khurde
|
hej, mah, mene je tudi ven vrglo... prej sem mozillo uporabljala, na tem kompu je pa nimam, sam jo bom tud inštalirala, ker ta explorer je kr neki... ko te ven vrže, pri mozilli vsaj lahko daš "back" in prideš na tekst... bom kasneje probala kaj več napisat, zdele me zanima samo nekaj... glede širokega povijanja... mi imamo kolke 1B, pa so v porodnišnici rekli, da ni treba široko povijat... v glavnem, sestra tam me je skoraj nadrla, ko sem rekla, da bi "preventivno" in mi ni hotela pokazat kako je pravilno previjat... in potem mi je zadnjič pediater rekel, da škodit ne more in da zato, ker imajo UZ, pretiravajo v drugo skrajnost... včasih so povijali vsi, zdaj pa skoraj nobenemu ne rečejo, da naj oz. se še prav grdo odzovejo, če rečeš, da bi. in me zanima, če katera povija široko? oz. če so racmanke lahko vsaj približek širokega povijanja, ker v bistvu ful naredijo razmak med nogicami? in še to... ali je kak problem, ker sedaj malo občasno previjam v racmanke in ima potem boke dvignjene? mislim, več je "razmaka" med hrbtom in podlago kot pri plenicah za enkratno uporabo. ulla, še eno vpr. glede odrivanja. jaz je sicer nikoli še nisem (in je tudi ne mislim) postavit na noge, samo me pa zanima, če je isto škodljivo, če se dojenček odriva od mene z nogicami ali ni, ker pač hrbtenica ni toliko obremenjena? ker ko jo imam na kolenih, se odriva od trebuha, ko se dojiva leže, skoraj pleza po meni, ker se odriva od mojih pokrčenih nogah ali pa tudi od trebuha. zdej se je začela tudi odrivati od podlage (ko leži, pokrči nogice in se odrine, da premakne telo višje ali pa v eno stran, ponavadi tja, kamor mene zanese ponoči in mi kar sledi, zjutraj pa včasih opazim, da skoraj leži po diagonali). sem včeraj ful napisala, pa me je ven vrglo, potem se je pa že zbudila. sedaj leži tu zraven, pa moram končat. upam, da se mi uspe kaj kmalu oglasit, ker mi šef ne pusti redno pisat, berem pa lahko. danes je očitno dobre volje.
|