|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
17.3.2009 11:13:21   
snikolina
A je to tisti pregled s katetrom?

Jap, točno ta. Sem že mojmu rekla, da bo on šel z njim notri, ker jaz bom jokala in ne bom nobenemu v pomoč. Pa tko al tko ga bom zunaj slišala in mi bo ful hudo. Potem pa ga bom crkljala in crkljala in samo crkljala. Pa že zdej ga ful!

Se je zbudil. Papa

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.3.2009 12:20:15   
Soncnica
Živjo punce!

Sinkolina in Sonček držim pesti, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

Zvezdica ful lepo lučko imate, tuidi mi se bomo spravli u shoping

Niia naslednji teden bom šla najbrž v City, me je bilo kar malo strah kakšne so te previjalnice, zdej si me pa malo pomirilauser posted image

Mi temenc še nimamo, kakšne frizure imajo vaši user posted image , a se jim laski že kaj "brusijo"?

Punce prosim povejte mi kdaj in kako opravljate nego user posted image ? Jaz se zbudim okoli 9h (vmes se dojiva in previjeva v spalnici, okoli 9h pa prideva iz spalnice v dnevno), tamala spi do 10h in potem naredim nego tako, da ji vsak dan umijem tudi laske (samo z vodo, ne z milom), tako  kot so pokazali v porodnišnici. Problem je v tem, da morava biti potem 2 uri v hiši in greva na sprehod lahko šele ob 12h? Ali ve delate nego zjutraj in ob kateri uri? Ali jim vsak dan umivate laske?

Danes ob treh imamo drugo posvetovalnico, ki je bojda boj rutinska

Lepo bodite in uživajte na sončku!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.3.2009 12:23:31   
Soncnica
Mimi30 se mi zdi, da te razmejitve kar držijo (vsaj pri naši punčki)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.3.2009 12:53:39   
snikolina
Ali ve delate nego zjutraj in ob kateri uri? Ali jim vsak dan umivate laske?

Zdej že ene dva tedna delamo nego zvečer, ker ga vsak drugi dan kopamo, potem ga podojim in malček potem zaspi. Laske peremo zaenkrat 1x tedensko.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.3.2009 13:36:39   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

Ali ve delate nego zjutraj in ob kateri uri? Ali jim vsak dan umivate laske?

Erika kopam 2x tedensko in mu takrat tudi lase umijem. To je obicajno okoli 6 ure popoldan, ko se ni prevec siten. Potem se lepo naje in zaspi.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.3.2009 13:39:30   
kiara24
Jaz pa jo kopam samo 2krat tedensko, še vedno zvečer. vendar jo pa umijem vsak dan s krpico. Je pa problem ko jo skopam ful težko zaspi, ker jo kopanje tolk prebudi.

Mi nimamo skoraj nič lask, velika večina so odpadle tistih par k jih je imela, sedaj pa je na novo začel rasti puhek.

Saj res kaj je bolje potem za na morje ali pa v bazene ali pleničke ki so za v vodo ali tiste poseben koplke, ki jih dobiš za bebico? Kaj priporočate?

Moja je danes v vozičku je od 10tih pa še vedno si. Ful sva hodili po sončku, je bilo super in prav vroče ne samo toplo.
Pričakujem vsak čas da se bo zbudila.
Grem malo na kosilo naštimat, da po k dragi pride domov da greva hitro spet ven po kosilu.
Uživajte baje bo v petek sneguser posted image !

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.3.2009 15:33:53   
mimi30
user posted image

veselje v viseči mreži

user posted image

bratec je odkril svojo staro-novo igračo user posted image

user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.3.2009 15:41:45   
Zvezdica
oj mimi

kok maš luštna škratka :)

Grem, k moj škrat tuli.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.3.2009 15:54:27   
Zvezdica
Ojla a bi vi men klikale mal na tole mojo industrijo k mal šepa, pa kriminal rasteuser posted image

http://sandra-liam.myminicity.com/ind

http://sandra-liam.myminicity.com/sec

hvalauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.3.2009 16:16:13   
Ploha
zvezdica: ni za kej user posted image

mimi: joj špeca je res luštna, pa kolk ji je fino v tisti viseči al kaj že vreči, kaj je prazaprav to? kje si to dobila, jaz bi tudi user posted image user posted image

sonček in snikolina: držim pesti, upam da bojo izvidi v redu, da bosta sončka dobro prestala poseg, pa da se vidve ne bi preveč znervirali user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.3.2009 16:16:53   
Ploha
uršap: vidim te, kej se oglasi user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.3.2009 20:00:42   
Anonimen
mimi kok sta luštnauser posted image user posted image user posted image

sonček in snikolina držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem dons že trikrat pisala tule, pa nikol dokončala, zdej se mi ne da več, k se mi zdi da sem že vse povedlauser posted image

zvezdica maš poklikanouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.3.2009 20:43:43   
kiara24
mimi- ful mi je vešč tale vrečauser posted image . Res je kul to.

A ste se kaj šetki midve sva bili zunaj kar 4 ure in tolk časa je princeska tudi spala v vozičku, pol sva bile pa še popoldan zunaj za eno urico in je tudi veselo spala.

Dajte mi povedat ali jo lahko postavlajm na nogice, ker se ona ful hoče tako odzigat, pa kao skakat.

Uživajte jaz se grem malo posvetiti možeku in princeski.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.3.2009 20:45:16   
Anonimen
Dajte mi povedat ali jo lahko postavlajm na nogice, ker se ona ful hoče tako odzigat, pa kao skakat.

bohnedaj!!!

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.3.2009 21:48:35   
crtka
Jaz pa jo kopam samo 2krat tedensko, še vedno zvečer. vendar jo pa umijem vsak dan s krpico. Je pa problem ko jo skopam ful težko zaspi, ker jo kopanje tolk prebudi.

Mojega prvega otročka je kopanje čisto prebudilo, zato sem ga kopala zjutraj tam do enega 7 meseca.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 22:32:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu crtka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.3.2009 23:18:38   
usica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

uršap: vidim te, kej se oglasi user posted image user posted image

a si to mene misnla ?????????, ja jaz sem skos prjavljena na mojem rač. sam berem pa takrat, ko pišem, malo manj, ker nimamo časa user posted image .

sva imeli z user posted image ker je naša mala na meji se je zredila samo 650g v 1 mescu, tako, da morava čez 1 teden ponovno se it vagat, pa rekla mi je naj jo ponoči zbujam, sam bom probala ta 1 obrok več čez dan vsilt, ker ponoč jo pa res ne bi zbujala, ker itak ne bo hotla jest, sej jaz tut ne bi če bi spala.
tako, da sem mal boga dons, ampak bo!!!!!!!

včeri je bil pr nas čudn dan!!!!!!! tamala se je ful zvijala, ko sm jo prstavla, pa ful mal je jedla je bla boga cel dan pa seveda je cel dan jokala, sam jest pa ni hotla, pa bla je suha(plenica) pa skos smo jo cartal, pa je kar user posted image   pol je pa zaspala zvečer in punca spala do 7, to je 8 ur v kosu, je blo to prvič!!!!! pa upam, da ne zadnjič.

no sej zdajle pa spi tako da grem tud jaz malo probat učke zapret, sem tako utrujena, da ne morm spat!!!!user posted image user posted image

lepo noč, verjetno že spite user posted image user posted image user posted image user posted image

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.3.2009 23:22:07   
usica
ja pa še to naša GAJA je bila včeaj stara 2 meseca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše za nas!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.3.2009 7:26:17   
Ploha
usica: ne nisem tebe sicer mislna, pa tud lepo da si se javla!user posted image bravo za 2 mesca user posted image user posted image

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.3.2009 7:51:02   
krtekxx
Jaz sem pa vceraj od našega ta malega fantička dobila za darilo veeeelik šopek zvončkov..sploh jih ni mogel dat v šop, zato jih je v šajtrgi pripeljal...iz vrtauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.3.2009 8:01:43   
sonček33
sva imeli z user posted image ker je naša mala na meji se je zredila samo 650g v 1 mescu

Usica ne sekiraj se!
Naš Lovro se je v 4 tednih zredil 350g, pa so nekaj jamral, no patronažna je nekej jamrala, pediatrinja pa niti ne. Smo dal en obrok več pa je zdaj v 3 tednih dobil 800g. Je pa res, da sva dodajala AM in da se zdaj že dober teden ne dojiva več.
Skratka 650g ni malo!

Kretkxx - kjut...to si pa bila vesela...men bi to polepšalo dan, kaj dan, teden..Bravo mali!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.3.2009 8:07:36   
mimi30
jutro user posted image

Hvala za komentarje na slikice.

Ploha, mrežo lahk naročiš pri Ekokamri, dobi se pa tudi v BC.
Pritrdi se tudi na strop, samo mi jo imamo na stojalu, ker naši stropi so bolj tak....

Ulla, lepo da si nam vse povedla sam razumeli smo bolj malo user posted image . Verjetno so bile same fajn stvari, je bil dober dan.

Zvezdica, poklikala.

Danes imam pregled pri g., grem po dovoljenje user posted image .

Punce a je katera že strigla nohtke? Naša ima palčke glih ne najbolj oblikovaneuser posted image in ostre in dolge.

Usica saj to ni tako malo. To da ni bila nič polulana je bilo samo včeraj? Na to je treba pazit, jo bo treba peljat na pregled, če boš še naprej vidla da ni al pa da ni vredu vonj. Mogoče se je kaj pripravlja. Držim pesti, da bo vse vredu user posted image in bo danes boljši dan.
Gaja user posted image user posted image user posted image za 2.meseca.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.3.2009 8:14:34   
sonček33
Mimi vaše dete pa res uživa v mreži. kaken nasmeh...prav zadovoljna je. Lepotička mala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.3.2009 8:28:27   
PAJO
dobro jutro

vidim da ste se danes že precej razpisale.no midvi sva že pojedli...
zdej mal počiva,nekej jamra,spet ima mal nosek zabasan....zunej je že sonček
sam full piha....

jz imam tud danes G ob 13.

no lep dan vsem pa se slišmo

papa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.3.2009 8:31:01   
spetko
dobro jutro..

da se tudi jaz malo oglasim po dolgem času..
ki smo imeli malo problemov..dojka se mi je vnela pa sem to zdravila da sem lahko nazaj vzpostavila dojenje..
pa mali ima očitno še tisti najmočnejši naval krčev ker je čez cel dan nemiren in bogi ne spi..
pa izkoriščamo lepe dneve da smo na sprehodu pa da mi Tian vsaj takrat malo zanina..
imeli smo že drugo posvetovalnico..zredil se je za 800g in zrastu še za 4cm...tko da smo zdej težo 5200g in veliki 61cmuser posted image user posted image user posted image user posted image :))

kako pa ste kaj ve?...izkoriščate lepo vreme?

snikolina mi pa se kopamo vsak dan, s tem da en dan z milom in en dan samo voda..in takrat ko je milo pa tudi glavico operemo..
in se kopamo okoli 18 al 19 ker meni pa se mali s tem zelo utrudi in pol se še malo podojimo in zaspi do 2h zjutraj..
tko da nam to tudi ustreza ker pol ne hodimo več ven..

lep dan vam želim

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......