|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
13.3.2009 10:19:31   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

Punce, jaz sem totalno hin, moja punči se ponoči doji ob 23h, ob 3h, 5h in 7h, pa potem na dve uri. Jaz sem čist neprespana user posted image A je kakšna posebna finta, da ti otrok spi malo dlje?

lp

Kot pravijo ostale,recepta res ni,na žalost...Moja dva ta velika sta oba prespala prvo celo noč,ko smo prenehali z dojenjem..torej prvi pri 26 mesecih,drugi pa pri 29-ih...do takrat pa smo se zbujali 5-6 x na noč user posted image ...bomo videli kako bo z Noahom..

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.3.2009 10:25:41   
via_2
dobro jutro,

spali smo tako-tako. dojenje in previjanje ob polnoči, potem ponovi vajo ob 4h, ko se je čisto pokakala do sredine hrbta, potem pa okol 7h amo dojenje in auf ob 8.30h.

jaz ji tudi ne oblačim več zimskega kombinezona, ampak imam tako jaknico in hlačke iz flisa, pa pokrijem s tanko odejico, ker skoz neki piha.

kiara - jaz grem tudi zelo rada v ikeo, ker imajo lepe stvari. pa še drago ni, čeprav se nabere, še posebej, ko kupiš še vse tiste malenkosti. a ste kej nabavljali v ikei? v toysu  majo pa tud fajn stvari, čeprav že dolgo nisem bila tam. mojuser posted image  namreč ne zdrži toliko časa po trgovinah in ko se zapeljeva v Avstrijo, že v Ikei pokurim ves razpoložljiv čas, ker moj mož potem "ne more več, ker ga trgovine delajo živčnega"user posted image

moja Ema je tud prerasla veliko bodijev pa pajackov. bom prvo pregledala, kaj imam še od Zale, pol pa v šoping. kdaj bom pa zase kaj nabavljala, pa še ne vem.

Pajo, pošlji sončka še na Vrhniko, ker pri nas se še nič ne kaže.

krtexx: jaz sem imela Zalo tud cel teden doma prehlajeno, smo bili dosti na luftu in se je skoraj že vse spucalo. je bil pa naporen teden z obema doma.

še to. včeraj sem dobila odločbo za porodniški dopust - tisti drugi del - in piše, da traja do 19.12.2009. do kdaj ste kaj ve doma?

uživajte

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.3.2009 10:58:42   
ronja
spanje: pri nas je isto, se doji na 3 ure ponoči, ampak meni se to zdi super! Ronja se je še precej pogosteje, je bilo vroče, pa je bila žejna, verjetno... Tako da 3 ure v kosu sem čisto srečna. Samo za eno se mi ne zdi problem vstajat, problem je bil, ko sem morala za obe, pa še Ronja ni mogla spat... Spanja mi manjka, samo kadar delam kaj do pozno ponoči (kar je pa praktično vednouser posted image ) - recimo včeraj sem šivala do 2h ponoči, hehe, pa nekaj sem mozgala, kako bi bilo najboljše, pa je trajalouser posted image .

Če bi se katera šla po PST sprehajat, ali pa po ZOO ali pa po Mostecu, okoli bajerja ali pa na Rožnik ali pa na Golovec ali pa na Grad, naj pove, pa se dobimo, ok?

(odgovor članu via_2)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
13.3.2009 11:35:57   
Ploha
mi pa zaenkrat super spimo, danes recimo 9 ur in pol v kosuuser posted image ,...glede tega sem čist zadovoljna ker drgač ne vem kako bi zmogla,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
13.3.2009 13:10:49   
snikolina
9 ur in pol v kosu

NE SPOMNIM SE KDAJ SEM SPALA TOLIKO NAENKRAT... Verjetno nazadnje v prvem tromesečju, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
13.3.2009 13:42:53   
Ploha
user posted image user posted image snikolina: sej jst nism tolk,...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
13.3.2009 13:50:56   
snikolina
OHHH, škoda, a ne? Pa pravjo, da ko dete spi, mamica spi. Pa se verjetno nobena tega ne drži.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
13.3.2009 13:58:16   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mi pa zaenkrat super spimo, danes recimo 9 ur in pol v kosuuser posted image ,...glede tega sem čist zadovoljna ker drgač ne vem kako bi zmogla,...

Tvoja Meta je pa pridna user posted image user posted image user posted image  Kako vama pa to uspe??A ji daš mogoče kak šnopček spit user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
13.3.2009 15:17:49   
Jancci
Spanje: mi spimo ponoči 5 ur v kosu, potem pa še ene 3 ure. Jest sem kr OK ker ponoči je to itak 10 minut.. v 5 minutah poje, podre kupčka in spimo dalje.  Kar fino.  user posted image

Ploha vi ste pa itak carji z 9 urami in pol!! Kako vam to rata??

African queen.. kako je kaj v Afriki? Kolk stopinj imate danes? Kako to, da si sploh tam? In kje v katerem kraju živite? Mi2 sva bila 1x v Keniji in je blo super!! (veliko vprašanj, sej vem, ti ni treba povedat če nočeš, samo mene to ful zanima, ker zelooo rada potujem)

Včeraj sem dobila menstruacijo user posted image  Nekak sem mislila, da je ne morem dobit če polno dojim, pa jo očitno lahko!?

Včeraj zvečer sem imela eno zabavo in sem si hotla mleko načrpat. Mi je pa začela tečt kri še tam in sem ugotovila, da imam ranico zraven bradavice. Itak zadnje čase ful veliko pije ker je pač tako obdobje vrjetno in sem imela malo razdraženo vse skupaj. Sem si potem kupila un silikonski nastavek in zdaj je boljše. user posted image  Meta je pa tudi takoj znala piti preko tega, tako da sem čist vesela. Zdaj lepo mažem z linolinom in se bo upam hitro zacelilo!!?

Danes je tako lepo zunaj!! Sva naredile en velik krog, šle na kavo in zdaj spi v vozičku pred hišo. Kako se imamo mamice na porodniški fajn!!! Babe... a se tega zavedate???  user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
13.3.2009 15:23:59   
Ploha
ja že od vsega začetka jo ob 15.00 al pa 16.0 odvisn kdaj zaspi popolne, jo zbudim, pol se pa celo popoldne crklava, dojiva, pogovarjava, tko da mi ne mrke, zvečer se kopamo al pa umivamo, pol jo še podojim pa mi na zizi zaspi pa dam v postlo pa spi, no sej ne rata zmerej, ampak se mi zdi da mava zdej tak ritem in tko je, tud meta se je navadla in je popoldne pokonc, če jo slučajno ne zbudim pravi čas sva pa pol zvečer pozno pokonci,...jo pa spremljam, u bistvu je skos več pokonci in potem mal podaljšujem čas ko jo zbudim, jo pač prej zbudim,...to je moj način in mi uspeva (trkam) 

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
13.3.2009 15:25:33   
Ploha
jancci: meni se je tudi začelo delat pa sm mela zizo po dojenju na zraku da se fajn posuši, pa mažem z bepanthen mazilom, se mi zdi da bolj pomaga k linolin,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
13.3.2009 15:29:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

9 ur in pol v kosu

NE SPOMNIM SE KDAJ SEM SPALA TOLIKO NAENKRAT... Verjetno nazadnje v prvem tromesečju, user posted image user posted image user posted image user posted image

a

jst enkrat tam....2006 mendauser posted image
ploha a nisi emkrat rekla da se ne redi tako zelouser posted image no, to je tud razlog, men v 9ih urah najmanj trikrat je pa pol če je še cel pop. budna, pa pokuri, ne gre vse na masouser posted image

miš mi neki zajebava, pa se mi ne da pisatuser posted image k pišem, se mi kar sama prestavlja gor in pol en zmazak ratauser posted image user posted image kr neki...sej berem vas pa, tam mi nič ne preskakujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.3.2009 15:31:49   
Anonimen
ko smo prenehali z dojenjem..torej prvi pri 26 mesecih,drugi pa pri 29-ih..

a tak dolgo si dojilauser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, to pa ni kr tkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.3.2009 15:50:06   
African queen
ula,hvala!Dojenje mi gre res od rok user posted image ....a ti Ulo še dojiš??Ko sem jaz drugič zanosila,se je Jakob kar sam odstavil,ko sem bila 3 mesece noseča....nekje sem brala,da mleko spremeni okus v nosečnosti..user posted image

Jancci,jaz sem polno in dolgo dojila moja prva dva fanta,pa sem menstruacijo dobila,ko sta bila oba 3 mesece stara...torej,tista teorija glih ne drži....
Smo v Akri,zdej teče že 4.leto..Stopinj???Danes 33..pa 90%vlaga...potimo se k norci...Tukaj smo,ker je mož domačin..smo prišli še mal sem dol probat živet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
13.3.2009 15:58:54   
Anonimen
ula,hvala!Dojenje mi gre res od rok user posted image ....a ti Ulo še dojiš??Ko sem jaz drugič zanosila,se je Jakob kar sam odstavil,ko sem bila 3 mesece noseča....nekje sem brala,da mleko spremeni okus v nosečnosti..user posted image

a od rokuser posted image user posted image

ja, jo še dojim, občasno, ko preveč tečnari, drugač jo probam odstavituser posted image oz. delam na tem da bi se samauser posted image to o okusu mleka sem tud jaz slišala in sem računala na touser posted image pa se računica ni izšlauser posted image je ni nič motlo...pa tud zdej bi mi blo čist kul še naprej, sam če jo dojim, pol teži kt norauser posted image cel dan sam mami zizo mami zizo.....in čedalj bl, to pa tud ne gre, da mi bo zdej skoz na joški viselauser posted image obsedenc mali....pol jo pač probam zamotit, sam kadar vidim da pa res rabi, pa še dobi joško...zdej že tri dni ni, pa zaenkrat ok kaže, tud omeni ne...bomo vidl, kak bo...

Neposredna povezava do sporočila: 1140
13.3.2009 16:03:11   
Ploha
ulla: redi se vse v mejah normale, no patronažna je rekla da je vse v najlepšem redu, res pa je da ne dobi pol kile na tedn, do zdej se je 1 kilo zredila,...sam jst sm neki paranojična k mislm, da če ne dobi pol kile gor ni nč user posted image user posted image , sicr je pa tko, če zvečer dobi manj, tud spi manj, itak jo pa nam zdej še ponoč budila za jest, bom ja spala,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
13.3.2009 16:13:52   
African queen
ula veš kako sem jaz ta drugega odstavila??Na koncu sem imela full krvave bradavice,pa nisem mogla več,pa še spal nič nismo...sem bila čist zmozgana...na bradavice sem si zalepla flajšterčke in mu rekla,da mamico boli in da joši ni več..prvo noč se je full jokal,drugo čist mal...tretjo pa že celo prespal...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
13.3.2009 16:40:46   
kiara24
ja v Ikeji sva kupila komodo za Klaro da bodo cunjice notri, pa lučke za v spalnico... pa take stvari malo dodatkov za v hišo.
Vtojsu imajo pa super stvari samo bolj malo je tega, več je v Filahu:)

Sedaj imam pa jaz eno vpr. resno. Ali se je kateri naredilo da dojenček ni bil pokakan 2 dni?

Namreč mene je malček strah ker danes če ne bo kake bo že 3 dan.
A mi lahko katera pomaga?

Neposredna povezava do sporočila: 1143
13.3.2009 18:26:09   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

OHHH, škoda, a ne? Pa pravjo, da ko dete spi, mamica spi. Pa se verjetno nobena tega ne drži.user posted image

Ja, po mojem tud nobena ... jst že ne, nebi blo pa slab če bi kdaj. Sej za ponoč se tud jst nimam kej pritoževat. Tinetu dam jest okl 11h in pol mam mir do 5-6h. Takrat poje in potegne še do pol 9h. Jst prej nisem nikol do pol 9h spala, zdej pa zmeriuser posted image . Mož pelje Meto v vrtec, čez vikend pa tud on vstane če se Meta prej zbudi. user posted image  Sva tko zmenjena user posted image

Morem it ... Meta najeda ko user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 1144
13.3.2009 20:35:41   
Anonimen
do zdej se je 1 kilo zredila,...sam jst sm neki paranojična

eh ploha, pa to je čist superuser posted image jst sem mislila da res ful mal, k se rekla zanč kaj da je narobeuser posted image to je prov fajn, če bi ti še pa ponoč jedla, bi jo pa tko razgnalouser posted image

na bradavice sem si zalepla flajšterčke in mu rekla,da mamico boli

AQ vidiš, to bi mogla jst prej narest, zdej si pa mal težko poflajštram joške in ji rečem da jih ni, pol pa neota dojimuser posted image bi me iz kože sleklauser posted image pa sej nama kr vredu gre, zdej že ne spomne ne več, pa zdej k bo v vrtcu in posledično manj z mano, bo še lažje. se jo da zamotit, k ponoč se že lep cajt ne doji več, tist je bl kriza.

Sedaj imam pa jaz eno vpr. resno. Ali se je kateri naredilo da dojenček ni bil pokakan 2 dni?

kiara ti dodajaš, a ne?k pri sam dojenih ni panike, tud če en teden, 10 dni ne kakajo, kak je pa pri delno dojenih, pa ne vemuser posted image neke hude panike tud verjetno ni, sploh če se pol normalno pokaka, če ni vse trdo...sam to ne veš, k je zdej prvič, kaj bo...baje fajn sladkan kamilični čaj požene, pa voda k so se slive not kuhale in postan donat. sam ne vem, ajol se to da že tolk majhnim lahkouser posted image

Morem it ... Meta najeda kouser posted image user posted image user posted image

barba tole mi je pa tolk poznanouser posted image

joj kolk je res trmasta, pa kolk tuli če ni vse po njeno, pa same bedarije poštudira, jst ne vem kje jih pobirauser posted image pol pa k ji ne dovolim, pa  jok, ma kje jok, zverinsko dretje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
13.3.2009 20:56:33   
barba
ulla - naša Meta prav provucira moža in pol pop****user posted image . Se moreš res vse lepo pogovort in zment. Men malokrat naredi štalo, možu pa ful velikokrat.user posted image user posted image user posted image
Dons je začela trmart ko smo ji rekli naj obuje copate. Pol se zarad tega ni hotla umit in je v kopalnici na tleh ležala. Tko se ni pustila možu umit in sem jo mogla jst. No, sej pol sem še Tineta kopala.user posted image user posted image user posted image  To zverinsko dretje user posted image  mi je prov dobr poznano ... dons nam ge je prišparala.user posted image

V glavnem zdele sm se pršla mal relaksirat pred tole škatlo, mož pa Tineta pedena ...

Zdej enkrat ste od kil pisale. Men jih hodi še ene 10 viška. Sej se počasi topijo, tko na ene 14 dni gre pol kg dol samo od sebe. Jem pa res vse po vrsti, hujšala bom pol ko neham dojit. Meto sem sicer dojila 4 mesece, pol sem imela pa vnetje in je v 14 dneh zmanjkalo mleka. Bom vidla kako bo zdej.

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
13.3.2009 21:04:27   
Anonimen
prav provucira

user posted image k pogleda izpod čela, pa še un nasmešek zravn in pol nardi točno tist, k ne sme....ja, konjske živce morš res metuser posted image jst si pol kr pet začnem, al pa se skako igračo pogovarjamuser posted image če njo tud ušesa bolijo od tega tuljenjauser posted image pol ma pa tko pogleda, kt da sem ubrisanauser posted image sam dret se pa neha, tolk jo zamoti to...

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
13.3.2009 21:10:58   
Ploha
ulla in barba: pa dejta me zdej še strašit kaj vse me še čaka, sicer je pa bolje da vem, bom vsaj prštimana user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
13.3.2009 21:12:27   
kiara24
Hvala za info. No na srečo sem dočakala kako, je pa tudi res da mi je danes prvič spila 1,5 dcl čaja k ga prej ni nikoli.
Drugače sedaj kar gre imam mlekouser posted image , tako da če je potrebno dodam samo enkrat.
Danes smo se spet nahodili, res super vreme je.
Pa pol smo še vse štacune dal okrog da bi našli jaknico pa je nisem tako da bomo šli najbrž jutri v LJ pogledat k bo pol kuj laže k ne bo več tolk teh cunj zimskih.

Uživajte še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
13.3.2009 21:14:35   
barba
naša pa pride vsa priliznjena čes par minut za mano kot da nič ni user posted image  

Sej kadar ima te trmaste izpade jo jst kar ignoriram in to najbolj zaleže. Če ji karkoli rečem ko teži je še slabš k pol začne z unim zverinskim dretjem user posted image  k se do konca ulce sliš user posted image user posted image user posted image .
Zadnjič mi je na sprehodu začela trmart ker nisva šle po tisti poti k se je ona zamislila. Sem jo mogla kar zagrabit, da sva šle nazaj. Lih sred ceste jo nisem mogla pustit ležat. K sreč je pol eno palco najdla in je čist tiho in lepo hodila vse do doma.user posted image  

Ploha - sej to ni strašenje, to tko je user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš in spat ... dons mam že vsega poln kufer

< Sporočilo je popravil barba -- 13.3.2009 21:15:38 >

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......