|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
16.3.2009 19:08:17   
PAJO
no še jaz se oglasim,midvi sva se dons tud kr velik sprehajali,
res je bil lep vreme,pa toplo....

kako ste ve kej?kako otročki?
evo je skorej že 2 mesca okol pa kot da bi včerej rodila.

pridne bodte pa lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.3.2009 19:10:54   
kiara24
no saj sedaj sva rezervirala v SLO za mesec junij, če bo pa še dnar user posted image bova šla pa še septembra, mogoče pa res v Grčijo. Kaj pravite na otok Kos? Vidim da ste nekatere že bile in ste zadovoljne.
Ful so crti jopčke, lučka mi je pa tudi ful všeč.
No mi smo se danes nahodili sem jaz čisto preč ker sem tolk kilometrov naredila. Sedaj sem a princesko malo dala očiju, da se bo z njo dajal jaz pa grem malček noge v luft držatuser posted image .
Bejbe a ste že kaj prbele po poroduuser posted image ?

ALi je katera že gledala film Zamenjan (igra Agelina J.). Meni je bil všeč, mislim pa da sedaj igra v kinu. Zgodba je snema na po resničnih dogodkih.

Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.3.2009 19:25:40   
Anonimen
Druga pa iz okaidija, taka luštna pa topla

zvezdica tale mi je huda....prva mi niti ni tolk, že zato k je belauser posted image pri nas smo bolj prašičiuser posted image pa ni to pol za nas...
lučka je pa huda...neki takega bi jst mela, da ne daje une ful svetlobe, ampak glih tolk, da ni čista temauser posted image

Če bo pa kaj hudega vas bodo pa poštimali, če ni bi grki vsi izumrli

evo to se pa strinjam...tolk se komplicira, v končni fazi pa nimamo samo mi zdravnikovuser posted image kamorkoli greš, k so ljudje, pa majo neko zdravstveno oskrbo, vsaj osnovne stvari, sej če je pa kej groznga, te pa po hitrem postopku domov spakirajo...

dol z bloga od mojga,

ooo a blogateuser posted image a se da kak link dobituser posted image jst se tud trudim neki, sam zadnje čase ga res ful zanemarjamuser posted image tle kej napišem, pa pr julijkah kej, pa kak mejl še spacam skp, za blog mi pa sfali pol....sej bo bolš...en cajt sm pa redno pisala...

Bejbe a ste že kaj prbele po porodu

user posted image midva se neki trudva, k mama zeleno lučuser posted image pa ni to tist, tapravo, da bi človk glih dol padu od navdušenja...gre bolj na trdouser posted image (ma kjerkol maš kako grdo brazgotino, k ni fajn če ti čohajo gor, tm spodi je pa še ekstra občutljivouser posted image ) sam počas pa bo...kle se je treba mal potrudit, sej pol se ulavfajo zadeve....k komot se nardi, da je leto okol, spolno življenje pa na nuliuser posted image

evo, otroc spijo, lubi je avto peljal, k se mu je zanč ena v rit zagonla, da mu popravjo....jst si grem pa kake kekse iskatuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.3.2009 19:38:08   
Zvezdica
dol z bloga od mojga,

ooo a blogateuser posted image a se da kak link dobituser posted image jst se tud trudim neki, sam zadnje čase ga res ful zanemarjamuser posted image tle kej napišem, pa pr julijkah kej, pa kak mejl še spacam skp, za blog mi pa sfali pol....sej bo bolš...en cajt sm pa redno pisala...

moj piše...pa mene prepričuje, ker pravi da je škoda da moje znanje in moj črni humor  umre z manouser posted image user posted image user posted image
zdaj sem se odločila da bom pisala tud samauser posted image

http://blog.keuder.org/

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
16.3.2009 19:40:55   
Zvezdica
zvezdica tale mi je huda....prva mi niti ni tolk, že zato k je belauser posted image pri nas smo bolj prašičiuser posted image pa ni to pol za nas...
lučka je pa huda...neki takega bi jst mela, da ne daje une ful svetlobe, ampak glih tolk, da ni čista temauser posted image

ja ta bela je bolj tko no, za k zdravnikuuser posted image user posted image user posted image :)

modra je pa ravno za zdaj

lučke so pa super. če rabiš povej, bom dala KONTAKT.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.3.2009 19:41:01 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
16.3.2009 20:00:15   
Zvezdica
no saj sedaj sva rezervirala v SLO za mesec junij, če bo pa še dnar user posted image bova šla pa še septembra, mogoče pa res v Grčijo. Kaj pravite na otok Kos? Vidim da ste nekatere že bile in ste zadovoljne.

Mi smo se odločili za kos, punce pravjo da je fajn in jim verjamem. če pa ne bo bom pa  user posted image . user posted image user posted image user posted image ž Mislim, da na tej strani pišeta barba in Niia, da je fajnuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
16.3.2009 21:21:05   
Anonimen
zvezdica, a to je od tvojga blog, a neuser posted image sem mal preletelauser posted image bo dodan na seznam .... joj, sm se spomnla, da sm jih ful hotla na seznam dodat, sam zdej sem pa pozabla koga vseuser posted image ma za ustrelit sem...al pa vsaj za pretepstuser posted image

no, ko začneš pisat, pa link, sevedauser posted image da te dodam, da te ne bom mela cajt bratuser posted image

sem en del herojev pogledla ( a gleda to kdo)user posted image zdej k je druga sezona, so sam ob petkihuser posted image se mi ne da tolk čakat, sem si kr dol snela s partisa in zdej vsak dan pogledam en deluser posted image men je tolk fascinantno tole, te kao mutacije, pa nadnaravne sposobnostiuser posted image jst bi tud bla taka...sam jst sm itak psihouser posted image ( v oš, k so vse hotle bit princeske pa kraljične, sm jst hotla bit volkodlakuser posted image al pa vsaj vampir...khm...)

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
16.3.2009 21:43:25   
Zvezdica
em en del herojev pogledla ( a gleda to kdo)user posted image zdej k je druga sezona, so sam ob petkihuser posted image se mi ne da tolk čakat, sem si kr dol snela s partisa in zdej vsak dan pogledam en deluser posted image men je tolk fascinantno tole, te kao mutacije, pa nadnaravne sposobnostiuser posted image jst bi tud bla taka...sam jst sm itak psihouser posted image

snela sem si, sam ni cajta za gledat.user posted image
Aja, dej link.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.3.2009 21:50:40 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
16.3.2009 21:53:44   
Anonimen
ja, zato pa midva vsak dan en del pogledama, komi čakam da pride lubi domov, pa da vse uštimama in je cajt za touser posted image

evo ti, tuleuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 22:42:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.3.2009 7:16:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

jutro....

sm že od treh praktično pokonc...najprej se je ula zbudila, sem ji nos spucala, dala požirk čaja in je zaspala nazaj k top...kr takoj se je še neo zbudu za jest, pa je mel revež tud čist zafilan nos in ni mogu jest, sem še njemu nos zrihtala, seveda se je čist zbrihtal in pol nikakor zaspat nazaj...no mal pred šesto je zaspal, sam pol se je pa itak ula zbudila (dokončno) in je blo treba vstat...zdej smo že vsi siti in uštimani tule...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.3.2009 7:41:30   
PAJO
dobro jutro

jz sm tud že od 6 pokonc.zato zdejle pijem kavico,tamala spi....
naša ima tud zabasan nosek mal,sm dons zjutrj opazila ,res smotan.
pa lih dobr se je pozdravla,je imela 14 dni nos zabasan.no ja bo že.
velik fizjološke pa baby vac pa bo.

a bo danes kej sončka?pri nas je nekej oblačnouser posted image user posted image user posted image

kako ste spali?

ena user posted image in  user posted image   za vas.lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.3.2009 8:01:22   
snikolina
Dobro jutro, tudi mi smo pokonci že od 6 ure. Je malo razgrajal, zdaj pa spi v naročju. Ga moram probat odložit v posteljico, če mi rata,user posted image

Ulla, jst gledam Heroese, ampak že 3 sezono. SVETOVNA SERIJA!!! Ful folka sem že navdušila zanjo.

Včeraj sva šetala; če bo danes sonček greva tut; jutri pa na preizkave-že ratujem počasi živčna, upam, da bo vse ok in bo hitro mimo. Ga že slišim, kako se bo drl, bogiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.3.2009 8:05:26   
sonček33
jutri pa na preizkave-že ratujem počasi živčna, upam, da bo vse ok in bo hitro mimo. Ga že slišim, kako se bo drl, bogiuser posted image user posted image user posted image

Snikolina saj bo. Bomo prav vse držale pesti zanj.

Midva greva pa 2. 4. V pedistrično za en dan ali dva. Bo imel LOvro eeg in še ene preizkave. Tudi meni je že sedaj grozno.user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.3.2009 8:20:05   
snikolina
Midva greva pa 2. 4. V pedistrično za en dan ali dva. Bo imel LOvro eeg in še ene preizkave. Tudi meni je že sedaj grozno.

GROZA sonček, bom držala pesti in mislila na vaju. Boš vidla, vse bo OK.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.3.2009 8:31:25   
mimi30
Jutro!

Danes smo vse bolj zgodne. Mi ne spimo, ker ima naša malčica očitno že drugo noč in drugi dan povečane potrebe po prehranjevanju user posted image . Nejc je pa parkrat ponoči klical za čist brezvezne stvari. Sam, da se ne bo spet kaj skuhaluser posted image .

Snikolina bomo držale pesti, da bo vse vredu. Mogoče bo proti pričakovanju in pregled ne bo tako hud za njega. Držte se user posted image .

Ulla, a ti si že tud porihtanauser posted image ? Mala Ula ima prehlad ali še kaj drugega zraven (vročino, kašljanje....)?

Zvezdica, lučke so zakon, škoda da imamo že vse goruser posted image . Mogoč se pa še selimo user posted image user posted image . Jopica mi je pa od Okaidija bolj všeč. Nasploh so mi tiste oblekice tam všeč in fajne. Nejcu kupujemo hlače, ker imajo noter v pasu gumice za zožat in daljši kroji so. Za malecko sem pa nekaj stvari že dobila, sama še pa nisem šla v šoping drugam kot pa v Turbolimača po par stvari.

mimi jaz sem kar zdravnici na medicini dela pojamrala in mi je dala dovoljenje da mi ni treba več imeti
pregledov.

niia, hvala za nasvet. Sam sem zdaj tud jaz dobila do 80let, ker sem bila na laserski in kao nimam več dioptrije, čeprav se mi zdi, da me zadnje čase spet neki zaj****. Morem se naročit na pregled pa kličem in kličem in je skoz zaseden, za znoret.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.3.2009 8:33:04   
mimi30
Midva greva pa 2. 4. V pedistrično za en dan ali dva. Bo imel LOvro eeg in še ene preizkave. Tudi meni je že sedaj grozno.user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček tudi za vaju držimo pesti user posted image . Bogi user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.3.2009 8:37:54   
mimi30
Aja, še to. Kaj so se kateremu že začela delat temenca po glavi? Kako se borite s tem?
Zaenkrat jih še nima, samo je takšna koža, da bi se znala pojavit in bi v kali zatrlauser posted image , če bi šlo.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.3.2009 8:49:18   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Aja, še to. Kaj so se kateremu že začela delat temenca po glavi? Kako se borite s tem?
Zaenkrat jih še nima, samo je takšna koža, da bi se znala pojavit in bi v kali zatrlauser posted image , če bi šlo.

Mimi daj prosim malo obrazloži tole o temenicah po glavi, se sigurno to pojavi, kako zgleda, kako urgiraš, je fajn vidno in podobne zadeve? Jst nimam pojma o temu. user posted image Hvala.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.3.2009 9:10:33   
kiara24
dobro jutro,

Sonček in Snikolina- držim pesti da bo vse ok.user posted image

Mimi in Snikolina- Temence so pa, po kmečko povedano plast zelo suhe kože, ki je groba in se včasih lušči. (Ko zastara pa se lahko obarva tudi bolj na rjavo)Kako se spopasti vzameš vato in jo napojiš z olivnim ali mandljevim oljem ter namažeš mesta, ko se olje dodobra upije pa ga z glavničkom oz. s krtačko za lase počešeč in se odlušči. Pa gre kar lepo dol, postopek večkrat ponoviš. V nekaj dneh izgine.
Pri nas je to princeska imlela, majčkeno ima še.

Meni pa heroji niso tolk všeč, ne vem preveč za lase privlečeno.

Ja tudi pri nas je oblačno, pa bolj tako kaže da bo sonček pokukal, pa tudi če ne bo bom jaz šla ven na zrak.

Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.3.2009 9:11:38   
mimi30
Tole sem našla in prešvercala user posted image z mame.

Dojenčki imajo 8 razvojnih zagonov:

4-5 tedna
7-9 tedna
11-12 tedna
18-20 teden
25-27 ted
36-40 t
44-48
53-57

Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.3.2009 9:15:02   
mimi30
Evo, snikolina je že kiara odgovorila. Hvala kiara. Jaz sicer vem kaj je to in kako zgleda potem, samo ne vem kako je na začetku. Kot majhne pikice? Nejc jih ni imel in se nam ni bilo potrebno spopadat s tem.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.3.2009 9:23:35   
snikolina
Hvala Kiara. Bom pozorna, ali se bo kaj pokazalo slučajno. Če bom sploh kaj opazila, ko pa ima ogromno lask, je pravi čupko.user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 10:39:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.3.2009 11:10:09   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

jutri pa na preizkave-že ratujem počasi živčna, upam, da bo vse ok in bo hitro mimo. Ga že slišim, kako se bo drl, bogiuser posted image user posted image user posted image

A je to tisti pregled s katetrom?
Nam  je zdravnik pred pregledom povedal, da naj se psihično pripravimo in ne paničarimo, ker bo user posted image  sigurno jokal. Pregled naj ga ne bi bolel. Smotano je edino to, da se lahko zgodi da mu cevka v lulčka ne gre iz prve.
Pri nas je HB iz prve šlo in je pregled v 10 minutah bil končan. Začetkom aprila pa nas čaka novi ultrazvok.

Meni pa je hujše bilo ko so mu na prvem pregledu vzeli kri - in to iz glave user posted image   Mož  je ostal z Erikom, jaz pa ven na hodnik zbežala user posted image  ker če ne, bi v nezavest padla. Kriza!

Držim pesti za vaju!!!!

Grem kuhat kosilo. Ob pol 1 prideta lačni pupiki iz vrtca.

Fajn bodite!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?