|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
1.4.2009 19:46:57   
kiara24
no mi zapsimo med 22 do 23 uro, včeraj je bilo malo težav kar ni mogla zaspat, pol jo je pa le zmanjkalo.

Tudi jaz nisem še ven vzela iz lupinice podlage, kar se pa tiče oblekic pa nosimo trenutno št. 62.

No isto sem jaz hotla mojga nahecat da sem noseča, sam ga nisem nič on pa tudi mene ne.

Sedaj grem pa jest, ker danes nisva nič kosila imel aker smo imeli obiske tolk časa. Tudi mi že cel dan spimo ker smo bili ful zunaj sva prišli notri pred 40 minutkam samo ona še vedno spi.

Se pol še oglsim kej, če mi rata.

Lepo se imejte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
1.4.2009 20:01:06   
Anonimen
Midva greva jutri na pediatrično k pedonevrologu. Bova sprejeta, čeprav upam, da greva zvečer domov. Upam, da bo vse ok. Držite pesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ena user posted image in user posted image za mamico, da bo lažje prestajalauser posted image

jutr mamo posvetovalnco. me zanima kok bo. kok je zrastu in touser posted image

dons sma šle z ulo na un fit projekt, neki so nam pokazal, k bojo plasali maja, pa da bi še starši doma vadli z njimi. vsi otroci so se mamic stiskali, edin ula je bezljala okoluser posted image pa plesala in se drla še, še in ploskalauser posted image je ful zanimivo jih videt tkouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
1.4.2009 20:08:13   
Zvezdica
moj sonček

user posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
1.4.2009 20:09:49   
krtekxx
Sonček, držim pesti.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
1.4.2009 20:11:16   
Zvezdica
Midva greva jutri na pediatrično k pedonevrologu. Bova sprejeta, čeprav upam, da greva zvečer domov. Upam, da bo vse ok. Držite pesti.

sonček, držimo pesti za vaju. 

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
1.4.2009 20:12:21   
Zvezdica
edin ula je bezljala okol

me name spominja tole... 

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
1.4.2009 20:19:13   
Anonimen

zvezdica iiiiiiiuser posted image cuker....pa tok so hude te majceuser posted image mi jih tud mamo nekiuser posted image

me name spominja tole...

jst sem tud bla taka....čisto blejalouser posted image pa čist razštelanauser posted image najljubša mi je slika ( ki je trenutno v izgubiuser posted image ), ko smo dal pionirsko prisego. vsi lepo stojijo ravno, popeglani, počesani, u nulo u glavnem....jst pa čist skuštrana, kiklco čist postrani prisukano, srajčko ven potegnjeno, roza skibuce ( sem mela šolenčke zraven za preobut, pa sem valjda pozabla), una kapa mi je čist postrani stala, pa še stala sem čist veglasto, z roko ob bok in se na veliko režala, vsa škrbasta k so mi glih stalni rastli spredajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.4.2009 20:23:35   
Zvezdica
o smo dal pionirsko prisego. vsi lepo stojijo ravno, popeglani, počesani, u nulo u glavnem....jst pa čist skuštrana, kiklco čist postrani prisukano, srajčko ven potegnjeno, roza skibuce ( sem mela šolenčke zraven za preobut, pa sem valjda pozabla), una kapa mi je čist postrani stala, pa še stala sem čist veglasto, z roko ob bok in se na veliko režala, vsa škrbasta k so mi glih stalni rastli spredajuser posted image user posted image user posted image user posted image

krutouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.4.2009 20:26:24   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.4.2009 20:27:01   
Ploha
ulla: Ti ga pa serješ, pol se vsaj ve po komu je ula user posted image

sonček:
držim pesti

zvezdica: lušten pob, pa kje dobiš te majčke z napisi??

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.4.2009 20:34:44   
African queen
Dober večer!

ploha tiste majčke dobiš v H&M

sonček držimo pesti za vaju!!

zvezdica lušn fantič!!se mi zdi,da je cel oči..a sta se potem še za tretjega odločila??lepo,good luck!!!

Naš Noah je danes precej bolje,čeprav je imel okrog 12ih spet vročino in je precej jokcal..dala sem mu spet svečko in se je stanje izboljšalo..sva se pa cel dan crkljala!Zdej sem ga skopala in je zaspal kot angelček..vodica mu zelooo paše v tej vročini.
Jutri imamo pregled pri urologu,ker sva se odločila,da bova njega dala obrezat..

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.4.2009 21:05:39   
snikolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SONČEK  DRŽIM PESTI IN ŽELIM VSE DOBRO!!

ZVEZDICA mi imamo tudi ta plavo, ful so luštne. Sem bila 100%, da bo prišla do izraza, pa sem se uštela. Anže je čisto podoben meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

AQ bravo, svetovna si!!

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.4.2009 21:28:31   
spetko
dober večer...
mi smo danes cel dan bili na sončku...in je bilo zeeeloooo topllooo..

zvezdica jaz sem iz semedele..ki pa je oddaljeno od centra kopra mogoče 5min...veš kje je to?
se vidi da si živela tukaj ker si napisala nona..:)))
jaz sem že vzela tisto ven iz lupinice ker je že precej štrlel ven...sedaj pa nosimo št. 68..in bo imel 9.4. 3 mesece...in zaenkrat je vredu...glava se ne premika dosti da bi bingljala noter...
pa zelo lepega sončka imaš..in majce so zakon...:)))prav nasmejala sem se..

15.4. pa imamo posvetovalnico pa me prav zanima koliko je zrastel in se zredil..pa še prvo cepljenjeuser posted image ..

ulla...tvoja tamala zakon..ne bo bilo problem v prihodnosti da bi bila sramežljiva...bo dobro izkoristila to:)))))))))

jaz sem pa mojega nahecala za 1.april da sta mi počile obe gumi na vozičku in da me mora nujno pridet iskat...
pa skoraj me je že prišel iskat in pol sem rekla da je 1.april..pa se je kar nasmejal...tako da je kr verjel..user posted image user posted image

sonček33 tudi moj Tian ..čez dan mi zeeloo malo spi..in polko zaspi pa ga spustim v pojstlo in čez 5min al 15min že buden...
pa srečno...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.4.2009 21:31:08   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
A vaši že kaj bedijo v vozičkih in opazujejo?

Naš še vse prespi, lih tko prespi vse obiske. user posted image  Koker se spomnim od Mete je začela nekje pri 4-ih mesecih opazvat okol. Takrat sem jo tud mogla dat iz košare v športni del vozička. V košari se je sam drla k ni nč vidla.

mimi30 - ja taščo se sploh nč ne sekiram. Ma včasih take fore, da se sam obrnem in mislim svojeuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:ulla80
in to zagrabi kolker more, pol pa zasuče glavo men nekam pod pazduhouser posted image bradavico valjda s sabo neseuser posted image

Tole je men tud znanuser posted image

Tiste, ki imate maxi cosi lupinico. Zanima me kdaj ste vzele ven tisti delki podpira hrbet, ker naš mali bo jutri star 2 m in je kar precej dolg. Že pri enem mesecu je bil 59,5, zdaj pa je moral že full zrast, ker nosiva 68št.
Hočem rečt, da mu nogice iz lupice štrlijo, pa me zanima kdaj ste ve vzele tisto ven?

Jst sem lih včeri ven odmontirala user posted image  Nisem mogla več Tineta not tlačit.

Grem na kavč ... lahko noč

< Sporočilo je popravil barba -- 1.4.2009 21:34:25 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.4.2009 21:41:07   
Ploha
a v H&M, nisem še vidla, verjetno je to na fantovskem oddelku??

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.4.2009 21:48:06   
Anonimen
ploha na fantovskem oddelku, jauser posted image jst sem še uli tam neki majčk kupla, k mi grejo na živce une roza pa helokittyuser posted image bruh...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.4.2009 21:49:33   
African queen
ploha v Novi Gorici jih imajo na oddelku za dojenčke.Ne vem kako imajo drugje razporejeno.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.4.2009 21:51:52   
Anonimen
AQ v ce majo tud dojenčkast oddelek ločen, za punče je helokitty, za fante vse ostalouser posted image groza no, kok se nč drujga ne spomnejouser posted image

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.4.2009 21:55:38   
Anonimen
joj točno, jst sem enkrat, ko je bla še ula mejčkena, vidla ful dobre majčke, rdeče in modre z napisi big sister, little brother al pa kontra, pa še neke slikce so ble gor...ful dobr uglavnem, mi je že takrat blo všeč, sam ni blo bč v planu kak brotheruser posted image zdej bi jih pa mela, sam se ne spomnem v kteri trgovini je to blouser posted image sem že študirala da možno, da sem jih na netu kje, sam neeee, k se prov spomnem, da sm jih v roki držalauser posted image u glavnem, če ktera to kje vidi, lepo lepo prosim za infouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.4.2009 22:00:36   
mimi30
mimi: sej je skos doma, k doma dela na kmetiji

Ploha, a je pol uspela katera fora?

Mojmu se ful mudi...je bil zmenjen, da gre tekmo nekam gledat...mu pravim že skor na vratih...kaj sta pa vidva delala, da imaš fleke po hrbtu od bruhanja...dragi se lepo slečeuser posted image ..skor me je fentuuser posted image

sonček, držimo pesti user posted image user posted image user posted image za oba

itak mi je sam bradavico prežvečil, jst ne vem kaj bo, če bo tko nadaljeval, ko bojo zobiuser posted image

to tudi mene skrbi kako bo.user posted image

danes sva se neki naštimavale za dojenje leže na kavču in me je direkt v bradavico vščipnalauser posted image . Vlači mi jo pa itak tja kamor se njej zazdi da bi bil boljš položaj.

Zvezdica pravi sonček je user posted image .

jst sem tud bla taka....čisto blejalouser posted image pa čist razštelanauser posted image najljubša mi je slika ( ki je trenutno v izgubiuser posted image ), ko smo dal pionirsko prisego. vsi lepo stojijo ravno, popeglani, počesani, u nulo u glavnem....jst pa čist skuštrana, kiklco čist postrani prisukano, srajčko ven potegnjeno, roza skibuce ( sem mela šolenčke zraven za preobut, pa sem valjda pozabla), una kapa mi je čist postrani stala, pa še stala sem čist veglasto, z roko ob bok in se na veliko režala, vsa škrbasta k so mi glih stalni rastli spredajuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ulla, tole je pa ko iz kake dobre komedije. Zadržani vidve glih nistauser posted image .

AQ v ce majo tud dojenčkast oddelek ločen, za punče je helokitty, za fante vse ostalouser posted image groza no, kok se nč drujga ne spomnejouser posted image

vse kar je v bež, svetlo zeleni, modri, rjavi, rumeni.. pa itak pripada samo fantomuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.4.2009 22:03:43   
Anonimen
ulla, tole je pa ko iz kake dobre komedije. Zadržani vidve glih nistauser posted image .

user posted image jst sem u bistvu kar zadržana...mislim tko nouser posted image k ne maram glih ljudi, pol pa distanco držimuser posted image

vse kar je v bež, svetlo zeleni, modri, rjavi, rumeni.. pa itak pripada samo fantom

a ne no...če pa že najdeš kej v teh barvah, sopa kaki metuljčki gor pa rožice....in helokittyuser posted image

aja, pa zs maš, dej ga že preber, da nam čist živčnauser posted image user posted image user posted image še dobr da ne kadimuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.4.2009 22:11:14   
mimi30
aja, pa zs maš, dej ga že preber, da nam čist živčnauser posted image user posted image user posted image še dobr da ne kadimuser posted image

glih tole sem delala takoj ko sem se tle javla user posted image

a ne no...če pa že najdeš kej v teh barvah, sopa kaki metuljčki gor pa rožice....in helokittyuser posted image

mamo en bodi, ki smo ga dobili v dar... bomo oblekli, ko se kaj vidimo, če ti je tako všečuser posted image .
Drugač je pa našemu pubecu tud všečuser posted image ...verjetn kr punce v vrtcu tolk norijo...samo cotke pa Nejc nima nobeneuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.4.2009 22:11:19   
Ploha
ulla: ti si pa čist nastrojena proti teli kittki user posted image user posted image ej 1x bom prou zaradi tebe v celje prišla, da te spoznam, ker če ga tukaj gor serješ kaj bo šele v živouser posted image user posted image

pol bom pa še mal na fantovs oddelk zavila, ker so hude majčke, pa v BC sm 1x vidla slinčke, neki I love my daddy pa take,..

mimi: nič še nism, bom zdele tvojo foro probala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
1.4.2009 22:13:38   
Anonimen
mamo en bodi, ki smo ga dobili v dar... bomo oblekli, ko se kaj vidimo, če ti je tako všeč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej 1x bom prou zaradi tebe v celje prišla, da te spoznam, ker če ga tukaj gor serješ kaj bo šele v živ

ploha a nis gor prebralauser posted image jst sm bl tko, kt angležiuser posted image

ulla: ti si pa čist nastrojena proti teli kittki

to se sam delam, drgač jo mam pa na trojnih gatah user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 1.4.2009 22:14:46 >

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
1.4.2009 22:15:17   
Ploha
user posted image user posted image user posted image user posted image

grem spat, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.