khurde
|
dan, se javljam po dolgem času, me babnica res polno zaposli, zdele ima pa dragi dežurstvo, tako da imam malo časa... drugače pa v "prostem času" za faks berem, pa probam sledit programu. sej nekako vas berem, samo z eno roko pisat mi ne gre, prej znorim zraven, zdele imam pa dve prosti, pa moram izkoristit. da malo potreniram spomin... sonček, držim pesti, da se zdaj pa res vse porihta! današnje kosilo: kuskus, ponarejeni piščančji frikase (brezmesni), mešana solata (zelena solata, paradajz, korenje, koruza, fižol) čišča: jaz še imam, jutri sem 5. tednov po porodu, samo zdele kak teden imam samo en mini izcedek, kot malo rjavo obarvan beli tok, vmes pa sem imela en dan malo več bolj rdečkastega izcedka (vsega skupaj niti za četrt vložka), pa je že mimo, tako da nisem nič klicala, ker se mi ni zdela sveža kri. sem imela tako že par tednov prej, pa mi je patronažna rekla, da ni panike (takrat je še hodila). hrana: jem vse, edino s čokolado bom začela eksperimentirat, ker se mi zdi, da mogoče dobi mozoljčke po njej, če jo pojem preveč. kaj delamo, ko je dež: midve se že kak teden prav luštno igrava, pa zdele ob dežju tudi. jo položim na kolena, da ima nogice pokrčene in na moj trebuh naslonjene, potem pa se malo pogovarjava, opletava z rokami, raztegujeva noge, delava grimase, smejiva, masirava, jaz ji pojem (včeraj najdla zbirko otroških pesmic na netu, da se mi ni treba pol zmišljevat), ona pa nenormalno uživa, ker me sedaj že sama drži za prste in premika roke, če se ustavim. in tako imava kakšne 3 ure na dan... dokler ne postane lačna, prej me ne spusti. smo pa imeli posvetovalnico danes, pa je zrasla za 4 cm, smo na 57 cm sedaj, ima pa tudi 1600 g plusa, tako da smo na 5 kilah čeprav se meni zdi vedno lažja, ko jo tako nosim naokrog in fitnesiram... ok, začela tole uro nazaj, me vmes že ven vrglo, samo sem prej pritisnila ctrl+c končala šele zdaj... moj nima več dežurstva, je peljal mačka k veterinarju po injekcije, zdaj se pa mala oglaša, sicer false alarm, samo to pomeni, da bo kmalu budna. lp.
|