mimi30
|
Sonček, da se končno rešiš te smole, ki te spremlja. kako pa kaj pregledi pri g ste že vse opravile jaz ga imam komaj čez 14dni. Midve s Ploho sva bili bolj pozni in zdaj zadaj capljamo. Lahko tule lepo preberemo kaj nama sledi v naslednjih 14dnevih . Čišča se mi je vglavnem končala po 3tednih, zdaj imam še samo za kakšen flekec na vložku. kaj pa spolno življenje, a že uživate? čakamo zeleno luč . Meni se če imam zelo polne dojke naredijo v notranjosti taki vozlički. Ali je to tudi kako nevarno? niia, če jih po dojenju več ni ni nič nevarno. Če pa ostanejo, si zmasiraj in malo ven stisni, da ti ne bo mleko not zastajalo na enem mestu. včeraj najdla zbirko otroških pesmic na netu, da se mi ni treba pol zmišljevat khurde, jaz sem isto že pri prvem naredila in sem mu potem ful pela. Mogoče zato zdaj toliko besedil obvlada , tiste, ki sva jih dnevno ponavlaja skor vse. In vsak večer mu še vedno zapojem uspavanko za Evo, mal prirejeno, da je za Nejca . mi smo bli v posvetovalnici dons, težak je 5260g, dolg 57, glavica 39cmuser posted image iz porodnih 3420g, 49cm in glavica 35...norouser posted image za Neota in mamico. Res je lepo pridobil. Mi smo bolj pri tasuhcenih, zaenkrat primerjamo še s težo, ki jo je imela ob odhodu iz P. se boljše sliši . Ploha, tvoja Meta je res ena pridna punca, še malo pa bo en mesec. Po eni strani ni dolgo, ko smo čakale in upale, da ne bo konc feb. po drugi pa kot, da jih imamo že celo večnost. Nič ne bodi apatična in slabe volje, rajši si privošči in pojej nekaj kar se ti res lušta in bo takoj boljše. Zvezdica pri vas ste tudi tako pridni . krtekxx, tvoja punca zgleda na tejle slikici res že velika in kako je lušna, ko se tako smeji. Komaj čakam, da se pri nas začne to sodelovanje in smejanje. Jaz sem si včerja privoščila eno masažo na domu. Prišla je ena kolegica, ki to obvalad in ugotovila, da sem v območju vrata in malo nižje čist v k***. Še uležt se nisem mogla ravno in prav vnete mišice imam. Bil je pa to cel projekt. Nejc bi pomagal, Špela pa nikakor ni hotla spat. Na koncu smo masažo izvajali s Špelo na joški . Spali nismo danes skoraj nič. Ob dveh se je začel jok in se ni končalo do jutra. Zvečer sem jedla gris in mogoče ji to ni pasalo , kaj vem do zdaj še nisem ugotovila, da bi imela težave zaradi katere hrane. Nosek ima tudi čisto zabasan, smo ga čistili sredi noči in ni bilo nič boljše. Pri nas se sonček kaže, mogoče pa bo danes kaj s sprehodom.