khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ameriške borovnice edin pa rododendroni al kakorkol se že pravilno napiše. vem, k tast prav usekano vlači smrekove iglice naokol in tja not zakopava oboje - te grme, pa borovnice tut. mah, sem z vrta, tamala spi, pa sem kr mal besna na to mojo taščo, kakšne ona prbija včas... sej bom sam tok napisala, da se mal spucam, ne rabm feedbacka. je moj dvakrat dons mel tamalo sam, pač sta šla mal sama okrog, prvič, da sta šla tko nekam prav na obisk sama, pol pa še na "izlet" za dobro uro. in pol ona reče, da jo bo ona tut zvečer nekam pelala, pa reče moj, da ne, ker bo začela tulit... še z njim je šla dans prvič sama na obisk, kaj šele, da gre s kom drugim... in ona prbije na način "a s tabo gre pa loh", ja, ne vem, s kom pa nej gre prvič brez mat nekam, če ne s fotrom pa že zanč mu je prbila, da mu je ne da, k je rekel, da jo bo vzel, pa da ona bl skrbi zanjo k on, kar sploh ni res. dobr, da me tok pozna, da ve, da men lah neki tazga sam enkrat prbije, pa nikol več ne bo mela šanse, da še kej pisne, tko da ene svoje frustracije na svojmu sinu sprošča. in pol ona reče tamali (!!!!!), ne da bi me vprašala (itak), sploh k da me ni zraven, ji reče "veš, k pa jaz to končam, bova pa midve šle pa-pa, bova neki nesle nekam"... sem ji sam rekla, da ne, k gre tamala spat pa k bo takoj tečna (k je zaspana pač hoče mene). pa sem jezna nase, zakva sem šla sploh utemeljevat ta svoj ne, če me ne more vprašat, kaj jaz njej sploh razlagam. in kao neki užaljena, kr nej bo. sam res, da kej tamali kdorkol govori na način "pol bova pa šli tja pa tja", brez da mene prej vpraša, ko bo ona vse to razumela... mah, pomoje da bo vsak to sam enkrat probal, k to me pa res razjezi. k da folk ne more bit tok korekten, da se najprej s starši otroka zmenijo, pol pa tamalga sprašujejo in vabijo nekam (se mi zdi, da se je tut zanč ena glede tega razburjala). pa fora je tut v tem, da bi tamalo lažje pustila nekam s svojo staro mamo, k mava podobne poglede na vzgojo, pa k vem, da jo takoj men daje, k tamala sam pisne, brez problema in užaljenosti. k tašča se kr stran obrne, pa bi jo okol nosila in premetavala po rokah, dokler tamala ne bi bila vsa penasta, če ji jaz ne bi vsakič je vzela. k da jo zdele, k je še tok mala, nekam pelje, je ne bi nazaj peljala, k bi videla, da postaja cmerava, ampak bi kr vztrajala, da bi mogoče pa jo le potolažila in itak da bi tamala enkrat nehala tulit. in bi bila zadovoljna (tašča ne otrok). tko, se že počutim bolje. aja, ne se ne. sem se spomnila, da mi je rekla, da zdej pa bo že treba kak "čajček" ji dajat, k otrok ne pokaže da je žejen in da so včas rekel, da bi "mati kiklo prodala, če bi vedla, kok je otrok žejen"... WTF?!?!?!?! zanalašč dojim dokler ne gre v prvi razred pa nč čaja, bomo kar z vodo začel no, zdej pa je.
|