|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
11.3.2009 11:32:02   
Anonimen
joj kile user posted image

sm se glih pri g stehtala, zdej mam 65, rodit sm šla z 77 user posted image , tko da kr ok...cilj? 54 kot pred prvo nosečnostjo user posted image user posted image

sem optimist, a?, no za začetek da pod 60 pridem user posted image , pol so pa tko še sam fineseuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.3.2009 11:34:42   
snikolina
Sej bo Ula, itak boš mela še več laufanja, ko enkrat Neo shodi, a ne? Pa bo šlo vse dol.user posted image

PS: gospodič mi spi v naročju.user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 11.3.2009 11:35:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.3.2009 11:35:52   
Anonimen
eh, veš ki je še to user posted image jst bi to rada do poletja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.3.2009 11:41:01   
snikolina
Men bi blo kul, če bi tole črto izgubila do poletja, pa ne kaže nobenih znakov izginjanja. Popek je že notri, tale linea negra pa...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.3.2009 11:43:33   
Anonimen
men se sploh ni nardila, v nobeni nosečnosti...popek se je tud spravil nazaj, sam je tko nek čudenuser posted image čisto deformiran, revežuser posted image no, morm počakat taprvo da grejo kile vse dol, bomo  pol vidl kako bo stanje...pa itak mam dve strije od popka dol in eno čist kratko navzgor, tko da trebuh tko ne bo glih za razkazovatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.3.2009 11:47:47   
snikolina
Hahaha, kaj pa bi ti razkazovala? Jst komaj čakam kiklce pa natikače, gor pa majčke s takšnimi joškami, da te sezuje. Zdej, ko sem mlekarna d.o.o., so ogromne, pa že prej sem mela velike. To poletje bo itak divje, v vseh pogledih. je pa res, da je treba zrihtat gištel, da bomo "hude" in zavidanja vredne mamice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.3.2009 11:52:00   
Anonimen
gor pa majčke s takšnimi joškami, da te sezuje.

user posted image user posted image   to, vidiš user posted image

sej bo, povečini gre itak samo dol, brez kakega ekstra truda, one finese bo pa že treba mal spilit...men so pr uli tud fajn šle kile dol, sam pol sm pa zanoslauser posted image je šlo pa spet goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.3.2009 11:54:36   
snikolina
No, jst ne nameravam več zanosit, tko da .... bom delala na hudem gišteluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.3.2009 11:55:20   
Anonimen
jst ne nameravam več zanosit, tko da

a res ne?kak to?

Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.3.2009 12:01:13   
snikolina
Po tej izkušnji, ki sem jo imela, mi ni več. Razen, če mi 100000% zagotovijo, da bo punčka. Pa še to čez kake dve, tri leta in po dobrem razmisleku. Ampak mislim, da ne bom več zanosila. Vsi mi pravijo, da bom pozabila-ampak jst zdej še sanjam to, počasi prihaja za mano....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.3.2009 12:03:02   
PAJO
no midve sva ble pa ze na sprehodu ampak res je fulll zacel pihat.ne vem kaj
je s temu vremenom,lep soncek pol pa piha noro.

not sm ze vse pospravla,cune obesla...

glede kg se pa jz tolk sploh ne sekiram sej bodo sle pocas dol.
zdej bodo sprehodi...pa mal na prehrani merkam da lih pozno zvecer ne jem...
pa pocas bo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.3.2009 12:04:09   
Anonimen
hja, definitivno boš pozabla...boš vidla, par mesecev, pa bo porod skor najlepše doživetjeuser posted image  user posted image

no, jst tud nimam namena več, tko da pol tud lohk na geštelu delamuser posted image čeprov...sej bi še kr mela kakšnga, am kaj ko to pol tolk stvari potegne za sabouser posted image če na lotu zadanem, pozidam hišo in kupim kombi, mam še triuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.3.2009 12:05:50   
Anonimen
pajo tis čist prevč pridnauser posted image jst pa sam zabušavam dons, tolk sede, k mi ni nč trebauser posted image no, skuhala menda bomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.3.2009 12:05:52   
snikolina
mam še tri

Ti si čist divja. Svaka čast. Jst-ni šans!! Mislim, še tri met!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.3.2009 12:07:24   
snikolina
PAJO, PRIDNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.3.2009 12:07:32   
Anonimen
Ti si čist divja. Svaka čast. Jst-ni šans!! Mislim, še tri met!

user posted image ma kaj češ boljšga, kt otročke met...da mam plac, pa da mi ni treba v službo hodit, da sm lohk doma...ma takoj se sam temu posvetimuser posted image sam kaj, če ne gre, pač ne morš z glavo čez zid...mam dva, pa še parček, kaj češ lepšgauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.3.2009 12:08:49   
snikolina
mam dva, pa še parček, kaj češ lepšga

Res je. Si že zmagala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.3.2009 12:12:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

mam dva, pa še parček, kaj češ lepšga

Res je. Si že zmagala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anede user posted image pa geštel je tud kar ok, sploh glede na dve zaporedni nosečnostiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.3.2009 13:19:50   
ronja
snikolina, drugi porod je lažji, a ne, Ulla?user posted image Tak da ti nič ne zaklučit kariereuser posted image .

ma kaj češ boljšga, kt otročke met...da mam plac, pa da mi ni treba v službo hodit, da sm lohk doma...ma takoj se sam temu posvetimuser posted image sam kaj, če ne gre, pač ne morš z glavo čez zid...mam dva, pa še parček, kaj češ lepšgauser posted image

Ulla, sej če maš 4 otroke, ti prispevke za penzijo plačuje država, če doma ostaneš. pa mož te lahko kot vzdrževanega člana navede, pa če jih nimaš v vrtcu, se ti že splača, če nimaš neke prav dobre plače... Čeprav jaz pa ne bi bila ves čas samo doma...

kar se postavce tiče, jaz sicer še nekak mislim kdaj met še kakega otroka, ampak gotovo ne bom čakala na svojo postavo do takrat - zdaj je že skoraj čisto čisto taka, (še kak centi je odveč, ampak ajde, )kot je bila pred nosečnostjo (katerokoli, ker sem itak tudi pri Ronji prišla hitro nazaj). Pazim ne, ker mi zaenkrat ni treba, trentuno se bašem s čokoladnim sladoledomuser posted image . Ampak glede na to, da ko najdem čas, da sešijem tole torbo za na voziček in premontirava vse skup, bom verjetno kaj rolala z vozičkom z dvema pamžema not... se mi zdi, da bi znalo it hitro še tole doluser posted image . Ne bi se pa glih svet sesul, tudi če bi ostala na teh 57 kilah, saj to ipak ni tok, po 30em in po 2 otrocih mamo verjetno tudi pravico kako kilo dobituser posted image .

PS: jaz bi mela pa same punčke, ne bi mela parčkauser posted image . Če že fant, pol naj bosta pa 2user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.3.2009 13:45:42   
sonček33
Najin Lovro se je zpa zdaj v spanju tako glasno zasmejal, da sem čist paf. Srečko mali.user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.3.2009 14:00:01   
PAJO
jz mam tud ze parcek tko da ne nameravamo nic vec,no za enkrat...user posted image

fajn je imet 2,ceprav je pri nam majhna starostna razlika ampak gre,res je super.

a pri vam tud full veter piha?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.3.2009 14:01:59   
sonček33
PAJO ma pri nas je en tak dreko peko vreme. Sonček, pa vetr piha...Dop. smo bili v Kranju je bilo tako fajn, zdele je pa tko čudno.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.3.2009 14:11:47   
PAJO
ja sej pri nam je isto,sm mislila s tamalo po tamavga v vrtec pes ,ampak
bom sla kr z avtom,ker prevec piha.

midve greva pa jutr dopoldne mal v kranj,upam da bo vreme ok.

kje pa ste bli kej?

iz kje si ze ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.3.2009 14:15:20   
sonček33
V mullerja smo šli po pemnice, ker pampreske iz merkatorja čist premočjo. Včeraj sem ga morala preobleči čist celega vsakič, ko sem ga previjala, ker je bil moker za pasom. Šit od plenic. Katere papmerske kupujete - jaz sem tm dvoje vidla za to kilažo...pol pa itak spet ne veš, aktere bi kupil - new baby ali ene dry
Sm iz Lesc

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.3.2009 14:35:20   
Ploha
a ve pa že o otrocih haha,..no midva imava namen drugo leto ob istem času kot lanispet začet na 2 otročku delat,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......