mudi...je bil zmenjen, da gre tekmo nekam gledat...mu pravim že skor na vratih...kaj sta pa vidva delala, da imaš fleke po hrbtu od bruhanja...dragi se lepo sleče ..skor me je fentu Midva greva jutri na pediatrično k pedonevrologu. Bova sprejeta, čeprav upam, da greva zvečer domov. Upam, da bo vse ok. Držite pesti. sonček, držimo pesti za oba itak mi je sam bradavico prežvečil, jst ne vem kaj bo, če bo tko nadaljeval, ko bojo zobiuser posted image to tudi mene skrbi kako bo.user posted image danes sva se neki naštimavale za dojenje leže na kavču in me je direkt v bradavico vščipnala . Vlači mi jo pa itak tja kamor se njej zazdi da bi bil boljš položaj. Zvezdica pravi sonček je . jst sem tud bla taka....čisto blejalouser posted image pa čist razštelanauser posted image najljubša mi je slika ( ki je trenutno v izgubiuser posted image ), ko smo dal pionirsko prisego. vsi lepo stojijo ravno, popeglani, počesani, u nulo u glavnem....jst pa čist skuštrana, kiklco čist postrani prisukano, srajčko ven potegnjeno, roza skibuce ( sem mela šolenčke zraven za preobut, pa sem valjda pozabla), una kapa mi je čist postrani stala, pa še stala sem čist veglasto, z roko ob bok in se na veliko režala, vsa škrbasta k so mi glih stalni rastli spredajuser posted image user posted image user posted image user posted image ulla, tole je pa ko iz kake dobre komedije. Zadržani vidve glih nista . AQ v ce majo tud dojenčkast oddelek ločen, za punče je helokitty, za fante vse ostalouser posted image groza no, kok se nč drujga ne spomnejouser posted image vse kar je v bež, svetlo zeleni, modri, rjavi, rumeni.. pa itak pripada samo fantom