|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
22.5.2009 22:08:34   
mimi30
"ja normalno, sej je naša"user posted image

jst sm pa sam inkubatoruser posted image

mogoč imajo pa nadpovprečne IQ-jeuser posted image in ti tega sploh ne vešuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
22.5.2009 22:08:47   
sonček33
mimi , ulla ko je že ravno pogovor o podobnosti ---- men gre pa blazno na živce to ugotavljanje...no, če to ugotavljajo frendi, znanci pol mi ne gre tolk na živce. V glavnem, tašča vsakič znova glasno ugotavlja, kako je lovro podoben očku. Itak. izrezan je. Ampak ti ljudje mislijo, da je to tolk pomembno, pa da zdej, k je pa po njem je pa ohoho... Mene namreč čist nič to ne gane. Če nima niti nohta po meni, mi je vseeno...sej je njegov očka kjut, pa moj mož za povrhu, pa všeč mi je itak... Joj, res no...mislim, a me štekate tole sem tok čudn napisala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
22.5.2009 22:11:16   
mimi30
Mimi jaz bi tudi tak noht, pa mam vse polomljeneuser posted image katastrofa.

jaz imam trenutno samo palce polomljene...zato sem pa tam probala umetnega...ostali so še kar ok...sam, ko se začne lomljenje pa ni koncauser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
22.5.2009 22:11:35   
Anonimen
ja sonček sej vemuser posted image men gre tud na živce to...sam mimi sta pa res podobnauser posted image njenga pa še nism vidla, tko da čist možn da sta pa njemu bluser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
22.5.2009 22:13:37   
mimi30
sonček, ma ja ... na koncu že tako zgleda kot, da tebe ni bilo zravenuser posted image ...njegovi so pa tolk hecni, ko iščejo podobnosti tam, ko jih sploh niuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
22.5.2009 22:17:54   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

babe a veste da mene je pa dons mal stisnlo, k pač ne bom več nosečauser posted image no, najverjetneje ne, tko smo odločeni...pa mi je kr mal hudo ratalo ( ne vem kak za vraga sem to zdej spomnla, kt da nimam kej bl pametnegauser posted image ), da pač nikol več ne bom tega občutla...ah ja...

Ulla nikoli ne reci nikoli! sem bla prepričana, da bom imela samo enega otroka, pa te potem nekaj prime, če veliko razmišlaš o tem. Vse minuse odmisliš pa je dojenček tu. Posebej, če si še dragi želi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
22.5.2009 22:18:02   
mimi30
jaz sem pa danes celo dopoldan zraven geodetov stala in zemljo odmerjalauser posted image ...ma čist sem se znervirala...ker moja teta ne bi služnostne pravice dala, da lahk mi po njeni poti v svojo garažo pridemouser posted image ...ker, če bo enkrat kdo drug namesto nas tle, njemu pa mogoč ne bi dovolila in bi bil to sam naš dogovor...ja, valdauser posted image ...pol si bo pa premislila in lahk na luni parkiramo

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
22.5.2009 22:18:28   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

....mogoče pa bi jo vseeno mogli peljat malo v cerkevuser posted image  

obveznouser posted image user posted image user posted image user posted image

Luštna sta.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
22.5.2009 22:19:35   
sonček33
mimi matr, a je res tko, da ko gre enkrat za denar, dediščino, nepremičnine, da pol pa tudi kri ni več kri

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
22.5.2009 22:20:22   
mimi30
farfala, ja lahko se zmenimo za sprehod na treh ribnikih al pa kje drugje...mogoče za kavico v mestuuser posted image in potem v park, če nam bo

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.5.2009 22:23:20   
mimi30
mimi matr, a je res tko, da ko gre enkrat za denar, dediščino, nepremičnine, da pol pa tudi kri ni več kri

groza no...o tako bolanih stvareh se pričkaš, da te pritisne nekam...sam razdelit pa vseeno moreš...kaj, če kdaj prodajaš...ne moreš rečt, da nimajo kam avta dat in da ne veš kje naj imajo ozimnico in kolesa, ker je vse kao skupnouser posted image samo ključa od vrat nimaš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.5.2009 22:24:21   
sonček33
upam, da tole zrihtate

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
22.5.2009 22:26:46   
mimi30
upam, da tole zrihtate

ja hvala, saj zdaj smo v 5-ih urah dorekli, samo še za zapuščinsko je treba poslat izmere...nekje po sodnih počitnicah

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
22.5.2009 22:31:06   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

farfala, ja lahko se zmenimo za sprehod na treh ribnikih al pa kje drugje...mogoče za kavico v mestuuser posted image in potem v park, če nam bo

oki doki, samo avto nimam vedno na razpolago

Joj Samo še zdaj ne spi. A ma čez dan preveč spanca al kaj? Če pa takrat ne spi pa je tečeeeen

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
22.5.2009 22:32:38   
mimi30
farfala, pol pa javi kdaj boš imela avto. Meni ni problem jaz sem v 10min peš do mesta.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
22.5.2009 22:33:22   
farfala
zmenjeno mimi

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
22.5.2009 22:33:27   
VRTNICA84
oj

Glede podobnosti je pri nas enako. vedno znova vsi povdarjajo, da je celi ati. kar tudi je. Pa me ne moti to, da rečejo taki ko so jo videli. Moti me, da tisti ki še je sploh niso videli rečejo da je podobna atiju. Ter vedno, da je pridna po njem.

Mimi 30 lahko se zmeniva za kak sprehod ni problema.
Piši mi na zs, pa se lahko zmeniva.

Naša mala je vedno bolj navihana.
Imam en problem. Mala vedno, ko se na je. Ker se vedno gor napreza. Ji veliko krat mleko steče iz ust. pa drugače ni nič narobe. Zato me zanima kaj mi predlagate? Zato, da se ne bo ponavljalo.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
22.5.2009 22:36:40   
kiara24
Mimi- meni se skoz lomijouser posted image , najlepše sem imela med nosečnostjouser posted image (nafilan z vitamini)user posted image in tik po porodu, pol pa vedno slabše.

Ali je od Tapperwera za bebice kul, k majo sedaj tam tudi take flaške oz. lončke? Ali katera pozna?

Kar se sorodstva tiče je pa res ko nekod umre, pa da se potem kaj deli ali karkoli vam pa jaz povem, da kri ni kri kao pol.... ker se vsi po šrek kregajo redko kdo se zna zmenit te stavri, žalost je tuki vedno kak user posted image .

Grem se še sfenat, čeprav se mi ne da. Pol bom pa najbrž šla kr spat, sem fučki.

Želim vam lepo in mirno nočko.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
22.5.2009 22:42:14   
mimi30
vrtnica in farfala zmenjeno.

Vrtnica saj to ni nič takega. Naši tudi velikokrat po hranjenju malo ven steče. Sploh, če se jo kaj premetava in pa je v igralnem centru in se dviguje. Mogoče, da jo po hranjenu položiš na ravno in se kaj pogovarjaš z njo ali ji kaj kažeš, da jo zamotiš in se ne dviguje tolkuser posted image .

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
22.5.2009 22:44:58   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Imam en problem. Mala vedno, ko se na je. Ker se vedno gor napreza. Ji veliko krat mleko steče iz ust. pa drugače ni nič narobe. Zato me zanima kaj mi predlagate? Zato, da se ne bo ponavljalo.

Tu pa ne moreš narediti kaj dosti.Čim manj telovadbe po tem, ko se naje. Pa saj to ni nek problem, če ne bruha v loku, tud pri nas je enako. Se naje, je dobre volje, potem pa brca in krči nogice pa steče nekaj mleka ven.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
22.5.2009 23:18:30   
VRTNICA84
ja sej tak je mišljeno. Da malo miga ali pa se hoče obračat. Pol pa ji steče ven.
Ja v ležalnik jo dam. Te pa ji ne gre ven. Zdaj pa imamo tisti stolček od PP ta novi, ko je od 0 pa do 3 let. Ko je gugalnik in stolček za hranjenje.

Epictetus

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
22.5.2009 23:20:02   
VRTNICA84
ja sej to je res. Zdaj jo dam v ležalnik. Pol pa je ok.

Epictetus

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
22.5.2009 23:32:07   
khurde
kere luštne slikce ste nalimale!!! pa kok ste naklofale!!! user posted image user posted image user posted image

ja, pri razglabljaju o podobnosti grejo pa tut meni kar kocine pokonci... pa sej se pri tako malih komaj vidi, komu je podoben, folk pa že od prvega dne napovedi daje... sam pri nas gre to na drug način... ne tako, a je bol "moja" a "njegova"... moja mat je že to povedala: "obrvi ma pa po men", "nos je iz naše rodbine", "čelo je moje", tast pa "okrogel obrazek ma po men - sem mel tazga, k sem bil majhen", "barvo oči ma po men", "prste ma dolge tko k jaz, bo klavir igrala", "posluh ma po moji familiji"... mislim, kje je pa posluh najdu user posted image user posted image user posted image  v bistvu se bol ostali grebejo, kaj svojega so uturili v najinega otroka user posted image user posted image user posted image

midve sva bile pa pri zdravniku dons... je mela že tri dni temperaturo čist na meji - če sem odštela 0,5 je vedno bilo čez 37 stopinj... je reku, da se vid, da je nerazpoložena user posted image  ga je res kr grdo gledala, ja. drugač pa nič narobe, mogoče že zobki dajejo, pa ma povišano. sem pa sestro spraševala o oblačenju, pa mi je rekla, da jo imam komot čez dan sam v bodiju s kratkimi rokavi in kratke hlače al pa še to ne. kao če je tam od 27 dalje, je tko čist ok. pa plenička čez nogice, če gre na sonce, sam itak ne hodiva po najhujši vročini. sem rekla, da se vid, da je prvi otrok, pa da sem panična in neumna user posted image

glede stekleničk mam pa jaz v načrtu ognit se jim. bom raje slamco pa lončke z ustniki in tiste, k ne polivajo prakticirala. k pol odvajat še od flaše, ma ne vem, se mi zdi bol na izi čim manj raznih pripomočkov turit, pa se jim izognit, če se le da. za sadje in zelenjavo se pa zanašam na svoj vrt, pa na vrt od svoje mami, stare mame, tašče, mojega očeta, pa seveda na mojega prodajalca zelenjave na tržnici user posted image  sem pa en tak čudak, k se bol nagiba k lokalnim pridelovalcem, pa da je čim manj transporta in čim bolj sezonsko in iz našega podnebja

zdej šele vidim, kok je res kr neki neki ful vnaprej kupovat. ker ok, dude nisva nobene kupila, mamo pa dve steklenički, k sta totalno neuporabljeni. in če razmišljam, da sem hotela kupit tut AM, ko sva prišli iz P, ker me je bilo strah, da ne bo šlo... mah, ne vem... aja, pa nastavke za bradavice mam, še čist zapakirane, k nove. user posted image

nisem vam pa povedala, da je naša bejba bla tri dni nazaj prvič od februarja do zdaj vesela v vozičku. user posted image  k od marca dalje je zadeva ni zanimala in je nisva not dajala, ker je vedno protestirala. včer je pa celo zaspala not, pa sem lah par rož posadila user posted image  tko da sem mojmu rekla (sej vem, da je mogoče mal grdo), da nej zdej kr men verjame, da bo tamala sprejemala stvari, k bo nanje pripravljena in ne svoji mami, k prav, da jo morva navadit, pa tut če joka, tuli in protestira zraven user posted image

mi je pa tašča danes eno zanimivo prbila... je rekla, naj ji tamalo, ko bo tko slabe volje, da ne bo spala in jo bo treba nosit, dol prinesem, da jo bo ona pestvala... ma ja, pomoje se tamali lih spele, k takrat hoče bit zaenkrat sam pr men, še pri mojmu začne tulit. in ne vem, a sem jaz čudna, da se mi zdi, da je to pač moja naloga, da jo mirim in ne njen (taščin) privilegij user posted image  in kar naježim se, ko mi kdo kar reče, kaj naj naredim z otrokom in me ne vpraša nič v zvezi s tem user posted image user posted image user posted image  mogoče sem res čudna user posted image user posted image user posted image  tast temu sicer prav "zelo samostojna" user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 22.5.2009 23:33:42 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
   [Brisano sporočilo]
23.5.2009 10:56:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
23.5.2009 11:13:34   
krtekxx
Podobnosti: naša je čist bratcema podobna! Fantje so pa čisti oči. Sam učke imata tak lepe rjave po mami.
Uvajanje GH: a katera ve a je boljš polenta al koruzna moka, al ajdov zdrob ali moka? Ker men se ti zdrobi zdijo precej grobi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.