|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
5.3.2009 14:35:33   
PAJO
nasa se tud kr slini,pa nosek ima se mal zabasan.

drugac pa zdej spi tolk da imam mal casa za racunalnik.
kaj pocnete ostale da se nc ne oglasite?

ploha,barba,,,,kje ste

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 826
5.3.2009 14:36:53   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pupe moje jaz grem spet v bolnico rezat dojkouser posted image user posted image user posted image Enako kot na levi, se je zdej naredilo še na desni. Čez noč. Tako da...sem žalostna. Čist vse nas je doletelo. HB je Lovro v dveh dneh pridobil na kilaži, tako da sem vsaj za to vesela.

Lp

Sonček, kaj to vidim no. Daj drži se, pa se javi ko boš pri sebi.

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 827
5.3.2009 14:41:19   
Zvezdica
Da se malo javim, sem bolj lena te dni, se mi ne da popolnoma nič.

Včeraj sem imela obiske popoldne, pa sem bila sesuta pa se nisem uspela privlečt do RRjauser posted image .

In hvala bogu da je Patrik tak sonček priden.
Skoz sam spi. Jast se pa Liamu posvečam, ker odhaja za 5 dni na zimovanjeuser posted image . Mene je itak hudo, ker je 5 dni tako dolgooooo. Ampak on itak komaj čaka. Zdaj šibam čelado iskat, pa se pišemo kasneje.

Vsem skupaj pa en velik pozdravčekuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
5.3.2009 15:01:46   
barba
sonček srečno in čim prej se pocajtejuser posted image user posted image user posted image

Jst sem bla včeri in dons kar pridna. Včeri mi je končno uspel jabolčni štrudelj spečt in Meti zašiti predpasnik. Mi je stara mama pnesla jabolka že 14 dni nazaj.user posted image  Aja, šivalni stroj morem pa nest na redni servis, ja šla žarnica in namazat jo je treba. Pol bom pa moji tavečji par trenirk in kiklic zašila.user posted image
Dons sem pa cunje speglala.user posted image Zdela pa čakava, da se še dva člana familije vrneta in bomo imel kosilo, enolončnica.

Kar se hrane tiče jst jem skor vse. Tine HB nima krčev, pa tud nobeni izpuščaji, ki bi lohk pokazal na alergijo se še niso pojavli. Sej upam, da se tud ne bojo.

Pri nas gre don ful ful dež, tako, da bova z malim kar noter.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 15:29:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 830
5.3.2009 15:35:07   
ronja
Mi2 sva šle pa kljub dežju mal ven.. že včeraj, danes pa tudi. Jo dam kar v sling pa z marelo in je tut fajn. Samo prav daleč ne morem ker začne rama bolet!!

Enako, samo da gre tudi daleč, sem že utrjena, hehe. Jancci, saj se hitro navadiš, boš videlauser posted image
saša, jaz Ronjo kljub dežju kar popokam ven,hehe, kot si sama rekla, to jih zdela in jam mam potem malo mira, ko ona spiuser posted image . Lejla pa lepo v slingu budno nadzira, da ne bom kaj slabega o njej napisalauser posted image . MOgoče če se med dojenjem greste kake besedne igre - uganjevanje živali ali kaj podobnega... To se lahko greš tudi ti, pa onadva bosta zaposlena z mislimi...
Lejla je zbirčna glede glasbe - ne mara elektronskih zvokov, tak da ji te igrače niso preveč pri srcu (zato pa Ronji toliko bolj, ampak Lejla pa naredi prav trpeč obraz, ko začne ronja vse mogoče prižigat, ona bi samo klasiko poslušalauser posted image ).

kiara, jaz sem v vozičku pokrila s tetra plenico samo, kadar je  nažigalo sonce vanjo - to je bilo pri Ronji, pri Lejli še nisem bila z vozičkom, ker ga še nisva preštelalauser posted image .

Jutri gremo pa po očija, jupijajajaja!!!!user posted image user posted image user posted image Čeprav je Ronja rekla, da ne, da ga bomo kar tam pustile, hehe. sva se včeraj na sprehodu pogovarjali (ona samo z ja pa ne).

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 831
5.3.2009 15:43:13   
Ploha
punce evo me: dons mene pobira, sam spala bi, čist sem že fertik, pa je mala ful pridna, sam tak vreme je,...

sonček: srčno upam, da je to zadnjič, da potem res začnete uživat, ja kako se samo tebe lotijo težave?? Prou nate so navalile,...user posted image

Barba: a jabučn štrudl lahko pol jem al kaj??

Jest več ne vem kaj naj jem, jest sm lačna k volk, eno veliko magar družinsko pico bi pojedla, skos natepavam pšanca in purana, pa kuhan krompir, pa pof***** marmelado aja pa bebe piškote, porka duš poleg vse diete zarad dojenja mam še brezmlečno, za popi*** je user posted image user posted image user posted image in resss ne vem kaj naj jem, rižev mlek je ogaben, raj vodo pijem, poleg tega sem brez energije, da bi si kaj finega prštimala???

A v dežju grem tudi "lahko" ven??? Al pa če je oblačno???

Tole s čiščo bom magar patronažno klicala, kaj meni, če bo kaj posebnega, konc koncev je komaj dobre 3 tedne,....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
5.3.2009 16:06:52   
PAJO
no lepo da ste se pocas ze vse oglasile.mi smo tud ze cel dan noter
za znoret.tamav je siten,se dobr da je dopoldne v vrtcu.

zdej cakam da moj pride da grem vsaj v trgovino,mal vn.

lp vsem pa uzivejte

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 833
5.3.2009 16:38:49   
ronja
A v dežju grem tudi "lahko" ven??? Al pa če je oblačno???

Zakaj pa ne? če maš marelo...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.3.2009 17:41:15   
krtekxx
Moj dragi je z mularijo peljal našo punco ven. Od 3h (a.m.) ni več hotela spati. Sem jo vzela k sebi v posteljo in potem sva obe nekako predremali pa se mal dojili, pa bili budni do 8h. Zjutraj je kar nekaj jokcala, pa ni hotla jest, pa mal je bruhcala - nekaj takega kot sirotko s kakim redkim sesirjenim kosmičem. No, popoldan je pa končno mal zaspala - in sedaj v vozičku najbrž tudi spi.
Jaz jem vse - razen jote še nisem probala, pa svinjine in agrumov (kivi sem 2x pa je imela obakrat hudo rdečo ritko).
No, konjenica je prišla...adijo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 835
5.3.2009 18:08:41   
khurde
dan,

se javljam po dolgem času, me babnica res polno zaposli, zdele ima pa dragi dežurstvo, tako da imam malo časa... drugače pa v "prostem času" za faks berem, pa probam sledit programu.

sej nekako vas berem, samo z eno roko pisat mi ne gre, prej znorim zraven, zdele imam pa dve prosti, pa moram izkoristit. user posted image

da malo potreniram spomin...

sonček, držim pesti, da se zdaj pa res vse porihta! user posted image user posted image

današnje kosilo: kuskus, ponarejeni piščančji frikase (brezmesni), mešana solata (zelena solata, paradajz, korenje, koruza, fižol)

čišča: jaz še imam, jutri sem 5. tednov po porodu, samo zdele kak teden imam samo en mini izcedek, kot malo rjavo obarvan beli tok, vmes pa sem imela en dan malo več bolj rdečkastega izcedka (vsega skupaj niti za četrt vložka), pa je že mimo, tako da nisem nič klicala, ker se mi ni zdela sveža kri. sem imela tako že par tednov prej, pa mi je patronažna rekla, da ni panike (takrat je še hodila).

hrana: jem vse, edino s čokolado bom začela eksperimentirat, ker se mi zdi, da mogoče dobi mozoljčke po njej, če jo pojem preveč.

kaj delamo, ko je dež: midve se že kak teden prav luštno igrava, pa zdele ob dežju tudi. jo položim na kolena, da ima nogice pokrčene in na moj trebuh naslonjene, potem pa se malo pogovarjava, opletava z rokami, raztegujeva noge, delava grimase, smejiva, masirava, jaz ji pojem (včeraj najdla zbirko otroških pesmic na netu, da se mi ni treba pol zmišljevat), ona pa nenormalno uživa, ker me sedaj  že sama drži za prste in premika roke, če se ustavim. user posted image  in tako imava kakšne 3 ure na dan... dokler ne postane lačna, prej me ne spusti. user posted image

smo pa imeli posvetovalnico danes, pa je zrasla za 4 cm, smo na 57 cm sedaj, ima pa tudi 1600 g plusa, tako da smo na 5 kilah user posted image  čeprav se meni zdi vedno lažja, ko jo tako nosim naokrog in fitnesiram...

ok, začela tole uro nazaj, me vmes že ven vrglo, samo sem prej pritisnila ctrl+c user posted image user posted image user posted image  končala šele zdaj... moj nima več dežurstva, je peljal mačka k veterinarju po injekcije, zdaj se pa mala oglaša, sicer false alarm, samo to pomeni, da bo kmalu budna.

lp.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.3.2009 19:20:47   
krtekxx
ne mi2 se oblečeva pa kr greva, pa sej mam itak hrano skoz seboj

Hja, verjetno ne živiš na taki vasi kot jaz. Pa verjetno tudi nimaš takega avta v katerega ne moreš spraviti vozička, kot jaz. Pa verjetno maš veliko več volje kot jaz.

sam k sem sama pa grem dojit se onedva spremenita v pravadivjaka

Prav tako je tudi pri nas.

Neposredna povezava do sporočila: 837
5.3.2009 19:22:37   
kiara24
no mene je tudi prej ven vrglo in se mi je vse zbrisalouser posted image pa moram sedaj vse na novo napisat.

tudi mi se že kar nekaj časa slinimo in meni kar ni bilo jasno, ko sem to videla. pa smejimo se že tudi kakih 14 dni, pa malček že čebla ji je prav čudno ko se oglasi.

imeli smo malo obiskov, sedaj smo pa že sami in očka se trenutno prav lepo igra z njo.

nobena mi ni odgovoirla ko sem vprašala za sling, kaj je to?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.3.2009 19:49:30   
khurde
kiara, to je to, pol so pa različne variante, z obroči, brez..., nisem videla, da si spraševala, itak berem vsak dan malo, odgovarjam pa ful težko, samo zdele prvič mala spi v spalnici že 15 minut brez enega od naju, drugače rabi nekoga, da jo objema... očitno so jo dohtarji zmatral... user posted image

user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 839
5.3.2009 20:00:51   
khurde
midve pa še nikamor nisva šli sami... smo v takem klancu, da je groza z vozičkom, še posebej na zadnjem delu, ko je makadam, pa razrit od raznih strojev, k so škarfo delal... user posted image  sicer smo šli do sedaj samo enkrat, prej je bilo mrzlo, pa še premajhna je bila za dlje časa.  in sedaj moram še malo povadit, pa kondicijo dobit, da ga lah vlečem za sabo, še raje bi pa sling ulaufala, ker ti vozički so mi antipatični, ne morem pomagat. user posted image

aja, prej pozabila... sem si danes sposodila eno knjigo v knjižnici: anne pulkkinen, igrajmo se z dojenčkom, pa se mi zdi zaenkrat ok (sem šele na začetku).

eh, sem se spomnila, da ste govorile o športu ipd., no, jaz še nič ne športam, imam pregled pri G čez točno dva tedna, delam pa doma kakšne lažje vaje, kot so jih pokazali v P. samo pa komaj čakam, da bom šla čez gozd, v hrib, pa kej laufat. glede športa in dojenja je pa ful napisanega na med.over.net, forum "dojenje", ki ga moderirajo svetovalke la leche league international.

drugače pa bravo vsem mamam, ki imajo več otročkov, pa uspejo še kaj skuhat, pospravit in se oglasit tu gor! user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.3.2009 21:36:06   
Anonimen
Pupe moje jaz grem spet v bolnico rezat dojko

sonček pa to ni resuser posted image dobro zrihti....

A v dežju grem tudi "lahko" ven??? Al pa če je oblačno??

ploha komot. pa kaj maš to neke dieteuser posted image

mi smo bli v posvetovalnici dons, težak je 5260g, dolg 57, glavica 39cmuser posted image iz porodnih 3420g, 49cm in glavica 35...norouser posted image

sm pa čist uničena, se mi ne da glih neki pisatuser posted image prebrala sm pa vseuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
5.3.2009 21:52:04   
kiara24
Khurde- hvala bom malček po netu poiskala kje se da to dobit ker mi je ful všeč.
ali je to boljše kot kingurujček?

saj res kaj sem vas hotela še vpr. ali vaši malčki skoz spijo?
pri meni je tako da sploh ne spi več tolk velik kot je prej podnevi (čez dan ne vem mogoče 5 uric vsega skupaj, no zapsi na joški tega ne štejem), za ponoči je pridna nimam kaj rečt, res ne.

uživajte, grem malo še na net pol pa podojit in pa spat.

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.3.2009 21:56:02   
Ploha
ulla: ja matr pa rasete k gobe po dežju user posted image

Ma jst mam atopijski dermatitis, sem tudi občutljiva al alergična (sej ne vem več nič) na mleko in mlečne izdelke, pa še 100 drugič reči in je pač patronažna rekla, da nej imam brezmlečno dieto, da ne provociram Mete, da bi še ona mela kaj takega,...ker občutljivo kožo ima, to smo že ugotovil user posted image
Ostala dieta je pa ta za dojenje, ker jest se je stogo držim, mrbit po nepotrebnem, sam res se ne bi dajala s kakimi krči, ker sm čist zaspana vsak dan, pa mam ful časa, pa meta je fullll pridna, sam sm taka apatična user posted image

neki sm še hotla prašat, pa zmer pozabm,...hm,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.3.2009 22:01:49   
Anonimen
sam sm taka apatična user posted image

valjda, če nč pametnega ne ješuser posted image

ne pretiravat, kot sem rekla, če bi bla hrana kriva, pol unih k so na flaši sploh nebi zvijalo, pa jih še bolj kt dojene. in narava ziher ni tolk neumna, da bi tko nardila, da materino mleko škodi njenemu otroku. to zdej ne pomeni, da poješ kilo pomaranč, pa zliješ pol litra kisa na solatouser posted image v mejah normale pa lohk ješ vse. pa če si na brezmlečni, si obvezno nabavi kalcij, da si kake osteoporoze ne pridelaš.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
5.3.2009 22:06:06   
Ploha
ja kalcij sem pa že kupila,...sem probala sicer pit rižev mlek, pa je fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,...
Ja sj zdj bom počas začeka probavat stvari,...ker tole je pa obup, pa še ven nič ne greva, skos sem notr in skos sem sama, no je meta z mano, sam ni glih neki zgovorna, ne vem kaj ji je user posted image user posted image

aja hotla sm prašat tole:

Kdaj "spregledajo" dojenčki?
Kdaj držijo glavco???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.3.2009 22:12:29   
Anonimen
sem probala sicer pit rižev mlek, pa je fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,...

men je bil pa dober, sam un brez kalcija dodangauser posted image
joj, men se je že tolk mešalo od te brezmlečne, da groza....k sm ful volk na mleko itd. tak da pol k sem si črpala, sem si svoje mleko dala v kavouser posted image , pa čokolino sm si dvakrat nardilauser posted image po skor enem letu dieteuser posted image

zdej že kr vidjo, tko kak meter. glavico pa tam okol tretjega meseca.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
5.3.2009 22:13:38   
Anonimen
ali je to boljše kot kingurujček?

kiara veeeeliiiik boljšeuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
5.3.2009 22:15:44   
Ploha
ulla: ja tvoj dedc mrbit že vid kak metr, je 10 dni starejši ko Meta, aja to gre postopoma, sm mislna da kr čez noč to pride user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.3.2009 22:16:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ulla: ja tvoj dedc mrbit že vid kak metr, je 10 dni starejši ko Meta, aja to gre postopoma, sm mislna da kr čez noč to pride user posted image user posted image

user posted image ja postopoma se jim širi vidno poljeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
5.3.2009 22:22:37   
Ploha
nč grem spat, Meta itak spi že eno uro in pol,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......