|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
5.3.2009 22:24:20   
Anonimen
fajn spi...

men pa tule na roki spi, lubi je glih šou ulo dol zataušatuser posted image prvičuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
5.3.2009 22:24:56   
Ploha
haha, prvič, ta je dobra,...kolkrat jo pa more??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.3.2009 22:25:49   
Anonimen
če bo vse po sreči, sam še enih dvakratuser posted image lohk pa tud večkratuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
6.3.2009 7:48:24   
PAJO
dobro jutro vsem

a ste se naspali?mi smo se,tamala zdej se spi,blaza sm peljala
v vrtec,moj je sel pa delat.dons smo spet sami je dezurn,tko da sele
jutr pride.user posted image

no ja dobr da smo ze navajen tko da bo.

dons je spet tak zaspan dan,noro tale dz,dobr da bo za vikend lepouser posted image

lep dan se slismo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
6.3.2009 8:48:16   
Ploha
morgen!
aja za vikend da bo lepo???

Mi smo se naspal, je spala 8 ur, pojedla in spala še 2 uri user posted image , podpišem, da imam še 10 otrok, če mi zagotovijo da bojo vsi tako pridni (trkam) user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 855
6.3.2009 8:53:21   
PAJO
ja tvoja meta je pa res pridna,user posted image user posted image
no se je prov.kako se ti drugac pocutis?a se bova kej dobile na kavici
ko bo lep vreme nekje v kranju??

a bos polet spet kej delala,okol vozila s svojmu?/

kaj bos jedla danes?

lp

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 856
6.3.2009 9:06:33   
Zvezdica
Jutro

pr nas je bolj živahno jutro, ker je liam doma. je zdrav samo gre v ponedeljek na zimovanje za 5 dni pa sem ga danes pustila kr doma.
Patrika pa napenja k vrag. In zdaj ugotavljam, da mu očitno sok škodi (pomarančni).
Pa jast načeloma samo vodo pijem, amapk mi je tko pasal zadnje dni. Zdaj pa revež ga krivi, ampak on ne joka, samo če je res hudo mal zajokca. Je pa čist rdeč v glavo, ko se mu to dogaja, pa tud te vetrovne sem mu dajala po potrebi, zdaj jih bom pa kar trikrat na dan.

Tako, grem s sinom kavo pit, no on bo čaj. tak majhen jutranji obred imava.

Pajo, pr nas ne dežujeuser posted image In upam, da bo tko, da gremo ven. Ker slinga pa nimam in sploh sem bolj na komot narjena, ga dam v voz in greva user posted image

pozdravčke in ena user posted image za vse.

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 857
6.3.2009 9:09:19   
Zvezdica
Mi smo se naspal, je spala 8 ur, pojedla in spala še 2 uri user posted image , podpišem, da imam še 10 otrok, če mi zagotovijo da bojo vsi tako pridni (trkam)

user posted image user posted image user posted image pridna meta.

Naš patrik spi ves ljubi dan, vmes je buden za jest in previjanje in mogoče kakae pol ure da preveri dogajanje. Potem ob osmih ga skopam, se mal igrava/mo, se podojiva, ob ene 21.30 zaspi in spi tam do dveh, poje, potem pa nekak na dve do tri urce, ampak takrat je samo 15 min, ker ga prej zmanjka. Mislim da so te naši "januarčki" res pridni.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 858
6.3.2009 10:03:04   
Ploha
zvezdica: ja res so pridni user posted image user posted image user posted image

PAJO:
ja bova se dobili v kranju, ko bo kakšen lep dan,...
Kako si to mislna, za poleti? Delala bom mal na kmetiji, pa za fax, tko pa nič posebnega,...počutje je v redu, res skos boljše,...pa ti in Žana??

Hm,..kaj bom jedla?? Pojma nimam, tašča nam kuha, sm vidla, da bo zelje user posted image , jst bom gotov kaj drugega, ne vem pa ne,...dons mamo post,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 859
6.3.2009 10:12:50   
krtekxx
Zdravo, naša punca je pa že ene par dni mal sitna - jaz imam občutek, da jo nekaj črviči. Potolaži jo edino položaj za podiranje kupčka na ramenu, ampak tu vedno malo bruhauser posted image Tu http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=128759 je ena slikica ko je res razpoložena. Pa kako se lepi te slikice - a mi lahko katera to pove...saj vem, da je že ene 1000x napisano, ampak sem res mal blond za te reči...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 860
6.3.2009 10:20:19   
PAJO
ja res je velika ze ta vasa punca.a ti jo ze kr posedas?
kolk je zdej stara?

ploha mi smo dobr,zana je pridna,zdej lih pancka.
vse ok.mislila sm ce bos kej okol vozila z svojmu?a bosta
kej krompir prodajala?ja ko bo lep vreme se pa lahko dobiva.

no kje ste spet ostale zaspanke?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 861
6.3.2009 10:21:37   
snikolina
Hej mamice in januarčki, dober dan.

Pri  nas je že bolje, nosek ni več tako zabasan in ponoči spimo. HB!!!! Je pa res user posted image ta zabasan nosek.
Samo na kašelj ga pa še vedno meče občasno. Naj le hitro mine.user posted image

Danes grem k diabetologu, da zvem ali imam sladkorno ali je pa je bila samo nosečniška. Prejšni teden sem šla pit glukozo in kri dajat. Upam, da je bla nosečniška!!! Držte pesti.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 862
6.3.2009 10:27:18   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Jest več ne vem kaj naj jem, jest sm lačna k volk, eno veliko magar družinsko pico bi pojedla, skos natepavam pšanca in purana, pa kuhan krompir, pa pof***** marmelado aja pa bebe piškote, porka duš poleg vse diete zarad dojenja mam še brezmlečno, za popi*** je user posted image user posted image user posted image in resss ne vem kaj naj jem, rižev mlek je ogaben, raj vodo pijem, poleg tega sem brez energije, da bi si kaj finega prštimala???

A v dežju grem tudi "lahko" ven??? Al pa če je oblačno???

Plohca pa zakaj imaš ti to dieto ki ti ne paše?? A so ti zdravniki rekli, da kej ne smeš jest?? K če niso ti kar brez skrbi pojej dve taveliki družinski pici! Ravno feferonov ti ni treba naročit zraven, drugače pa mislim, da ni nič takega kar nebi smela jest. Sej to debato smo že mele, da hrana ne vpliva na krče otročkov. V bistvu je fajn da dobro ješ, da boš mela velik mleka!  user posted image   No, to je moje mnenje!

V dežju ali pa oblačnem vremenu greš pa z lahkoto ven! Samo merkej, da ne bo ravno nanjo kapljal!!  user posted image

Sonček upam, da je s tabo vse ok???? user posted image

Ronja jest bi pa rada vidla kšno slikco ko maš ti Lejlo v slingu!?? 

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mi smo bli v posvetovalnici dons, težak je 5260g, dolg 57, glavica 39cmuser posted image iz porodnih 3420g, 49cm in glavica 35...norouser posted image

Je pa ful zrasu Neo!! Je bil ob porodu za fantka kar majhen, ane? 

Krtexx fuuuuul fletna punčka!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 863
6.3.2009 10:28:02   
krtekxx
Pajo, posedla sem jo samo za fotkanje - 1 minutko. Ma pa glih 5 kg - zgleda pa ornk bajsika, ampak to je zaradi racmanke na riti.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 864
6.3.2009 10:36:07   
khurde
dobro jutro!

mi smo spali kot ponavadi... mala zaspi ob sedmih, osmih, potem jemo okrog enajstih, desetih, pa spet okrog enih ali treh in potem zjutraj ob ene sedmih. danes je jedla okrog enih, ampak samo za uspavanje, kakšno minuto, potem me je pa vsa budna ob štirih pokonc vrgla in go figure kaj ji ne paše... user posted image

je pa pridna zdele, leži na meni, zja naokoli in čveka.

ploha, isa je pri treh tednih videla nekje pol metra, ker je takrat opazila rožo nad mizo, zdaj pa vidi že dlje, samo še nisem sprobala koliko.

snikolina, a ti dojiš? ker meni je na diabetični rekla, da pridem tja po koncu dojenja in nikakor ne med. user posted image

ula, pridno rastete! samo a nista imela malo pozno posvetovalnico? ker meni so rekli, da ne morem zdravnika na posvetovalnici izbrati, ker bi na drugega morala čakati nekje dva tedna, ko bi bila isa stara skoraj 7 tednov, pa so nas dali na prvega prostega... eh, vsak po svoje.

drugače je pa meni dohtar rekel, da če sama dviguje glavo, ni problema, če jo dviguje tudi, ko je v položaju podiranja kupčka čez ramo in da je samo treba roko držati, da ne pade glavica vznak. se mi zdi, da je ena napisala, da ne dvigujejo glavice, če so roke čez ramo, no, pri nas to ne velja. v vsakem primeru dvigne glavo in jo obrača naokoli k svetilnik. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
6.3.2009 10:37:44   
khurde
krtekxx, luštnega dekliča mate! user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 866
6.3.2009 10:57:26   
snikolina
snikolina, a ti dojiš? ker meni je na diabetični rekla, da pridem tja po koncu dojenja in nikakor ne med.

Ja, na polno dojim. Prava mlekarna sem.   user posted image user posted image
Na glukozo in današnjo kontrolo me je naročila že pred porodom, tako da ne vem... Bom vidla kaj mi bo danes povedala.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 867
6.3.2009 10:58:16   
Jancci
Mal pesmic, da ne bojo vaši dojenčki narobe besedilo znali!  user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 868
6.3.2009 11:03:01   
Anonimen
krtexx joj zgleda velika ta vaša pupauser posted image je pa prava lepotica, kot se za januarčico spodobiuser posted image

Danes grem k diabetologu,

snikolina držim pestiuser posted image

Je pa ful zrasu Neo!! Je bil ob porodu za fantka kar majhen, ane?

ja, sam to je blo tko pričakovano (oz. zaželjenouser posted image ), k jst nism glih velikauser posted image je pa ful zrastu ja, se kr čudim, pa vse mu je premejhnouser posted image

ula, pridno rastete! samo a nista imela malo pozno posvetovalnico?

tko je mela frej in tko me je naročilauser posted image pa z ulo sem tud šele pri 7ih tednih šla, k je bla na dopustu takratuser posted image

da če sama dviguje glavo, ni problema, če jo dviguje tudi, ko je v položaju podiranja kupčka čez ramo

ja valjda, sej če otrok sam neki, tko nimaš kaj, ne morš ga pribit user posted image , kar sami zmorejo, pač počnejo, tu ni kaj. sam pri teh pokončnih položajih se sam zato gre, da se nazaj ne iztegujejo, pa čeprov glavico sami dvigujejo in to zmorejo, je pa ne morjo še dalj časa držat in nosit in jim niha sm pa tja, pa se pol trudjo jo obdržat in pride do zakrčenosti mišic v ramenskem delu.

jst si pa čorbo nabijamuser posted image user posted image ula spi, neo tud, sem posesala že prej in prah pobrisala, ula mi je pomagalauser posted image zdej pa k oba spita, sem še pomila po tleh, pa kopalnco še morm po taglavnem ( tahuj svinjarijouser posted image ) pomit pa bo.

zdejle pa jabko jem pa čaj pijem ( malca, k zajtrk je bil ob šestihuser posted image )

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
6.3.2009 11:11:15   
mimi30
Sončekuser posted image user posted image user posted image da se končno rešiš te smole, ki te spremlja.

kako pa kaj pregledi pri g ste že vse opravile

jaz ga imam komaj čez 14dni. Midve s Ploho sva bili bolj pozni user posted image in zdaj zadaj capljamo. Lahko tule lepo preberemo kaj nama sledi v naslednjih 14dnevih user posted image . Čišča se mi je vglavnem končala po 3tednih, zdaj imam še samo za kakšen flekec na vložku.
kaj pa spolno življenje, a že uživate?

čakamo zeleno luč user posted image .

Meni se če imam zelo polne dojke naredijo v notranjosti taki vozlički. Ali je to tudi kako nevarno?

niia, če jih po dojenju več ni ni nič nevarno. Če pa ostanejo, si zmasiraj in malo ven stisni, da ti ne bo mleko not zastajalo na enem mestu.

včeraj najdla zbirko otroških pesmic na netu, da se mi ni treba pol zmišljevat

user posted image khurde, jaz sem isto že pri prvem naredila in sem mu potem ful pela. Mogoče zato zdaj toliko besedil obvladauser posted image , tiste, ki sva jih dnevno ponavlaja skor vse. In vsak večer mu še vedno zapojem uspavanko za Evo, mal prirejeno, da je za Nejca user posted image .

mi smo bli v posvetovalnici dons, težak je 5260g, dolg 57, glavica 39cmuser posted image iz porodnih 3420g, 49cm in glavica 35...norouser posted image

user posted image user posted image za Neota in mamico. Res je lepo pridobil. Mi smo bolj pri tasuhcenih, zaenkrat primerjamo še s težo, ki jo je imela ob odhodu iz P. se boljše sliši user posted image .

Ploha, tvoja Meta je res ena pridna punca, še malo pa bo en mesec. Po eni strani ni dolgo, ko smo čakale in upale, da ne bo konc feb.user posted image po drugi pa kot, da jih imamo že celo večnost. Nič ne bodi apatična in slabe volje, rajši si privošči in pojej nekaj kar se ti res lušta in bo takoj boljše.
Zvezdica pri vas ste tudi tako pridni user posted image .

krtekxx, tvoja punca zgleda na tejle slikici res že velika in kako je lušna, ko se tako smeji. Komaj čakam, da se pri nas začne to sodelovanje in smejanje.

Jaz sem si včerja privoščila eno masažo na domu. Prišla je ena kolegica, ki to obvalad in ugotovila, da sem v območju vrata in malo nižje čist v k***. Še uležt se nisem mogla ravno in prav vnete mišice imam. Bil je pa to cel projekt. Nejc bi pomagal, Špela pa nikakor ni hotla spat. Na koncu smo masažo izvajali s Špelo na joški user posted image .

Spali nismo danes skoraj nič. Ob dveh se je začel jok in se ni končalo do jutra. Zvečer sem jedla gris in mogoče ji to ni pasalo user posted image , kaj vem do zdaj še nisem ugotovila, da bi imela težave zaradi katere hrane.
Nosek ima tudi čisto zabasan, smo ga čistili sredi noči in ni bilo nič boljše.

Pri nas se sonček kaže, mogoče pa bo danes kaj s sprehodom.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 870
6.3.2009 11:40:28   
tincy23
LEp sončen dan še od nas.
Mi smo pa prehlajeni, pa kašljamo in imamo poln nosek. Sm šla v lekarno po neke kapljice z morsko vodo in po prvem vpihu ugotovila, da pomagajo. Upam, da ne bo šlo naprej v vročino. Z aspiratorjem pa mi sploh ne pusti čistit noska, itak pa ne gre nič ven, kakšne imate ve izkušnje?
Aja pa muffine sem že spekla, tko da sm bila pridna.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 871
6.3.2009 15:05:42   
*m*o*j*c*a*

živjo!

ja pridne mamice ste..user posted image user posted image nimam časa brat za nazaj, ker se nekdo prebuja..user posted image js sm pa prejšnji teden naredila ta zadnji izpit pred diplomo, ki mi je ostal in to z 10!!user posted image user posted image user posted image mi ni blo nič jasn, ko sm vidla rezultate..ne morm verjet, da me čaka sam še diploma..no pol pa sanjam še vsaj o magisteriju, če mi bo uspel..user posted image naša mala je tut ful pridna, malce prehlajena sicer, sam nič hujšega..v četrtek mamo spet posvetovalnico, me prou zanima kolk je zrastla..user posted image
pridne bodte še naprej pa fajn cartajte vaše angelčke..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.3.2009 16:51:07   
Ploha
PAJO: ja bo (bova) prodajala, sma ne vem če bom kdaj z njim šla ker on je to cev dan, to je pa mal prehuda, no ne vem, kje je še to, se komaj maja začne, do takrat je pa loh še vse spremenjen,...

Jancci
: sej u bistvu jo mam bolj zaradi sebe, ker se mi na koži ogromno pozna, če bi vidla kako imam, bi se za glavo prijela, res je grozno na pogled in pol če kej takega pojem, me napenja, pa koža me začne srbet in pol se praskam, tale atopijski dermatitis se meni kaže kot hraste in je res ubitačno,...ja kr ne upam začet, no sej bom začela, ker tole v nedogled res ne bo šlo,...hvala za mnenje user posted image

mimi: ja živjo pa kje mi hodiš zadnej čase user posted image user posted image user posted image , ja jst mam tud čez 14 dni G, me itak že zdj skrbi, ker spodaj ni še nič na vsaj približnem mestu, pa k se kr vidm kako se bom za ginekološki stol držala in zobe skup stiskala user posted image

o mojca, ne delaj mi slabe vesti, kje je še moj zadnji izpit user posted image , bo prej meta 1 leto stara ko bom imela zadnji izpit v žepi user posted image , drgač pa super za izpit user posted image user posted image user posted image

ja mi smo bili tudi danes na zraku, smao pred hišo, pa vseeno, zrak je zrak user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.3.2009 17:24:17   
mimi30
mimi: ja živjo pa kje mi hodiš zadnej čase

pa da povem, da sem šla danes dopoldan z obema in eno kolegico v mesto. Katastrofffa. V mestu v edini trgovini v katero smo šli se je v vrsti na blagajni vrgel na tla in potem tulil celo pot do doma. Ni se hotel vozit zraven na vozičku, ne hodit , samo nosi me in jok. HB, da je Špela v vozičku jokala samo par metrov. Smola je bila še to, da jaz nisem mogla trmarit in ga pustit, ker se je kolegici mudilo.
Potem smo prišli domov in ati je prišel onadva pa oba zaspala.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.3.2009 17:34:46   
PAJO
no mi smo bli tud dons zunej in to 2 uri,res je bil lep soncek
full je blo lepo,pol sm sla pa se po blaza v vrtec,res fajn,

a ste ble ve tud kej zunej??
dobr da je ze vikend pa da bo lep vreme.

no se slismo,papa

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......