|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
6.3.2009 17:37:12   
Ploha
mimi: poznam to, ker sem bila sama ista, trma je user posted image , najbolj grozn je še to k te vsi zaboden gledajo, itak se zmer nardi tam kjer je največ folka,...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.3.2009 17:47:38   
krtekxx
Mimi30, mi smo te scene tudi imeli - zadnjič 1x poleti. Takrat je bil ta mali star 3 leta - no, zgleda, da sta to prerastla. Ali pa ugotovila, da se ne splača trmariti za kako liziko ali kinderjajčke, ker jih ne dobita prav pogosto, sploh pa ne, kadar sta tečna.
Enkrat jima je en gospod hotel kupiti kinderjajčke, ker sva bila mi2 tako nepopustljiva pred blagajno. Sem ga skoraj nabila od jeze.
Naša punca je res precej komunikativna - v bistvu se že kar pogovarjava. Jaz njej: kaj mi boš povedala, ona pa nazaj meni gugugugu, gggggg, aaaaaa.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.3.2009 18:39:50   
krtekxx
Da vidimo, če sem se naučila prilepit slikco:
Brita v ruti
user posted image
In še slikica iz albuma
user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.3.2009 18:40:13   
krtekxx
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.3.2009 19:22:07   
mimi30
krtexx user posted image user posted image user posted image za slikice.
Ma sej naš ima izpade tud sam občasno, verjetno res potem ugotovi za kaj vse je bil prikrajšan in da se ne splača. Samo, da bi zdaj spet nekaj časa zdržali brez.
Sem se pa spomnila na svojo mamo, ki mi je pravila kako sem jaz enkrat delala na poti iz mesta, ker mi je balon počil. Evo ga lepo dobivam to trmo nazaj user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.3.2009 20:51:52   
snikolina
Dober večer,

krtexx čudovita pupa!

Naj vam povem, da nimam sladkorne!!! Sem ful vesela. Mi je pa rekla, da se moram pri naslednji nosečnosti testirati med 12 in 15 tednom. In se bom do določene mere še kar naprej držala diete. Tako gredo tudi kilce dol, haha.-no, v nosečnosti so šle dol, verjetno bodo tudi zdajuser posted image

Dan je bil prečudovit, Anže je bil prvič v europarku in je z zanimanjem opazoval okolico in prvič sva šla sama ven brez atija. Super je bilo, kofetanje, šoping... Komaj čakam na naslednji izlet!

< Sporočilo je popravil snikolina -- 6.3.2009 20:53:54 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.3.2009 21:37:33   
Ploha
snikolina; ane kako paše it po dolgem času na konkretn izlet in med ljudi?!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.3.2009 21:46:24   
Anonimen

Naj vam povem, da nimam sladkorne!!!

user posted image user posted image super..

mal sm utrujena pa nataknjenauser posted image

pa jezi me, k sm dons spet krvavet začelauser posted image drek frdaman...in kot zakleto, valjda v petek ob pol dveh, ko moja g dela do enihuser posted image in zdej je vikend in lohk grem sam v p, kjer me bodo obdržali, kar mi niti slučajno ni, zato bom lepo čakala, kaj se bo spacalo iz tegauser posted image user posted image recimo da nekaj nevarnega in življenje ogrožujočega ni, tam bi mogle bit še kakšne bolečine al kejuser posted image no upam, v pondeljk mam pa tko pregleduser posted image

drek, drek, drek...user posted image

neo spi tamle na kavču pa tko na suho vleče, da kr cmoka zravnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 883
6.3.2009 22:27:11   
Jancci
Joj Ula, upam, da ni nič resnega!!!? user posted image

Sem jih pa zdej že nekaj slišala ki so tkole v bistvu že nehale krvavet, pa so zdej spet začele.user posted image   Ena kolegica, ki je na isti dan rodila kot jest (se pravi 20.1.) je tud ponovno začela krvavet in je imela danes G pa je rekla da ni nič narobe.. jo pa lahko ju3 vprašam kaj bolj konkretno ji je rekel in kok je sploh krvavela, če želiš!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.3.2009 22:31:16   
Anonimen
no, dej, vpraši plisuser posted image tko, za info...sej lohk da nič, pač ob izključnem in pogostem dojenju se to lohk baje dogaja....lohk pa da je kej od postlce ostalo notriuser posted image k je takrat rekla da je raztrgana postlca in da se zdej ne ve če je šlo vse venuser posted image

najbolšuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
6.3.2009 22:55:32   
*m*o*j*c*a*
ula pr men je blo isto..sm že tut nehala krvavet za ene 14 dni pol pa spet..sm že mislila, da mam že user posted image ..pol sm pa g. vprašala na pregledu pa je rekla da to ni nič takega..da je to značilno za poporodno obdobje..mi je rekla da lahk traja tut 6 tednov..user posted image no trajal je to dobr tedn, zato sm pa mislila da sm že user posted image dobla..upam, da tut pri tebi ni nč resnega..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.3.2009 7:25:59   
snikolina
DOBRO JUTRO JANUARČICE!!!!!
ENA user posted image ALI VEČ, ZA VSAKO.

Mi smo pokonci že od 5.30, no, Anže je glih kar nazaj zaspal.

Čez eno uro grem frizerju!! Sem ful vesela-KONČNO!  K mam že tako grivouser posted image
Gremo vsi trije, fanta bosta žurala po kafičih dokler se jaz ne porihtam, mali ga že zdaj žurauser posted image

No, lepo jutro vam želim in še lepši dan, poln sončka.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 7.3.2009 7:26:02 >

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.3.2009 7:59:49   
krtekxx
Snikolinauser posted image da nimaš sladkorne. Pa fejst urihtaj pri frizerju. Jaz sem bila zadnjič 1 leto nazaj - posledično so moji lasje precej dolgi (in razcepljeniuser posted image ).
Ulla, ma če nimaš vročine, krčev in če ne full krvaviš, potem najbrž ni panike. Lahko počaka do ponedeljka.

Naša punca (hvala, ker ste tako množično in lepo pokomentirale fotko) se v gugalniku pogovarja z ogledalcem, jaz pa jem zajtrk.

Neposredna povezava do sporočila: 888
7.3.2009 10:47:40   
Jancci
Ula.. sem vprašala.. ji je rekel, da je tako krvavenje lahko povezano s hormoni glede na to da doji. Da ni nič narobe, nobene panike! Potem mu je sama rekla če ji naredi UZ in jo je naročil v četrtek. No, do takrat boš pa ti tudi vedela pri čem si, ane?

Snikolina fajn za frizerja! Jest bi tudi mogla it ker sem čist siva - no zadnjič sem se 1x kar sama doma pobarvala ker se niti pogledat več nisem mogla, pa mi je pol ena rekla da je barvanje v času nosečnosti in dojenja zelo nezaželeno! Pa kaj čem.. tud med nosečnostjo sem se ene 2x, pa je Meta vidt čist normalna!  user posted image  
Sicer verjamem da vsa ta kemija ni najbolj ugodna za otroka, ampak .. ma zdej je toooook enih stvari k kao niso dobre.. samo, če bi pa te naše otroke preveč v vato zavijal in v sterilnih pogojih vzgajal, pa lahko posledično še bolj zbolijo, ko bodo enkrat prišli v ta "kruti" svet. Boljš, da jih že mi pomalem uvajamo v "svinjarijo". Preprečit itak ne moreš! Al kaj?

Pri nas zunaj zgleda sicer zelo lepo, ampak fuuuuul piiiiiiiiiha! Glede na moje odvečne kile, me sicer odpihnit ne more, sam vseen ne vem če je ven za hodit?  user posted image  

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
7.3.2009 11:00:01   
Ploha
mi smo pa danes tari 1 mesec

user posted image

user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 890
7.3.2009 11:05:49   
Jancci
Joooj kakšen mucek mali tvoja Meta!  user posted image user posted image
Vse najboljše obema! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.3.2009 12:21:09   
Jancci
Še eno vprašanje.. Meta ima v učku že nekaj dni eno trepalnico al nekaj podobnega. Pa ne vem kako naj to revci ven spravim? Sem mislila s fiziološko, samo itak da bo zaprla učko...  user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.3.2009 12:29:46   
snikolina
JOJ PLOHA KAKŠEN LEP SONČEK JE TVOJA PUNČKA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 893
7.3.2009 12:33:04   
snikolina
Jst sem od frizerja, zgledam vrhunsko!!!!!!! hahahaha

Pobarvala se bom pa tam maja junija enkrat. zdej sem se samo postrigla in sfenerala, mam valovite lase, prečudovito; moj pravi da rahlo pretiravam, ko sem mu omenila, da bi lahko s špeglom zraven mene hodil, da se gledam. Ker me bo Anže itak "porihtal" takoj, ko se zbudi, bi rada še malo uživala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 894
7.3.2009 12:55:19   
kiara24
ojla....

evo da se vam malo javim. Mi smo super, spali bombastično... včeraj sem imela malo problema ker sem bila čisto brez mleka, tako da sem ji mogla dat umetnega. Smo pa skoz lumpali pol smo imeli pa še obiske.

Še nekaj bi vas vpr. glede slinga kaj pa če noče več tako ležati? Pri meni hoče biti Klara skoz pokonc. Ali mislite da bi v slingu spala? Kar sem gledala po netu se ga da samo tako naročiti, da ga dobiš po pošti, a ne? Ali jo imaš lahko tudi pokonci v slingu tako kot v kingurujčku?
Hvala vam za odgovore.

Zunaj je super če odštejem ta peklenski močan veter.

Neposredna povezava do sporočila: 895
7.3.2009 13:07:36   
Ploha
snikolina in jancci: hvala lepa user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 896
7.3.2009 13:39:25   
kiara24
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=128984&hash=1d4bfe907edae84594b786446c2763d2

evo pa poglejte mojo princesko ko se smeje :)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 897
7.3.2009 14:08:48   
krtekxx
Kiara, kak angelski nasmeh ima tvoje dete. Jaz sem, takole bolj športno, v nosečnosti razmišljala o kenguruju in potem prebrala same kritike na račun tega pripomočka. Pediatri so vsekakor mnenja, da je sling oz. kaj podobnega veliko bolj zdravo.
Mi smo kljub peklenskemu vetru bili 1x zunaj, pa bomo šli še ene 2x danes.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 898
7.3.2009 14:35:02   
PAJO
no se jaz se malo oglasim preden grem naprej pospravljat.

kako ste?ste ble kej zunej?pri nam fullll piha tko da smo bli
bolj malo.

pa drugac ste zdravi??

lp vsem

ploha cestitke user posted image user posted image user posted image ,meta je pa ze fajn punca,a kej ves kolk kg ima??
se vidi da rada je  user posted image user posted image ,sej je prov

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 899
7.3.2009 14:47:23   
Ploha
kiara: tvoja punčka je pa prou za v kšn film, tolk je lepa in simpatična user posted image user posted image

PAJO: ja zdej more met tm okol 4200 g (porodna je bla 3580 g)
Ja pri nas tudi ful piha, tko da nisva šli ven, pa jutr mogoče, jutr gremo sicer v kranj k mojim na južno,...To je edini dan k smo skupaj vsi trije, pol ga pa pač po svoje izkoristmo,...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......