mimi30
|
Jutro! Skuhala kafe in čakam, da me k seb spravi . Nočka je bila prav fajna , samo dojenje, ob23h, 1:30h, 2:30h, 3:30h, 5:30h, 8:30h. Pri tazadnjem je že kar iz ust teklo , za dvakrat sploh ne vem kdaj je končala, ker sem prej zaspala. Zdaj pa čakam, da se me usmili, da jo lahk odložim in se grem umit. Morama it na občino, v petek nisem uspela zrihtat. Sem bila jezna ko . Ne razumem zakaj mormo mi ki vozimo z očali ali lečami vsake 5let na kontrolo in mastno plačat za zdravniško, ko pa itak moramo redno hodit na preglede. Ostali imajo pa vozniško do 80let, ko jim še kej druga manjka kot samo vid . Vprašanje: na mami sem prebrala, da ene mamice, ki dojijo same uživajo d3 kapljice . Kaj mislite, dobi otrok preko dojenja potem tudi vitamin d? Ulla: mi smo imel tud včeri obisk. In je njihov tavelik sin (5let) prišel mene vprašat, če lahk udari Nejca , ko bo neki narobe naredil in mi pridee potem povedat . Očitno je ta način vzgoje nekje videl , mali se svojega očeta prav boji, mamica pa vse dovoli. Ko se pa ata samo oglasi, se vse naredi in zraven čist prestrašeno gleda. Smo se nakaj pogovarjali in sem rekla, da sem Nejcu rekla, da so se vrata od njegove sobe zataknila, ker je tako treskal in se jih ne da več odpret. Sem ga par minut noter pustila in komentar je bil, da oni ne bi tega nikoli naredili. Jaz pa marsikaj druga ne. Itak jim ne potegne tud če jim kaj rečeš. Sem že kdaj rekla pa ne ga tak, potem so pa sami izgovori, da ga niso fejst in da ga itak ne boli,.... Barba tistega se jaz tudi spomnim , veš kaj ne se sekirat mene tudi čekirajo tle gor. Dobro, da moje tašče ne poznajo . Zvezdica, pravi srček je . quote]mam ulo doma dons, smo že od šestih pokonc spet....sem že posodo pomila, k mi je ostala zvečer, ker se mi ni dalo, pa najedli smo se, oblekli, zrihtali...zaenkrt nam dobr greuser posted image ja prav dobr vam gre, saj men bo tud kmal kaj ratal Dokler mali spi grem slike urejat pol pa gremo na sprehod. mi navadno čakamo, da zaspi in pol gremo. Kaj potem v vozičku tudi spi?