|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
1.4.2009 13:41:41   
Zvezdica

Ali je katera delala sama sling?

Ronja

evo meni se je včeraj vse skenslalo ko sem vam pisal ob 23tih sem čist ven padlauser posted image sem misila rač. zagont skozi okno, vse napisano vse komentirano, pol pa adijo tekst.

user posted image poznamo:)
Copy paste naslednjič

vezdica- jaz ti želim, da vam rata še en čriček, če si tako zelooo želiš še enega.

Hvala kiarauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
1.4.2009 13:43:25   
Ploha
haha zvezdicauser posted image user posted image user posted image ja res sem premal klikala, ampak zadnjič, nekaj dni nazaj pa sem še kliknla, ko si še mela, jeb*at ga, pozabljivost se me še vedno drži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
1.4.2009 13:56:13   
Ploha
a ma katera kako fajno idejo kako user posted image kaj nahecam za 1 april??? že ceu dan tuhtam, pa se ne morm spovnt, matr sm jezna pa tko rada bi ga kej našponalauser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
1.4.2009 14:03:08   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

haha zvezdicauser posted image user posted image user posted image ja res sem premal klikala, ampak zadnjič, nekaj dni nazaj pa sem še kliknla, ko si še mela, jeb*at ga, pozabljivost se me še vedno drži user posted image user posted image user posted image

plohca... ni panike. tist je itak kr neki.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
1.4.2009 14:08:01   
Zvezdica
a ma katera kako fajno idejo kako user posted image kaj nahecam za 1 april??? že ceu dan tuhtam, pa se ne morm spovnt, matr sm jezna pa tko rada bi ga kej našponalauser posted image user posted image

jast sem svojmu (je računalničar) rekla, da imam blue screen (to pomeni smrt računalnika) pa je zaleglo, je dobil izbuljene oči user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
1.4.2009 14:09:44   
Soncnica
Hojla punce!

Kako ste? Mi2 sva OK, tamalčka je danes skoz budna, jaz bi pa samo spala user posted image Tukaj na dolenjskem je tako oblačno vreme, da se mi sploh ne da ven.

Ampak zdej šibam po Jaša v vrtec,

lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
1.4.2009 14:10:58   
Ploha
hhaaha, dobra fora,...ma jest pa še vedno študiram, zutri sm mu mislna rečt da sm mu nek meso spekla al pa spohala (rad je, sam se mu nič ne vidi) bi sigurn prteku k shiran volk, sam nism bla zihr če bo na finto padu user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
1.4.2009 14:25:59   
mimi30
Ploha kaj ti bi ga rada domov hitr doblauser posted image .
Jaz sem ga danes že 2x klicala, pa nič nahecala. Prvič zato, ker iz bojlerja kaplja in me je strah kombinacije voda - elekrtika, drugič ker mi je avto dpeljal in vozičekuser posted image . Pol se pa čudi, ker ga že drugič kličem dop.user posted image on pa zaseden.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
1.4.2009 14:28:19   
mimi30
pri nas je tako čudno vreme...kot zatišje pred nevihto...oblačno, nič ne piha, toplo user posted image ..
Ob 15h gremo po Nejca k tašči pol pa nekam ven, če bo vreme vzdržalo.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.4.2009 14:30:44   
mimi30
evo meni se je včeraj vse skenslalo ko sem vam pisal ob 23tih sem čist ven padlauser posted image sem misila rač. zagont skozi okno, vse napisano vse komentirano, pol pa adijo tekst.

user posted image poznamo:)
Copy paste naslednjič

in tako delamo user posted image in delamo, potem pa enkrat pozabimo in user posted image ...
Vedno, ko se to zgodi rečem, da nikoli več brez copyuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
1.4.2009 14:35:44   
snikolina
a ve vse šivate al kaj?!?!?!? Pa kaj sam jast nič ne znam?

NENE, jst ne šivam niti nimam želje. user posted image user posted image user posted image user posted image Ste ful naklofale, grem brat pa pol še kej napišemuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
1.4.2009 14:38:20   
ronja
a ma katera kako fajno idejo kako user posted image kaj nahecam za 1 april??? že ceu dan tuhtam, pa se ne morm spovnt, matr sm jezna pa tko rada bi ga kej našponalauser posted image user posted image

Reci mu, da si noseča - da si mela tak čuden filing, pa si šla test delat in je bil pozitivenuser posted image . Samo potem vprašanje, če ti bo naslednjič verjeluser posted image .
Sem že jaz mislila svojega to hecat, pa se mi je zdelo mal prekruto - danes ponoči se je namreč zbudla Ronja (ne vem, če sva jo midva zbudla, ker se je mal kasneje zbudla) in težila do jutra... In sva se ravno zjutraj pogovarjala, da če bi pa zdaj kaj "ratalo", pri tem, kok mal seksava...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
1.4.2009 14:39:16   
snikolina
Tiste, ki imate maxi cosi lupinico

Hja, jst jo mam še kar noter, bo pa treba počasi ven jo dat, ja. V soboto ali nedeljo greva v Lj pa bom takrat probala brez. Me zanima, kako bo, hehe

< Sporočilo je popravil snikolina -- 1.4.2009 14:43:08 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
1.4.2009 14:42:46   
snikolina
Reci mu, da si noseča - da si mela tak čuden filing, pa si šla test delat in je bil pozitiven

Super ideja!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
1.4.2009 14:50:24   
ronja
A ne? Meni je tudi všeč. Boljša je samo tista, ko sem mami rekla, da sem pustila bivšega fanta zato, ker sem se zaljubila v prijateljico in sva zdaj skupuser posted image (bivšega sem res pustila malo pred tem 1.aprilom, ta prijateljica pa je bila pogosto pri nas). Mami je bila v kuhinji, jaz pa v dnevni, ker nisem mogla tega resno povedat direkt v faco, ker bi se začela režat. Pa je bila samo tiho, čist pafuser posted image . Se ji je kamen odvalil, ko sem rekla, da se hecam, je rekla,d a je samo to razmišljala, kje ga je usrala... sem bila kar malo užaljena - kaj se to reče, a bi bilo kaj narobe, če bi bila zaljubljena vanjo... Ker na splošno sta me oba starša vzgajala zelo liberalno, da ni nič narobe ne s homoseksualci ne z drugimi narodi, itd... Potem pa tako: kaj sem narobe naredila... Ma, dobro, da je bil samo 1. apriluser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
1.4.2009 14:56:52   
Ploha
ne ni super, ker še nismo sexal, drgač pa dobra ideja za drug let user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
1.4.2009 15:02:42   
petra88
Še ena se javlja, ki nima pojma kako s šivalnim strojem. kot majhna sem kdaj celo neke robove od cunj šivala, sam nebi o tem user posted image user posted image
danes sem imela obiske, pršla ata in mama pogledat, pa še malo po opravkih. in gre ura tako hitro naprej.. pa še tako fajn ureme je, sonček, toplo... mmmm. škoda da tako piha burja. mi je user posted image končno zaspal na terasi. zdej mu morm dudo tlačit u usta, čene si daje prstke, pa je tako smešen ker ne zna zagrabituser posted image
aaa, jaz bi tud mojga nahecala malo za 1. april, pa nimam še ideje..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
1.4.2009 15:08:46   
ronja
ne ni super, ker še nismo sexal, drgač pa dobra ideja za drug let user posted image

hehe, potem bi šele pogledaluser posted image .

Drugo leto pa - hm, za drugo leto pa mogoče ni tako dobra ideja, ker bo mogoče resuser posted image

Sem videla, da ste čisto v šivanje padle. jaz pa sem danes razrezala blago za nahrbtnika za previjanje dojenčka, dekico, oporo za vrat in sling za prijateljico, pa dekico za lejlo za v voziček, čaka me pa še podloga za ronjino bundico. ponoči pa šivat (čez dan se zbudita, če delam karkoli bolj glasnega. Ponoči je lažje.)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
1.4.2009 15:21:54   
petra88
sem mu poslala sms.. bomo videli, če bo palilo user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
1.4.2009 15:38:23   
krtekxx
Zanima me kdaj ste vzele ven tisti delki podpira hrbet, ker naš mali bo jutri star 2 m in je kar precej dolg

Naši tudi noge čez bingljajo, ampak mamo tisto reč še zmeri noter. Se mi če ne zdi, da bi glava preveč opletala. Pa je stara 3 mesece (no, čez 4 dni bo).

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
1.4.2009 17:11:38   
Ploha
mimi: sej je skos doma, k doma dela na kmetiji

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
1.4.2009 18:34:15   
sonček33
Nimam časa brat, bok potem.

Mi smo bili 5 ur zunaj na sončku...prava pomlad....jupi. No zdej se spet kažejo oblaki...
Naš Lovro je tako priden, če smo zunaj, notri je pa skoz mal tečko...on tudi en mara dežja.

Midva greva jutri na pediatrično k pedonevrologu. Bova sprejeta, čeprav upam, da greva zvečer domov. Upam, da bo vse ok. Držite pesti.

Zdejle se mali previja, jaz mal počivam za rač, pol pa kopanje in uspavanje. Mi imamo zadnje tri dni ful težave z uspavanjem. Kdaj jih daste vi spat? Naš je prej vedno zaspal okoli 8h, zdej je premaknil na mal čez 9...odkar se je ura premaknila. Ampak zaspan ej ponavadi že tam okoli 7h, ampak kar noče in noče zaspati..mal zadrema, čim ga položiš v posteljo pa gleda kot čuk.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
1.4.2009 18:41:27   
usica

user posted image

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 19:18:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu usica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 19:20:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.