|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
25.3.2009 8:58:35   
mimi30
ja nekatere pa imate res pridne može ...moj še sploh ne ve keri je dan kaj šele da je materinski pa da bi se na to spomniluser posted image

user posted image Ulla za tvojega user posted image in hvala, da si delila z nami. Tud moj me je danes vprašal katerega smo in ni niti okom trenuuser posted image . Sem mu zdajle po mobiju rekla, da naj mamico pokliče in ji vošči, pol pa mrk...., nerodna situacijauser posted image .... par lepih besed povedu in sem že čist mehkauser posted image .

edino če pa gremo na sprehod pol pa mi spi kakšne 3ure..
samo te dni ki je blo grdo vreme nismo šli nikamor in pol mi sploh ni spal čez dan...user posted image
kaj vi jih samo uspavate in pol jih date v pojstlo in vam spi ...al?

pri nas je podobno. Včeraj sem jo v sling naštimala, malo se je na zizi pocrkljala, zaspala, pol sem jo pa v visečo mrežo odložla...če jo dam v posteljo se v 2min zbudi.
Ploha odprem stran in kaj prvo vidim? Rožice in pol tvoj avatar. user posted image da ti je uspelo. A si preverila kako zgleda slika v originalu?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
25.3.2009 9:02:11   
mimi30
ega lega jeka noauser posted image

user posted image user posted image noa je verjetno nosiuser posted image user posted image
ful so dobri s temi svojimi izrazi, Nejc je že sicer velik in lepo govori sam enih par je še ohranil...kočolada in pikimin (pingvin)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
25.3.2009 9:04:02   
Anonimen
no je neouser posted image tko da lega lega jeka noa bi blo lejga dojenčka neotauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
25.3.2009 9:06:09   
mimi30
spletko, kakšen lušten fantič in kakšni laski iiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
25.3.2009 9:09:46   
snikolina
Jst že samo zarad Ule komej čakam, da začne Anže govort, ker če bo tko luštno in prisrčno komuniciral, bom ful vesela. Zdej pa samo gruli nekajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
25.3.2009 9:17:28   
Ploha
spetko: sm zdele vidla da je tud v pant-u slika razpacana, kaj je to narobe

mimi: ja sam mi ne ratuje dobr

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
25.3.2009 9:17:50   
Anonimen
res so dobri jauser posted image

zanč na sprehodu je trobentice trgala...pa pravi  ožo (rožo, sej ž ne reče, neki namest, z pa tud ni...) mam...utrga še eno...dugo ožo (drugo rožo) mamuser posted image ...de ožo mamuser posted image (dve rože mam)

Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.3.2009 9:20:30   
snikolina
Joj Ula, jst pridem v celje samo da jo vidimuser posted image user posted image user posted image

sej bi se tam, v planetu lahko dobile vse skupaj-majo dobro slaščičarno-fine torticeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.3.2009 9:23:12   
snikolina
Še malo pa se bodo začele na Čvekanje v pričakovanju Januarčice 2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.3.2009 9:47:23   
kiara24
dobr jutr,
vsem želim en lep materinski dan... pa upam ,da vasčaka čim več lepih trenutkov s svojimi malčki!user posted image

neki probavam, sam gotov ne bo ratalo... to je moja princeska, ampak je že stara slika, bom pol od danes napopala če mi rata.

http://www4.slikomat.com/09/0324/z2n-DSC075.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.3.2009 9:48:56   
kiara24
zakaj ne gre... vedno napopam samo naslov zakaj ne fotke?

Helpuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.3.2009 10:07:18   
mimi30
kiara, jaz grem na shrani.si in izberem eno sliko, rr oz. okvirček za odgovor pustim kar odprt, potem pa sliko kar z miško v odgovor potegnem

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
25.3.2009 10:09:32   
mimi30
zdajle naju je Nejc s šprico za fiziološko pošprical, same norije mu grejo po glavi, če sem na rač. al pa tel. in se ne ukvarjam z njim

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
25.3.2009 10:13:11   
mimi30
dajte mi povedat kaj spite v modrcih za dojenje al brez?
Če imam modrc gor in une blazinice not se mi itak potem odmaknejo in mi nekaj mim steče in še modrc me tišči user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
25.3.2009 10:15:13   
mimi30
sej bi se tam, v planetu lahko dobile vse skupaj-majo dobro slaščičarno-fine torticeuser posted image

fajn ideja, če so tortice blizuser posted image , samo še nekaj za velike otroke animirat rabimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
25.3.2009 10:17:58   
snikolina
Jst spim z modrcem za dojenje, mleko pa mi ne teče ven, ker mali sproti vse poje; včasih mam joško kar zunaj in jo mali sam ponoči najde ter lepo pomalicauser posted image user posted image user posted image user posted image   glihkar veselo cmoka in me kliče, ne glede na to, da je 10 minut nazaj jedel 15 minut. Tko, da mleko nič ne teče, blazinice pa se mi stalno zamikajo. Imam jih pa zato, ker imam občutljive bradavice in me žuli modrc.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
25.3.2009 10:18:38   
snikolina
Kiara probaj sliko naložiti preko slikomatauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1592
25.3.2009 10:20:30   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

fajn ideja, če so tortice blizuser posted image , samo še nekaj za velike otroke animirat rabimo user posted image

Ziher imajo tam kaj tudi takšnega za otročke. Ko sem bila še 2 v 1 sem tam videla ogromno otrok, ampak sem bla čist v torticah, da se nisem fajn zavzelauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
25.3.2009 11:19:08   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jancci: zakaj je dobro da ga daš na trebuh? Pri kater starosti pa že lahko to počneš??

Men je rekla na telovadbi, da jo dam čimvečkrat na trebuh - saj 3x na dan, da "pase kravice" - se pravi, da dviguje glavo. Pustiš jo toliko časa, kolikor zdrži. Ko začne jamrat jo obrneš nazaj na trebuh. Ta vaja je dobra za razvoj mišic vratu in hrbta. Zelo veliko je vaj, ki jih lahko izvajaš s tako majhnim dojenčkom. Telovaditi pa lahko začnejo že kakšen teden po rojstvu. Seveda so vaje prilagojene in se postopoma stopnjujejo.

TUKAJ poglej kaj dojenčki vse lahko počnejo. Je pa seveda treba začeti postopoma in vaje pravilno izvajati. Zato mi2 hodiva tja. user posted image   Zdaj sva bile 3x in sva že prišle do faze ko jo držim samo za rokice ali nogice in jo gujsam naprej in nazaj tako da visi v zraku. Otroci ful uživajo in jih čisto nič ne moti. Eni veselo prstke sesajo zraven.  user posted image user posted image  Prav face so no. user posted image   Moram mojmu rečt, da naju 1x slika.

Evo tole slikco moje Mete sem naredila pred 14 dnevi, zdaj ji gre pa že kar bolje. Vsak dan zdrži dalj časa. user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 25.3.2009 11:27:30 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
25.3.2009 11:36:31   
Zvezdica
Za vse mamice ena lepa lilija http://user posted image ...ker smo nežne in vzdržljive

pa za posladkat za več energije http://user posted image

Vprašanje: če jem čokolado ali karkoli čokoladnega moj sinko dobi pikiceuser posted image . Do kdaj trajajo te izpuščajčki zarad hrane? Vse drugo je ok, mleko, jajca... sam čokolada pa neuser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
25.3.2009 11:55:06   
kiara24
joj to je od danes zjutraj, če mi je ratalouser posted image .
samoo brnit je ne znamuser posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
25.3.2009 12:03:49   
kiara24
no pa mi je ratalo!

jancci
- tole je pa kruto... nikoli nebi upala držat otroka tako za noge ali pa za rokeuser posted image

midve sva bili že zunaj pa sem ji dala kar konbinezon gor ker je bilo prej zunaj samo 1.5 stopinje, sedaj sva pa nazaj in se dojiva in tipkavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
25.3.2009 12:11:00   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

jancci
- tole je pa kruto... nikoli nebi upala držat otroka tako za noge ali pa za rokeuser posted image

Zgleda mal čudno, to je res. Mogoče bi se pa premislila, ko bi slišala kako vriskajo zraven!!  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
25.3.2009 13:32:38   
Ploha
jancci: joj no, res je fletna, kolk je stara??

kiara: luštna! user posted image user posted image a se kej rada zamoti s temi igračkami??

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
25.3.2009 14:25:40   
usica

user posted image

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?