ronja
|
Ronja blagor tebi za 57 kg user posted image user posted image user posted image , tolk sem jih imela v srednji šoli user posted image hehe, jaz jih mam od srednje šole dalje (vključno s srednjo šolo) skoz pribl. isto - nekje 54-55 kg (odvisno od sezone, pozimi se lahko zredim tudi na 56, pa tudi 57 sem že mela. Ampak večino časa sem tam nekje, kot v srednji šoli, na 54. Zato pa pravim, da se ne bi glih svet podrl, tudi če bi ostalo na teh 57. Moj lubi itak skoz pravi, da sem presuha , da se lahko še malo poredim . NO, me smo šle danes v službo počastit z mafini, ki sem jih spekla z Lejlo v slingu in ob animaciji Ronje - so bili malo suhi, ker je moja malčica vmes preštimala pečico na 275, potem sem pa seveda luftala pečico, da ne bi bilo tako vroče not, so se pa malo izsušili. No, saj v službi je vse dobro, hehe. Potem smo šle v živalski vrt in zdaj sem kuhala ko pri Ramseyu, hitela 100/h, samo da bo moje dete jedlo do 13:00, hehe. No, je bilo 13:04, ampak ajde, se mi oprosti, a ne . Je nočem dat prepozno spat, ker potem zvečer ne zaspi. Sem najprej mislila dat kar kaj iz zmrzovalnika, pa se toliko časa odmrzuje, da ji med tem že kaj svežega naredim in sem ji tako skuhala ajdove žgance z omakco iz telečjega zrezka, čebule, korenja, smetane in sira. Očitno ji je zelo všeč, ker se baše kot utrgana . No, saj ajdove žgance ma itak ful rada, pa meso in zelenjavo tudi, tak da nimam kaj falit . Pa zmatrala se je na zraku in je lačna. Za malico je dobila samo mafine v moji službi... No, zdaj pa hoče repete .
|