Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pajo tut ti si še mladiček a kaj počnem? meni po eni strani kar paše, da je vsaj kak dan takole...prvič iz istega razloga kot ga navaja ulla - končno lahko mal zadihamo, drugič pa-da kaj postorim, ker mene kadar je sonce eni nevidni možiclji ven iz bajte vlečejo, me sploh ne pustijo bit doma in posledično je doma bolj malo narejno, je pa res, da se tut bl mal razmeta, glede na to, da grem navadno ob 9h od doma in pridem ob 19h domov. torej, danes bom mal pospravila, cunje dala prat, pa skuhala si bom rižoto, četudi sam zase, ker lubi popoldne dela pr men je vedno razmetan, al sm ceu dan doma, al me ceu dan ni doma, kadar se km odpravlam, se ponavad ful mudi in mečem tiste cunje, brskam iščem metinga pliškota pa dudo, pa sebe štimama, ko grem je prava naravna katastrofa notr, k sm pa ceu dan doma, se pa vlečm k ena megla po hiši, še na fruštk se mi ne da it,... včer sm skor do ponoči seminarsko delala, no proti jutru se je meta zbudila sm jo nafutrala in sva spale naprej,...predn jest njo slišm, da se pogovarja, da je budna že ene 3o krogov po postlci nardi,... obrača se itak ne, leži k hlod,...za vse tiste mulčke k se pa obračajo
|