|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
15.3.2009 18:07:17   
kiara24
o bejbe,
evo tako čisto malo se vam javim pol grem pa z mojim dragijem kopat našo princeskouser posted image , da bo malček uživala. Vsaj upam, ker je bila danes malo manj zunaj in ni tolk spala kot pa včeraj k smo bili zunaj cel dan in smo ful stavri naredili (sadili, sjali, rihtali gredice z rožicami, grabili travo ven malo mahu...), ko je ona spala. Pa čas smo imeli it še kar nekakrat na sprehod vmes.
Tuakj je sedaj že grozno vreme je začelo kar fajn deževati, tako da danes na žalost ne bomo šli nič več ven.
Če bo še kaj časa se vam javim.
Danes imama spet poden z mlekomuser posted image .
Uživajte

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.3.2009 19:34:16   
tincy23
Čer!

Da se še jst hitro malce javim.
Danes nismo bili nič zunaj, ker je bilo salbo vreme, sma pa si z očijem vzela dve urci in šla sama malce v mesto na pijačko, imam res srečo, da mi tamalo počuva tašča.
Kar se pa morja tiče, pa imam že tudi rezervirano in sicer v MOščeniški dragi konec junija.
Zdaj pa gremo počasi v pižamo in spat.

Nočko vsem, pa čim daljši spanec

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.3.2009 19:47:01   
Zvezdica
Ojla
jast mam sekundo da vas mal pozdravim, sem sama ker je moj šel na sejem v nemčijo in se mi mal fuzla, ker je imel tamal take krče...sej jokca le tu in tam ampak ga zvija in takrat ni nobenga cajta za liamčka

Vidim da se o morju pogovarjate. Mi2 bova rezervirala naslednji teden, gremo pa v grčijo na Kos septembra, če pa se najde kak € gremo pa junija še kam, najverjetneje na lefkas. Grčija je itak cnej k hrvaška, pa še super morje je. Kokrkoli, s takim malim se potuje lažje kot z večjim. Tega daš v voziček ali karkoli pač imaš, tistega pa loviš po letališču, kjerkoli pač ga sam loviš.

Se mi zdi bolje it na avion, se voziš 2 uri in si tam, medtem ko do dalmacije rabim bistveno dlje, pa še kje kak kolona....

Tko, zdaj pa liam teži.

Ulla, kako si dans?

i belive i can fly....

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.3.2009 21:31:53   
Anonimen
čeruser posted image

mi smo mel une obiske dons...pa sm čist tkouser posted image masta dva otroka, punčka 4,5 let, pob 2leti...ona itak vsa zjamrana pa kr neki paničari, pa skoz smo poslušali, kolk je mogla kterga čez rit, pa pretepst pa klofuto itduser posted image user posted image user posted image sem se komi komi zadrževala, da nism kej rekla, ker itak se ful redko vidmo, pa še tist mi je muka, k je tolk negativno vse skp...brezveze...ti dveletnik uide iz trgovine, pa ga na parkingu pretepeš, da si bo zapomnu za drugičuser posted image pa ob 6ih zjutri hoče čokolino, pa mu daš dve čez rit, da bo nehu sitnarituser posted image folk je fu.kjen...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.3.2009 21:40:50   
barba
ulla - jst pr takih obiskih nebi mogla bit tih. Halo, ne moreš kar maltit otrok za vsako stvar.user posted image user posted image user posted image
Sej je men dons Meta tud najedala, pa je nisem nabutala. Sem šla kar ven iz kopalnice, da je trmo skuhala in je šla lepo spat.

Jst sem šla dons popoldne sama z obema pamžema k našim domov. Tok mi je pasal popoldne klepetat s staro mamo in teto, sestra se je pa z Meto igrala. Tine se je crkljal in je blo res odlično. Zoprnega moža sem kar doma pustila.user posted image

Zvezdica - mi smo bili lani na Kosu je je blo odlično. Letos pa še nevem kam bomo šli. Upam, da nam finance znesejo in gremo tudi mi v Grčijo.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.3.2009 21:42:18   
Zvezdica
sem se komi komi zadrževala, da nism kej rekla, ker itak se ful redko vidmo, pa še tist mi je muka, k je tolk negativno vse skp...brezveze...ti dveletnik uide iz trgovine, pa ga na parkingu pretepeš, da si bo zapomnu za drugičuser posted image pa ob 6ih zjutri hoče čokolino, pa mu daš dve čez rit, da bo nehu sitnarituser posted image folk je fu.kjen...

Kako ti je ratal, da nisi nič rekla? Bi ji eno okol kepe prmazala, da si bo zapomnla za drugič in nebo tolk jamralauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.3.2009 21:43:34   
Zvezdica
aja, da pokažem mal našga sončka

user posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.3.2009 21:47:55   
Zvezdica
Zvezdica - mi smo bili lani na Kosu je je blo odlično. Letos pa še nevem kam bomo šli. Upam, da nam finance znesejo in gremo tudi mi v Grčijo.

Barba, za nas  pride cca 1200 preko intelekte, pa je all inclusive, pa se da tud na obroke.  Aja, pa tamala dva sta itak zastojn. Tko da tole je cena z letalom in taksamiuser posted image Sicer mam jast raje dopust na samem, robinzonča ampak letos bi pa rada da me drugi mal strežejo. Naslednje leto pa spet na kak osamljen prostor ali svetilnik.

Kje ste ste bili na kosu?

In prav si nardila, da si svojga doma pustilauser posted image , če je tečen si to definitivno zaslužiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.3.2009 21:48:17   
Anonimen
jst pr takih obiskih nebi mogla bit tih. Halo, ne moreš kar maltit otrok za vsako stvar.

sej vemuser posted image sm parkrt že ust odprla, pa me je moj  pod mizo skoz butaluser posted image je reku pol, da je skoz študiral da ja nam kej rekla, k bi se skregal ziher...in mi je obljubil, da se bo pomenil mal z dedcem, k sta pač onadva dobra prjatla, da bo napeljal enkrt debato....bomo vidl...

user posted image

Kako ti je ratal, da nisi nič rekla? Bi ji eno okol kepe prmazala, da si bo zapomnla za drugič in nebo tolk jamralauser posted image

user posted image sj to sem skoz gruntala, da škoda da jst njej ne smem dat ene vzgojne, če jih že ona lohk otrokom...

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.3.2009 21:52:28   
barba
Zvezdica - mi smo šli lani tud z Intelekto na Kos, bli smo pa v hotelu Sun Palace. Men je blo zakon! Morem mal mojga desca za dopust pobarat in € preštet. user posted image user posted image  Za našo Meto bo treba že plačat k bo 3 leta stara, sam to ni tok ful. Ker otok priporočaš za familije?

Ulla - a se spomneš k sem jst enkrat med user posted image  pisala kolk mi folk mori po telefonu in da se sploh ne oglašam več? No, pol sem pa napisala da očitno eni mislejo če več sms-jem pošlješ nosečnici, da bo verjetno prej rodila. user posted image user posted image user posted image  Pač hec in bedarija. Nisem vedla, da me ta kolegica k mi je kar naprej pošiljala sms-je čekira tle na forumu. Od takrat k je tle prebrala kaj si mislem mam čist mir. Sej je blo grdo, sam kaj čmo če ženska ni drgač dojela da najeda.
Hočem povedat, da enim lahko direkt poveš pa jim sploh ne kapne.

Grem spat ... lahko noč

< Sporočilo je popravil barba -- 15.3.2009 21:59:19 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
15.3.2009 22:00:39   
Zvezdica
Za našo Meto bo treba že plačat k bo 3 leta stara, sam to ni tok ful. Ker otok priporočaš za familije?

Sej je liam 4,5 leta star pa ima zastojn. Gremo pa v EURO VILLAGE ACHILLEAS. Dost velik hotel, to me mal moti ampak bomo že.

Kaj pa vem, na mikonos glih ni za it z otrokom. Kreta ima lepe plaže ampak tam je vedno bolj vroče k drgje. Krf je pase. Kaj pa vem, pejte na kos še enkratuser posted image Ali pa na lefkas. No tam še nisem bila. Aja, pa lezbos je baje fajn, tam tudi še nisem bila. Drgač pa sam da je hotel ob plaži, ker s tolk majhnimi neke dolge sprehode furat 10x na dan, ne mi ni baš.

Še link dam user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 15.3.2009 22:06:29 >

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
15.3.2009 22:02:34   
Zvezdica
lla - a se spomneš k sem jst enkrat med user posted image pisala kolk mi folk mori po telefonu in da se sploh ne oglašam več? No, pol sem pa napisala da očitno eni mislejo če več sms-jem pošlješ nosečnici, da bo verjetno prej rodila. user posted image user posted image user posted image Pač hec in bedarija. Nisem vedla, da me ta kolegica k mi je kar naprej pošiljala sms-je čekira tle na forumu. Od takrat k je tle prebrala kaj si mislem mam čist mir. Sej je blo grdo, sam kaj čmo če ženska ni drgač dojela da najeda.
Hočem povedat, da enim lahko direkt poveš pa jim sploh ne kapne.

Jast se spomnim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha prav ji je.
To da enim ne kapne, pa jast zadnje dni ugotavljam.

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
15.3.2009 22:05:22   
Anonimen
barba mogoč pa una tud čekira forumuser posted image a ji link na mejl pošljemuser posted image

kak lepotec je patrikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
15.3.2009 22:08:21   
Anonimen
aja, zmagajo pa takšni, k recimo otroku ne spirajo noska al pa ne umivajo zobkov, ker se jim kao smiliuser posted image bogi revček k tolk joka zravnuser posted image po drugi strani ni pa nič bogi, k ga tepejo...to pa je vzgojno in si je itak zaslužuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
16.3.2009 0:17:10   
predsolcek
oj punce.....Da se vam javim po dolgem dolgem času
vidim da kar lepo klepetate....

imam eno vprašanje za tiste k dojite....a dajete svojim sončkom kaj čajeka za popit? Jaz sicer probavam vendar mi zavrača flaško....tut mleka noče. Poskusila sem že z mehko dudo pa ne gre. Po žlički pa samo malo poliže. Očitno da že ne rabi čajčkauser posted image

Zvezdica  zlo luštnega user posted image imaš

kiara poden imaš z mlekom?? kaj potem dodajaš flaško al kako? 

ulla80 a nisi mogla mal v red spravt unih k  pretepajo otroke....mislim kar tiho si bla.....heh upam da si bo na ringaraji prebrala tvoje mišljenje....

Mi smo pa zdele čez vikend ful zunaj bli....je naš sonček ful užival...je skos spal na sončku...pa še pihalo niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   no potem nas je pa danes presenetil dežek....k sreči ga ni bilo veliko tako da smo tudi danes bili zunaj.

pridne bodite pa lahko noč........sem ful zaspanauser posted image user posted image  aja še to se morm pohvalt .... naš mali je danes sam zaspal..... moram z rdečo napisat ker se to še ni zgodilo!!!!!!!!!!!!!! Malo je grulil v svoji posteljici in potem je sladko zaspal.....aja še prej mi je pa spraznil obe ziziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kakšno olajšanje....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
16.3.2009 6:25:06   
Ploha
zvezdica: mali je fletko! user posted image user posted image

ulla: to pa ni tebi podobno, da si bila tih user posted image user posted image , poznam pa tud jst ene par takih, brez besed, kakšna je ta materinska ljubezen??

(odgovor članu predsolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
16.3.2009 7:27:32   
Anonimen
user posted image babe ne mi zdej slabe vesti nabijat, že tko jo mam zadostuser posted image sam kaj čem, grozno mi je....mi kr kri zaledeni, ko pomislim da pretepeš dveltnega otrokauser posted image OMG...no, bomo vidl kaj se bo lubi zmenil, v končni fazi je to njegov prijatelj, ona je pač njegova žena, jst jo ne smatram kot prijateljico, niti kolegico, pač jeuser posted image in unih parkrt letno pač potrpim njeno družbo, čeprov jo zelo težko prenašam...zato se pa ne družmo tolk, bi se lohk več, sam lubi ve, da gre men na živce, pa sej gre njemu tud, onadva sta pač prjatla, pa sej on je kul, sam kar se tega pretepanja tiče, je pa isti drekuser posted image pa sm ziher, da če bi se kdo z njemu kaj pomenil v tej smeri, bi mu dalo mal za mislit...k velik ljudi je tko, da o tem niti ne razmišljajo...so bli sami tko vzgajani, vsi tko vzgajajo, pač še oni...če jim pa daš povod in kak argument, se pa dejansko zamislijo malo...sam sej, kolk pa zaleže....psa ne smeš pretepst ( mislim sej prov da ga ne smeš), otroka pa lahko, ni prepovedanouser posted image

eh, čist me je iz tira spravlo....pa najbl to, k sm mogla tih bit pa požret...pa zarad lubija, ne zarad unih dveh....sem mu pa tud rekla včer, da ko bosta govorila o tem, mu nej tud reče, da če morta pretepat otroke, nej vsaj tih bosta o tem...ker naslednjič k bomo skp, pa če bom skoz sam to poslušala, brezskrbi da jih bosta slišala...k ne mislim več tega poslušatuser posted image me ma, da bi jima anonimo poslala kako gradivo na to temouser posted image butlja...

jutrouser posted image

mam ulo doma dons, smo že od šestih pokonc spet....sem že posodo pomila, k mi je ostala zvečer, ker se mi ni dalo, pa najedli smo se, oblekli, zrihtali...zaenkrt nam dobr greuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
16.3.2009 7:59:43   
Zvezdica
user posted image babe ne mi zdej slabe vesti nabijat, že tko jo mam zadostuser posted image sam kaj čem, grozno mi je....mi kr kri zaledeni, ko pomislim da pretepeš dveltnega otrokauser posted image O

nč se sekirat, bo že tvoj povedal njemu, pa boš vidla. če nbo naslednič spet tok nakladala o tem, ji pa eno po nesreč primaži. Pa verjamem, da ne bi čist dojela, kaj ji hočeš povedat.user posted image

Jutro tudi vam.
Jast sem pa čist user posted image user posted image user posted image , ker je liam doma, pa patrik serje 5x na noč. Pa jedu bi skoz. Ah... Upam, da bo po kavici kaj bolje.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
16.3.2009 8:00:32   
Zvezdica
zvezdica: mali je fletko! user posted image user posted image

hvala. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
16.3.2009 8:14:07   
PAJO
dobro jutro

samo za vas user posted image pa lep dan želim.

pri nam se že sonček kaže res je lepo,komej čakam da se
mal ogreje da greva vn.dejte mi povedat kako vi svoje oblečete zdej
ko je takole vreme.a še bundice gor date????

jz mislim da našo preveč oblačim,kaj pa vem.jz ji še bundico dajem pa spodej 2x dolge rokave.
ne vem no.

kako ste spali?

lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
16.3.2009 8:22:07   
krtekxx
Ulla, kaj berem???? Ma te je za na CSD prjavit, ma jaz bi jim povedala, veš. Sicer ne bi verjetno prav nič nucalo. Bi jim pa za kak praznik podarila kako knjigo o vzgoji otrok. Brez zajebancije. In podčrtala odstavke o fizičnem kaznovanju.
Kos: mi2 sva bila na zadnjih počitnicah na Kalymnosu, ki je le 20 min stran od Kosa s hidrogliserjem. Sva letela z Intelekto...najceneje, kar je možno dobit!
Počitnice: mi bomo povsod po malem, verjetno veliko na morju, Bovcu, pa še kje...z avtodomom.
Barba: nehi ti čez moža, mogoče bere tole...sicer pa mu najbrž sama brez ovinkov poveš, da je zoprn, kadar je.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
16.3.2009 9:17:31   
Nea
Jutro!

Mi smo danes že od 6 ure budni. Čez vikend pa je bilo boljše in so nas otroci pustili do 8ih spat. Kakšen luksuz je to user posted image
Tudi pri nas je vikend bil poln obiskov. V soboto je prišla prijateljica, ki ima dva otroka 4l punčko in 1.5l fantka. Tolko sta jo preganjala, da nisva uspeli 5 stavkov izmenjat. user posted image  Eni so pa res čudni in se pustijo, da jih otroci okoli malega prsta obračajo.
Včeraj pa je bil možev bratranec z družino (spet dva otroka) in je bilo res super. Otroci so se ves čas skupaj igrali, Erik pa je bil ful priden- je lepo papcal, spal, opazoval in spet spal. Nič se ni jokal. user posted image user posted image user posted image

Za darila je dobil veliko oblačil, kar nam prav pride.

Dopust- mi bomo tudi to leto probali it v Slano, zraven Dubrovnika. Tam smo bili tudi lani in je bilo enkratno. Imajo prenovljen hotel Osmine, ki ponuja AI + določene popuste za otroke. Plaža je pred hotelom in je deloma peščena, voda topla ker je hotel v zalivčku, hrana super, zvečer pa animacija za otroke. Kaj več rabiš?!

Dokler mali spi grem slike urejat pol pa gremo na sprehod.

Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
16.3.2009 9:26:27   
kiara24
dobro jutro,
evo midve sva bili že zunaj... ker notri ni hotla zaspat pol pa v voziček pa en tur sedaj pa spi zunaj v vozičku.
Ne jaz je ne tlačim več v kombinezon, je pa več oblečena in pokrita z deko. Dve plasti zg., žabice in pa iz ful toplo trenerko kot iz velurja, pa čez to je zavita v deko in velurja pol ima pa še 2 deki čez sedaj zjutraj ko se pa ogreje pa dam dol deke.
Sedaj samo nekaj poijem in hade grem ven s princeko hodit, da se  še jaz malo našetkam, pol bomo pa videli kako in kaj bo.
Uživajte, pa  se še kaj oglsim.
Ja spali smo super od 22 do 7mih zjutraj.user posted image Res je pridna za spančkat ponoči!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
16.3.2009 9:30:35   
sonček33
Ojla pupike!
Spet je bilo pestro. Bom kasnej kaj napisala.

Ulla - joj, poznam takele...mam eno sošolko k se vidiva vsake tolko imata 3 leta staro punčko. Pač bolj živo. Onadava verna v nulo (sej ne da je to kaj posebaj pomembno, ampak gre tudi za vrednote, kajne?) , z malo pa take počneta. Smo se samo 2x v tem času, ko sta starša, dobili na kavici in jaz se zdaj temu izogibam, ker me je obakrat tako prestreslo, da sem bila še nekja dni fuč. Bila sem iho, a imam zdaj slabo vest. Preziram tak folk.

Zvezdica,
joj kako je vaš Patrik lep in velik!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
16.3.2009 9:45:52   
sonček33
Torej, kaj je novega.
Jaz sem spet imela težave z dojkami. Upam, da vam ne težim, ker skoz samo jamram. SEj upam, da se zdaj tole uredi in bo konec težav. Skratka, spet se je začelo gnojiti in sem šla na urgenco, ker moja G ima roko polomljeno in ne dela že cel mesec in ona gospa nima nekoga, ki bi jo nadomeščal. GRRR. VEdno, ko rabiš dohtraje, jih ni. Torej na uregenci je bil moj porodničar, je reku, da še ni videl kaj takega, imam res fajn veliki luknji v obeh dojkah (ko so mi gnoj ostranjevali). Mi je predpisal ene močne antibiotike, ker se je spet začelo gnojiti, in pol sem ga prosila, če mi da še enkaj, da se ustavi laktacija. In zdej jem še Bromergon tablete. Sem bila slabe volje in imela slabo vest, ampak res je šlo predaleč. Zadnje 3 tedne sem bila čist hin, dojial, pumpala, menjale preveze na ranah, spirala gnoj... Pač, z glavo skozi zid ne gre,

No, zdaj upam, da se tole uredi in da začnemo živeti.

LOvro je priden fantek. Ponoči jemo na 4 ure, čez dan na 3. Tele flaške sicer zahtavajo, da si ob pravem času doma, a bo že.  Zredil se je zdaj kar konkretno in ima že 4850g. Veliko se smeji in pogovarja.

Zvečer ga dajejo malce krči. Tam med 5 in 7 uro. Se mi zdi, da so se mal okrepili odkar jemljemo D3. Ampak zanekrat ni prehudo. Tam ene 20 minut je navadno bolj na hard, sicer pa ne joka.

Čez vikend smo bili večinoma zunaj.Na kavicah na sončku pa pri mojih starših. Smo ena taka veliak familija in ko se dobimo na kup je vedno pestro.

Tudi mi smo zdaj kombinezonček že opustili, jopica in halčke iz velurja so zakon. Komaj čakam, da še tega ne bo treba.

POČITNICE:: Zvezdica fajn izibra.
krtexx - fajn izibira - Bovec...ta najbrž tudi naš čaka za kak vikend.

Bi bomo šli za 1. maj v Piran ali nekam tja, le še en apartmajček za 2 dni moram najdt. Sem že mal pozna, kajne?Makaronarji so zihr že vse zasedl.

POleti gremo za en teden s priajtelji na KRk v njihovo prikolico. ŠE prej pa gremo mi trije sami na kakšno turištično kmetijo tja proti Pohorju. Moj bo mal kolesaril, ker midva sva kativna in dopust brez športanja odpade. Midva se bova pa šetkala. A jaz bi junija že lahko kakšno gorskokolesarsko udarila ????

No, Lovro se je zbudil. Greva ven. POtem še kaj anpišem in pokomenitiram. Bodite v cvetju. Uživajte v sončku.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 16.3.2009 9:49:37 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......