Anonimen
|
babe ne mi zdej slabe vesti nabijat, že tko jo mam zadost sam kaj čem, grozno mi je....mi kr kri zaledeni, ko pomislim da pretepeš dveltnega otroka OMG...no, bomo vidl kaj se bo lubi zmenil, v končni fazi je to njegov prijatelj, ona je pač njegova žena, jst jo ne smatram kot prijateljico, niti kolegico, pač je in unih parkrt letno pač potrpim njeno družbo, čeprov jo zelo težko prenašam...zato se pa ne družmo tolk, bi se lohk več, sam lubi ve, da gre men na živce, pa sej gre njemu tud, onadva sta pač prjatla, pa sej on je kul, sam kar se tega pretepanja tiče, je pa isti drek pa sm ziher, da če bi se kdo z njemu kaj pomenil v tej smeri, bi mu dalo mal za mislit...k velik ljudi je tko, da o tem niti ne razmišljajo...so bli sami tko vzgajani, vsi tko vzgajajo, pač še oni...če jim pa daš povod in kak argument, se pa dejansko zamislijo malo...sam sej, kolk pa zaleže....psa ne smeš pretepst ( mislim sej prov da ga ne smeš), otroka pa lahko, ni prepovedano eh, čist me je iz tira spravlo....pa najbl to, k sm mogla tih bit pa požret...pa zarad lubija, ne zarad unih dveh....sem mu pa tud rekla včer, da ko bosta govorila o tem, mu nej tud reče, da če morta pretepat otroke, nej vsaj tih bosta o tem...ker naslednjič k bomo skp, pa če bom skoz sam to poslušala, brezskrbi da jih bosta slišala...k ne mislim več tega poslušat me ma, da bi jima anonimo poslala kako gradivo na to temo butlja... jutro mam ulo doma dons, smo že od šestih pokonc spet....sem že posodo pomila, k mi je ostala zvečer, ker se mi ni dalo, pa najedli smo se, oblekli, zrihtali...zaenkrt nam dobr gre
|