ronja
|
snikolina, drugi porod je lažji, a ne, Ulla? Tak da ti nič ne zaklučit kariere . ma kaj češ boljšga, kt otročke met...da mam plac, pa da mi ni treba v službo hodit, da sm lohk doma...ma takoj se sam temu posvetimuser posted image sam kaj, če ne gre, pač ne morš z glavo čez zid...mam dva, pa še parček, kaj češ lepšgauser posted image Ulla, sej če maš 4 otroke, ti prispevke za penzijo plačuje država, če doma ostaneš. pa mož te lahko kot vzdrževanega člana navede, pa če jih nimaš v vrtcu, se ti že splača, če nimaš neke prav dobre plače... Čeprav jaz pa ne bi bila ves čas samo doma... kar se postavce tiče, jaz sicer še nekak mislim kdaj met še kakega otroka, ampak gotovo ne bom čakala na svojo postavo do takrat - zdaj je že skoraj čisto čisto taka, (še kak centi je odveč, ampak ajde, )kot je bila pred nosečnostjo (katerokoli, ker sem itak tudi pri Ronji prišla hitro nazaj). Pazim ne, ker mi zaenkrat ni treba, trentuno se bašem s čokoladnim sladoledom . Ampak glede na to, da ko najdem čas, da sešijem tole torbo za na voziček in premontirava vse skup, bom verjetno kaj rolala z vozičkom z dvema pamžema not... se mi zdi, da bi znalo it hitro še tole dol . Ne bi se pa glih svet sesul, tudi če bi ostala na teh 57 kilah, saj to ipak ni tok, po 30em in po 2 otrocih mamo verjetno tudi pravico kako kilo dobit . PS: jaz bi mela pa same punčke, ne bi mela parčka . Če že fant, pol naj bosta pa 2
|