|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
11.3.2009 15:04:59   
Ploha
PAJO: A v kranj prideš, a greva na "kufe"?

ulla: a veš kaj ti povem, zdej se bom po tvoje ravnala, to glede dojenja, in da vidim, čez 14 dni imava posvetovalnico, kaj bo kazala vaga! Če si mi dala super nasvet, ki dobro pali dobiš zaaa,...hm,...za banco sladoleda user posted image user posted image user posted image
Sej otrok verjetno "pove" če ni dost mleka oz. da je lačen??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.3.2009 15:09:14   
Ploha
a spet ste vse na sončku no, zdele pri nas fulll piha, tko da odpade sprehod, sva ble pa dopoldne,....a mam jst slučajn monologe user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.3.2009 15:18:19   
Zvezdica
Nič nisem brala za nazaj, ker sva se s tamalim potepala.

Danes bila prva posvetovalnica, torej star 5 tedno, 2 dni, težak 5150g in dolg 59,5cm, obseg bučke 39,5.
predili smo se od porodne teže 1610g, od odpustne 1850g.

Sem prav zadovoljna, zdaj pa grem pod tuš pol pa brat kaj ste načvekale.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.3.2009 15:23:17   
Ploha
zvezdica: ma super ste user posted image user posted image user posted image in tolk se je poredil? a je z mano kaj narobe, ker naša se pa ne redi tolk, čist po mal user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 16:01:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.3.2009 16:57:52   
Soncnica
Hoj!

Mene pa kar malo matra, da bi imela še enega (tretjega) otročka, ampak se bojim, da bo too much. Prostora imamo dost, ljubezni tut user posted image , samo organizacijsko ne vem, če bi nam zneslo. Oba z user posted image delava v Ljubljani, živiva pa 50 km stran (torej se vsak dan voziva). Drugač ni panike, ker midva peljeva Jaša v vrtec, iskat ga gre babi in je potem pri njej dokler ne prideva. Pa do sedaj še nikol ni zakomplicirala, če sva kdaj prišla ful pozno domov (npr. ob osmih zvečer). Pa vem, da tut pri drugem ne bo delala problemov, ampak pri tretjem...user posted image Pa poleg tega imam ful rada svojo službo in ne pride v poštev, da bi ostala doma

Midve sva bili danes zunaj dve uri in pol, najprej eno uro in pol na sprehodu, pol sva bile še dobro uro pred hišo. Je malo pihalo pa nič hudega user posted image

Naša miška se je glih zbudila, šibam

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.3.2009 17:01:04   
usica
no midve sva pa kljub vetru šli na sprehod še psa sva vzelo sabo in smo kar hodili 2 uri, zdej pa se je napapala pa pančka user posted image user posted image user posted image

sem pa zgubila očala sončna mi jih je veter odnesel. ker krava jaz sem jih dala na voziček, pa našga nevzgojenga psa sem mogla vlečt pa kregat, no sej ko sem porajtala smo bile 1km stran, pa smo šle nazaj po poti pa jih nismo najdle, no pa je šlo 300euruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok žalostna da sem se kar zjokala.

zdej grem pa nekaj pojest da se malo spravm v dobro voljo pa še kos ali dva čokolade.

no mi dve pa imava drug teden tehtanje tako da komi čakam, je pa rekla dr. da se redijo med 400 in 800 dag v 1 mesecu tako da je men pol 470 čist normaln tako da Ronja ne se sekirat, ti pa verjamem da ne skačeš do stropa, ko ti je rekla da je premalo.

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.3.2009 17:04:31   
tincy23
Povejte mi, danes sem namesto ad3 kapljic dobila samo d3, pa jo zopet zvija. Kaj naj? Pa ravno so se ji krči umirili, zdej pa to.

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.3.2009 17:16:43   
usica

moja sončica:

user posted image

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.3.2009 18:32:27   
Ploha
luštna! user posted image user posted image a ima to ta veliko postco??

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.3.2009 18:46:37   
African queen
usica kolk je lušna tvoja mala user posted image user posted image

Zdej si me spomnila...pred dvema letoma je pa meni morje vzelo sončna očala Gucci,za katere sem tudi jaz odštela 300 eur user posted image user posted image user posted image  Tudi meni so tekle solze v potokih..

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.3.2009 18:52:52   
usica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

luštna! user posted image user posted image a ima to ta veliko postco??

hvala za kompliment pravi Gaja user posted image user posted image
ja kar velko 140x60 tKO D NAJ BI BLA DO 3 LETA.

< Sporočilo je popravil usica -- 11.3.2009 18:55:41 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.3.2009 18:54:36   
usica
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

usica kolk je lušna tvoja mala user posted image user posted image

Zdej si me spomnila...pred dvema letoma je pa meni morje vzelo sončna očala Gucci,za katere sem tudi jaz odštela 300 eur user posted image user posted image user posted image  Tudi meni so tekle solze v potokih..

hvala za kompliment user posted image user posted image user posted image user posted image , ja bi se najraj kr požrla zarad očal,ampak kaj čmo bom mela pa nove spet letos!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil usica -- 11.3.2009 18:56:06 >

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.3.2009 19:08:28   
krtekxx
Usica, kako lepo gleda iz posteljice.
Bila v službi, ne samo na obisku. Bo treba začet mal delat...
3 otroci: meni je kak dan kul, kak dan pa ne. Bi bilo elegantno, če bi imeli kako babi več.
Moje kile pa nekako tako kot pri Ronji - točno toliko kot zadnjih 15 let.

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.3.2009 20:06:32   
Anonimen
Sej otrok verjetno "pove" če ni dost mleka oz. da je lačen??

user posted image š ja zdej so že tolk "veliki" da brezskrbi da lakota ne bo šla neopaženo mimouser posted image

se pa lih s sladoledom bašem, bi kr prov pršla še kjšna bancauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.3.2009 20:28:37   
Jancci
Danes sem peljala Meto na izlet, na Bled, da vidi jezero in račke in ... pa je gospodična cel čas spala! user posted image user posted image   Se bova ju3 kar lepo doma šetali. user posted image
Imam občutek, da se je moji punčki malo glas spremenil. Ko joka je začela malo piskat. Pa nosek nima čisto nič zabasan, kašlja ali pa kiha tudi ne.. a mislite, da bi me moralo kaj skrbeti??

Kile: jest mam ene +5 plusa kot pred nosečnostjo, pa zdej ne gre več dol user posted image . Bo zgleda treba kaj narest, samo nimam pojma kako, ker nikoli v življenju nisem hujšala.  Ni to zame, sploh, ko moj začne ob 10ih zvečer kruh rezat, pa sirčka in paštetko.. itak da ga ne bom samo gledala!!! user posted image  Bom vidla kolk bo šlo z rekreacijo!?

Usica imaš fletno sončico!

Ula ribodermin je pa fajn. user posted image  Sem se nanj spomnila še preden si napisala in sem jo zdej že 3x namazala in je že boljša koža.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.3.2009 21:30:30   
ronja
je pa rekla dr. da se redijo med 400 in 800 dag v 1 mesecu tako da je men pol 470 čist normaln tako da Ronja ne se sekirat, ti pa verjamem da ne skačeš do stropa, ko ti je rekla da je premalo.

hvala, usica in ulla. Saj vem, da brezveze komplicirajo, ker poznam svojega otroka in vem, da ji nič ne manjka, ves čas se smeje, nič ne joče in nič ne spi, vendar ni tečna zato, samo pač moji otroci ne spijo veliko, to majo očitno po mamiciuser posted image , je moj gen dominantenuser posted image . Se mi zdi pa neumno, ker gledajo tok na te k* grame! pa poglej otroka, vesel je, zadovoljen, lepo je,... Pa kaj še hočte? ne morejo bit vsi bajski, no! Vsaj ne pri takih starših... saj mam jaz tudi 57 kil zdaj, pa sem 2 m. po porodu... To je verjetno tudi malo pod povprečjem, ne?
jancci, meni pa ne gre dol na začetku, potem pa - že pri Ronji je bilo tako, prvi mesec praktično skoraj nič - kilco mogoče, potem pa v 14ih dneh na normalo... Saj zdaj bomo vozičkale, pa rolale ob vozičkih,... pa bo šlo tiketačkeuser posted image

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
11.3.2009 22:03:00   
Anonimen
OMG sm neki iskala o rahitisu in sem tole našla....božćkiuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.3.2009 7:19:19   
Ploha
oooo bogi noouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
12.3.2009 7:29:43   
PAJO
dobro jutro 

za vas user posted image   za lepsi dan,no upajmo da bo lepo.

kako ste spali

lp

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
12.3.2009 8:23:37   
krtekxx
Alo, mi2 sva že ene 2 uri pokonci.
Mam eno vprašanje - a ma kateri od vaših dojenčkov suho kožo na obrazu ? Pri naši sem to opazila včeraj - mislim, da sem mal smotana, ker jo nisem nič mazalo po obrazu, ko sva bili zunaj. S čim vi mažete obrazke?

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
12.3.2009 8:31:23   
Ploha
krtekxx: naša ima po celem telesu suho kožo, nič jo ne mažem, jo pa kopam v olivnem olju,...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
12.3.2009 8:35:46   
sonček33
krtexx - jaz ga mažem z riboderminom ene 2x na dan

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
12.3.2009 8:37:39   
usica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

krtexx - jaz ga mažem z riboderminom ene 2x na dan

dobro jutro, kje pa lahko kupim ribodermin?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
12.3.2009 8:39:16   
sonček33
usica - v lekarni!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......