khurde
|
kere luštne slikce ste nalimale!!! pa kok ste naklofale!!! ja, pri razglabljaju o podobnosti grejo pa tut meni kar kocine pokonci... pa sej se pri tako malih komaj vidi, komu je podoben, folk pa že od prvega dne napovedi daje... sam pri nas gre to na drug način... ne tako, a je bol "moja" a "njegova"... moja mat je že to povedala: "obrvi ma pa po men", "nos je iz naše rodbine", "čelo je moje", tast pa "okrogel obrazek ma po men - sem mel tazga, k sem bil majhen", "barvo oči ma po men", "prste ma dolge tko k jaz, bo klavir igrala", "posluh ma po moji familiji"... mislim, kje je pa posluh najdu v bistvu se bol ostali grebejo, kaj svojega so uturili v najinega otroka midve sva bile pa pri zdravniku dons... je mela že tri dni temperaturo čist na meji - če sem odštela 0,5 je vedno bilo čez 37 stopinj... je reku, da se vid, da je nerazpoložena ga je res kr grdo gledala, ja. drugač pa nič narobe, mogoče že zobki dajejo, pa ma povišano. sem pa sestro spraševala o oblačenju, pa mi je rekla, da jo imam komot čez dan sam v bodiju s kratkimi rokavi in kratke hlače al pa še to ne. kao če je tam od 27 dalje, je tko čist ok. pa plenička čez nogice, če gre na sonce, sam itak ne hodiva po najhujši vročini. sem rekla, da se vid, da je prvi otrok, pa da sem panična in neumna glede stekleničk mam pa jaz v načrtu ognit se jim. bom raje slamco pa lončke z ustniki in tiste, k ne polivajo prakticirala. k pol odvajat še od flaše, ma ne vem, se mi zdi bol na izi čim manj raznih pripomočkov turit, pa se jim izognit, če se le da. za sadje in zelenjavo se pa zanašam na svoj vrt, pa na vrt od svoje mami, stare mame, tašče, mojega očeta, pa seveda na mojega prodajalca zelenjave na tržnici sem pa en tak čudak, k se bol nagiba k lokalnim pridelovalcem, pa da je čim manj transporta in čim bolj sezonsko in iz našega podnebja zdej šele vidim, kok je res kr neki neki ful vnaprej kupovat. ker ok, dude nisva nobene kupila, mamo pa dve steklenički, k sta totalno neuporabljeni. in če razmišljam, da sem hotela kupit tut AM, ko sva prišli iz P, ker me je bilo strah, da ne bo šlo... mah, ne vem... aja, pa nastavke za bradavice mam, še čist zapakirane, k nove. nisem vam pa povedala, da je naša bejba bla tri dni nazaj prvič od februarja do zdaj vesela v vozičku. k od marca dalje je zadeva ni zanimala in je nisva not dajala, ker je vedno protestirala. včer je pa celo zaspala not, pa sem lah par rož posadila tko da sem mojmu rekla (sej vem, da je mogoče mal grdo), da nej zdej kr men verjame, da bo tamala sprejemala stvari, k bo nanje pripravljena in ne svoji mami, k prav, da jo morva navadit, pa tut če joka, tuli in protestira zraven mi je pa tašča danes eno zanimivo prbila... je rekla, naj ji tamalo, ko bo tko slabe volje, da ne bo spala in jo bo treba nosit, dol prinesem, da jo bo ona pestvala... ma ja, pomoje se tamali lih spele, k takrat hoče bit zaenkrat sam pr men, še pri mojmu začne tulit. in ne vem, a sem jaz čudna, da se mi zdi, da je to pač moja naloga, da jo mirim in ne njen (taščin) privilegij in kar naježim se, ko mi kdo kar reče, kaj naj naredim z otrokom in me ne vpraša nič v zvezi s tem mogoče sem res čudna tast temu sicer prav "zelo samostojna"
< Sporočilo je popravil khurde -- 22.5.2009 23:33:42 >
|