|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.5.2009 15:06:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
   RE: Januarski sončki 2009
26.5.2009 15:10:04   
Jancci
Tjassa danes je šla ena kolegica z mano na telovadbo. Njena hčerka (2,5meseca) se tud tako zvija.. v bistvu ima skos glavo nekam nazaj potisnjeno. Je rekla, da že od rojstva user posted image   V glavnem ji jer ekla una na telovadbi na en tak podoben način kot ti je opisala Ula.. zakrčenost mišic zgornjega dela in pride dozategovanja.. otrok ne more stegnit rokic pred sabo in prijemat predmetov, ker jih seveda ne vidi, ker gleda nazaj... v glavnem sigurno ni fajn. Pravilna telovadba lahko zadeve hitro uredi. Če ti ne bodo hoteli dat napotnice pa pojdi na kakšno tako telovadbo. Sam mislim ,da bi ti jo mogli dat.  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
26.5.2009 15:11:42   
mimi30
in ti je to utemeljila? ker na netu od dm- jih tud v nemčiji in avstriji prodajajo, tko da tole je men čist mim...so mi pa velik boljše kot mullerjeve.

ja tole je pa tak, od kolegice kolegicauser posted image , ki živi pri meji kupuje plenice čez mejo in je kupovala Alano v DM-u v Avstriji, potem jih pa tam več ni bilo in je prodajalka rekla da so jih umaknili iz prodaje. mogoč je to druga serija alane in jih imajo zdaj tud v avstrijiuser posted image , ne bi vedela...sem pa že danes klicala, da naj se malo pozanima zakaj bi jih naj umaknili in kdaj naj bi to bilo...jaz sem malo brskala po internetu in nisem našla nič sumljivegauser posted image , tak da ne ve no, če sploh je kaj na tem.
so pa men tud boljše kot mullerjeve...probali smo tudi babylove iz DM-a in mi tud ne delujejo slabe, sam bio pa niso.

midve sva bile na sprehodu in na kavici...je bilo prav lušno v senčki kafetat, samo potem pa prava mora do doma prit, ko je taka sparina...dobro, da nimamo daleč in da obstaja možnost senčnih ulic....jutri bo pa po napovedih že slabše vreme in bolj hladno (do 19°C).

sva že probala, pa ne pomaga (imava rdeče lazarje)

kiara, a ni za te rdeče pobijat sol vredu? Pri nas v mestu smo se jih tak lotliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no tak, dons se je pa še moj sine sam na trebuh prevalil  

user posted image user posted image Neo!  Mi pa še čakamouser posted image .

krtekxx, prilimaj kakšno slikico, da vidimo kako sta se uredili.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
26.5.2009 15:12:52   
khurde
ful so aktivni ratal tile naši pikci in naše pikice user posted image user posted image user posted image  za našo pravim, da se je prekvalificirala v premičnino user posted image  in zdej se jo res ne upam kje pustit, ker zadnjič sem jo pustila na hrbtu, da sem skočila v  kuhinjo po vodo, ker se še ni nikol prej prekotalila iz hrbta na trebuh, ampak samo iz trebuha na hrbet, pa slišim, da je ful kupček podrla, men nič jasno, kako ji je to ratal leže na hrbtu, pridem tja, pa vsa nasmejana leži na trebuhu... tko da gre v obe smeri, ampak samo čez levo ramo zaenkrat user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
26.5.2009 15:22:34   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

jancci, jaz ga tko še ne nosim, ker še ni dovolj močen v hrbtu.

Ja sej je možno!? Bo treba mal preverit user posted image

Bravo Ula, Niia, Khurde in Kiara za obračanje user posted image user posted image Dobri so vaši, da se že tok spretni. Meti je do zdaj ratalo 1x (20ega.. ko je bila točno 4m starauser posted image ) pol pa ne več! Se pa bejba trudi, ni kaj! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 26.5.2009 15:23:14 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 4080
26.5.2009 15:26:46   
tjasssa
ja sej bom zatežila mojmu pediatru za napotnico, sam tale moj je tud starejši že , upam da me bo vzel resno da nau mislu da sem  ena malada mamica k ma ta prvega otroka pa sam komplicirauser posted image
itaq bom še naložila zraven....................čeprav evo zdele jo 2 dni zlo mal nosim pokonc, in morm rečt da se zlo mal zvija nazaj, to da pa igračk ne bi mogla z celimi rokami prjet še nisem opazla to jo kr prime!!

Itaq pa zdy je u igri čist skos sam prevračanje iz hrbta na trebuh, tud 2 ure če je treba, no iz trebuha na hrbet tle pa še duha ne sluha............tud poskuša še ne!!user posted image
no sej bo že k bo hotla.....bi pa že kr puzala kr ritko dviguje pa nogice, in pol brca k bi rada šla naprej, joooooooooooj tok so res lušni te naši otročki.........škoda k bodo tok hitr odrasliuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
26.5.2009 16:05:06   
mimi30
joooooooooooj tok so res lušni te naši otročki.........škoda k bodo tok hitr odrasliuser posted image

tjasssa, saj pol bo tud fajn...vedno je neki novega....vsako obdobje je po svoje lepo...pol, ko so pa veliki greš lahk pa na kavico z njimiuser posted image in še sto drugih reči...

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
26.5.2009 16:37:09   
Zvezdica
ud 2 ure če je treba, no iz trebuha na hrbet tle pa še duha ne sluha............tud poskuša še ne!!

to naj tole obračanje nč ne skrbi, naš se je s trebuha že kmal obrnik, prej kot s trebuščka na hrbet, torej še pred tretjim m, medtem ko od moj kolegice mali se pri 7m prvič obrnil na trebušček. Je pa pediatrinja rekla da je vse ok, da tukaj pa nekako ni pravila, eni pr dveh m, enih pa pr 7ih.

kar se pa zategovanja tiče, pa hendling, sploh zdaj je bil tu objavljen en link(mislim, da hga je ula gor dala), super je...sem si spomin mal osvežila. No, kokrkoli hendling je nam zelo pomagal.

i belive i can fly....

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
26.5.2009 16:59:57   
khurde
jancci, sem nekje prebrala, da se lah tok ustrašijo, ko jim prvič uspe, da pol mal z rezervo poskušajo al pa nekaj tednov sploh ne. user posted image  to so pregnani naši čmrlji. isto sem prebrala glede smejanja naglas - da lah sami sebe presenetijo in pol mal odložijo ta smeh. pa se mi zdi, da se to lih pr naši dogaja, ker se je zanč neki zasmejala, pa utihnila in začudeno gledala. user posted image  pol je še enkrat en glasek spustila, ampak še zmer čakam na smeh.

tjasssa, itak to obračanje - kot je zvezdica rekla - nima nekih omejitev. bi pa jaz tut za napotnico zatežila, drugače pa mogoče lah pokličeš v ra in se dogovoriš, da ti sam mal pokažejo brez napotnice pa tko, za 15 minut. bolj to kot nič. ker naša tut glavo nazaj suče, samo ni pa kritično - to dela samo, ko hoče kaj videti, spi pa normalno. je pa na začetku, od rojstva, imela glavo nazaj, pa sem jo striktno držala kot je v tisti zloženki, ki jo je ulla pripopala, delala, brez ra, pa se je vse popravilo. ker meni je tut pediater rekel, da ni panike, samo se mi ni zdelo tko. se da kr hit te vzorce popravit, če kmal ugotoviš da so, pa če pol res delaš tko k je treba.

moj je pa danes dobil pogum - sem bila pri frizerju, pa je tamalo v vozičku okoli peljal in pol k njegovi stari mami, zdej pa je očitno ugotovil, da ok funkcionirata skupaj, tut ko mene ni blizu, ker jo je pobasal in sta šla na izlet v kamniško bistrico. user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
26.5.2009 17:04:23   
Anonimen
ih za plazenje sem brala, da je to faza, katero loh otrok brez problema preskoči. piše tut v enem članku na rr, da obstaja en % otrok, ki se plazijo pred 5. mescem, en % takih, ki šele po 10. in en % je takih, k direkt začnejo kobacat,

no sej to sem mela v mislih, da se arazumemo - pač kobacanje, plazenje, da pač po vseh štirih nekam normalno prideuser posted image in to je faza, k je otrok ne sme preskočit, ker je izrednega pomena, sam večina jo pa glih - se ne plazijo oz. kobacajo, ker pač nonstop ždijo vnekih stolčkih, ležalnikih, pol po možnosti v kaki hojici, pa za roke jih vlačjo okoli, pol pa kao shodjo. in rečejo ja moj se ni pa nikol plazu. seveda so kake izjeme, pa se po riti puzajo, pa nevem kake vse variante poštudirajo, da pač pridejo nekam.  sam je pa najbolš, če se plazi oz. kobaca, sam je vrag, če se otrok enkrat po riti puza nekam in poštudira da je čist kul tko, pa ga težko pol v plazenje pripraviš.

aha, mimi, se mi je zdelo da je to tko....od kolecinga bratapunca, pa njen brat ma kolega, k je njegova punca povedla....user posted image user posted image user posted image
men so kul, pa ja babylove so tud fajn, take mehke, sam neo je dubo pikeuser posted image mulerjeve so mi pa za en drek, ma k pampers, smrdijo ko kugauser posted image

sladoled jemuser posted image pa natikače sm si kuplauser posted image ha!user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
26.5.2009 17:07:02   
kiara24
mimi- ja je v redu samo uničiš zemljo (rata preveč kisla pol pa nič ne raste)

jancci- točno takoje bilo pri naši točno na 4 mesece se je 5 krat zaporedoma obrnila pol pa ne več nekaj dni sedaj se pa obrača ko nora.user posted image
Danes bi mi kmalu padla zaradi tega iz postelje pa sem na srečo videla kaj dela. Ko je na trbuščku kar cvili. Grem prej v kuhinjo ona je pa na tleh v igralnem centru... pa nekaj cvili pa pogledam da je na trbuhuuser posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
26.5.2009 17:37:35   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no sej to sem mela v mislih, da se arazumemo - pač kobacanje, plazenje, da pač po vseh štirih nekam normalno prideuser posted image

sem mislila, da si mislila samo "puzanje", ne pa tut "hoje" po vseh štirih. matr, mogla si bom začet shranjevat ok članke, k jih na netu najdem. k zanč sem lih neki brala o plazenju in kobacanju - da je pač plazenje "puzanje", kobacanje pa "po vseh štirih". k pač lah se izpusti to puzanje, hoje po štirih pa ne, ker kao vadi koordinacijo roke-noge in s tem tudi ravnotežje. in da ravno ta (pomembnejši) del "po vseh štirih" folk hoče nekak eliminirat user posted image  mal zato k sem jim zdi preveč živalsko, pa to omejijo s stajicami, mal pa zato, k raj otroka "učijo" hodit (hojce, držanje za roke) in nekak tekmujejo med sabo. in da beseda "kobacanje" posledično prav izginja iz besednjaka - da se je zmer manj uporablja. user posted image  

polži... to je pa tut pr nas problem. ti rdeči lazarji... če kdo najde rešitev, naj sporoči. men so vse požrl, od solate, do jagod...

na študentu poslušam rambo amadeus user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
26.5.2009 17:38:56   
khurde
aja ... to jaz delam namest faksa... po netu brskam pa iščem kul članke, ko mam čas. moj kdaj kej zamori, sam sem mu rekla, da bo faks že počaku, pravilen motoričen razvoj otroka pa ne. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
26.5.2009 18:13:25   
Anonimen
user posted image user posted image ojej spet ena močna...

zakaj ste pripravljeni/niste pripravljeni oditi na vojaško misijo v tujino?

ODG- dati življenje za državo in si pri tem izboljšati finančno krizo!

user posted image WTF,  ma sej se zajebava a neuser posted image ne morm dojet da lohk kdo to resno napiše??

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
26.5.2009 18:34:53   
snikolina
na študentu poslušam rambo amadeus

OHHH, tole sem pa poslušala v mladih letih, superca!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
26.5.2009 19:04:48   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

mimi- ja je v redu samo uničiš zemljo (rata preveč kisla pol pa nič ne raste)

jancci- točno takoje bilo pri naši točno na 4 mesece se je 5 krat zaporedoma obrnila pol pa ne več nekaj dni sedaj se pa obrača ko nora.user posted image
Danes bi mi kmalu padla zaradi tega iz postelje pa sem na srečo videla kaj dela. Ko je na trbuščku kar cvili. Grem prej v kuhinjo ona je pa na tleh v igralnem centru... pa nekaj cvili pa pogledam da je na trbuhuuser posted image .

ameriške borovnice edin user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
26.5.2009 19:08:11   
Ploha
ne vem kera je pisala od vnete ritke, pri meti jst, če opazim, da se ji pikce začenajo pojavlat, ji vsako previjanje luftam rito, tam nekje 20 minut, al pa če dobre volje, sita in to, jo mam odvito tud po uro, pol pa k se polula samo plenice menjam,...nam to pomaga, ko je vse še v začetni fazi,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
26.5.2009 19:35:14   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ne vem kera je pisala od vnete ritke, pri meti jst, če opazim, da se ji pikce začenajo pojavlat, ji vsako previjanje luftam rito, tam nekje 20 minut, al pa če dobre volje, sita in to, jo mam odvito tud po uro, pol pa k se polula samo plenice menjam,...nam to pomaga, ko je vse še v začetni fazi,...

to itak najbolj pomaga, da se koža fino posuši in čim majn stika z vlago.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
26.5.2009 19:38:33   
mimi30

kaj ratajo na kisli zemljiuser posted image ...jaz sem milslila, da je to sam marketinška fora...da doma ne morš takih vzredit kot so na sliki v reklamahuser posted image ....od mojga dragega brat je kupil neke velike jagode prek Bakkerja pa so čist navadne jagode zrasle, isto malineuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
26.5.2009 19:44:48   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

pojedla fuuul sladoleda. kva je to men dobr za polet. sladoled pa solate. druzga ne rabim.

se podpišem pod toleuser posted image .
joj, kriza da bi mogla hujšat pa poleti ne bi smela sladoleda jestuser posted image ...raj se pozimi čemu odrečem npr. čipsu s papriko in smokiju - imam tudi zelo rada.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
26.5.2009 20:13:09   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

kaj ratajo na kisli zemljiuser posted image ...jaz sem milslila, da je to sam marketinška fora...da doma ne morš takih vzredit kot so na sliki v reklamahuser posted image ....od mojga dragega brat je kupil neke velike jagode prek Bakkerja pa so čist navadne jagode zrasle, isto malineuser posted image

ja kisla zemlja jim paše user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
26.5.2009 20:53:41   
Jancci
Meta spi.
Čakam mojga, da pride z laufanja, da grem pol na bazeeeeen. Se mora človk 1x na teden malo umit, pol pa, če je potreben al pa ne! user posted image
Ju3 morje odpade ker bo dež. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   [Brisano sporočilo]
26.5.2009 20:59:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
26.5.2009 21:35:00   
Ploha
naša čebela user posted image user posted image tud spi, jst pa seminarsko pišm,...

Neposredna povezava do sporočila: 4099
26.5.2009 21:35:34   
khurde

pa rododendroni al kakorkol se že pravilno napiše. vem, k tast prav usekano vlači smrekove iglice naokol in tja not zakopava oboje - te grme, pa borovnice tut. user posted image

mah, sem z vrta, tamala spi, pa sem kr mal besna na to mojo taščo, kakšne ona prbija včas... sej bom sam tok napisala, da se mal spucam, ne rabm feedbacka. user posted image  je moj dvakrat dons mel tamalo sam, pač sta šla mal sama okrog, prvič, da sta šla tko nekam prav na obisk sama, pol pa še na "izlet" za dobro uro. in pol ona reče, da jo bo ona tut zvečer nekam pelala, pa reče moj, da ne, ker bo začela tulit... še z njim je šla dans prvič sama na obisk, kaj šele, da gre s kom drugim... in ona prbije na način "a s tabo gre pa loh", ja, ne vem, s kom pa nej gre prvič brez mat nekam, če ne s fotrom user posted image user posted image user posted image  pa že zanč mu je prbila, da mu je ne da, k je rekel, da jo bo vzel, pa da ona bl skrbi zanjo k on, kar sploh ni res. dobr, da me tok pozna, da ve, da men lah neki tazga sam enkrat prbije, pa nikol več ne bo mela šanse, da še kej pisne, tko da ene svoje frustracije na svojmu sinu sprošča. in pol ona reče tamali (!!!!!), ne da bi me vprašala (itak), sploh k da me ni zraven, ji reče "veš, k pa jaz to končam, bova pa midve šle pa-pa, bova neki nesle nekam"... sem ji sam rekla, da ne, k gre tamala spat pa k bo takoj tečna (k je zaspana pač hoče mene). pa sem jezna nase, zakva sem šla sploh utemeljevat ta svoj ne, če me ne more vprašat, kaj jaz njej sploh razlagam. user posted image  in kao neki užaljena, kr nej bo. user posted image  sam res, da kej tamali kdorkol govori na način "pol bova pa šli tja pa tja", brez da mene prej vpraša, ko bo ona vse to razumela... mah, pomoje da bo vsak to sam enkrat probal, k to me pa res razjezi. k da folk ne more bit tok korekten, da se najprej s starši otroka zmenijo, pol pa tamalga sprašujejo in vabijo nekam (se mi zdi, da se je tut zanč ena glede tega razburjala).

pa fora je tut v tem, da bi tamalo lažje pustila nekam s svojo staro mamo, k mava podobne poglede na vzgojo, pa k vem, da jo takoj men daje, k tamala sam pisne, brez problema in užaljenosti. k tašča se kr stran obrne, pa bi jo okol nosila in premetavala po rokah, dokler tamala ne bi bila vsa penasta, če ji jaz ne bi vsakič je vzela. k da jo zdele, k je še tok mala, nekam pelje, je ne bi nazaj peljala, k bi videla, da postaja cmerava, ampak bi kr vztrajala, da bi mogoče pa jo le potolažila in itak da bi tamala enkrat nehala tulit. in bi bila zadovoljna (tašča ne otrok).

tko, se že počutim bolje. user posted image user posted image user posted image  aja, ne se ne. user posted image  sem se spomnila, da mi je rekla, da zdej pa bo že treba kak "čajček" ji dajat, k otrok ne pokaže da je žejen in da so včas rekel, da bi "mati kiklo prodala, če bi vedla, kok je otrok žejen"... WTF?!?!?!?! zanalašč dojim dokler ne gre v prvi razred user posted image  pa nč čaja, bomo kar z vodo začel user posted image

no, zdej pa je. user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.