|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
13.5.2009 11:35:42   
Anonimen
sonček ti kar čisti nosek, večkrat na dan, zdravnik tko nima kej. če bi dobil vročino, pol pa pojdi. al pa če bi ratal apatičen in tak, da se vidi da je bolan, pa tud če nima vročine. taki mali so lohk fejst bolani, pa nimajo vročine. lohk majo pa vročino, pa jim u bistvu nič ni, ker se jim to še uravnava.

dokler je pa sam nosek, ti pa tko nima kej. zakašlja pa nejverjetnje zato, ker se mu dol steka žnoder in ga draži. čimvečkrat čisti, pa bo.
mi mamo skoz problem s tem nosomuser posted image prvi mese je blo ok, k je bla ula doma, odkar je pa v vrtcu, je pa zamašenuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
13.5.2009 11:39:49   
farfala
Hhvala vsem za dobrodošlico!

res občudujem vse, ki imate 3 otroke al pa si že zdaj želite še enega. Pa od kod vam energija?

Samo je zaspal pod igralnim centrom, čeprav sem mislila, da bo danes problem, ker ne morema ven z vozičkom, kjer zadnje čase najrajši spi. Pa prej me je ves čas nepremično opazoval, ko sem si prala in fenala lase. Mogoče bo frizeruser posted image

Poje pa  180 ml Hipp mleka na 4 ure, tudi ponoči. Ta teden začel toliko, prej dosti manj ,pa na 3 ure ali 2) Novolaca ni prenašal dobro, Aptamil pa je mašil cucelj.

Moram reč, da sem bila zeloooo žalostna, ko se ni več hotel  dojit, sem kar nekaj časa rabla, da sem se sprijaznila in zjokala. user posted image Sem res želela, pa ni šlo. Identično je bilo pri prvem sinu. Ne morš verjet. Ne deluje vedno tisto o povpraševanju in ponudbi. 

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
13.5.2009 11:44:29   
sonček33
Ulči hvala, ti znaš človeka pomirit...bomo čistili pa bo boljše. upam. pa sicer, pri vas kakšna nova dogodivščina vaše lady?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
13.5.2009 11:48:23   
katjakokol
LEP POZDRAV JAZ IMAM TUDI JANUARCKA
in me nekaj zanima kaj ze dajete kaj goste hrane al pa saj fruteka
mi bomo cez 2 dni stari 4 mes.

pa hvala za odgovor

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
13.5.2009 11:51:19   
sonček33
katkakokol  -pozdravljena, mal večkrat se nam oglasi..tukaj gor jih ni prav veliko, ki bi že dodajale kaj ..mislim, da le AQ daje papajo in jabolko. A ti si že kaj dala?

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
13.5.2009 11:54:06   
sonček33
Bejbe, imam piščančji file- kaj nej nardim...ideje...bi kej fajnga, mogoče v kakšni omaki, da bi riž zraven skuhala...kaj pa ve kuhate?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
13.5.2009 11:58:36   
Anonimen
sonček TOLE je mega. sam da jst prej popečem fileje, pa korenje si na palčke narežem in dam zravn in je super.

drgač pa nič pretresljivga od male lady - zaenkratuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
13.5.2009 12:09:02   
Anonimen
katjakokol jst še ne bom začel, bom po 6. mesecu. verjetno še mal kasnej, ker bo glih sezona takrat in bomo veliko skakali okoli, morje in takšno, pa se mi verjetno ne bo dalo še s tem ubadatuser posted image tko da šele kakega avgusta računam. ( res mu nebi rada tam nekje bogu za leđima dala nekaj, pa da ma kako reakcijo pol - kaj pa bošuser posted image ) itak ima otrok do 1. leta pokritih 80% potreb z mlekom, tko da res ni panike.

sem pa pri uli jaz začela najprej zelenjavo, korenček, bučke, cvetača, krompir, takšno pač. pa ko mi je to lepo sprejela in jedla, se navadila na okus, pa ko se je organizem, prebavni sistem navadil na novo funkcijo, sma šle pa nasadje. sadja ji nisem nikoli kuhala, tud sebi ga ne. fora uživanja sadje je da zaužiješ vitamine, s kuhanjem jih pa tko uničiš. in če začneš s sadjem surovim, je res lohk šok pa ma kakšne težave, sam če pa začneš z zelenjavo, pa telo že predeluje hrano in tudi surovo sadje ni problematično. mi nismo nikol meli kakih težav. pa še fajn je, če se prej navadi na okus zelenjave, kot pa na sadje, ker je sadje pač bolj dobro in lohk pol zelenjavo zavrača.

vedno sem ji vse sama pripravljala doma, edino kar smo imelo kupljeno je bil navaden rižolino.

o frutkih in ostalih kupljenih kašicah imam pa jaz posebno mnenjeuser posted image ki si ga, verjetno, večina ne želi slišatuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
13.5.2009 12:15:52   
katjakokol
kaj se se dojite da mu ne bos nic dajala
mi smo na hippu pa sem mislila samo kaksen sokec
pa kasico

samo me je mal strah glede krcev ker smo jih mi imeli do 3 mes.

mai pričakuje družbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
13.5.2009 12:15:53   
kiara24
sonček33-  naša je na 3 do 4 ure poje pa od 150 do 180 ml Aptamil Conformil, za boljšo prebvao ta ji sede pri ostalih je bila zaprta sedaj kakamo 2 na dan. Tudi mi imamo zabasan nosek pa malo pokašljuje, ostalo je pa kul.

ne vem katera me je že spraševala za rutko eno takole izgleda.

user posted image

Mi delamo balončke, pa ful je začela grulit pa čebljat. Smeji se tudi že ko ne vem kaj, na glas mislim. Pa ful se dviga gor k se hoče usest pa ji ne rata.

Dopust- za en teden v hotel v Portorož v mesecu mJuniju pol pa še v mesecu juliju pa za 10 dni v apartma v Umag.

vreme je katastrofa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
13.5.2009 12:19:16   
katjakokol
jojpravo grozno vreme neuser posted image user posted image user posted image user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
13.5.2009 12:21:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

kaj se se dojite da mu ne bos nic dajala
mi smo na hippu pa sem mislila samo kaksen sokec
pa kasico

samo me je mal strah glede krcev ker smo jih mi imeli do 3 mes.

tud če sta na mlečni formuli, komot počakaš. jst bi. odloči se pa itak vsak samuser posted image sploh če ti mleko ok prenaša in ni kakih težav, če lepo napreduje...bi pa sploh od začetka jaz definitivno raj sama doma pripravljala, kot pa dajala tisto umetne kašice.

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
13.5.2009 12:21:51   
Anonimen
iiii kiara, luštna jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
13.5.2009 12:50:39   
kiara24
Hvala ulla.user posted image

Tudi jaz mislim, da je bolje če so kašince narejene doma kot pa kupljene.

Jaz, ko bom začela uvajati, bom definitivno najprej z zelenjavo, ker pravijo, da lahko potem zelenjavo zavrne , če prej sadje daš lahko pa mu tudi nagaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
13.5.2009 12:58:21   
Anonimen
mam enga prjatla, k je delal v fructalu kot....hm...kot neka sanitetna inšpekcija, ma ne spomnem se zdaj točnega naziva, zdaj itak dela nekje v nemčiji nekaj drugega...uglavnem, on mi je velikokrat posredoval kake podatke...najbolj me je vrglo tist - v otroški hrani je dovoljen ****(ne spomnem se točne cifre)% žuželk, ****% smeti, ****% gnilih delov.....itd.user posted image user posted image moj otrok pa res ne rabi tega jest.... pa k se mi je režal in rekel kaj misliš zaka so frutki tko lepo na gladko zmiksani? zato da otroci lažje jejo? o neee....zato da se ne vidi kaj je notri...user posted image user posted image

še slabše je pa baje v teh večjih koncernih, hipp itd. tam je zadaj tudi velik denar, pa korupcija, goljufije in prikrivanje.

hvala lepa, mi ni težko un jabuk naribat pa banano pretlačit, al pa en koren in krompir skuhat.

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
13.5.2009 12:58:23   
sonček33
Kiara - klara je lepotička in pol

ulla hvala za recept

glede harne -tudi i bomo še počakali, sem pa itak za doma narejeno hrano, tako da ni panike...tud jaz obožujem zelenjavne juhce pa kašice, bova skupaj jedla

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
13.5.2009 13:01:17   
sonček33
ma ja ulla pa te sadne se mi zdi še nekako, ampak une zelenjavne, pa mesne...halo no in to stoji na polici, ki ni hlajenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
13.5.2009 13:05:57   
Anonimen
ampak une zelenjavne, pa mesne.

jp...sem ga spraševala pa mu težila, pa mi o teh niti pisnit ni hotuuser posted image sam režal se mi je, pa da naj ne mešam po drekuuser posted image tko da si raj niti ne predstavljam, kaj je tam notri, samo sem pa sigurna, da ni tko, da tam nekdo z ljubeznijo pripravi piščanca pa riž pa zelenjavo in pol to zmiksa in flaširauser posted image men bolj zgleda na kake ostanke...od vsepovsoduser posted image

pa saj logično je - lepo zdravo jabolko al pa marelca al pa karkoli gre na police v trgovino. v predelavo ziher ne. glih tko - fajni kosi mesa se prodajajo celi, ziher ne grejo v hrenovke in takšnouser posted image pa tud - tačas k maš kuhano al pa pečeno hrenovko, maš pečen piščančji file. razlika je pa ogroooomna.

kje je pa mimi kajuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
13.5.2009 13:06:58   
Soncnica
Hoj!

Kiara mene je zanimala rutka user posted image , ful luškana manekenka user posted image

GH jaz imam namen vztrajat pri dojenju do 6. meseca. Se mi zdi škoda, da je ne bi dojila, če jo lahko. Potem pa štartamo s kakšno riževo kašico in zelenjavo. Se strinjam z Ulo glede sadja, če ga prekuhaš, ostane samo balast.

pokašljevanje moja tudi ponoči malo pokašlja, pa včasih tako pohrka, kot da bi imela kaj v grlu (najbrž je res ta sluz iz noska). Jaz "prisegam" na fiziološko razstopino, k zdravniku bi jo peljala, če bi dobila vročino, če bi ratala bolj nemirna ali apatična, sicer pa ne, ker bi s tem samo reskirala, da se tam kaj naleze

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
13.5.2009 13:09:40   
kiara24
ulla- skoraj bi buhal user posted image sedaj ko sem tole tvoje bral me je vse minilo o teh frutkih...

naša klarica spi v vozičku zunaj trenutno nekaj se čudno sonce kaže nekje nad oblaki mogoče pa bo kaj,samo kamorkoli pogledam so oblaki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
13.5.2009 13:46:04   
Zvezdica
Bejbe, imam piščančji file- kaj nej nardim...ideje...bi kej fajnga, mogoče v kakšni omaki, da bi riž zraven skuhala...kaj pa ve kuhate

Sonček, jast narežem na kosckice, popečem, dodam vegeto in jušno kocko ter vodo, kuham 20 min, dodam smetano za kuhanje in poleg ponudim kuskus. Špica je :user posted image

ulla, jast dostikrat nardim piščančji žur.

Kar se frutkov tiče, samo če nismo doma. Sicer vse sama nardim. kakšne žiužke v kašicah mu lh ne privoščim, to imamo ob nedeljahuser posted image user posted image user posted image
Grozno kaj vse tlačjo tja notri, pa mater to je za otroke.

kiara..kok je cortek mala.

Grem, danes mam pospravljalni dan, pa patrik pridno spoi...grem dokončat.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
13.5.2009 14:06:35   
krtekxx
Sonček, jaz že od porodnišnice naprej pucam nosek 2x na dan, ker imam skoz mal zabasanga. Tudi zakašlja parkrat na dan, ampako pomoje zato ker se ji slina zaleti.
Dodajanje-jaz o tem ne razmišljam, ampak se bojim, da bom mogla, ker se mi zdi, da se čisto nič ne redi.
Kuhanje - ne me spraševat o tem, mi mamo na jedilniku skoz veliko ogljikovih hidratov z raznimi paradižnikovimi omakami.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
13.5.2009 14:21:13   
Nea
kiara - kakšen cukerček je z rutko! Za fantke nažalost nimajo takih pocukranih stvari. Zato sem prav vesela, da imam še dve punčki user posted image  (Tiste ki imate samo enega al pa dva fantka si morate naštimat še kakšno punčko ). Lara se je včeraj zjutraj počesala in se postavila pred ogledalo in rekla: mami, a nisem vunderšon user posted image user posted image user posted image

piščančji zrezki - glih danes bili za kosilo. Prsa narežem na fileje, jih posolim in prepražim na olivnem olju, s tem da eno stran vedno posujem s curryjem. Dodam vodo da omehčajo in proti koncu zlijem celo sladko smetano in dodam žlico navadne smetane. Omaka 1A. Moji otroci jo obožujejo.

kašice - sem jih uporabljala samo za na pot. Ko sem pri Emi večino hrane sama kuhala in pripravljala so me nemke čudno gledale v smislu zakaj izgubljam čas če je hipp tako dober in skontroliran in naraven in bio in ...

katjakokol - dobrodošla!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
13.5.2009 15:16:13   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

mam enga prjatla, k je delal v fructalu kot....hm...kot neka sanitetna inšpekcija, ma ne spomnem se zdaj točnega naziva, zdaj itak dela nekje v nemčiji nekaj drugega...uglavnem, on mi je velikokrat posredoval kake podatke...najbolj me je vrglo tist - v otroški hrani je dovoljen ****(ne spomnem se točne cifre)% žuželk, ****% smeti, ****% gnilih delov.....itd.user posted image user posted image moj otrok pa res ne rabi tega jest.... pa k se mi je režal in rekel kaj misliš zaka so frutki tko lepo na gladko zmiksani? zato da otroci lažje jejo? o neee....zato da se ne vidi kaj je notri...user posted image user posted image

še slabše je pa baje v teh večjih koncernih, hipp itd. tam je zadaj tudi velik denar, pa korupcija, goljufije in prikrivanje.

hvala lepa, mi ni težko un jabuk naribat pa banano pretlačit, al pa en koren in krompir skuhat.

OMB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
13.5.2009 15:20:24   
Ploha
KIARA mala je cukr user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.