|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
18.3.2009 8:39:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jaz sem pa vceraj od našega ta malega fantička dobila za darilo veeeelik šopek zvončkov..sploh jih ni mogel dat v šop, zato jih je v šajtrgi pripeljal...iz vrtauser posted image

a daj user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla, lepo da si nam vse povedla sam razumeli smo bolj malo user posted image . Verjetno so bile same fajn stvari, je bil dober dan.

user posted image user posted image kake ste tud. da ne razumeteuser posted image

sej dons se mi tud na da pisat, mam sam eno roko fraj, pa mi ne gre najbl....bi psa slednika rabla, dab mi črke iskuuser posted image

lep dan želim vsemuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
18.3.2009 10:04:42   
usica
dobro jutro

ja tist, ko sem rekla da je bla plenička suha sem misnla, da ne joka zarad tega, je pa bla plenička mokra, kar konkretno večkrat, tako kot vsak dan, bi se pa jaz itak zasekirala zaradi suhe plenice, saj sem imela hude težave kot ortok z ledvicami.

HVALA vsem za lepe besede ja takle mamo.

je pa drugače bil včeraj kar dober dan, sva šla z mojim naročit avto zame user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam, da ga dobim!!!!!

pa dobili sva se z kolegicama, ki imata ena 4,5 meseca starga fantka, druga pa 10 mesecev stro punčko, kok so luštkani otročki!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še jih bomo mel!!!!!!!!!!

naša se oglaša bay

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
18.3.2009 11:00:48   
kiara24
dobro jutro...

zunaj je res lepo samo piha pa kuser posted image sploh ne upam it ven.

Ulla- kolk časa pa je ne smem postavljati na nogice? Ona se ful smeja če jo tako dam in odriva.
Ok si me prestrašila in je ne bom več dajala.

Ful ste pridne k ste že kar nekaj napisale.

Ja saj tudi to je pri meni problem ko jo kopam se čisto zbudi, pol je pa mal nergica k ne more zaspat. Ampak k jo pa zmanjka pol je pa to touser posted image .

Sedaj vsak dan spiva od 22 do 6tih zjutraj.

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
18.3.2009 11:34:28   
Anonimen
Ulla- kolk časa pa je ne smem postavljati na nogice? Ona se ful smeja če jo tako dam in odriva.
Ok si me prestrašila in je ne bom več dajala.

s tem tvegaš okvaro kolkov, hrbtenice, skoliozo, hujše razvojne težave....u bistvu se otrok nikoli ne postavlja na nogice, ko so zreli in razviti za to, se postavijo samiuser posted image . vse kar je prej, je pa siljenje v nekaj, za kar otrok niti slučajno ni pripravljen.

madona, pr nas ful piha....smo bli zun, sam je to bl matranje...

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.3.2009 13:00:58   
barba
Midva tud sam skoz okno sonce gledava. user posted image user posted image user posted image  Sem šla samo cunje na balkon obesit pa me je tok prepihal, da niti pod razno ne peljem Tineta na sprehod. Bom dons kaj zašilauser posted image

Imamo posebne zvočne efekte ... smo v mansardi in vsake tolk cajta veter ful zažvižga. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.3.2009 13:04:26   
Nea
Hojla!

Tudi mi smo danes bili v posvetovalnici. Erik je lepo naprodevoal in je pravi korenjak: 58cm in 5640g. Je veliko večji kot sta v istem času bili sestrici. Se vidi da je moški user posted image
Kolki so tudi ok.
Zdravnik me je glede ledvic veliko potolažil. Vse skupaj ni tako hudo kot bi bilo če bi imel ledvični refluks. Tako pa se okvara na sečovodu lahko sama odpravi. Upam, da se bo user posted image

Drugače pa pri nas sončen dan. Sem mislila popoldan Erika pelat k fotografu, ker rabimo slikico za potni list. Naslednji teden v Stuttgart pride slovenski konzul in se bi šli pokazat, ter potni list naredit. Potem pa se  lahko kmalu odpravimo v Slovenijo user posted image

Lep dan vam želim,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.3.2009 13:10:10   
snikolina
snikolina mi pa se kopamo vsak dan, s tem da en dan z milom in en dan samo voda..in takrat ko je milo pa tudi glavico operemo..

Dober dan. Midva mu vsak dugi dan narediva kopel in ga umijeva, vsak dan pa naredim tudi nego, kot so mi pokazali v P, glavico pa umijem 1x tedensko. Da ne bo katera mislila, da ga samo kopam vsak drugi dan. user posted image user posted image user posted image (vprašanje je bilo kolikokrat ga kopamo).

No, danes smo imeli preizkave in NAŠ ANŽE NIMA REFLUKSA IN JE VSE OK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsaka 2 meseca gremo na UZ ledvičk, da ga malo nadzorujejo. Čakamo pa še izvide urina in krvi. Še to-potem pa si lahko oddahnem.

Je bil pa najbolj grozen odvzem krvi in vstavitev katetra. In so mi tam še povedali, da mu moram kožico bolj dol dajati, torej da glavica ven pogleda in jo dobro umiti. V P pa so rekli, da ne smem kožice dol dajati. Pa sem jo vseeno, vendar premalo. Je revček mel malo zaštopano. user posted image
KO BI ČLOVEK VEDEL KOGA POSLUŠAT!! (Pa tut patronažna je rekla, naj jo ne dajem dol.)

Drugače pa: velik je 65cm in ima 6060g, haha, jutri pa ima komaj 2 meseca.

NEA super, da ni refluks.user posted image user posted image user posted image in upam, da se bo res samo odpravilo.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.3.2009 13:24:55   
Anonimen
snikolina superuser posted image user posted image user posted image

sam res...kaj je s tem lulčkom oz. kožicouser posted image dejte mal povedat, tiste k maste fante, kako je to v praksi....ker res eni tko pravjo, drugi drgač, jst kr pri miru pustim zaenkratuser posted image me je groza tistga micenga lulija mrcvarituser posted image da mu ga ne frderbamuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.3.2009 13:25:44   
kiara24
To ne morš vrejt, vse moram še enkrat napisat ker je ta rač trapast. Me je ven vrglo.

Ja ful je lepo slišat, da je z našimi otročki vse OKuser posted image in da nimajo nobenih zdr. težav.

Ulla- resnično ti hvala za te informacije. Nikoli je ne bom več dajal tako!

Vidim, da imate kar pogoste posvetovalnice jaz jo imam šele maj spet s Klaro. Pa lepo raste naši otroci in se redijo. Pač nekaterim več drugim pa manj, pa nič hudega.

Res je zunaj piha kot ne vem kaj, a midve sva kljub temu šli na sprehod hodili sva 40 minutk, pa sem kar tetra pleničko dala čez, sicer pa prav veliko ne more priti dega vetra v globoko košaro, je pa kar težko porivat voziček če ti veter tako močno nagaja. Ampak ona še vedno spi zunaj v zavetrju, niti sapica ne pride do nje, malo je na sončku, malo pa v senčki. Mogoče bo pa popoldan kaj bolje, samo ne verjamem ponavdi je bilo huje.

Jutri pa itak že napoveduje dž, bljakuser posted image pol bom pa spet nort.
Grem sedaj poližnice plačat, me je kar groza k ne vem kakšen trignlet bo ostal!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.3.2009 13:31:57   
Anonimen
Grem sedaj poližnice plačat, me je kar groza k ne vem kakšen trignlet bo ostal!

jst sem včeri vse plačala, dons so še trajniki šli dol in sem prej pogledla stanje in je blo 0,56€user posted image še za trinkelt ni, bi si kdo mislu da se norce delamuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.3.2009 13:33:40   
usica
midve s krajšega sprehoda!!!!! mala še spi v vozku zunaj pomoje še ene 10 min da pokapira da je pr miru pol bo pa akcija, ja jaz pa malo preberem, kaj ste napisale BRAVO za zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no alarm.......

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.3.2009 14:26:56   
mimi30
sam res...kaj je s tem lulčkom oz. kožicouser posted image dejte mal povedat, tiste k maste fante, kako je to v praksi....ker res eni tko pravjo, drugi drgač, jst kr pri miru pustim zaenkratuser posted image me je groza tistga micenga lulija mrcvarituser posted image da mu ga ne frderbamuser posted image

ulla, ko ga kopate mu kar lepo kožico kakih 2xnazaj dajte. Kožica se lahko zlepi, zadaj se nabira umazanija, potem pa to patrovnažna al pa ker drug zdravnik kar grobo nazaj potegne, če še to ne gre morajo potem revčki na rezanje. Boljše počasi in narahlo, da ni kasneje problemov. Kar dosti punc poznam, ki so jih mogle kasneje vozit, ker niso od začetka tega delale. Vem, da je čudn filing, meni tud ni bilo glih vseen.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.3.2009 14:34:08   
mimi30
usica, kako ste kaj danes je boljše volje?

Nea super user posted image in naj se samo lepo uredi.

snikolina super user posted image user posted image user posted image . Anže je pa res pravi korenjak.

To ne morš vrejt, vse moram še enkrat napisat ker je ta rač trapast. Me je ven vrglo.

kaj to so naši rač krivi ali kr rr. Meni se je tudi včeraj to zgodilo. Zdejle bom pa hitro kopirala, da ne bo spet.

Pri g. bilo vse vredu in lahk začnemo z akcijo. Zdej pa že tolk časa nismo, da sploh več ni takih luštuser posted image , saj ko se začne spet pridejouser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.3.2009 15:35:28   
khurde
hej,

mah, mene je tudi ven vrglo... prej sem mozillo uporabljala, na tem kompu je pa nimam, sam jo bom tud inštalirala, ker ta explorer je kr neki... ko te ven vrže, pri mozilli vsaj lahko daš "back" in prideš na tekst... bom kasneje probala kaj več napisat, zdele me zanima samo nekaj...

glede širokega povijanja... mi imamo kolke 1B, pa so v porodnišnici rekli, da ni treba široko povijat... v glavnem, sestra tam me je skoraj nadrla, ko sem rekla, da bi "preventivno" in mi ni hotela pokazat kako je pravilno previjat... user posted image  in potem mi je zadnjič pediater rekel, da škodit ne more in da zato, ker imajo UZ, pretiravajo v drugo skrajnost... včasih so povijali vsi, zdaj pa skoraj nobenemu ne rečejo, da naj oz. se še prav grdo odzovejo, če rečeš, da bi.

in me zanima, če katera povija široko? oz. če so racmanke lahko vsaj približek širokega povijanja, ker v bistvu ful naredijo razmak med nogicami? in še to... ali je kak problem, ker sedaj malo občasno previjam v racmanke in ima potem boke dvignjene? mislim, več je "razmaka" med hrbtom in podlago kot pri plenicah za enkratno uporabo.

ulla, še eno vpr. glede odrivanja. jaz je sicer nikoli še nisem (in je tudi ne mislim) postavit na noge, samo me pa zanima, če je isto škodljivo, če se dojenček odriva od mene z nogicami ali ni, ker pač hrbtenica ni toliko obremenjena? ker ko jo imam na kolenih, se odriva od trebuha, ko se dojiva leže, skoraj pleza po meni, ker se odriva od mojih pokrčenih nogah ali pa tudi od trebuha. zdej se je začela tudi odrivati od podlage (ko leži, pokrči nogice in se odrine, da premakne telo višje ali pa v eno stran, ponavadi tja, kamor mene zanese ponoči in mi kar sledi, zjutraj pa včasih opazim, da skoraj leži po diagonali).

sem včeraj ful napisala, pa me je ven vrglo, potem se je pa že zbudila. sedaj leži tu zraven, pa moram končat. upam, da se mi uspe kaj kmalu oglasit, ker mi šef ne pusti redno pisat, berem pa lahko. danes je očitno dobre volje.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.3.2009 15:36:08   
khurde
in super za vse zdrave otročke, pa naj tako ostane še naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.3.2009 15:42:29   
usica
ja danes je malo boljši dan, vseeno sva bili zunaj kljub vetru je pa sedajle naša user posted image pri teti v naročju, da sem jaz spacala en kosil skupaj, grem pa še malo počivat, tako da iskoristim mojo sekico; lepo se mejte!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.3.2009 15:53:51   
Anonimen
mimi joj kok se grozno to slišuser posted image bom jst kr mojmu rekla, nej to dela, k je bolj vajen rokovanja z njimuser posted image

khurde
kar se širokega povijanja tiče, če so ti rekli da ni treba, pol je kul....in si je brezveze delat dodatno delo...sej je res da škodi ne, sam koristi pa tud ni od tega. če je kolk ok, če je pogačica al kaj je že v šalčki, pol je notr. kar se pa pediatra tiče, je pa men ta izjava kr nekiuser posted image valjda včasih so vse povijali, preventivno, ker niso vedli a so kolki ok al ne...zdej je pa uz, hvalabogu, zato da se vidi....eh...so pa racmanke itak širše, sam recimo če bi mogla široko povijat, so pa premalo, oz. en nočni model je menda ok, tko je men fizioterapevtka rekla.

odrivanje pa v nobenem primeru ni vredu, je pa manj škodljivo, če je otrok v ležečem položaju kot če je v pokončnem. najboljš je poskrbet, da se nima možnosti odrivat.

(odgovor članu usica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.3.2009 15:59:36   
krtekxx
Jaz sem pa danes user posted image volje. Bom raje tiho. Pa saj itak nimam časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.3.2009 16:01:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jaz sem pa danes user posted image volje. Bom raje tiho. Pa saj itak nimam časa.

kaj te pa jeziuser posted image a  je  kaka šajtrga česa spetuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 18.3.2009 16:03:29 >

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.3.2009 16:10:44   
sonček33
user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.3.2009 16:11:16   
sonček33
krtekxx - saj res, spomni se na rožice pa boš prec fajn volje

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.3.2009 16:13:03   
sonček33
Punce, a vaši otročki sami zaspijo? Mislim, jih položite v posteljico in pol pač zaspijo? Pri nas namreč ni tako...se mi zdi, da smo ga že scrkljali. On bi bil večinoma po rokah. SEj takole čez dan še nekako kakšnih 20 minut leži  na tleh in gleda igrače v igarlnem centru, ampak drugače bi pa on kar se nosil.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.3.2009 16:13:59   
Anonimen
oooo kak korenjak je že lovrouser posted image a niso kjut, k te šobice in face delajouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

krtekxx - saj res, spomni se na rožice pa boš prec fajn volje

joj, sam nem če jo bo to glih v boljšo voljo spravlouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.3.2009 16:15:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, a vaši otročki sami zaspijo? Mislim, jih položite v posteljico in pol pač zaspijo? Pri nas namreč ni tako...se mi zdi, da smo ga že scrkljali. On bi bil večinoma po rokah. SEj takole čez dan še nekako kakšnih 20 minut leži  na tleh in gleda igrače v igarlnem centru, ampak drugače bi pa on kar se nosil.

ma kje, men na joški zaspi, al pa da ga nosim....ula je bla ista, sem bla že noseča, ko je začela sama spat, prej pa obvezno na joški...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.3.2009 16:41:42   
Ploha
mimi in pajo: jst sm tud imela G danes, tud pri nas smo dovoljenje za user posted image dobil, user posted image se že smeje, men pa malo manj, ker me je strah, je tudi G rekla, da me zna še mal bolet, mi je tudi demonstrirala kje, tako da,....kva vse mormo babe čez dat, descm je res fletno,..

krtekxx: kaj je bilo?

sonček: hehe, očitno vsi iste šobe delajo, meta vedno "žvižga"

ulla: živjo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......