Soncnica
|
Hojla punce! Pri nas smo danes vsi štirje spali celo noč V bistvu sem se najprej zbudila jaz (okol pol petih), ker sem imela čisto polne joške in so me začele bolet.HB se je kmalu zbudila tudi tamalčka, se najedla, pol sva pa obe zaspali nazaj farfala dobrodošla. Samo je res luškan, pa fuul velik Ula jaz sem ravno prebolela virozo , bilo je precej hudo, pa še Jaša je hkrati preboleval škrlatinko, tako da je bilo pestro.Verjamem, da si boga, upam, da se čimprej pozdraviš . Mi smo bli tako hin, da je mož v petek, pondelk in torek ostal doma, ampak mu zdravnica ni hotla dat bolniške, zato je vzel dopust. Rekla je, da bi mu pripadala bolniška samo, če bi jaz ravno prišla iz bolnice ali kaj podobnega. Si pa ne predstavljam kako bi te dneve zvozili, če ne bi ostal doma. Še dobro, da ima velik dopusta Nea kadar se mi bo spet "rolal" in bom bentila kakšno gužvo imam, se bom spomnila nate . Moja prijateljica živi v Nemčiji in tudi pravi, da ima taveliko (3 leta) v vrtcu samo do pol enih, pa tudi ona je veliko sama s tamalima. Bojda je ful težko dobila vrtec, pa še zdej ima težave, ker je punčka stalno bolna in zato veliko doma. Jaša je danes na "počitnicah" pri babi, ker zaradi škrlatinke ne sme v vrtec in je doma taka tišina, da ne morem verjet Barba kako je bilo pri psihologu? Nam je pediatrinja v Lj-Zalog na sistematskem pregledu pri 3 letih rekla, da bomo mogoče dobili vabilo za psihologa, pa ga nismo Pa ne, da ima Jaša kakšne problemčke, ampak ne bi imela nič proti, če bi šli tja. Očitno na ta pregled ne gredo vsi... Kampiranje je tud za nas zakon, ampak mi je prijateljica po lastnih izkušnjah odsvetovala, da gremo z dojenčkom. Jancci a imate prikolico ali šotor? Tudi mi moramo še nekaj opreme dokupit, ko pridemo v kamp in ugotovimo kaj vse nam manjka, takoj začnemo delat sezname Oljica upam, da napišeš magistrsko nalogo prej kot jaz (mečkam jo že dve leti). Izpiti so mi šli hitro, seminarske tut, nalogo imam pa napol napisano in se mi ne premakne. Nekak nimam motivacije... Zdej grem pospravljat kopalnico (no a vidiš, spet en izgovor, da ne delam magistrske) Sinkolina, ko boš v bližini, se slišiva lp
|