Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 8:58:35
|
|
|
|
mimi30
|
ja nekatere pa imate res pridne može ...moj še sploh ne ve keri je dan kaj šele da je materinski pa da bi se na to spomniluser posted image Ulla za tvojega in hvala, da si delila z nami. Tud moj me je danes vprašal katerega smo in ni niti okom trenu . Sem mu zdajle po mobiju rekla, da naj mamico pokliče in ji vošči, pol pa mrk...., nerodna situacija .... par lepih besed povedu in sem že čist mehka . edino če pa gremo na sprehod pol pa mi spi kakšne 3ure.. samo te dni ki je blo grdo vreme nismo šli nikamor in pol mi sploh ni spal čez dan...user posted image kaj vi jih samo uspavate in pol jih date v pojstlo in vam spi ...al? pri nas je podobno. Včeraj sem jo v sling naštimala, malo se je na zizi pocrkljala, zaspala, pol sem jo pa v visečo mrežo odložla...če jo dam v posteljo se v 2min zbudi. Ploha odprem stran in kaj prvo vidim? Rožice in pol tvoj avatar. da ti je uspelo. A si preverila kako zgleda slika v originalu?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:02:11
|
|
|
|
mimi30
|
ega lega jeka noauser posted image noa je verjetno nosi ful so dobri s temi svojimi izrazi, Nejc je že sicer velik in lepo govori sam enih par je še ohranil...kočolada in pikimin (pingvin)
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:04:02
|
|
|
|
Anonimen
|
no je neo tko da lega lega jeka noa bi blo lejga dojenčka neota
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:06:09
|
|
|
|
mimi30
|
spletko, kakšen lušten fantič in kakšni laski iiii
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:09:46
|
|
|
|
snikolina
|
Jst že samo zarad Ule komej čakam, da začne Anže govort, ker če bo tko luštno in prisrčno komuniciral, bom ful vesela. Zdej pa samo gruli nekaj
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:17:28
|
|
|
|
Ploha
|
spetko: sm zdele vidla da je tud v pant-u slika razpacana, kaj je to narobe mimi: ja sam mi ne ratuje dobr
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
res so dobri ja zanč na sprehodu je trobentice trgala...pa pravi ožo (rožo, sej ž ne reče, neki namest, z pa tud ni...) mam...utrga še eno...dugo ožo (drugo rožo) mam ...de ožo mam (dve rože mam)
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:20:30
|
|
|
|
snikolina
|
Joj Ula, jst pridem v celje samo da jo vidim sej bi se tam, v planetu lahko dobile vse skupaj-majo dobro slaščičarno-fine tortice
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:23:12
|
|
|
|
snikolina
|
Še malo pa se bodo začele na Čvekanje v pričakovanju Januarčice 2010
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:47:23
|
|
|
|
kiara24
|
dobr jutr, vsem želim en lep materinski dan... pa upam ,da vasčaka čim več lepih trenutkov s svojimi malčki! neki probavam, sam gotov ne bo ratalo... to je moja princeska, ampak je že stara slika, bom pol od danes napopala če mi rata. http://www4.slikomat.com/09/0324/z2n-DSC075.jpg
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 9:48:56
|
|
|
|
kiara24
|
zakaj ne gre... vedno napopam samo naslov zakaj ne fotke? Help
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 10:07:18
|
|
|
|
mimi30
|
kiara, jaz grem na shrani.si in izberem eno sliko, rr oz. okvirček za odgovor pustim kar odprt, potem pa sliko kar z miško v odgovor potegnem
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 10:09:32
|
|
|
|
mimi30
|
zdajle naju je Nejc s šprico za fiziološko pošprical, same norije mu grejo po glavi, če sem na rač. al pa tel. in se ne ukvarjam z njim
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 10:13:11
|
|
|
|
mimi30
|
dajte mi povedat kaj spite v modrcih za dojenje al brez? Če imam modrc gor in une blazinice not se mi itak potem odmaknejo in mi nekaj mim steče in še modrc me tišči
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 10:15:13
|
|
|
|
mimi30
|
sej bi se tam, v planetu lahko dobile vse skupaj-majo dobro slaščičarno-fine torticeuser posted image fajn ideja, če so tortice bliz , samo še nekaj za velike otroke animirat rabimo
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 10:17:58
|
|
|
|
snikolina
|
Jst spim z modrcem za dojenje, mleko pa mi ne teče ven, ker mali sproti vse poje; včasih mam joško kar zunaj in jo mali sam ponoči najde ter lepo pomalica glihkar veselo cmoka in me kliče, ne glede na to, da je 10 minut nazaj jedel 15 minut. Tko, da mleko nič ne teče, blazinice pa se mi stalno zamikajo. Imam jih pa zato, ker imam občutljive bradavice in me žuli modrc.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 10:18:38
|
|
|
|
snikolina
|
Kiara probaj sliko naložiti preko slikomata
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 10:20:30
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 sej bi se tam, v planetu lahko dobile vse skupaj-majo dobro slaščičarno-fine torticeuser posted image fajn ideja, če so tortice bliz , samo še nekaj za velike otroke animirat rabimo Ziher imajo tam kaj tudi takšnega za otročke. Ko sem bila še 2 v 1 sem tam videla ogromno otrok, ampak sem bla čist v torticah, da se nisem fajn zavzela ...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 11:19:08
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha jancci: zakaj je dobro da ga daš na trebuh? Pri kater starosti pa že lahko to počneš?? Men je rekla na telovadbi, da jo dam čimvečkrat na trebuh - saj 3x na dan, da "pase kravice" - se pravi, da dviguje glavo. Pustiš jo toliko časa, kolikor zdrži. Ko začne jamrat jo obrneš nazaj na trebuh. Ta vaja je dobra za razvoj mišic vratu in hrbta. Zelo veliko je vaj, ki jih lahko izvajaš s tako majhnim dojenčkom. Telovaditi pa lahko začnejo že kakšen teden po rojstvu. Seveda so vaje prilagojene in se postopoma stopnjujejo. TUKAJ poglej kaj dojenčki vse lahko počnejo. Je pa seveda treba začeti postopoma in vaje pravilno izvajati. Zato mi2 hodiva tja. Zdaj sva bile 3x in sva že prišle do faze ko jo držim samo za rokice ali nogice in jo gujsam naprej in nazaj tako da visi v zraku. Otroci ful uživajo in jih čisto nič ne moti. Eni veselo prstke sesajo zraven. Prav face so no. Moram mojmu rečt, da naju 1x slika. Evo tole slikco moje Mete sem naredila pred 14 dnevi, zdaj ji gre pa že kar bolje. Vsak dan zdrži dalj časa.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 25.3.2009 11:27:30 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 11:36:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
Za vse mamice ena lepa lilija http:// ...ker smo nežne in vzdržljive pa za posladkat za več energije http:// Vprašanje: če jem čokolado ali karkoli čokoladnega moj sinko dobi pikice . Do kdaj trajajo te izpuščajčki zarad hrane? Vse drugo je ok, mleko, jajca... sam čokolada pa ne .
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 11:55:06
|
|
|
|
kiara24
|
joj to je od danes zjutraj, če mi je ratalo . samoo brnit je ne znam
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 12:03:49
|
|
|
|
kiara24
|
no pa mi je ratalo! jancci- tole je pa kruto... nikoli nebi upala držat otroka tako za noge ali pa za roke midve sva bili že zunaj pa sem ji dala kar konbinezon gor ker je bilo prej zunaj samo 1.5 stopinje, sedaj sva pa nazaj in se dojiva in tipkava .
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 12:11:00
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 jancci- tole je pa kruto... nikoli nebi upala držat otroka tako za noge ali pa za roke Zgleda mal čudno, to je res. Mogoče bi se pa premislila, ko bi slišala kako vriskajo zraven!!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 13:32:38
|
|
|
|
Ploha
|
jancci: joj no, res je fletna, kolk je stara?? kiara: luštna! a se kej rada zamoti s temi igračkami??
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.3.2009 14:25:40
|
|
|
|
usica
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?