|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
16.3.2009 10:06:35   
mimi30
Jutro!

Skuhala kafe in čakam, da me k seb spraviuser posted image .
Nočka je bila prav fajnauser posted image , samo dojenje, ob23h, 1:30h, 2:30h, 3:30h, 5:30h, 8:30h. Pri tazadnjem je že kar iz ust teklouser posted image , za dvakrat sploh ne vem kdaj je končala, ker sem prej zaspala.
Zdaj pa čakam, da se me usmili, da jo lahk odložim in se grem umit. Morama it na občino, v petek nisem uspela zrihtat. Sem bila jezna ko user posted image . Ne razumem zakaj mormo mi ki vozimo z očali ali lečami vsake 5let na kontrolo in mastno plačat za zdravniško, ko pa itak moramo redno hodit na preglede. Ostali imajo pa vozniško do 80let, ko jim še kej druga manjka kot samo viduser posted image .

Vprašanje: na mami sem prebrala, da ene mamice, ki dojijo same uživajo d3 kapljiceuser posted image . Kaj mislite, dobi otrok preko dojenja potem tudi vitamin d?

Ulla: mi smo imel tud včeri obisk. In je njihov tavelik sin (5let) prišel mene vprašat, če lahk udari Nejca user posted image , ko bo neki narobe naredil in mi pridee potem povedatuser posted image . Očitno je ta način vzgoje nekje videluser posted image , mali se svojega očeta prav boji, mamica pa vse dovoli. Ko se pa ata samo oglasi, se vse naredi in zraven čist prestrašeno gleda. Smo se nakaj pogovarjali in sem rekla, da sem Nejcu rekla, da so se vrata od njegove sobe zataknila, ker je tako treskal in se jih ne da več odpret. Sem ga par minut noter pustila in komentar je bil, da oni ne bi tega nikoli naredili. Jaz pa marsikaj druga ne. Itak jim ne potegne tud če jim kaj rečeš. Sem že kdaj rekla pa ne ga tak, potem so pa sami izgovori, da ga niso fejst in da ga itak ne boli,....

Barba tistega se jaz tudi spomnimuser posted image , veš kaj ne se sekirat mene tudi čekirajo tle gor. Dobro, da moje tašče ne poznajouser posted image .

Zvezdica, pravi srček je user posted image user posted image user posted image .

quote]mam ulo doma dons, smo že od šestih pokonc spet....sem že posodo pomila, k mi je ostala zvečer, ker se mi ni dalo, pa najedli smo se, oblekli, zrihtali...zaenkrt nam dobr greuser posted image

ja prav dobr vam gre, saj men bo tud kmal kaj rataluser posted image

Dokler mali spi grem slike urejat pol pa gremo na sprehod.

mi navadno čakamo, da zaspi in pol gremo. Kaj potem v vozičku tudi spi?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.3.2009 10:12:45   
krtekxx
Ulla, nism kritizirali tebe, temveč una dva modela.
Sonček, ja itak, da boš šla ma kako MTB turo junija...jaz bi šla že zdej, če bi mi kdo popazil to dete, pa če bi ne bla bajta razmetana, pa otroci in mož non-stop lačni, umazani....tko pa sam laufam z vozičkom po naših makedamskih klancih. Včeraj je mož probu krokodila za kolo in šel na turco z vsakim fantom posebej. Menda sta bila hudo navdušena. Ta moj moški del familje je res en adrenalin team.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.3.2009 10:21:09   
Ploha
ej punce: kako jih dajete v vozičke, na bok ali na hrbet?

sonček: edino pravilno si naredila, tako kot si sama rekla z glavo skozi zid ne gre in to je res, zdaj pa le uživajte in brez slabe vesti! user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.3.2009 10:28:45   
PAJO
ploha  jz jo dam na hrbet,ker ponavad že itak spi na hrbtu,če jo dam na
bok se sama obrne.kako si ti?sta se naspale?a je meta še tko pridna?

lp vsem,gremoo vn

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.3.2009 10:30:26   
Zvezdica

Plohca, pr nas na hrbtu tud spimo, drgač ne greuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.3.2009 11:19:58   
Anonimen
Bila sem iho, a imam zdaj slabo vest. Preziram tak folk.

sonček ja sj....jst mam tud slabo vestuser posted image

pa upam da se ti res končno uredi vse skpuser posted image k to je pa res tumač...

mimi vit D se sicer izloča v mleko, sam ful en mali procent, tko da bi se ti mogla ful predozirat in tvegat hipervitaminozo in ne vem kaj še vse, da bi se v mleko izločla potrebna količina.

je njihov tavelik sin (5let) prišel mene vprašat, če lahk udari Nejca user posted image

OMGuser posted image ja še to...mi je moj pol pravu, hvalabogu da tega nism slišala, k tam pa ne vem....bi eksplodirala verjetno...k sem šla tamalga dojit, je menda pršla punčka povedat da tamala neki nagaja in je menda mamica rekla naj mu reče da bo pršla in ga čez rit...in pol punčka reče sej sem ga že jaz in gre...in pol ona v smehu in skor ponosno (!!!!) pove, da je enkrat rekla punčki, da naj ga čez rit namesto nje ( k se ji ni dalo vstat al kaj) in zdej tamala zmeri to počne, če ga pač lahko ona namesto nje udari, kadar kej nagajauser posted image tu sem pol mal ven padla in mu rekla naj se pomeni z njima in da jst v svojem stanovanju ne želim poslušat takih stvari, al pa bohnedaj da ga res udari, k pol pa ne vem...čez okno jo vržemuser posted image

da ga niso fejst in da ga itak ne boli,...

...in da si je itak zaslužu...fuj, fuj, fujuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi smo bli že zun, neo v vozku, ula je pa zraven hodla, hvalabogu da sem vzela sling s sabo in sem lohk tamalga notri spakirala, ker se ja ula nevaličala, pa itak je bla že ful zaspana, in se mi je sred pločnika dol vlegla, tulila ko zverina da jo buba noga/rita/roka/učka/glava/druga noga/druga roka/ druga učka.....user posted image tacajt k je ona ležala tam in se drla, sem jst lepo sling naštimala pa tamalga spakirala, mi je vsaj ni blo treba lovit po cestiuser posted image če nas je pa kdo gledal, si je pa tko mislil, da smo ubrisani vsi skpuser posted image jao...
zdej pa spi, je sam dol padla, rekla mami roko božej in zaspala, predn sm jo sploh lohk za rokico primla...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.3.2009 11:20:53   
Anonimen

jst v voz ga dam na hrbet, ko gre pa spat pa na bok...čeprov se zgodi tud, da se mi prevali, sam tist tko nimaš kej...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.3.2009 11:46:44   
Soncnica
Hojla!

Zvezdica tvoj mali je pravi cuker user posted image

Sonček meni se zdiš prav pogumna. Glede na to, kaj si dala skozi do sedaj, bi jaz naredila enako

Ulla ne sekiraj se preveč, ker si bila tiho. Meni se dostikrat zgodi, da ko me kaj šokira ali preseneti, izgubim dar govora. Resnično. Šele kasneje mi potem pride na pamet, kaj vse bi jim lahko povedala. Moja izkušnja s kolegico je bila taka: Enkrat so bili pri nas na obisku z 2 leti starim fantkom. Mali je res priden angelček, naš Jaša je pravi mali razgrajač v primerjavi z njim. In je mali naredil nekaj narobe (ne vem več kaj je bilo, mislim, da ni ravno po bontonu jedel pri mizi) in ga je njegova mami tako grdo nadrla, da sem jaz rekla: saj ni tako hudo, sej je priden... Ženska me je mrtvo hladno pogledala in mi rekla, da naj se ne vtikam v njeno vzgojo. Skratka, ostala sem brez besed. Toliko o tem user posted image

Ploha naša user posted image je v vozičku vedno na hrbtu, imam pa voziček obrnjen proti sebi, tako da jo vidim

Kok ste pridne glede počitnic, očitno moramo tudi mi počasi izbrati lokacijo. Jaz sem bila v Grčiji na Samosu in Rodosu, ampak obakrat še brez otrok, smo bili pa z Jašo na Malti, ko je bil eno leto star (super) in predlanskem (ko je imel 2 leti) v Turčiji (porazno). Lani smo bili na Korčuli (fajn), ampak vožnja je trajala 12 ur z avtom (to pa ni tako fajn) Mene malo skrbi zdravniška oskrba v tujimi (če jo potrebuješ), kako si to zagotovite?

lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.3.2009 12:00:30   
barba
krtekxx - sej sem možu povedala, pa tud sam je ugotovu, da je mal težakuser posted image user posted image user posted image  Ga morem vsake tok mal pokritizirat k se bo drgač od same hvale prevzel.user posted image

Midva sva tud že nardila eno 2-urno turo, zdej ga pa čakam, da se zbudi in poje.

Ploha - jst ga v voz dajem na hrbet, v postelji pa na bok. Itak ga v postelji ful zalagam pa se vedno na hrbet spravi. Zaenkrat še vstrajam, sam dolg pa ne bom.

ulla - groza, kakšen folk user posted image user posted image

dopust - sem mojmu včeri rekla, da bi šli v Grčijo pa me je kar pisam pogledu. Tko, da nevem kam bomo šli. Men se je huje po cesti na Hrvaško cjazit kot pa it na avion s pol leta starim otrokom. Za Meto itak ni problema k zmeri uživa če kam gremo.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 12:03:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.3.2009 12:12:25   
Anonimen
 evo, sm TOLE sprintala, pa jima bom poslala po pošti. res jima bomuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
16.3.2009 13:33:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

evo, sm TOLE sprintala, pa jima bom poslala po pošti. res jima bomuser posted image

boš anonimna?user posted image

Vsa čast ker boš to nardila. Res. Itak nimam besed nad starši k tepejo otroke. So sam za plinsko celico pravi moj mož.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
16.3.2009 13:42:48   
Zvezdica
zvezdica, kos je zakon, ke rimajo vse tako urejeno, res je lep. Lefkas ti pa odsvetujem, ker kakšne lepše plaže so tak odmaknjene da ne moreš tja z otrokom in še prav negostoljubni domačini so. Jaz bi šla tudi še enkrat na kos, in kar septembra, ker ni take vročine kot poleti.
A se bova kaj zmenili za vozičkanje.user posted image
Patrik je pa prelep, pravi maneken. Iz kje je jopica, mi je ful všeč.

No, me veseli za fitbek za Kos. Zdaj definitivno rezerviram. user posted image

Vozičkanje, sam povej kdaj. Sem takoj za. Ok, ta teden je liam doma, ker je smrkav, naslednji teden pa z veseljem.

Jopica je pa edina cotka, ki je od Liama ostalauser posted image . No pa še ene hlačke. In je iz H&Ma, še ko smo v Avstrijo hodil.
Imajo pa v okaidiju hude, sem jo patriku kupila, bom ko dam pridemo poslikala, pa dam gor fotko, ok?

Aja, pa eno sem v BC kupil, tud lustna. Potem pofotkam, pa dam gor.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1213
16.3.2009 13:43:52   
Soncnica
Kar dej Ulla, držim pesti, da bo zaleglo. Meni se zdi, da bi tistega, ki udari otroka ali šibkejšega od sebe, moral udariti nekdo, ki je močnejši kot on. Šele potem bi dojel bistvo. Pa sicer kot pravnica ne verjamem v varianto "zob za zob", ampak v pravni sistem. Ampak tukaj do pravnega varstva otroci sploh ne pridejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
16.3.2009 13:45:48   
Anonimen
boš anonimna?

user posted image še niham....najraj bi dala osebno, pa rekla nej si tole mal prebereta...sam k itak bo ful zamera in touser posted image tko da verjetn bom kr po pošti res poslala, sej u končni fazi je vseen, da bo le kak efekt od tega...k če bo pa vedla da sm jst, bo pa dedcu ful težila, ma sej men dol visi, če se razpoči, sam zarad lubija mi ni vseen...sam zarad njega se nazaj držim...me pa ful žre in grize, k ni to v moji naraviuser posted image in mi je grozno it preko sebe....sam kako žrtev je pač treba kdaj narest.....

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
16.3.2009 13:47:17   
Anonimen
. Pa sicer kot pravnica ne verjamem v varianto "zob za zob",

ja jst tud ne...sej u afektu rečem, da bi jst njo okol kepe, sam pol nism nč boljša od njeuser posted image

(odgovor članu Soncnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
16.3.2009 14:39:12   
kiara24
ojo,
midva bi tudi šla v Grčijo samo naju je strah, zaradi zdr.oskrbe otroka. Sploh tako majhnegauser posted image .
No midve sva se nahodili danes sva bili že 2krat zunaj in to obakrat po vsaj 2 uri, če ne še več.Super je vreme.
Kaj boste kuhale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
16.3.2009 15:44:44   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

. Pa sicer kot pravnica ne verjamem v varianto "zob za zob",

ja jst tud ne...sej u afektu rečem, da bi jst njo okol kepe, sam pol nism nč boljša od njeuser posted image

user posted image sam k bi jo človek res enkrat mahnu, da vidi kako to je. Pa mogoče bi pa le bil efektuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 15:48:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
16.3.2009 15:52:46   
Zvezdica
Niia, tukaj sta jopici

prva iz BC - timberland.

user posted image

Druga pa iz okaidija, taka luštna pa topla user posted image

user posted image

tretje pa je stenska lučka, ki sva jo dala tamalmu zraven posteljice, vam je všeč?

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
16.3.2009 15:55:19   
Zvezdica
ojo,
midva bi tudi šla v Grčijo samo naju je strah, zaradi zdr.oskrbe otroka. Sploh tako majhnegauser posted image .

Kiara, če gresta septembra ko je tam še full toplo, bo pa tamala tud že 7, 8 mesecev stara in bo super. Zdravniška oskrba....hja, na Hrvaškem ni verjetno nič drugače, ali pa kamorkoli boš pač šla. Če bo pa kaj hudega vas bodo pa poštimali, če ni bi grki vsi izumrli user posted image . mal heca ampak jast na to gledam tko.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 16:00:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.3.2009 16:05:55   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: niia

zvezdica, jopa od timberlanda je krasna.user posted image

A stenska lučka je tudi iz BC?

Za zdravniško oskrbo je pa res, da na Hrvaškem tudi ni dobra, še posebaj ne na otokih. Grčija je pa tudi različna od otoka do otoka.

Una je še boljša od okaidia, sam se ne vidi tako dobro. Je taka mehka in topla. K mucek je ko ga oblečem v to.

Lučke sva pa naročila pri enmu gospodu, ki jih dobavlja. Sej grem še stropni poslikat, pa boš vidla kok so cortkane.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.3.2009 16:14:22   
Zvezdica
no tako lučko ima patrik, sem jo pobrala dol z bloga od mojga, k je slikal:) od liamčka moram pa poslikat šeuser posted image

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 17:21:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......