Anonimen
|
do zdej se je 1 kilo zredila,...sam jst sm neki paranojična eh ploha, pa to je čist super jst sem mislila da res ful mal, k se rekla zanč kaj da je narobe to je prov fajn, če bi ti še pa ponoč jedla, bi jo pa tko razgnalo na bradavice sem si zalepla flajšterčke in mu rekla,da mamico boli AQ vidiš, to bi mogla jst prej narest, zdej si pa mal težko poflajštram joške in ji rečem da jih ni, pol pa neota dojim bi me iz kože slekla pa sej nama kr vredu gre, zdej že ne spomne ne več, pa zdej k bo v vrtcu in posledično manj z mano, bo še lažje. se jo da zamotit, k ponoč se že lep cajt ne doji več, tist je bl kriza. Sedaj imam pa jaz eno vpr. resno. Ali se je kateri naredilo da dojenček ni bil pokakan 2 dni? kiara ti dodajaš, a ne?k pri sam dojenih ni panike, tud če en teden, 10 dni ne kakajo, kak je pa pri delno dojenih, pa ne vem neke hude panike tud verjetno ni, sploh če se pol normalno pokaka, če ni vse trdo...sam to ne veš, k je zdej prvič, kaj bo...baje fajn sladkan kamilični čaj požene, pa voda k so se slive not kuhale in postan donat. sam ne vem, ajol se to da že tolk majhnim lahko Morem it ... Meta najeda ko barba tole mi je pa tolk poznano joj kolk je res trmasta, pa kolk tuli če ni vse po njeno, pa same bedarije poštudira, jst ne vem kje jih pobira pol pa k ji ne dovolim, pa jok, ma kje jok, zverinsko dretje
|