|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
27.5.2009 11:07:17   
sonček33
ulla huda vrečka, najbl, matr bi mi ti eno nardila jaz ti jo pa plačam

tut majčke so fajn, ste me ve že mal tkole zasvojile s tem šivanjem...morda nekoč v prihodnosti...

mali pa res uživa, vse štiri od sebe

krtekxx -jah nič če jih maš 39, čist fajn, pa maldostna pa tri pa odbita...men si superca

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
27.5.2009 11:14:40   
mimi30
ooooo, ulla user posted image user posted image user posted image super si to izvedla. A, to mate vi neko posebno bano, da se ga lahko takle not naštimauser posted image ?

krtekxx, super plezalo/igralo. Mi ravno iščemo neko hiško s toboganom, po možnosti leseno. Zaenkrat še nismo nič pametnega našli. Ve katera kje bi bilo kaj fajnega?

kiara, sta uspela vse rešit? Ker, da tolk rožic posadiš in ti pol sklestiuser posted image

evo, jaz bi tud malo pospravljala pa si ne upam, ker lahk malo zbudimuser posted image ...mi jo je komaj uspelo uspavat in se vstran splazit....zdaj pa reagira na vsak ropotuser posted image ....pri nejcu sem pa sesala in vse kaj češ delala in ni bilo problemov.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
27.5.2009 11:16:37   
mimi30
krtekxx -jah nič če jih maš 39, čist fajn, pa maldostna pa tri pa odbita...men si superca

se čist podpišem...pa še špotaš ful....sam bravo za tebeuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
27.5.2009 11:19:18   
kiara24
ulla- se mi je zdelo da je tako za riž. Hvala za nasvet, saj bom še počakala s tem.
Kva je pa tamavček heppy v banji , pa ful dobr maš ti ga ni treba držat, kakšen pa je ta nastavek gor?

še nekaj glede GH, ko uvajaš zelenjavo ji daš rec. 4 do 5X samo korenček... pol pa drugo zelenjavo... in  kako potem naprej ko recimo uvedeš vso zelenjavo ki jo lahko je na začetku ali jih potem lahko mešaš ali raje še ne, pa kdaj pol začneš s sadjem? Upma, da niso neumna vpr.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
27.5.2009 11:24:19   
kiara24
mimi- ja nama je ratalo, vse rožice rešit sva bila pravi čas.user posted image Ne vem pa kaj je z vrtom, upam, da mi tam ni kaj fentalouser posted image

krtexx- prvaijo, da si star tolk kot se počutiš. (tudi če si v resnici 50 se lhko poćutiš 40) upam, da razumeš kaj ti hočem povedat.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
27.5.2009 12:06:31   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

v nedeljo na kofetku, so prišli ena familija, trije otroci, najmanjši morda kak mesec starejši od našega ali pa še to ne - oblečen v plišaste hlače s stopalci, dolg rokav in pazi kapa na glavi, amapk ne taka kapica proti sončku al kej, ampak konkretna kapa...se

OMG user posted image folk je res prtisnjen...
jst ga mam v čist tankem bodiju brez rokavov, pa brez zoknov. skoz je tko, še spi tkouser posted image

pr nas isto, sam plenico čez noge dam, če sva na soncu ... sam se ga mal izogibava, še tko je čist moker
Sm kakšen teden nazaj eno srečala k je mali 1 teden satrejši od Tineta, pa je bil ob 9h dopoldne v trenirki s kapo čez ušesa (ne uni poletni), z nogavicami, v košari in še un blago od košare čez. Je rekla mamica, da se je mal pritoževal k ga je v košaro dajala, sam je pol zaspal.user posted image user posted image user posted image  Itak, če ga je pa hotla skuhat.user posted image user posted image user posted image  Naš je bil pa v bodiju in tankih hlačah brez nogavic.

Ponoči ma pa sam tanek bodi z dolgimi rokavi pa mal noge pokrite. Ni nč mrzu in spi od 8h do 4h, pol pa še do 7huser posted image

starost - jst sem bla januarja 28user posted image  sej to ni važn kok smo dejansk stare, važn je kok stare se počutmo ... jst sm že neki cajta 25user posted image user posted image user posted image

krtekxx - bravo mož za tale igrala, maledva itak uživata

Tale dež dons je kar fajn, se je vsaj mal pohladilo. Mam vse odprto, sam oreng smrdi, k je en gnojnico navozu na bližnji travnik. Ni kej tud men smrdi pa sem s kmetov.user posted image
Sem prej do konca speglala, morem še svinjak od kopalnice do konca pospravt.user posted image  Tine pa od 10.30 spi.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 12:29:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
27.5.2009 12:30:55   
Jancci
Princeska spi zunaj v viseči mreži  user posted image  Danes mal bolj zadekana, ker se je fajn shladilo. Ne vem, zakaj se je začela ponoči zbujat. Zaspi okrog 20ih, potem pa okrog 2eh hoče jest, pa še ob 5ih user posted image  Pa je že spala skoraj celo noč. Mogoče je pa bolj žejna bla zdej ko je blo vroče? Bom vidla danes kaj bo?!

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Razmišljam, da bi jo dala v en tanek žakeljček - spalno vrečo.

Jest jo mam tut. Uno s HMa.

Mimi ti se kar zaje.bavej user posted image user posted image  To se vsakmu lahko nardi (taščice pa to). user posted image  Pa začni kremo proti gubam uporabljat, k zadnjič sem eno mejčkeno vidla tam pri učkih user posted image   .. no sej jest sem pa čist blizu za tabo.. mislim, da zasedam odlično tretje mesto (okt. bom 32)  user posted image user posted image user posted image  Temu bi jest rekla, da smo izkušene user posted image user posted image user posted image

Khurde sej pol je kšn dan mal boljš.. ko jih ne vidiš  user posted image user posted image   Najboljš, da greva mi2 tut enkrat na enga takratkega nekam in mal jamrava skupej, pa bo kuj boljš!!  U bistvu mi je ena včeri dobr rekla.. da "vzgajamo" svoje otroke in svoje starše (+njegove). Matr sej ni čudn, da me tok križ boli, ker 5 ljudi vzgajam.. no pa še kakšna teta oz. mama potrebna vzgoje bi se kje najdla  user posted image

Ula ful huda torba!!! Bravo! user posted image  Bravo vsem, ki znate šivat.. jest komi gumb prišijem user posted image
Tamau je pa faca.. uživa!! Ko Meta.. tole je že kakšen mesec nazaj.. je ko v toplicah frajerka user posted image  
user posted image

Sem zdle tooook dobro solato pojedla, pa fuuuul česna not natrosla.. kok fajn okus imam v ustih user posted image . Še dobro, da mojga do ju3 ni, da se tole mal skadi  user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 27.5.2009 12:37:04 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 12:35:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
27.5.2009 12:44:46   
krtekxx
Evo, je bila patronažna tu. Brita ji ni pustila skoraj do besede, je nonstop čebljala. V 1o dneh se je zredila 200g in jih tako ima sedaj 6450. Sploh ni take krize s tem naraščanjem teže po moje. Tako da ji bom probala dat tudi kak korenček, špinačo. Predvsem pa nič na silo.
Ja kolk ste prijazne s temi besedami okoli starosti. Ampak da vam povem kaj je moja tašča enkrat meni rekla...da ona itak skozi misli, da jih ima samo 25, in šele ko praznuje rojstne dneve svojih otrok ugotovi, da jih mora imeti kaj več...
Hiška igralo: http://www.otroska-igrala.si/index.php?Itemid=67&category_id=8&flypage=shop.flypage&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=30&widthstyle=w-thin&vmcchk=1
poglej ceno - te kap trofne. Naša hiška in ostalo je iz macesna. Les je stal ene 300 EUR, tobogan (Obi) 80 EUR, šraufi ene 100 EUR. V resnici se splača narediti doma.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
27.5.2009 13:34:36   
kiara24
Ja včasih se splača bit sam svoj mojsteruser posted image .

Groza spet grmi in ga ščije, nič ne bomo šli danes venuser posted image .

Midve sva imeli dedija na obisku, se je igral z njo. Sedaj mi je pa spet zaspala, očitno tudi njej paše tale sprememba.

Kaj boste kuhale danes?

Jaz malo mislim na zelenjavno juhico, pa kurja bedra, pa krompir in solatka zelena, če mi rat it ven v tale dž, pa če mi ni vse toča frderbala.user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
27.5.2009 13:51:47   
Jancci
Kere plenice za 1kratno uporabo so dobre?? Pamperske ful smrdijo.. včasih milim, da je pokakana, pa v bistvu sploh ni, sam tok user posted image smrdijo.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
27.5.2009 14:01:03   
snikolina
Mi zdej uporabljamo Fixies iz BC. So mi kar u redu. Nic ne smrdijouser posted image user posted image user posted image

No, pa le nisem najstarejsauser posted image user posted image user posted image

Pri nas oblacno, dezevno in turobno. Jutri pa v MB na kavo/upam, da ne bo dezevalo/

Me spet zezajo sumnikiuser posted image /brezveze

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
27.5.2009 14:02:13   
snikolina
Kaj boste kuhale danes?

Palacinke in juha/se ne vem kaksnauser posted image Se mi nic ne da, zato nekaj cist na izi in hitr.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
27.5.2009 14:06:17   
sonček33
Snikoli, to bomo mi jutri

A imajo vaši kofki kakšne "ninice" za spati? Naš lovro se zdej stisne kar k plenički, sam men je to mal nevarno, da se ne bi zadušil, zato mu jo takoj ko zaspi vzamem, sam on to tolk drži, da je včasih nemogoče

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
27.5.2009 14:17:55   
sonček33
ulla a dons k je pa dež pa spiš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
27.5.2009 14:22:46   
snikolina
Sem ze zacela pect, prva je ratala. Jih delam iz polnozrnate moke in so ful super. Me zanima kaj bo moj komentiral, ko mu jih mamica pece striktno z belo moko.  Bozcek, mogoce bo lacen, hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
27.5.2009 14:25:11   
sonček33
tjasssa dej vidim, da si tuki, kej napiš, da nau tolk dolgčas

snikolina bo pa več za druge ostalouser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
27.5.2009 14:33:35   
sonček33
PAJO vidim te

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
27.5.2009 14:36:34   
tjasssa
sej mi ne uspe nč napisat, tamala je tok sitnauser posted image , noče spat, skos se prevrača na trebuh pa dere, čist nč ni še odspala dons, to če ni vozička ni nč................jz nevem to je tok hiperaktiven otrok, skos se morš z njo ukvarjat, se pogovarjat igrat, ji igračke kazat,,,,,,,,kaj še bo..........pa če sva same je najslabš, kokr so pa zravn še drugi, moja mami, brat njegova punca........je pa živ mir........sam kaj naj .....dopoldne pač ni nobengauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
27.5.2009 14:39:18   
kiara24
jaz uporabljam od Mullerja in jo mi zakon jih ne zamenjam.

A katera ve sem brala da je venta ritka tudi lahko znak da rastejo zobkiuser posted image .

Pa še to sem brala,da če so otroci nošeni, da hitreje dojemajo stavri in se hitreje učijo... pa mislim da to drži.

Imam sestrično k je svoj pupiko postavija  in jo pustila tam ker se ni nič pritoževala in če bo šlo tako naprej bo naša kamlu več znala kot pa ona sedaj pri 8smih. Malo pretiravam samo, nekatere se mi zdijo tako BZ, da majo otorka ne morem bit skoz prepuščen sam sebi ali kaj.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
27.5.2009 14:42:31   
kiara24
tjassa- a tudi v naročju ti ne zaspi, jaz jo tako kar velikokrat uspavam, pa zaspi po vsaj za pol urce ali pa urco. Drugače je pa tudi pri nas k o je budna je takoj iz h rbta na trebuh, pa se drajsa po tleh pa nekaj vriska pa majo pojamra ker ne more igrače dosečt, k ji jo jaz malo premaknemuser posted image .

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
27.5.2009 14:45:35   
sonček33
tjassa - ja to ti pa verjamem

ulla in ostale poznavalke - naš lovro se še ne obrne, no nekaj probava, zadnjič ponoč se je...zdej ap opažam, da on ful rad spi tako - bom opisala, ker slike ne morm poslat, ker tole je sposoejen rač, pa jih ne znam naložit - v glavnem - on spi na boku, ampak tko kot bi se hotu prevrnt na trebuh, torej npr. desni bok, leva noga čez, leva roka čez..glavo pa mal dol potisne, torej hrbet ni zravnan ampak mal v lunico  ???????

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
27.5.2009 14:50:57   
tjasssa
user posted image kiara 24 - mah ja v naročju zaspi , sam ko jo odložim je konc , spet jovo na novo, na trebuh pa dret seuser posted image
da jo pa po rokah nosim pa nočm , me vse boli pa še nardit ne morm nč.............evo je bil moj brat zdele 5 minut tuki, je bil čisti mir kot da jo ni...............zdy je pa šel pa spet  sitnarjenje, pa tok zaspana da komi gledauser posted image

plenice mam jz od BABYLOVE pa od ALIANA - DM, pa sem zelo zadovoljnauser posted image
pamperske so pa men no gouser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
27.5.2009 14:52:22   
Ploha
ja pa res gorzn smrdijo te pamperske, sam na začetku nism porajutala, zdej pa skos blj, katere pa ne smrdijo, katere mi predlagate?

sonček: neta ima tegale zajčka na sliki, je auslezvan, in je tak mehk, in res težko zaspi brez njega,....kupila sm ga v C&A,....

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.