|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
31.3.2009 23:46:34   
Zvezdica
ajauser posted image sem pozabla povedat...sem poslala, jauser posted image vse une članke, pa iz celja je poslanouser posted image k drgač bi takoj vedla da sm jstuser posted image zdej pa ne vem...bomo vidl, sej bo verjetno on kej mojmu omenu, ko bosta skup pršla, k me res zanima odziv...

Upam, da ji bo kapnilo zakaj je to dobila!

Meni so take face tile naši čmrlčki, da bi jaz tudi takoj še enega imela.user posted image Prav fino je.user posted image

čak, da se začne plazit zato se mi mudi, da se ne premislim.

kok mi je dohcajt, k ni tamaleuser posted image user posted image sploh ne vem kaj nej počnem.....no, ajd, bi lohk kej najdla, sam tist se mi pa ne dauser posted image

jast itaq hodim po tamalga po kosilu, ker imava potem full časa sam za naju. Danes sva šla v knjižnico, pa mal okoli, pa čvekala sem z mojim filozofom..... tamal je pa spal v vozičku.

kolikokrat na dan kakajo vaši sončki? Naša tamalčka je na začetku precej kakala (skoraj pri vsakem previjanju je bila pokakana), potem je kakala 2-3x na dan, potem 1x, včeraj pa cel dan ni bilo nič

moj vsak dan vsako previjanje, danes pa samo enkrat. ampak ga je napenjalo full.
Normalno je da tudi en teden ne kakajo, tko da ne bo panike.

auser posted image to je to....ta je celo super slavica, jst bom že z navadno zadovoljnauser posted image

a ve vse šivate al kaj?!?!?!? Pa kaj sam jast nič ne znam? razen kuhat pa dnar zapravljat

Snikolina, jast bi pkl pediatra, zarad boljšga občutka.

Danes je imel Noah prvo cepljenje,božček, mal je jokal

Oj...kako ste drgač? Kako se prilagaja mala?

Joj keri lepotkoti so te otročki, Tian ma take laske k moj patrik

Ja, super! Men tašča popazi max. 1 uro pol ma pa dost. Lohk kakšno limonado al pa ponovitev od ponovitve zamud

ful mi rač. neki počas dela user posted image

men tud pa še čist nov je... Valjda ga vreme je..be

a ress...ja sej v kopru je zdej ful lepo res...ful spremenjen je koper..
kje pa dela če smem vprašat...

moja nona je živela v šalari...jast pa bi takoj živela tam.
Od kod si iz KP? Sem preživela vsa poletja tam kot otrok in punca. Pa še žlahto imam tam.

Mi smo bili danes zunaj. Sej to sem že povedala. Ta dež me nervira. Je pa dejstvo da vsaj diham lahko. Jutri grem spet k alergologu. Na neko plučno  funkcijo al ne vem kaj. .

Grem se k mojmu stiskat. Lepo spite!

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
1.4.2009 7:25:56   
PAJO
dobro jutro vsem in za vas  user posted image   za lepši dan

kako ste spali??mi res dobr,spat je šla ob 20 pa do 6,30 brez zbujanja.
sm bla prov presenečena.danes spet ta smotan vreme res.

kdaj bo že konec dežja?
no sej gremo vseen mal vn.

lepo se mjete pa se slišmo,papa

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
1.4.2009 8:42:05   
Zvezdica
morgen :)

Dans smo pa prvega in je 11 let kar imam vozniškouser posted image
Jap, glavno vožnjo sem imela na 1.4user posted image

Ena
http://user posted image                         za lepši dan.

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
1.4.2009 8:43:18   
Zvezdica
Aja, pa zamudila sem alergologa. Fak!

Grem klicat pa se prenaročit...sem mislila da ga imam 9.30.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
1.4.2009 8:47:26   
krtekxx
Men tašča popazi max. 1 uro pol ma pa dost

Ma ena ura je ena ura, vsekakor bolje kot nič. Da vam povem še našo zgodbico od včeraj. Meni je tašča rekla naj pripeljem tamalo zjutraj, ko oddam fanta v vrtcu, k njej in si vzamem mal časa zase (moja tašča je tista zelo prijazne sorte, bo bilo fajn če bi bila tudi mama taka). No, in jo pripeljem, z lupinico jo odnesem v hišo, punčka se lepo punčkasto smejčka babi in dediju, jo vzamem iz lupinice...user posted image jok za znoret. 15 minut se je drla kot da bi ji ne vem kaj delali, sem jo probala potolažit z dojenjem, pa se je skoraj zadušila, sem jo zavila k sebi, sva se pokrile z dekco...prav nič ni pomagalo. Pomagalo je le, da sva se spokale v avto in odpeljale domov. Je pa potem tašča prišla k nam in jo 2 uri z vozila okoli z vozičkom.
Ne vem kaj naj naredim, v ponedeljek imam en sestanek v službi, zrihtano varstvo...kaj bo pa Brita rekla na to, je pa druga stvar in zaenkrat neznanka.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
1.4.2009 8:48:29   
krtekxx
spat je šla ob 20 pa do 6,30 brez zbujanja

Dej Pajo, a zdej naj pa nasedem tej prvoaprilski šali, ali kaj?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
1.4.2009 8:53:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

jutrouser posted image

me je lih pokozlal celo, zdej se mi pa na vsa usta smejiuser posted image

ula pa paradira tule s štrikano kapo, dudo in gumjastimi škornjiuser posted image user posted image mislim...

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
1.4.2009 9:49:12   
mimi30
Jutro!

Zvezdica, sranje da si zamudila. Meni se tudi zgodi, da včasih čist pobrkam ure user posted image , če smo na več stvari naročeni. Zdaj si vse sproti na koledar napišem. Zadnjič sem na dva datuma napisala pregled, pol pa nisem bila ziher kater je za G. in kateri za P.user posted image , samo smo prav šliuser posted image .
Zvezdica kava tako dobro zgleda, da me je kr v rač vleklouser posted image .

pa kako je kašljala da je morala prav antibiotike pit?

prav konkreten kašelj, skor kot pri odraslem se čuje...zraven še zabit nosek...vneta učka...malo vročine...
krtekxx, zakon je tale tašča user posted image . Nejc je šel danes k tašči... ob 8h je dragega klicala in spraševala nekaj o hraniuser posted image ...sploh nisem vprašala kaj sam sem čula, da bo jedel in da prideta...

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
1.4.2009 10:18:40   
Anonimen
Aja, pa zamudila sem alergologa. Fak!

joj zvezdicauser posted image take stvari se men nonstop dogajajo, zato ma lubi bolj te datume in takšno načezuser posted image

sem glih včeri študirala, da dobr, da spet tablete jem, vsaj vem kter dan jeuser posted image čeprov dtumsko mi to še zmeri nič ne pomagauser posted image jst sem sposobna še leto falituser posted image user posted image user posted image

z ulo glodava riževe vaflje, mi v naročju sedi in risanko gleda, jst pa ze eno roko škljocam tuleuser posted image

neo pa spiuser posted image

kje so kej babe, k se nč ne javjo ( nina, uršika, mima,lunica, saša......) pa kok se kej majouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
1.4.2009 10:24:47   
Zvezdica
z ulo glodava riževe vaflje, mi v naročju sedi in risanko gleda, jst pa ze eno roko škljocam tuleuser posted image

A ula je doma? Je zdrava?

kje so kej babe, k se nč ne javjo ( nina, uršika, mima,lunica, saša......) pa kok se kej majouser posted image

sem ravno o mimi razmišljala...jo bom mal po smsu pobarala.

Tiste, ki imate maxi cosi lupinico. Zanima me kdaj ste vzele ven tisti delki podpira hrbet, ker naš mali bo jutri star 2 m in je kar precej dolg. Že pri enem mesecu je bil 59,5, zdaj pa je moral že full zrast, ker nosiva 68št.
Hočem rečt, da mu nogice iz lupice štrlijo, pa me zanima kdaj ste ve vzele tisto ven?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
1.4.2009 10:25:18   
Zvezdica
sem glih včeri študirala, da dobr, da spet tablete jem, vsaj vem kter dan jeuser posted image čeprov dtumsko mi to še zmeri nič ne pomagauser posted image jst sem sposobna še leto falituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poznam to.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
1.4.2009 10:29:04   
Anonimen
A ula je doma? Je zdrava?

ja doma je, pa zdrava tuduser posted image razn iz nosa ji mal teče, sam to je tko klasikauser posted image

včeri je bla v vrtcu, pa jutr gre, ko mamo posvetovalnco za tamalga in je ni treba zravn vlačituser posted image tko štrikamo, da kak dan gre v vrtec, pa je doma, pa spet gre itd....to se zdej (zaenkrat!!!) nekak obnese, da ni takoj bolana....

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
1.4.2009 10:32:06   
Anonimen
aja pa dons on 3h greva v vrtec, majo nek fit projektuser posted image neko gibanje, telovadba al kva jst vem za nek vrag je touser posted image bomo vidl.....jutr pa nastopajouser posted image user posted image sem vprašala včeri, če je sploh smiselno, da ulo zravn dajem, ko je tolk falila in oni so skoz vadli, ula pač ni...in je rekla da itak da more bit zravn, da čeprov je najmanj vadla, najbolj razturauser posted image me res zanima kaj bo to....k si težk predstavljam te tamale....po moje se bojo vsi drli gor na odruuser posted image je rekla vzgojiteljca, da tko ni neki ful, da za njih je dosežek že to, da se sploh prkažejo na odruuser posted image če jim pa kaj še odplest uspe, je pa naddosežekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
1.4.2009 11:02:02   
mimi30
tele predstave morajo bit zakon user posted image ...si kar predstavljam gnečo na odruuser posted image ...in malecke, ki verjetno kr pozabjo zakaj so tamuser posted image ...aja pa mamice, ki jim šprica iz očiuser posted image

Tiste, ki imate maxi cosi lupinico. Zanima me kdaj ste vzele ven tisti delki podpira hrbet, ker naš mali bo jutri star 2 m in je kar precej dolg. Že pri enem mesecu je bil 59,5, zdaj pa je moral že full zrast, ker nosiva 68št.
Hočem rečt, da mu nogice iz lupice štrlijo, pa me zanima kdaj ste ve vzele tisto ven?

zvezdica, sem ravno pri spletko na slikicah videla, da je že vzela ven in sem jo udi o tem spraševala. Po moje, če je že tak dolgin lahko počasi vzameš ven, naša nosi zaenkrat št.62 in so ji ene še kar velike tako, da bomo še malo počakali.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
1.4.2009 11:06:07   
PAJO
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

spat je šla ob 20 pa do 6,30 brez zbujanja

Dej Pajo, a zdej naj pa nasedem tej prvoaprilski šali, ali kaj?

to ni prvoaprilska šala to je čist res,sej vsak dan gre recimo spat okrog 8 pa spi
do 5 kokr je,to je čistol res.dobr se naje zvečer in to je to.user posted image user posted image user posted image

lep  dan,greva mal vn

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
1.4.2009 11:07:51   
ronja
zvezdica, naša Lejla je sicer tudi že dolga, že okoli 60 mora bit, ampak jo vseeno še stlačim v tisto oporo za glavo, mam boljši občutek, če se kaj zgodi - dokler ne more držat glavice čisto samostojno... Mogoče je res malo nelagodno, ampak rajši to kot pa da se ji kaj zgodi... Dokler bo še nekak šlo, ga bom kar mela, čeprav je res štorasto za not jo spravit. Ampak saj ko je enkrat not, pa se peljemo, pa itak navadno zaspiuser posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
1.4.2009 11:12:54   
Zvezdica
sem vprašala včeri, če je sploh smiselno, da ulo zravn dajem, ko je tolk falila in oni so skoz vadli, ula pač ni...in je rekla da itak da more bit zravn, da čeprov je najmanj vadla, najbolj razturauser posted image me res zanima kaj bo to....k si težk predstavljam te tamale....po moje se bojo vsi drli gor na odruuser posted image je rekla vzgojiteljca, da tko ni neki ful, da za njih je dosežek že to, da se sploh prkažejo na odruuser posted image če jim pa kaj še odplest uspe, je pa naddosežekuser posted image

tamala rasturauser posted image user posted image user posted image

drgač so pa te predstave zakonuser posted image tamali so tok sprosceniuser posted image

zvezdica, sem ravno pri spletko na slikicah videla, da je že vzela ven in sem jo udi o tem spraševala. Po moje, če je že tak dolgin lahko počasi vzameš ven, naša nosi zaenkrat št.62 in so ji ene še kar velike tako, da bomo še malo počakali.

mimi, ja sem šla gledat za nazaj. tian je starejši, kar se pri malih pozna. mene za hrbteničko skrbi. bom dans sprobala pa sporočim. zdaj mali je in gre v mižule za kako uro.
Šla bi ven, pa se mi ne da v ta drek deževen. Sej je nehalo, ma sem taka kot da bi šlo 5 valjarjev čez mene.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
1.4.2009 11:16:13   
Zvezdica
zvezdica, naša Lejla je sicer tudi že dolga, že okoli 60 mora bit, ampak jo vseeno še stlačim v tisto oporo za glavo, mam boljši občutek, če se kaj zgodi - dokler ne more držat glavice čisto samostojno...

ja, sej maš prav, samo mam občutek, da se tko matra. Ker ko kam grem, ne vlačim košare za novorojenčka zraven ampak na voziček kar lupinico nataknem. In se mi zdi k en štrukljček potlačenuser posted image . Bom probala kako je brez....sicer se pa ne spomnim, kdaj smo liama dajal brez opore. moram mojga mal pobarat.

Joj tok gode tam v sobi, grem pogledat katera lučka je zdaj sogovorinicauser posted image user posted image user posted image user posted image Vsekakor ima z lučkami poseben odnosuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
1.4.2009 11:48:23   
Ploha
joj mamice tolk ste zgovorne ratale, da ne uspem vsega natančno prebrat,...pri nas nič novega, Meta še vedno rada spi, in ko ravno zdajle spi, sem se namenila učit user posted image , sm si rekla, vsaj eno urco na dan, pa bo super

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
1.4.2009 11:49:28   
Ploha
zvezdica: ne sekiraj se, jest tud ne znam šivat, mam pa veliko željo se naučit, une tečaje še organizirajo pa bom enkrat ko bom imela čas (itak nikol) bom pa šla user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
1.4.2009 11:49:31   
Anonimen
zvezdica kaj je pa s tvojim mestomuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
1.4.2009 12:03:13   
Zvezdica
zvezdica kaj je pa s tvojim mestomuser posted image

bi rekla, da sem pogorela kot županja, recesija je tud nas zajela, kriminal iz dneva v dan vse več in več... nezaposlenih itak preveč, po domače štalauser posted image

zvezdica: ne sekiraj se, jest tud ne znam šivat, mam pa veliko željo se naučit, une tečaje še organizirajo pa bom enkrat ko bom imela čas (itak nikol) bom pa šla user posted image

jast bi, ampak nisem zato. sploh te ročne zadeve...ne to ni zame.

grem po tamalgauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
1.4.2009 12:21:58   
Ploha
zvezdica: a smo premal klikale user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
1.4.2009 13:23:16   
kiara24
ojla mamiceuser posted image

evo meni se je včeraj vse skenslalo ko sem vam pisal ob 23tih sem čist ven padlauser posted image sem misila rač. zagont skozi okno, vse napisano vse komentirano, pol pa adijo tekst.

Zvezdica- jaz ti želim, da vam rata še en čriček, če si tako zelooo želiš še enega.

Tudi moj vedno gleda teletekst- novice bere goruser posted image .

Vreme nič več ne gre dol tako da sva midve bili že zunaj 2 uriuser posted image , super je pasalo.
No sej sedaj pa ravno sonček malo sije... sam ne morva it še enkrat sedaj ven ker je ravno na joški,user posted image dobr da se ne vidi kaj vse delamo za RRuser posted image .

Moja tašča je pa že tolk stara, da je ne more imeti nič, zato jo ima pa moja mami k je čist nora nanjouser posted image .

Mi pa čez dan ne spimo tolk velik razen če smo zunaj v vozičku.

Tolk klofate, da vam komaj sledim!

Ali je katera delala sama sling?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
1.4.2009 13:36:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zvezdica: a smo premal klikale user posted image

Ljudstvo priznava, da ni sodelovalo user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.