|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
9.3.2009 9:27:41   
PAJO
dobro jutro vsem in user posted image

danes je spet smotan dan pri nam je ze zacelo dezevat.
kako ste spali?mi dobro.

ja jz ne dojim,sm prve 2 tedna pumpala zdej pa nimam vec tko da sm
ze dobila prvo M,tko je blo tud pri prvi nosecnosti.sem takoj naslednji mesec dobila.
oh bo ze.

zana lih spi jz pa mal pospravlam,imamo bombo user posted image

lp se slismo

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 926
9.3.2009 9:51:31   
via_2
dobro jutro,
Ema spi na mojih rokah. se bom samo na hitro javila. zelo lepe so tele januarčice in seveda januarčki user posted image

spali smo slabo, zbudili smo se ob 1.30 pol ob 2.30, pol okol 4 in ob 6.30, ko sem kar vstala in najprej spila eno kavo, da sem vsaj malo prišla k sebi.

mi smo se včeraj potepali po obali, smo bili v Izoli. je kar projekt odpraviti se z doma. Ema je celo pot spala, Zala pa prepevala tko da je vožnja tja lepo minila. druga pesem pa je bila vožnja nazaj. smo imale kar tri postanke, ko je bilo treba zapeljat dol z avtoceste - tavečja najprej kakat, pol jo je kao etiketa na majčki špikala, je tko tulila user posted image  in tretjič je bilo treba še Emo nafutrat.

je bilo pa na morju enkratno, sprehodek na sončku. Ema je valjda spala v vozičku, tavečja pa se je podila na igralih z user posted image , jst sem pa sedela na klopci in dihala morski zrak, opazovala morje,...skratka uživala svojih 5 minut miru.

danes imam tavečjo doma. ker že od petka smrka. mogoče bom z obema cel teden.

glede AD3-sem začela z 1 kapljico, naslednji dan 2 in včeraj prišla do 3. ampak Ema je začela full polivati, kar do sedaj ni delala. je možno, da je to zaradi kapljic?

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 927
9.3.2009 10:50:45   
L009
mi smo tut zelo slabo spali, od 22ih do 2h je lepo spala, pol od dveh naprej pa se je vsako uro zbujala in nekaj stokala.

včeraj smo bili tut mi na morju in je bil zeloo lep vreme, na začetku je malo veter pihal, potem pa se je umiril in je ratalo kar vroče, Lana pa je skos spala, in v avtu potem pa še celo pot v vozičku, hodili smo pa kar 3 ure in pol.
kok so lepi naši dojenčkiuser posted image .

(odgovor članu via_2)
Neposredna povezava do sporočila: 928
9.3.2009 10:58:24   
Ploha
barba: lep je vaš tine! Pa enak pajacek ima ko naša Meta user posted image

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 929
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 11:27:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
9.3.2009 11:59:47   
usica

user posted image

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 931
9.3.2009 12:02:17   
usica
ja tut mi danes po dolgem cajtu nismo spal tako lepo, ampak naša sončica zdajle spi!!!!!

tako, da ima mami malo miru, da gre na računalo pa nekaj poje pa se malo uleže upam!!!!!!

samo 1 vrtnico sem vam poslala za lep dan čeprav je zunaj beda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imejte se mamice najlepših otročkov!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.3.2009 12:18:18   
Zvezdica
Naš Patrik je danes star  5 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa mal se pokažemo:)

user posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
9.3.2009 12:19:44   
Zvezdica
Ali vaši user posted image vsi sprejmejo dudo? Naš je sploh noče, je pa tko da se potem priklopi na bradavico, da se crklja in mu mleko teče pa potem polije, ker je itak odveč. Na dudo ga pa nikakor ne morem navaditi.

Oskar lepotkouser posted image

Naš jo ima, sem vztrajala pri dudu, je pa dejstvo da jo je hitro sprejel, lateksovo od nuka, silikonske ne mara, je pa res, da tud liam ni maral silikonske, pol smo jo pa vmes enkrat zamenjali, pa je kar šlo:) Ko je žele bit priklopljen in seveda ne jesti, sem jo vtaknila v usta. parkrat se je jezil, potem je pa kar šlo.

Kar se cotk tiče smo tudi nabavljali, ker je mali full zrastel. V sredo imamo prvo posvetovalnico pa me prav zanima koliko je zrasteluser posted image in koliko se je poredil.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 934
9.3.2009 12:21:31   
kiara24
Dobro jutro
vidim da ste bile zelo pridne in ste veliko napisale za vikend, sem se kar potrudila, da sem vse prebrala.
Joj kolk so luštkani ti naši otorčki. No pri nas se že ful smeja in pa oglaša se tudi prav lepo.
Mi smo danes ponoči spali super od 22 pa do pol šestih zjutraj, kar se meni zdi odlično.
Dajte mi povedat kolk naj bi sedaj otork popil melka pri starosti 7 tednov?

via_2- mi smo začeli isto s kapljicami D3 pa je bilo tako en teden ena kapljica, drugi t 2 kapljici pol pa šele 3 kapljici in tako do enega leta. meni je bilo tako naorčeno samo, enako je bilo en teden sem ji dajala 1 kapljico in jo je začelo ful črvičiti pa bruhati ven melko tako da sem sedaj prekinila in bom začela z avstirjskimi ker pravjjo da so boljše! (oleovit).
Pajo- tudi pri meni je bila že M po enem mesecu pa še vedno dojim samo je vedno slabše, ker nimam več tolk mleka pa ne vem zakaj?
Niia- tudi pri nas ne mara Klara dude in to nobene sem jih že kar nekaj zamenjala, pa je noče, najbolje je joška user posted image . EVO enak probelm imam jaz, tudi do 1 ure smo na joški,pa ne vema kako jo odvadti. ALI KATERA VE; KAKO JO DZGAČE CRKLJATI?!!

vremeje res bedno.

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 935
9.3.2009 12:25:27   
ronja
Ali vaši user posted image vsi sprejmejo dudo?
Lejla je nima, sem 2x probala, ni hotla, nisem silila. probaj mu dat svoj mezinček kdaj za cuzat.

Jaz sem vsa srečna, ker je lubi nazaj in so moje noči neprimerno lepšeuser posted image in mirnejše.

sonček upam, da si se pocajtala in da te niso preveč razrezali! Sem šele zdaj videla, da si imela en kup težav! Zdaj si pokasirala za par let naprej in se ti ne sme več nič slabega zgodit oz. ne smeš zbolet, dokler ne gre user posted image v šolo, ok?user posted image

Sicer smo šli v soboto v ZOO, je bilo fuuuul lepo, v nedeljo pa smo šli na sprehod v gozd, blizu mojega brata, kamor smo šli zamenjat cotke (v kleti imam en kup škatel, kjer so not podedovane cotke za tamalidve in potem greva tja in zamenjava - pustiva tam premale in vzameva večje). Pa še eno blago sem šla iskat za sling, ki ga moram naredit za prijatejlico in njenega malega.

Zdaj pa smo prišle iz sprehoda, smo odnesle vloge za vstop v vrtec, so v Lj. prešaltali na nek drug sistem in hočejo še ene druge podatke. In sta dobili v vrtcu vsaka po 2 balona.user posted image Upam,da bosta še sprejeti - no, kakor bo pač najboljše za mojidveuser posted image . Ronja je pojedla čisto malo za kosilo, je bila očitno že preveč zaspana, pa še predno smo šle na sprehod, je precej jedla. No, zdaj pa obe spita, jaz grem pa likatuser posted image .Mah, saj sicer čisto rada likam, mi ni težko, samo smotano mi je samo zato, ker je to zapravljanje krasnega časa, ko bi lahko kaj ustvarjala (ko obe spita...) No, saj ne bom več dolgo likala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 936
9.3.2009 12:33:07   
PAJO
no jz sm tud likala zdejle 1 uro,ker sm imela res veliko.
drugac je pa tale vreme bolj za spanje in pocivanje.

kaj kej pocnete?zana spi jz bom sla pa pocasi kosilo delat.
se moram se spomnit kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj vi kuhate?

lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 937
9.3.2009 12:38:27   
usica
Ronja kje dobim vlogo za vrtec? pa kaj še rabim hvala za pomoč jo bom pa vpisala v Lj. sam upam, da bo prostor!!!!!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 938
9.3.2009 12:39:18   
usica
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

no jz sm tud likala zdejle 1 uro,ker sm imela res veliko.
drugac je pa tale vreme bolj za spanje in pocivanje.

kaj kej pocnete?zana spi jz bom sla pa pocasi kosilo delat.
se moram se spomnit kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj vi kuhate?

lp

za kosilo rižota z morskimi sadeži, hitro in enostavno, pa zelena solatka.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 939
9.3.2009 12:42:24   
usica
kar se pa dude tiče, je pa naša user posted image taka, da jo je že v P zacela cuzat ima močen refleks sesalni imamo pa od nuka dudo, pa od mam pa od aventa, sedaj jo rabimo bore malo večino zvečer da zaspi, pa ko ima krčke ji pomaga saj meni se zdi, ker ko jo vleče se sonce malo pomiri.

no grem kuhat čajčka, da ne bo danes krčkov - sej ne verjamem v to ampak ga vseeno pijem user posted image user posted image .

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 940
9.3.2009 12:51:02   
ronja
usica, prvo vlogo dobiš v knijgarni, potem to tanovo ti pa oni pošljejouser posted image . Jah, tak je, kaj naj... Mogoče zdaj že nove prodajajo. stara mislim, da je bila tudi na netu za sprintat... ne vem več, kje, če me ubiješ, mogoče na kaki strani od vrtca.

pajo, danes bo narastek iz brstičnega ohrovta.

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 941
9.3.2009 13:23:47   
kiara24
no pri nas nič ne dežuje trenutno, tako da sva šli ven za 40 minutk ona je še malček zunaj pol jo bom dala pa malo še na hodnik, ker če jo dan ven se včasih zbudi, pa bi rada da se malček naspančka. Ful mi  je čudno, dajte mi povedat kolk vaši otorci spijo čez dan, pri nas zelo malo.

kuhala no danes bom naredila pico... kar bo tudi hitro in enostavno pa zeleno solatko zraven.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 942
9.3.2009 13:25:34   
sonček33
Ojla
Takole tudi naša noč je bila bolj tako tako.
Jaz sem se danes odločila, da neham dojit. Sem se trudila in trudila in kot kaže, se mi že v tretje dela absces. Do večera počakam, da vidim, kako bo, drugače spet v bolnico na rezanje. Sem tako žalostna in razočarana. A vem, da vztrajanje pri dojenju nima smisla. Z živci sem na koncu. Itak pa v ozdarvljeni dojki načrpam zgolj 40-50ml, na bolno pa zanekrat še ne smem dojit.

Zdaj si dajem hladne obkaldke, pa le malo iztisnem ven, toliko, da dojke niso napete.

Upam, da tole uredimo, ker drugače se mi bo zmešalo.

PAJO, katero melko uporabljate?

Zvezdica - Patrik je pa tako lep in velik...user posted image user posted image
Ronja, velja, do šole nič več sranja. Pa superca, da je lubi spet z vami.

Ulla - kako si uredila pri G?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 943
9.3.2009 13:37:04   
Ploha
sonček: potem je bolje, da nehaš, je preveš obremenjujoče, ne si očitat nič, si se zelo trudila, jaz na tvojem mestu ne bi tak dolgo vztrajala, tak da si super user posted image

niia: ja madona no kolk je lep! user posted image

ma jst sm pa prou zoprna, zgleda da sm Meto na mojo zizo tako navadla, da jo bom zdej pršila na zizo in nej ziza cev dan, zaspat noče brez moje zize, cev dan sam ziza ziza ziza, pol jo kokr nafutram, pa ona pri men na rami še zmer zizo išče,....evoooo se že dere, ker mora 5 minut dudo vlečt, kako naj to rešim punce??
Najraj bi jo tud jest nehala dojit pa mir,..

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 944
9.3.2009 13:40:14   
Ploha
no da nadaljujem, sem ji dudo poturila,...no in ker ne dobi zize, ne more zaspat, ker ne more zaspat je zaspana in ker je zaspana je TEČNAAAA,...no tako naprej, zdej skos gleda k čuk, ponavadi je zaspala dopoldne, sej zdej bi tud pa sem ji umes zizo ven uzela pa dudo dala (sem jo hotla okol prnest pa ne gre user posted image ),...ah ja,...jest bom v teh pol leta k mam kao namen dojit še km šla, š ekršno reč bi rada nardila, pa ne morem k jo morm met skos na joški,..evo spet je ven dudo zagnala pa se dere,...pridm nazaj,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 945
9.3.2009 13:42:31   
Ploha
a mislte če jo pustim mal jokat, bo prehudo? Mislim a taki mali sploh lahko že "izsiljujejo" ??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 946
9.3.2009 14:03:09   
PAJO
ja lahko ze izsiljujejo,kokr se je navadla tko jeuser posted image
res je tko,tko se je navadla,nas tamav star zdej 2 leti,se je ze od samega
zacetka navadil na flasko,da z njo zaspi v ustih in se danes je tako.dude nikol
ni hotel pol je bla pa to resitev,da je kej popil....hiter se navadjo da jim je lepo.
isto kot na roke...ja probej enkrat spumpat da vids kolk mas mleka,mogoce pa premalo
dobi pa skoz rabi,pa ji dej po flaski.

drugace pa jz uporabljam novalac in je fajn.nasa tud sploh dude noce.
no ja sej je tud dobr.

kako drugac,ste zdravi

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 947
9.3.2009 14:05:55   
barba
Ploha - kar vstrajaj z dudo. Me se zdo ti zizanje kar naprej mal preveč. Otrok more imet ločen kdaj ima obrok, ne more kar cel dan po malem jest. Tko jst mislim. Mogoče je res kar prav Pajo, da maš lohk premal mleka in se Meta ne naje.

Drgač je naš Tine tud mal nabrit. Dons se mi je ob pol 5h zutri režal in to parkrat na glas.user posted image  Jst pa vsa zalimana mu tišim joško, on pa v smeh.
No, včeri zvečer je bil mal v ležalniku in mu neki ni blo prav. Neki je stokal in mal jokcal, pol sem pa zraven stala in je bil čist tiho. Samo, da sem se odmaknila je spet začel. Sem kar parkrat tko nardila in je blo zmeri isto.user posted image  Tko, da nas majo tile naši user posted image  že kar naštudirane. user posted image user posted image user posted image

Jst dons kuham vlivance z zeljem in sirom. Men je to ful dobr, mož bo pa mal nos vihal. user posted image

Sonček - ne se sekirat. Ti čist verjamem, da te morijo vse te težave. Saj bo, bo pa user posted image  ob adaptiranem mleku gor zrasu.
Jst bom tud počas začela razmišlajt o dodajanju adaptiranega, ker se mi zdi, da je včasih premalo mleka. Po drugi strani ga pa včasih po dojenju načrpam tud 50ml. Tko, da res nevem kaj nej nardim?user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 9.3.2009 14:07:44 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 948
9.3.2009 14:06:23   
Zvezdica
Jaz sem se danes odločila, da neham dojit. Sem se trudila in trudila in kot kaže, se mi že v tretje dela absces. Do večera počakam, da vidim, kako bo, drugače spet v bolnico na rezanje. Sem tako žalostna in razočarana. A vem, da vztrajanje pri dojenju nima smisla. Z živci sem na koncu. Itak pa v ozdarvljeni dojki načrpam zgolj 40-50ml, na bolno pa zanekrat še ne smem dojit.

Zdaj si dajem hladne obkaldke, pa le malo iztisnem ven, toliko, da dojke niso napete.

Upam, da tole uredimo, ker drugače se mi bo zmešalo.

Pa sonček no. Res kriza. Ampak bolje nehat kot vsak teden rezat.
poročaj kako bo, ok?

Patrik hoče jest. Pišem kasneje.

Plohca, na hitro, probaj ji večkrat dudo dat... pa malo zazibaj v vozičku, morda bo le šlo. Probaj, predvsem se pa ti umiri, naj malo joče.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 949
9.3.2009 14:16:48   
krtekxx
Usica, vlogo za vrtec dobiš na spletni strani vrtca ali pa v vrtcu, vlogo za znižanje plačila pa v knjigarni.
Dude naša punca ne mara, prav tako je še nismo uspeli prepričati, da bi spila kaj po flaši.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......