khurde
|
čer!!! ful ste načvekale!!! sem mislila, da ne bom mogla vsega prebrat, pa me je ploha s seznami rešila. ful ful lepe slikice otrok!!! tile naši januarčki in januarčice so res super fletni! isine mere pri treh mesecih so 63 cm, 6560 g. sej sploh ne vem, kaj naj še napišem, sem vse pozabila. posadila sem kup rož za na balkon, v različne tegelce in mi zdej ful lepo izgleda, ampak bi jih še zmer lah bilo vsaj še enkrat tok. zdej grem pa počasi spat. aja... katjakokol in farfala, dobrodošli, zdej pa le bodita aktivni čveki tu gor! jaz mislim dojit vsaj do konca šestega meseca, je bol na izi tole kot pa kaj drugega. moja mami je sestro dojila do 9ega meseca, pa ni bilo nobenih problemov, so jo mal bolj pregledali zdravniki, za vsak slučaj, pa je bilo vse ok. ni hotla GH na noben način, sej tut pol se je dojila skor do tretga leta. no, zdej pa vse je (k sem zasledila nekje v debatah, da je ena napisala, da njen otrok noče vsega jest itd.). pa tud nisem kaj preveč za te industrijske kašice, bom raje sama delala doma, če bom kupovala kdaj za na pot, bom pa verjetno kupila kake eko zadeve, ki jih imajo v specializiranih trgovinah (a la kalček itd.). sonček, se mi zdi, da si ti zanč spraševala o vroči glavi, a nisi? no, če je kera druga, se opravičujem... naša ima tudi bolj vročo glavo kot čelo. v bistvu ima vroče tam, kjer je lasišče (oz. kjer bo ), zatilje pa čist ok temperatura, prav tako čelo. pomoje zato, ker pač največ toplote izgubijo čez glavo in ker nima las, se bolj čuti. tko si jaz razlagam. naša tut kašlja in kiha, pa je zdravnik rekel, da ni panike, da je to nekaj najbolj normalnega (če se dobro počuti, ni vročine itd. ... če je vse ostalo ok), ker si v bistvu čisti dihalne poti (ne zna se še odkrhat, useknit itd., pa gre pol tkole). hm... še neki sem mislila napisat... aja, plenice. zdej večinoma racmanke, za ven pa pač tiste za 1xno uporabo. mi smo sprobali od moltex eko - super plenice, potem pampers - precej smrdi, lumpi - ful grozno smrdi, alana - mal smrdi, dm - nič vonja (samo niso pa lih eko, se mi zdi, tko da na dolgi rok odpadejo). ful mi je zanimivo, ker smo zadovoljne z različnimi plenicami in na riti naše babnice ene smrdijo, na riti kakšnega drugega, pa smrdijo tiste, ki so pri naši ok. ne vem, a tok različno lulajo a kaj? naš čmrlj pa ima sedaj nove fore. nehala je tako čebljati, kot je čebljala še prejšnji mesec, ima pa skoraj vsak dan nove glasove. zdej je aktualno tole: a-g-a-g-g-g-g, pa prav trdo g reče. jo je tok luštno poslušat. pol pa včas dela balončke s slino, včer jo je pa začela grgrat in ji je sploh super zabavno. sam naglas smeje se pa še ne. če je zadovoljna sicer ima neke glasove, že od enega meseca dalje, samo ni pa ravno glasen smeh. za dopust še nič ne vemo (zdej preletavam kaj ste kej napisale, pa mal pišem zraven... neke vrste relaksacija ). kava... pijem belo kavo (brezkofeinsko). prej sem fuuuul prave kave popila, pa me je med nosečnostjo kar minilo. par dni pred porodom me je spet prijelo in sem je spet ful pila, pol me je pa spet minilo. kile... sem že par mesecev na istem kot prej, samo kondicijo si morm spet nabrat. ok, za hodit pa to je imam ogromno, samo laufat moram spet mal začet, pa mi je bolje po gozdu ali polju, samo kaj ko tamala zaspi, ko je že tema oz. če zaspi prej, pa grem kaj na vrt naredit. bi šla plavat, pa tega pri nas ni, al pa na kakšno aerobiko, kak bodybalance mi diši, ker je ful dela na trebušnih mišicah, pa bolj na izi, ni tko k pump al pa step ipd., k bi rabla vsaj malo kondicije. samo spet je problem, ker so vadbe zgodaj zvečer, ko dam malo ponavadi spat. ulla, kako mu to spiraš? ker pri naši ne gre lih veliko ven. bolj malo. pa ne vem, a prav delam a ne. mam dost, grem spat. nočko!
|