Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 17:37:12
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: poznam to, ker sem bila sama ista, trma je , najbolj grozn je še to k te vsi zaboden gledajo, itak se zmer nardi tam kjer je največ folka,...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 17:47:38
|
|
|
|
krtekxx
|
Mimi30, mi smo te scene tudi imeli - zadnjič 1x poleti. Takrat je bil ta mali star 3 leta - no, zgleda, da sta to prerastla. Ali pa ugotovila, da se ne splača trmariti za kako liziko ali kinderjajčke, ker jih ne dobita prav pogosto, sploh pa ne, kadar sta tečna. Enkrat jima je en gospod hotel kupiti kinderjajčke, ker sva bila mi2 tako nepopustljiva pred blagajno. Sem ga skoraj nabila od jeze. Naša punca je res precej komunikativna - v bistvu se že kar pogovarjava. Jaz njej: kaj mi boš povedala, ona pa nazaj meni gugugugu, gggggg, aaaaaa.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 18:39:50
|
|
|
|
krtekxx
|
Da vidimo, če sem se naučila prilepit slikco: Brita v ruti In še slikica iz albuma
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 18:40:13
|
|
|
|
krtekxx
|
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 19:22:07
|
|
|
|
mimi30
|
krtexx za slikice. Ma sej naš ima izpade tud sam občasno, verjetno res potem ugotovi za kaj vse je bil prikrajšan in da se ne splača. Samo, da bi zdaj spet nekaj časa zdržali brez. Sem se pa spomnila na svojo mamo, ki mi je pravila kako sem jaz enkrat delala na poti iz mesta, ker mi je balon počil. Evo ga lepo dobivam to trmo nazaj .
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 20:51:52
|
|
|
|
snikolina
|
Dober večer, krtexx čudovita pupa! Naj vam povem, da nimam sladkorne!!! Sem ful vesela. Mi je pa rekla, da se moram pri naslednji nosečnosti testirati med 12 in 15 tednom. In se bom do določene mere še kar naprej držala diete. Tako gredo tudi kilce dol, haha.-no, v nosečnosti so šle dol, verjetno bodo tudi zdaj Dan je bil prečudovit, Anže je bil prvič v europarku in je z zanimanjem opazoval okolico in prvič sva šla sama ven brez atija. Super je bilo, kofetanje, šoping... Komaj čakam na naslednji izlet!
< Sporočilo je popravil snikolina -- 6.3.2009 20:53:54 >
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 21:37:33
|
|
|
|
Ploha
|
snikolina; ane kako paše it po dolgem času na konkretn izlet in med ljudi?!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 21:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj vam povem, da nimam sladkorne!!! super.. mal sm utrujena pa nataknjena pa jezi me, k sm dons spet krvavet začela drek frdaman...in kot zakleto, valjda v petek ob pol dveh, ko moja g dela do enih in zdej je vikend in lohk grem sam v p, kjer me bodo obdržali, kar mi niti slučajno ni, zato bom lepo čakala, kaj se bo spacalo iz tega recimo da nekaj nevarnega in življenje ogrožujočega ni, tam bi mogle bit še kakšne bolečine al kej no upam, v pondeljk mam pa tko pregled drek, drek, drek... neo spi tamle na kavču pa tko na suho vleče, da kr cmoka zravn
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 22:27:11
|
|
|
|
Jancci
|
Joj Ula, upam, da ni nič resnega!!!? Sem jih pa zdej že nekaj slišala ki so tkole v bistvu že nehale krvavet, pa so zdej spet začele. Ena kolegica, ki je na isti dan rodila kot jest (se pravi 20.1.) je tud ponovno začela krvavet in je imela danes G pa je rekla da ni nič narobe.. jo pa lahko ju3 vprašam kaj bolj konkretno ji je rekel in kok je sploh krvavela, če želiš!?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 22:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
no, dej, vpraši plis tko, za info...sej lohk da nič, pač ob izključnem in pogostem dojenju se to lohk baje dogaja....lohk pa da je kej od postlce ostalo notri k je takrat rekla da je raztrgana postlca in da se zdej ne ve če je šlo vse ven najbolš
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.3.2009 22:55:32
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
ula pr men je blo isto..sm že tut nehala krvavet za ene 14 dni pol pa spet..sm že mislila, da mam že ..pol sm pa g. vprašala na pregledu pa je rekla da to ni nič takega..da je to značilno za poporodno obdobje..mi je rekla da lahk traja tut 6 tednov.. no trajal je to dobr tedn, zato sm pa mislila da sm že dobla..upam, da tut pri tebi ni nč resnega..
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 7:25:59
|
|
|
|
snikolina
|
DOBRO JUTRO JANUARČICE!!!!! ENA ALI VEČ, ZA VSAKO. Mi smo pokonci že od 5.30, no, Anže je glih kar nazaj zaspal. Čez eno uro grem frizerju!! Sem ful vesela-KONČNO! K mam že tako grivo Gremo vsi trije, fanta bosta žurala po kafičih dokler se jaz ne porihtam, mali ga že zdaj žura No, lepo jutro vam želim in še lepši dan, poln sončka.
< Sporočilo je popravil snikolina -- 7.3.2009 7:26:02 >
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 7:59:49
|
|
|
|
krtekxx
|
Snikolina, da nimaš sladkorne. Pa fejst urihtaj pri frizerju. Jaz sem bila zadnjič 1 leto nazaj - posledično so moji lasje precej dolgi (in razcepljeni ). Ulla, ma če nimaš vročine, krčev in če ne full krvaviš, potem najbrž ni panike. Lahko počaka do ponedeljka. Naša punca (hvala, ker ste tako množično in lepo pokomentirale fotko) se v gugalniku pogovarja z ogledalcem, jaz pa jem zajtrk.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 10:47:40
|
|
|
|
Jancci
|
Ula.. sem vprašala.. ji je rekel, da je tako krvavenje lahko povezano s hormoni glede na to da doji. Da ni nič narobe, nobene panike! Potem mu je sama rekla če ji naredi UZ in jo je naročil v četrtek. No, do takrat boš pa ti tudi vedela pri čem si, ane? Snikolina fajn za frizerja! Jest bi tudi mogla it ker sem čist siva - no zadnjič sem se 1x kar sama doma pobarvala ker se niti pogledat več nisem mogla, pa mi je pol ena rekla da je barvanje v času nosečnosti in dojenja zelo nezaželeno! Pa kaj čem.. tud med nosečnostjo sem se ene 2x, pa je Meta vidt čist normalna! Sicer verjamem da vsa ta kemija ni najbolj ugodna za otroka, ampak .. ma zdej je toooook enih stvari k kao niso dobre.. samo, če bi pa te naše otroke preveč v vato zavijal in v sterilnih pogojih vzgajal, pa lahko posledično še bolj zbolijo, ko bodo enkrat prišli v ta "kruti" svet. Boljš, da jih že mi pomalem uvajamo v "svinjarijo". Preprečit itak ne moreš! Al kaj? Pri nas zunaj zgleda sicer zelo lepo, ampak fuuuuul piiiiiiiiiha! Glede na moje odvečne kile, me sicer odpihnit ne more, sam vseen ne vem če je ven za hodit?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 11:00:01
|
|
|
|
Ploha
|
mi smo pa danes tari 1 mesec
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 11:05:49
|
|
|
|
Jancci
|
Joooj kakšen mucek mali tvoja Meta! Vse najboljše obema!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 12:21:09
|
|
|
|
Jancci
|
Še eno vprašanje.. Meta ima v učku že nekaj dni eno trepalnico al nekaj podobnega. Pa ne vem kako naj to revci ven spravim? Sem mislila s fiziološko, samo itak da bo zaprla učko...
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 12:29:46
|
|
|
|
snikolina
|
JOJ PLOHA KAKŠEN LEP SONČEK JE TVOJA PUNČKA!!!!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 12:33:04
|
|
|
|
snikolina
|
Jst sem od frizerja, zgledam vrhunsko!!!!!!! hahahaha Pobarvala se bom pa tam maja junija enkrat. zdej sem se samo postrigla in sfenerala, mam valovite lase, prečudovito; moj pravi da rahlo pretiravam, ko sem mu omenila, da bi lahko s špeglom zraven mene hodil, da se gledam. Ker me bo Anže itak "porihtal" takoj, ko se zbudi, bi rada še malo uživala.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 12:55:19
|
|
|
|
kiara24
|
ojla.... evo da se vam malo javim. Mi smo super, spali bombastično... včeraj sem imela malo problema ker sem bila čisto brez mleka, tako da sem ji mogla dat umetnega. Smo pa skoz lumpali pol smo imeli pa še obiske. Še nekaj bi vas vpr. glede slinga kaj pa če noče več tako ležati? Pri meni hoče biti Klara skoz pokonc. Ali mislite da bi v slingu spala? Kar sem gledala po netu se ga da samo tako naročiti, da ga dobiš po pošti, a ne? Ali jo imaš lahko tudi pokonci v slingu tako kot v kingurujčku? Hvala vam za odgovore. Zunaj je super če odštejem ta peklenski močan veter.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 13:07:36
|
|
|
|
Ploha
|
snikolina in jancci: hvala lepa
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 14:08:48
|
|
|
|
krtekxx
|
Kiara, kak angelski nasmeh ima tvoje dete. Jaz sem, takole bolj športno, v nosečnosti razmišljala o kenguruju in potem prebrala same kritike na račun tega pripomočka. Pediatri so vsekakor mnenja, da je sling oz. kaj podobnega veliko bolj zdravo. Mi smo kljub peklenskemu vetru bili 1x zunaj, pa bomo šli še ene 2x danes.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 14:35:02
|
|
|
|
PAJO
|
no se jaz se malo oglasim preden grem naprej pospravljat. kako ste?ste ble kej zunej?pri nam fullll piha tko da smo bli bolj malo. pa drugac ste zdravi?? lp vsem ploha cestitke ,meta je pa ze fajn punca,a kej ves kolk kg ima?? se vidi da rada je ,sej je prov
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 7.3.2009 14:47:23
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: tvoja punčka je pa prou za v kšn film, tolk je lepa in simpatična PAJO: ja zdej more met tm okol 4200 g (porodna je bla 3580 g) Ja pri nas tudi ful piha, tko da nisva šli ven, pa jutr mogoče, jutr gremo sicer v kranj k mojim na južno,...To je edini dan k smo skupaj vsi trije, pol ga pa pač po svoje izkoristmo,...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......