Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 13:41:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ali je katera delala sama sling? Ronja evo meni se je včeraj vse skenslalo ko sem vam pisal ob 23tih sem čist ven padlauser posted image sem misila rač. zagont skozi okno, vse napisano vse komentirano, pol pa adijo tekst. poznamo:) Copy paste naslednjič vezdica- jaz ti želim, da vam rata še en čriček, če si tako zelooo želiš še enega. Hvala kiara
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 13:43:25
|
|
|
|
Ploha
|
haha zvezdica: ja res sem premal klikala, ampak zadnjič, nekaj dni nazaj pa sem še kliknla, ko si še mela, jeb*at ga, pozabljivost se me še vedno drži
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 13:56:13
|
|
|
|
Ploha
|
a ma katera kako fajno idejo kako kaj nahecam za 1 april??? že ceu dan tuhtam, pa se ne morm spovnt, matr sm jezna pa tko rada bi ga kej našponala
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:03:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha haha zvezdica: ja res sem premal klikala, ampak zadnjič, nekaj dni nazaj pa sem še kliknla, ko si še mela, jeb*at ga, pozabljivost se me še vedno drži plohca... ni panike. tist je itak kr neki.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:08:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
a ma katera kako fajno idejo kako user posted image kaj nahecam za 1 april??? že ceu dan tuhtam, pa se ne morm spovnt, matr sm jezna pa tko rada bi ga kej našponalauser posted image user posted image jast sem svojmu (je računalničar) rekla, da imam blue screen (to pomeni smrt računalnika) pa je zaleglo, je dobil izbuljene oči
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:09:44
|
|
|
|
Soncnica
|
Hojla punce! Kako ste? Mi2 sva OK, tamalčka je danes skoz budna, jaz bi pa samo spala Tukaj na dolenjskem je tako oblačno vreme, da se mi sploh ne da ven. Ampak zdej šibam po Jaša v vrtec, lp
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:10:58
|
|
|
|
Ploha
|
hhaaha, dobra fora,...ma jest pa še vedno študiram, zutri sm mu mislna rečt da sm mu nek meso spekla al pa spohala (rad je, sam se mu nič ne vidi) bi sigurn prteku k shiran volk, sam nism bla zihr če bo na finto padu
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:25:59
|
|
|
|
mimi30
|
Ploha kaj ti bi ga rada domov hitr dobla . Jaz sem ga danes že 2x klicala, pa nič nahecala. Prvič zato, ker iz bojlerja kaplja in me je strah kombinacije voda - elekrtika, drugič ker mi je avto dpeljal in voziček . Pol se pa čudi, ker ga že drugič kličem dop. on pa zaseden.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:28:19
|
|
|
|
mimi30
|
pri nas je tako čudno vreme...kot zatišje pred nevihto...oblačno, nič ne piha, toplo .. Ob 15h gremo po Nejca k tašči pol pa nekam ven, če bo vreme vzdržalo.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:30:44
|
|
|
|
mimi30
|
evo meni se je včeraj vse skenslalo ko sem vam pisal ob 23tih sem čist ven padlauser posted image sem misila rač. zagont skozi okno, vse napisano vse komentirano, pol pa adijo tekst. user posted image poznamo:) Copy paste naslednjič in tako delamo in delamo, potem pa enkrat pozabimo in ... Vedno, ko se to zgodi rečem, da nikoli več brez copy
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:35:44
|
|
|
|
snikolina
|
a ve vse šivate al kaj?!?!?!? Pa kaj sam jast nič ne znam? NENE, jst ne šivam niti nimam želje. Ste ful naklofale, grem brat pa pol še kej napišem
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:38:20
|
|
|
|
ronja
|
a ma katera kako fajno idejo kako user posted image kaj nahecam za 1 april??? že ceu dan tuhtam, pa se ne morm spovnt, matr sm jezna pa tko rada bi ga kej našponalauser posted image user posted image Reci mu, da si noseča - da si mela tak čuden filing, pa si šla test delat in je bil pozitiven . Samo potem vprašanje, če ti bo naslednjič verjel . Sem že jaz mislila svojega to hecat, pa se mi je zdelo mal prekruto - danes ponoči se je namreč zbudla Ronja (ne vem, če sva jo midva zbudla, ker se je mal kasneje zbudla) in težila do jutra... In sva se ravno zjutraj pogovarjala, da če bi pa zdaj kaj "ratalo", pri tem, kok mal seksava...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:39:16
|
|
|
|
snikolina
|
Tiste, ki imate maxi cosi lupinico Hja, jst jo mam še kar noter, bo pa treba počasi ven jo dat, ja. V soboto ali nedeljo greva v Lj pa bom takrat probala brez. Me zanima, kako bo, hehe
< Sporočilo je popravil snikolina -- 1.4.2009 14:43:08 >
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:42:46
|
|
|
|
snikolina
|
Reci mu, da si noseča - da si mela tak čuden filing, pa si šla test delat in je bil pozitiven Super ideja!!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:50:24
|
|
|
|
ronja
|
A ne? Meni je tudi všeč. Boljša je samo tista, ko sem mami rekla, da sem pustila bivšega fanta zato, ker sem se zaljubila v prijateljico in sva zdaj skup (bivšega sem res pustila malo pred tem 1.aprilom, ta prijateljica pa je bila pogosto pri nas). Mami je bila v kuhinji, jaz pa v dnevni, ker nisem mogla tega resno povedat direkt v faco, ker bi se začela režat. Pa je bila samo tiho, čist paf . Se ji je kamen odvalil, ko sem rekla, da se hecam, je rekla,d a je samo to razmišljala, kje ga je usrala... sem bila kar malo užaljena - kaj se to reče, a bi bilo kaj narobe, če bi bila zaljubljena vanjo... Ker na splošno sta me oba starša vzgajala zelo liberalno, da ni nič narobe ne s homoseksualci ne z drugimi narodi, itd... Potem pa tako: kaj sem narobe naredila... Ma, dobro, da je bil samo 1. april
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 14:56:52
|
|
|
|
Ploha
|
ne ni super, ker še nismo sexal, drgač pa dobra ideja za drug let
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 15:02:42
|
|
|
|
petra88
|
Še ena se javlja, ki nima pojma kako s šivalnim strojem. kot majhna sem kdaj celo neke robove od cunj šivala, sam nebi o tem danes sem imela obiske, pršla ata in mama pogledat, pa še malo po opravkih. in gre ura tako hitro naprej.. pa še tako fajn ureme je, sonček, toplo... mmmm. škoda da tako piha burja. mi je končno zaspal na terasi. zdej mu morm dudo tlačit u usta, čene si daje prstke, pa je tako smešen ker ne zna zagrabit aaa, jaz bi tud mojga nahecala malo za 1. april, pa nimam še ideje..
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 15:08:46
|
|
|
|
ronja
|
ne ni super, ker še nismo sexal, drgač pa dobra ideja za drug let user posted image hehe, potem bi šele pogledal . Drugo leto pa - hm, za drugo leto pa mogoče ni tako dobra ideja, ker bo mogoče res Sem videla, da ste čisto v šivanje padle. jaz pa sem danes razrezala blago za nahrbtnika za previjanje dojenčka, dekico, oporo za vrat in sling za prijateljico, pa dekico za lejlo za v voziček, čaka me pa še podloga za ronjino bundico. ponoči pa šivat (čez dan se zbudita, če delam karkoli bolj glasnega. Ponoči je lažje.)
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 15:21:54
|
|
|
|
petra88
|
sem mu poslala sms.. bomo videli, če bo palilo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 15:38:23
|
|
|
|
krtekxx
|
Zanima me kdaj ste vzele ven tisti delki podpira hrbet, ker naš mali bo jutri star 2 m in je kar precej dolg Naši tudi noge čez bingljajo, ampak mamo tisto reč še zmeri noter. Se mi če ne zdi, da bi glava preveč opletala. Pa je stara 3 mesece (no, čez 4 dni bo).
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 17:11:38
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: sej je skos doma, k doma dela na kmetiji
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 18:34:15
|
|
|
|
sonček33
|
Nimam časa brat, bok potem. Mi smo bili 5 ur zunaj na sončku...prava pomlad....jupi. No zdej se spet kažejo oblaki... Naš Lovro je tako priden, če smo zunaj, notri je pa skoz mal tečko...on tudi en mara dežja. Midva greva jutri na pediatrično k pedonevrologu. Bova sprejeta, čeprav upam, da greva zvečer domov. Upam, da bo vse ok. Držite pesti. Zdejle se mali previja, jaz mal počivam za rač, pol pa kopanje in uspavanje. Mi imamo zadnje tri dni ful težave z uspavanjem. Kdaj jih daste vi spat? Naš je prej vedno zaspal okoli 8h, zdej je premaknil na mal čez 9...odkar se je ura premaknila. Ampak zaspan ej ponavadi že tam okoli 7h, ampak kar noče in noče zaspati..mal zadrema, čim ga položiš v posteljo pa gleda kot čuk.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 1.4.2009 18:41:27
|
|
|
|
usica
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 19:18:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 19:20:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.