|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
12.3.2009 8:52:37   
krtekxx
Sonček, Ploha, hvala za info. Grem takoj namazat. Jaz tudi uporabljam Ribodermin za mazanje gubic, bom pa še za obraz.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.3.2009 9:02:06   
Anonimen
jutrouser posted image

soooooončeeeekuser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.3.2009 9:39:32   
via_2
jutro.

v naši kotlini je tud sonček. me čaka danes sesanje pa malo pospravljanja, okol 11h gremo pa ven.

še dobro, da smo se naspali. včeraj sem šla spat že nekaj čez 20h in ponoči smo se samo 1-krat zbudili user posted image  tako da, energije mi ne manjka.

glede kil - meni so po prvem porodu po nekje 6-tih mesecih izpuhtele, pri hrani nisem nič pazila, sem pa imela vsakodnevne sprehode. tudi pred nosečnostjo sem tekla - brez miganja se zelo slabo počutim. mi pa zdaj tudi boke skup vleče, me vse boli, najbolj pa križ. zato svojih starih oblek ne spravim čez boke. komaj čakam, da grem v kakšen šoping po nove cunje! očitno moje telo rabi malo več časa, da pride k sebi - če je šlo 9 mesecev vse narazen, bo šlo počasi tudi vse nazaj.

koža-enako kot ploha tudi jaz uporabljam olivno olje.

usica-zelo lepo punčko imaš.

no, zdaj pa veselo na delo. v bistvu niti ne veselo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.3.2009 10:20:39   
barba
Ojla,
midva sva bila na prvi posvetovalnici. Naš Tine ima 5200g in 59 cm. Pa kaplice D3 bomo zdej začel dajat.

Greva na sonce in vas beren še zvečer.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu via_2)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.3.2009 11:50:42   
Ploha
barba: katerega pediatra imaš??

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.3.2009 12:06:58   
barba
Ploha - dr. Ješe Alenka

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.3.2009 12:50:27   
Soncnica
Hojla punce!

Usica kakšna lepa punči, Barba tvoj Tine je res velik luškan fantek

Ronja blagor tebi za 57 kg user posted image user posted image user posted image , tolk sem jih imela v srednji šoli user posted image

Krtekxx jaz jo mažem po obrazku z Bepantenom, ampak se mi zdi, da ne zaleže prav dosti...

Punce, jaz sem totalno hin, moja punči se ponoči doji ob 23h, ob 3h, 5h in 7h, pa potem na dve uri. Jaz sem čist neprespana user posted image A je kakšna posebna finta, da ti otrok spi malo dlje?

lp

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.3.2009 12:53:31   
Soncnica
PAJO tale tvoja kavica pa tako lepo zgleda user posted image
Skoraj bi pozabila, danes je moja punča stara 2 meseca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.3.2009 13:17:38   
Anonimen
Punce, jaz sem totalno hin, moja punče i se ponoči doji ob 23h, ob 3h, 5h in 7h, pa potem na dve uri. Jaz sem čist neprespana user posted image A je kakšna posebna finta, da ti otrok spi malo dlje?

men je ula skoz tko spalauser posted image oz. je blo obdobje k se je zbujala vsako urouser posted image šele zdej je za silo, se zbudi sam (user posted image ) enkrat do dvakrat na noč, neo pa tud, zvečer je okol 11ih, pol okol 2h, 5ih, 7ih user posted image

kaj čmouser posted image

(odgovor članu Soncnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.3.2009 13:27:41   
snikolina
moja punči se ponoči doji ob 23h, ob 3h, 5h in 7h

Zdravo, tudi moj Anže ima takšen urnik. Upam, da ga bo hmal spremeniluser posted image

ČESTITKE SONČNICA ZA DVA MESECA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 12.3.2009 13:28:00 >

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.3.2009 13:28:55   
ronja
Ronja blagor tebi za 57 kg user posted image user posted image user posted image , tolk sem jih imela v srednji šoli user posted image

hehe, jaz jih mam od srednje šole dalje (vključno s srednjo šolo) skoz pribl. isto - nekje 54-55 kg (odvisno od sezone, pozimi se lahko zredim tudi na 56, pa tudi 57 sem že mela. Ampak večino časa sem tam nekje, kot v srednji šoli, na 54. Zato pa pravim, da se ne bi glih svet podrl, tudi če bi ostalo na teh 57. Moj lubi itak skoz pravi, da sem presuhauser posted image , da se lahko še malo poredimuser posted image .

NO, me smo šle danes v službo počastit z mafini, ki sem jih spekla z Lejlo v slingu in ob animaciji Ronje - so bili malo suhi, ker je moja malčica vmes preštimala pečico na 275, potem sem pa seveda luftala pečico, da ne bi bilo tako vroče not, so se pa malo izsušili. No, saj v službi je vse dobro, hehe.

Potem smo šle v živalski vrt in zdaj sem kuhala ko pri Ramseyu, hitela 100/h, samo da bo moje dete jedlo do 13:00, hehe. No, je bilo 13:04, ampak ajde, se mi oprosti, a neuser posted image . Je nočem dat prepozno spat, ker potem zvečer ne zaspi. Sem najprej mislila dat kar kaj iz zmrzovalnika, pa se toliko časa odmrzuje, da ji med tem že kaj svežega naredim in sem ji tako skuhala ajdove žgance z omakco iz telečjega zrezka, čebule, korenja, smetane in sira. Očitno ji je zelo všeč, ker se baše kot utrganauser posted image . No, saj ajdove žgance ma itak ful rada, pa meso in zelenjavo tudi, tak da nimam kaj falituser posted image . Pa zmatrala se je na zraku in je lačna. Za malico je dobila samo mafine v moji službi... No, zdaj pa hoče repeteuser posted image .

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.3.2009 13:55:45   
PAJO
no midve sva ble zjutrej ze po nakupih,sva sle po plenice,robcke....
je bla kr pridna,zdej je sla spat in upam da bo vsaj kaksno urco spala
ker je bolj slabo danes dopoldne.

kaj vi kej pocnete?zunej spet full piha,jz ne vem ta veter smotan,sploh se mi ne
gre vn po takem vetru.

kako drugac?

lep pozdrav vsem

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.3.2009 14:12:28   
Nea
moja punči se ponoči doji ob 23h, ob 3h, 5h in 7h

Posebne finte nažalost ni. Moji dve punčki sta prvič prespali celo noč ko sta bili stari 2l user posted image   Do takrat sta se zbujali najmanj 1x če ne 10x. Celo knjigo sem si nabavila kako otroka naučiti prespati celo noč... pri nas nobena izmed fint opisanih v knjigi ni palila. Ema je po dveh minutah joka bruhala, Lara pa se tolko drla da so me sosedi spraševali če je ta mala kaj bolana user posted image

Jaz vedno pravim, glavno da smo zdravi...
Erik zaenkrat ima taki ritem, da se doji ob 23h, 4h in med 6-7h. Spanca mi seveda kronično zmanjkuje, ampak enkrat bo prišel čas tudi za mirne noči in spanje.

Jaz sem danes z mamo in Erikom šla malo v šoping. Smo kupili par večjih bodijev, dve pižamici in prehodno jakno. Erik je ves čas spal in se zbudil šele ko smo prišli domov... lačen kot volk user posted image

Fajn bodite
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   [Brisano sporočilo]
12.3.2009 16:56:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.3.2009 17:23:35   
mimi30
usica, lušna tale tvoja pupikauser posted image .
Tole z očali je pa res smola user posted image . Sploh, če imaš probleme, da najdeš takšne, ki ti pašejo. Boš pa imela spet zadnji hit user posted image .

Kile: bo treba še malo migat in po sprehodih hodit. Imam jih 64, še kakšnih 6kg in bo tako kot si želim. Časa glih nimam veliko, ker bom v začetku junija priča. Takrat bi pa že želela biti v normalnih okvirjih user posted image .

Pitje: pijem čaj za dojenje, bebe čaj, planinski čaj, ... cca 3lite na dan

Plenice: Eco plenice iz Muller-ja, zaenkrat še niso premočle.

krtekxx: naša ima po celem telesu suho kožo in jo mažem z mlekom za suho kožo od A-derme.

Soncnica čestitke punčki za dva meseca!

Erik zaenkrat ima taki ritem, da se doji ob 23h, 4h in med 6-7h.

takle ritem imamo približno mi. Danes je bila prva noč, da ni vsega kar je pojedla tudi zbruhala tako, da nam gre na boljše user posted image . Kašlja še vedno, nosek in učka pa sta veliko bolje.

V tem času, ko se nisem javila je zbolel še user posted image . Imel je vročino in prebavne motnje ampak je že vredu. Mene je očitno napihalo po hrbtu, ker me je bolelo za znoret in je že tudi boljše HB. Nejc pa se tudi že popravlja, vedno majn kašlja. Očitno prihajajo boljši časi tudi za nas user posted image .

Včeraj sem šla z vozičkom po Nejca v vrtec, vendar ga je potem vseeno ati peljal domov, ker je začelo noro pihati in je mene prav zazeblo. Mala pa je bila fino zadekana in s pleničko na vozičku (tudi zaradi očesa) in ji je bilo o.k.
Danes smo se pa lepo sprehajali po sončku in je bilo prav fino.

Bili smo tudi v posvetovalnici. Špela ima 4170g in se je od porodne zredila samo 400g od odpustne pa 610g. Pediater pravi, da je o.k. glede na to, da je bila bolana in je dosti bruhala. Če bo zdaj pridobivala, ni problema.
Zrasla je za 5cm in jih ima zdaj 56.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.3.2009 18:27:40   
kiara24
ojla bejbe,
ste napisale polno sem komaj prebralala vse.
Kile: no da jih bo toliko kot jaz želim bibilo dobro še kakih 10 dol dat,pa upam da mi rata sem pa na kilaži katero sem imela pred nosečnostjo.

Naš ritem je pa kako zadnje dojenje je med 22 in 23 uro, pol pa spimo do 5tih ali 6tih, včasih tudi dlje. Tako da se naspim kar mi je zelo všeč.

Glede krem jo jaz nič ne mažem po obrazu, ker so rekli, da je bolje tako. Po kopanju pa jo vedno namažem z mandljevim oljem če ima suho kožo in pa to gubicah.

Dasnes je bilo super, zunaj smo bili že zelo zgodaj. Potem smo šli pa v Avstrijo kjer smo bili v Ikeji in pa v Toysu kolk imajo kjut cunjice, res kul. Sem kar nekaj stvari kupila.

Joj nekaj bi vas vprašala. Ali je katera že opustla konbinezon? Namreč jaz bi ji dala gor kar jaknico, pa spodaj malo bolj napravila in z deko pokrila. ali bi bilo to dovolj?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.3.2009 20:19:30   
L009
jst kombinezončka že kar dolgo ne oblačim. zdej oblačim samo v jopčko in jo pokrijem z dekico in je čisto topla, tako da predvidevam, da jo nič ne zebe, pa tut bolani nismo nič še bli(trkaam!!!)

ronja dons smo bli pa zelo blizu, mi smo bili tut okoli živalskega vrta, smo se sprehajal po PST-ju, prkeral smo pa pri živalskem vrtuuser posted image . hodili smo pa 3 ure, Lana pa je celo pot spala.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.3.2009 20:52:18   
crtka
Kar se spanja tiče se moj user posted image doji na tri ure ponoči, čez dan pa tudi na uro, tako da pri meni spanja zeloo manjka.
Prvi sine pa je celo prvo noč prespal pri 8 mesecih, ko se je nehal dojit, pri njem so redke noči da se kej zbudi user posted image .
Če bo tako tudi stem user posted image bom zelo srečna user posted image .

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.3.2009 22:00:50   
kiara24
kje pa ste danes vse? a ste šle že spatuser posted image user posted image

Kaj pa narediš s spodnjim delom?

Ali katera hodi iskat cunje za bebice v Italjio in, če jih kam?

Sem bila pridna vse cunje sem oprala sedaj in pa vse posušila 3 žehte sem pa še speglala, sedaj se  mi pa suši zadnja.

Pa sem že čisto preč od danšnje hoje in pa letanja po Avstriji.

Želim vam mirno nočko.

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
13.3.2009 7:25:49   
PAJO
DOBRO JUTRO

najprej kot vedno user posted image .kako ste spali?mi dobro naša se je samo
enkrat zbudila,zdej pa še spi,res fajn.jz pijem kavico....

kiara24 iz kje pa si ti?imaš blizu do avstrije?jz grem jutr v avstrijo,komej čakam.
grem mal zase cunce kupt,jupi user posted image user posted image po dolgem času.

jz tud nebi tamale več dajala v pajacka,ker se mi zdi da ji je full vroče.sploh ne vem kako
nej jo oblečem.mal napište kako jih vi oblačte.

danes bo spet lepo za sprehod,pri nam se že sonček kaže,jupi,jupi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja a ste že vse po porodu......_?user posted image user posted image

lp se slišmo

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
13.3.2009 7:34:07   
krtekxx
Jaz bom popuser posted image ...oba fanta sta ornk prehlajena.
Pajouser posted image user posted image user posted image za odločitev da greš nekaj zase kupit. No, men se zdi, da so vse cunje, ki jih imam v omari, nove...jih nisem oblekla že od aprila lani, ko sem dobila tako hiperstimulacijo po IVF, da sem v enem tednu imela +9kg.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
13.3.2009 7:49:10   
PAJO
ja pol ste pa prov bogci,ker ste prehlajeni user posted image user posted image user posted image

kako pa to?kaj jima pa je?naša tamala še vedno spi...

ja jz si pa že od nosečnosti nism nč kupila tko da moram zdej nekej.

vsem bolančkom lupčka pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
13.3.2009 8:36:56   
Zvezdica
jutro

Cunje...ah...kje je še to. Je trba zbit 20 kguser posted image

Krtekxx... jast tudi pridelala 9 kg plusa, mater pa nisem imela hiperce. mislim, ni bilo prav prijetno, nekaj malega hiperce je že bilo ampak res sem velik pridelala.

Pajo, moj tud spi, včeraj je spal cel dan, zvečer z nama pogledal dnevnikuser posted image user posted image user posted image , potem pa od vseh tistih bedarij na TV ju zaspal in spi. Se je pa danes full zbujal, tam od treh na eno uro.

Kiara, jast kupujem med drugim tudi v Italiji ko grem tja, pa to je enkrat letnouser posted image . Kupujem pa v Iani, pa v benetonu. Ker so cunje cnej k pr nas, pa se mi zdi boljše. V LJ kupujem pa v zari, HMu in predvsem v okadiju, sploh za starešega k majo take hude trenirke. Pa kavbojke.... Čeprav jih ne nosiuser posted image . Sicer pa v zari dobiš full kjut zadevc sploh za pupike.

Mimi super za špelco. Važno da se redi, sploh je pa revca bruhcala, tko bda... Naš je dobil 1850g od odpustne teže, pa zrastu 6,5 cm ampak on spi, je in ne bruha. res pa je da kaka tud 3x na uro. recimo danes ponoči je kakal 4x...mogoče se je tud zato tolk zbujal.

Danes pa moj sine pride z zimovanja - končno, ker je taka tuga doma...vse prazno.
Grem še mal počivat potem pa v akcijo, kuhanje za sinkota, sprehod 3 urni... kaviceuser posted image

bodte pridne.

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.3.2009 9:05:25   
kiara24
dobro jutro....

No mi smo se okrog 22tih podojili potem pa hojla spat in smo spali do pol sedmih zjutraj. no sedaj pa jeva, ker je prej bila priklopljena samo 10 minutk, pa jo je tako spet zmanjkalo.
Jaz sem iz Gorensje bolj točno okolica Kranja. Pa se 2x do 4x letno zapeljeva čes, ker mi je ful kul da so cunjice nekaj posebnega, da jih nima vsak user posted image . Jaz sem ful dobila v Avstriji za Klaro.

kje v Italjiji pa je to? A je blizu? Vpr. mi gremo maja na morje za več dni pa bi se čes zapeljali.user posted image
Je  pa tako da ji bom jaz sedaj nehala dajat kombi... ker se mi zdi dovolj toplo. Se pa sprašujem če je dovolj da ji dam gor žabice, trenerkico, nogavičke, copatke, zg. body majčka trenerka in pa jakna, pa seveda pokrita. Ali bo dovolj?

A v Zari v LJ imajo tudi? Pol moram it pa pogledat sedaj rabim eno jaknico za sedajle eno imam pa ji je čisto prevelika.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.3.2009 10:08:15   
Zvezdica

A v Zari v LJ imajo tudi? Pol moram it pa pogledat sedaj rabim eno jaknico za sedajle eno imam pa ji je čisto prevelika.

Ja imajo full luštkane cotke. Drgač sem pa v BC kupila od timberlanda jaknico spomladansko, samo je kar draga ta znamka, ampak majo take lustkane stvari. Pa jopčke, pa majčke, men je ta timberland hud:)

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......