Anonimen
|
Druga pa iz okaidija, taka luštna pa topla zvezdica tale mi je huda....prva mi niti ni tolk, že zato k je bela pri nas smo bolj prašiči pa ni to pol za nas... lučka je pa huda...neki takega bi jst mela, da ne daje une ful svetlobe, ampak glih tolk, da ni čista tema Če bo pa kaj hudega vas bodo pa poštimali, če ni bi grki vsi izumrli evo to se pa strinjam...tolk se komplicira, v končni fazi pa nimamo samo mi zdravnikov kamorkoli greš, k so ljudje, pa majo neko zdravstveno oskrbo, vsaj osnovne stvari, sej če je pa kej groznga, te pa po hitrem postopku domov spakirajo... dol z bloga od mojga, ooo a blogate a se da kak link dobit jst se tud trudim neki, sam zadnje čase ga res ful zanemarjam tle kej napišem, pa pr julijkah kej, pa kak mejl še spacam skp, za blog mi pa sfali pol....sej bo bolš...en cajt sm pa redno pisala... Bejbe a ste že kaj prbele po porodu midva se neki trudva, k mama zeleno luč pa ni to tist, tapravo, da bi človk glih dol padu od navdušenja...gre bolj na trdo (ma kjerkol maš kako grdo brazgotino, k ni fajn če ti čohajo gor, tm spodi je pa še ekstra občutljivo ) sam počas pa bo...kle se je treba mal potrudit, sej pol se ulavfajo zadeve....k komot se nardi, da je leto okol, spolno življenje pa na nuli evo, otroc spijo, lubi je avto peljal, k se mu je zanč ena v rit zagonla, da mu popravjo....jst si grem pa kake kekse iskat
|