|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
13.5.2009 21:23:00   
Ploha
o matr no, zdele smo dobil sršena na hodnik, se je pol tašča z njim ubadala,..u glavnem naj bi bli kle nek na podstrehi in jih je ful, ker je zadnjič k tašči v sobo en prletu, me je kr groza če bi pršel v našo sobo in da bi....

dobr zdej spi, ponoč k me bo gledala k čuk greva pa v disko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
13.5.2009 22:11:58   
sonček33
Zdejle po seznamu vidim, da se nič ne javljajo mima, detece, saša, pikapoka2, spetko, lunica, petra (nisem pozabila na cd, le moj rač. je fuč in čakam novega),sončni žarek, crtka in ostale!Kje ste???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
13.5.2009 22:15:48   
farfala
Kaj mislite, bi morala menjat položaj Samove postelje. Nekaj dni se že obrača  oz. premika med spanjem za 90 stopinj in celo noč ga nekaj tiščim nazaj v prvotni položaj. Sem pred leti delala neke eksperimente s pohištvom in si menjala tudi položaj postelje iz S/J na V/Z pa sem se celo noč zaletavala v steno, odeja mi je padala na tla, skratka nikakvo spanje. Mogoče  to vpliva tudi na njega? Kaj pa vem.

ploha boš dala tudi nas, nove na seznam? user posted image mere Sama 10.1: 4650g 54cm,3 m: 7000 g 65 cm

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
13.5.2009 22:19:05   
sonček33
farfala tvoj samo pa ima mere, že ob rojstvu več kot 4,5 kguser posted image user posted image
glede premikanja ponoči - tudi naš Lovro se preimka za 90 stopinj...in sem brala, da se jih kar nekaj...morda lahko poskusiš s premikom pohištva ali pa morda samo zamenjaš stran glave

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
13.5.2009 22:22:41   
kiara24
Mi pa še ne spimo danes ne vem kaj je to prej ko sva jedli je zaspala pol se je pa zbudila pa ne vem zakaj... no sedaj pa ne more zaspat nazaj katastrofa sem že vse probala, upam, da jo kamlu zmanjak ker sem jaz že čisto fuč.

Mere od Klare so pa 64,5 cm in 5500g.

Ulla kolk si ti pridna da skoz delaš ankete.

Saj res sem pozabila vpr. kdaj naj bi bil otroški dodatek nakazan, jaz še vedno čakam, pa bi mogla še vse za nazaj dobit, pa nisem še nič dobila.

Želim vam mirno nočko.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
13.5.2009 22:31:46   
Anonimen
Ulla kolk si ti pridna da skoz delaš ankete.

nism tak fejst, če bi bla, bi bla že fertikuser posted image

zdej se pa morm zagnat, da tole spičim, ker me že nova runda čaka menda, jaz pa še kar te mečkam...sej jih je blo velik, sam vseen....bo pa za dopust več dinarčkovuser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
13.5.2009 22:32:35   
farfala
je problem premikat pohištvo,ker je spalnica majhna, pa še njegova posteljica je prišrafana na mojo...bom izgleda morala počakat,dokler ne bo spal v kinderpetu

kiara: OD- mislim da je dan za izplačilo jutri 15.5.
       sem opazla, da moj mali zelo dolgo rabi da zaspi, če zamudiva njegovo uro- mogoče je to, al pa jo kaj črviči, pa tudi vreme ima močan vpliv, čeprav eni ne verjamejo v to, jaz pa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
13.5.2009 23:03:20   
Anonimen
jst sem mu pa zdejle še nos spirala nad banjo, madona kaj vse je šlo venuser posted image pol se je še pa skozlal, samo uno sluz, žnoder, se mu je kar obeslo po bradi, pa čez bodiuser posted image tak da je čist prepucan, zdej pa spi, naslonjen na mojo joško, mene pa v hrbet zebe, k mam majco dvignjenouser posted image grem ga v kindrpet skipat, pa zobe sčohat in spatuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
13.5.2009 23:41:31   
khurde
čer!!!

ful ste načvekale!!! user posted image user posted image user posted image  sem mislila, da ne bom mogla vsega prebrat, pa me je ploha s seznami rešila. user posted image

ful ful lepe slikice otrok!!! tile naši januarčki in januarčice so res super fletni! isine mere pri treh mesecih so 63 cm, 6560 g.

sej sploh ne vem, kaj naj še napišem, sem vse pozabila. user posted image  posadila sem kup rož za na balkon, v različne tegelce in mi zdej ful lepo izgleda, ampak bi jih še zmer lah bilo vsaj še enkrat tok. zdej grem pa počasi spat. aja... katjakokol in farfala, dobrodošli, zdej pa le bodita aktivni čveki tu gor! user posted image user posted image user posted image

jaz mislim dojit vsaj do konca šestega meseca, je bol na izi tole kot pa kaj drugega. user posted image  moja mami je sestro dojila do 9ega meseca, pa ni bilo nobenih problemov, so jo mal bolj pregledali zdravniki, za vsak slučaj, pa je bilo vse ok. ni hotla GH na noben način, sej tut pol se je dojila skor do tretga leta. no, zdej pa vse je (k sem zasledila nekje v debatah, da je ena napisala, da njen otrok noče vsega jest itd.). pa tud nisem kaj preveč za te industrijske kašice, bom raje sama delala doma, če bom kupovala kdaj za na pot, bom pa verjetno kupila kake eko zadeve, ki jih imajo v specializiranih trgovinah (a la kalček itd.).

sonček, se mi zdi, da si ti zanč spraševala o vroči glavi, a nisi? no, če je kera druga, se opravičujem... naša ima tudi bolj vročo glavo kot čelo. v bistvu ima vroče tam, kjer je lasišče (oz. kjer bouser posted image ), zatilje pa čist ok temperatura, prav tako čelo. pomoje zato, ker pač največ toplote izgubijo čez glavo in ker nima las, se bolj čuti. user posted image user posted image user posted image  tko si jaz razlagam. naša tut kašlja in kiha, pa je zdravnik rekel, da ni panike, da je to nekaj najbolj normalnega (če se dobro počuti, ni vročine itd. ... če je vse ostalo ok), ker si v bistvu čisti dihalne poti (ne zna se še odkrhat, useknit itd., pa gre pol tkole).

hm... še neki sem mislila napisat...

aja, plenice. zdej večinoma racmanke, za ven pa pač tiste za 1xno uporabo. mi smo sprobali od moltex eko - super plenice, potem pampers - precej smrdi, lumpi - ful grozno smrdi, alana - mal smrdi, dm - nič vonja (samo niso pa lih eko, se mi zdi, tko da na dolgi rok odpadejo). ful mi je zanimivo, ker smo zadovoljne z različnimi plenicami in na riti naše babnice ene smrdijo, na riti kakšnega drugega, pa smrdijo tiste, ki so pri naši ok. ne vem, a tok različno lulajo a kaj?

naš čmrlj pa ima sedaj nove fore. nehala je tako čebljati, kot je čebljala še prejšnji mesec, ima pa skoraj vsak dan nove glasove. zdej je aktualno tole: a-g-a-g-g-g-g, pa prav trdo g reče. jo je tok luštno poslušat. user posted image  pol pa včas dela balončke s slino, včer jo je pa začela grgrat in ji je sploh super zabavno. user posted image  sam naglas smeje se pa še ne. če je zadovoljna sicer ima neke glasove, že od enega meseca dalje, samo ni pa ravno glasen smeh.

za dopust še nič ne vemo (zdej preletavam kaj ste kej napisale, pa mal pišem zraven... neke vrste relaksacijauser posted image ).

kava... pijem belo kavo (brezkofeinsko). prej sem fuuuul prave kave popila, pa me je med nosečnostjo kar minilo. par dni pred porodom me je spet prijelo in sem je spet ful pila, pol me je pa spet minilo. user posted image

kile... sem že par mesecev na istem kot prej, samo kondicijo si morm spet nabrat. ok, za hodit pa to je imam ogromno, samo laufat moram spet mal začet, pa mi je bolje po gozdu ali polju, samo kaj ko tamala zaspi, ko je že tema oz. če zaspi prej, pa grem kaj na vrt naredit. user posted image  bi šla plavat, pa tega pri nas ni, al pa na kakšno aerobiko, kak bodybalance mi diši, ker je ful dela na trebušnih mišicah, pa bolj na izi, ni tko k pump al pa step ipd., k bi rabla vsaj malo kondicije. samo spet je problem, ker so vadbe zgodaj zvečer, ko dam malo ponavadi spat. user posted image

ulla, kako mu to spiraš? ker pri naši ne gre lih veliko ven. bolj malo. pa ne vem, a prav delam a ne. user posted image user posted image user posted image

mam dost, grem spat.

nočko!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
14.5.2009 2:13:55   
Zvezdica
Podatki od patrika z zadnje posvetovalnice pri treh mesecih.
:
patrik je dolg 65,5 cm, težak 6780 g,

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
14.5.2009 2:19:09   
Zvezdica
pa da se še mal pokažemo

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
14.5.2009 7:14:42   
PAJO
dobro jutro in user posted image   za tiste ki jo pijete.
sm vidla da vas prov velik ne pije,jz jo pa vsak jutr kuham za vasuser posted image

kako ste spali?naša žana še spi,jz sm že cunje obesla,mal pospravla,pijem
kavico in brskam po netu.

kako drugač,vidm da ste eni mal prehlajeni,zabasani noski.....??
sej je tud vreme tak smotan,en dan full toplo drug dan hladno-dž.....

še mere za seznamček   5,650kg-60cm pri 3m

lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
14.5.2009 7:59:34   
krtekxx
st naši še ne pustim nožev, s škarjami pa lahko striže.

Ja, Barba, jaz se tudi trudim uveljavit svoj prav in kako tako stvar ne dovoliti, pa mi ne ratuje ravno...ga ni mesta v naši hiši, kamor naš fant ne bi mogel splezati. Sem ga raje potem podučila, kako nož pravilno primeš v roke, kako kako stvar odrežeš in predvsem, kako zelo oster je, če gre kaj narobe.
Mi gremo na dopust zadnji teden v juliju v Cortino - z avtodomom. Upam, da se bo kak trenutek prostega časa našel tudi zame, da bom lahko pulz spet spravila na vsaj ene 160.
Mere otrok: sem kar mal zakompleksana, ko berem te mere vaših otrok...naša je tak pišek - saj je velika, samo precej lahka. Čeprav sem ta vikend srečala 2 kolegici, ki imata punčki okoli 1 leta in ena ima malo manj kot 8 kg, druga pa pri 13m točno 8 kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
14.5.2009 8:17:33   
ronja
Kako se kaj borite s kilogrami?

farfala, meni jih bolezen in lubijevi tereni dol klatijouser posted image . Ne priporočam te shujševalne, je pa res, da je to vsaj za nekaj dobro - zdaj sem že na 55 kg, še pol kile, kilco, pa sem nazaj... Za kondicijo me pa ne skrbi preveč - tu mam srečo, sem hitro nazaj, pa zdaj tudi premetavam tamalidve cele dneve, tako da mam bicepse večje kot kdajkoli, pa nosim malo v slingu, pa taveliko gugam... Tak da se ni za batuser posted image . Zadnjič sem pa delfinčkala in sem tudi komot predelfinčkala bazen, tak da očitno ni neke hude razlike. Moram pa probat enkrat it z rolerji, da vidim, koliko mi pa tam manjka (bo sicer težko primerljivo, ker bom mela voziček z dvema not, kar bo že v štartu težje oz. počasneje...)
Aja, a sem povedala, da so popravili tisti dodatni sedež? Zapira se še vedno težko oz. une sponke po moje niso zamenjali, ampak se bom pač malo pomatarala... Vsaj gor se ga da zmontirat... Upam, da ne bo spet razpadel!

Pri nas je pa vroče in precej soparno.

jaz sem pa včeraj končala darilo za sosedovo novorojenčico: sem sešila eno brisačo s kapuco, pa enega pajacka sem naredila zraven - sem že Lejli naredila enega, pa ga ima ful rada in sem zdaj sešila še enega, samo v 2. barvi.

plohca, jaz bi jo pustila spat, če je po cepljenj zmatrana, naj se spočije...

hehe, ja lubi si jih sam postrižeuser posted image . Saj z Ronjo ni problemov, sploh ne za na rokah, to ma rada, za na nogah pa kakor ji paše... Lejla pa še ni tako zelo navdušena nad tem striženjem... Najrajši bi lubiju strigla, on se ziher ne bi zviral zravenuser posted image .

Danes je lubi spet na terenuuser posted image . Včeraj bi lahko bil ful prej doma, pa je en sodelavec kar odlutal in so ga čakali 2 uri!!! (so pa s službenim avtom, tak da ga ne morejo kar nekje bogu za leđima pustit...)user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
14.5.2009 8:22:22   
Ploha

user posted image user posted image PREHITEVALČKIuser posted image user posted image

ime:                              imeuser posted image :   PT                            TT                  P                       
1.12. 08
      DETECE                          RUJ     2660g     49 cm

19.12.08

AFRICAN QUEEN           NOAH  3090g    50 cm

24. 12. 08
      KINOKIJA                     TINA                                   
      URŠAP                          ŽIGA    3500g     51 cm

29.12.08

MAVRICA24                  MARKO  3600g   52 cm          

31.12.08

M*O*J*C*A                  MEDEA  3580g     48 cm

user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

01.01.09
    MIMA83                         JAKOB   3900g    52 cm

03.01.09
      OLJICA                        FILIP    3450g    52 cm    
      RONJA                         LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
      KRTEKXX                     BRITA   3390g    54 cm       5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                        ANŽE   4210g    53 cm

07.01.09 
     PIKAPOKA2                NEŽA    3280g    50 cm        
     JERČI                          TADEJ   3650g    52 cm
     L009                           LANA    3380g   52cm

09.01.09
     SPETKO                      TIAN

10.01.09
_______________________________________________________________________________________

FARFALA                    SAMO   4650g  54 cm     7000g/65cm-3M 

11.01.09

ŠTRUKELČEK               TAJ      4040g    55 cm

12.01.09
      ACITAK                      NIKO    3400g     51 cm       
     NIIA
                          OSKAR   3740g     54 cm     7300g/67cm-3M    13.5.-2.ceplj.     

15.01.09
      LUNICA12                ANINA   2800g    48cm 

17.01.09
      PETRA88                  DAVID    3380g   54 cm   5350g/59cm  20.4.-ceplj.

19.01.09
     SONČNI ŽAREK         LUKA    3090g    50 cm           
     ANEJ01                      ANEJ    2900g    49 cm             
     SNIKOLINA               ANŽE    4340g    54 cm             
     KIARA24                   KLARA    3260g   54 cm    5500g/64,5cm-3M

20.01.09
    JANCCI                      META     3240g   52 cm            
    SNEŽINKA7               ALEN     3860g   55 cm

21.01.09
    _KATHY_                   GAL   2930g     48 cm         
   NINA166                    DAŠA   3200g   51 cm          
24.01.09
    PAJO                          ŽANA    2890g    51 cm    5650g/60cm-3M    
    URŠIKA***               ALEN    4200g                     
    LIMONA                     LIA       3230g     49 cm

25.01.09
    ULLA80                      NEO      3420g    48 cm    6640g/65cm-3M    
    HIJACINTA                 ERIK     3510g     53 cm

26.01.09
    NAJKI                        JAN MAI   3340g    52 cm

27.01.09
    BARBA                      TINE        3860g     55 cm       6630g/64cm-3M

30.01.09
   TJASSSA                      NELI       3800g      54 cm     5800g/63cm-3M   
   KHURDE                                      3735g     53 cm     6560g/63cm-3M  
   CRTKA                          ALJAŽ      3430g     52 cm

31.01.09
  SONČEK33                 LOVRO      3820g     54 cm   6400g/63cm-3M
  NEA                          ERIK         3940g     52 cm     6250g/61cm-2M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI

2.2.2009
   ZVEZDICA                    PATRIK     3550g   53 cm  6780g/65,5cm-3M        
3.2.2009
    MIMI 30                 ŠPELA      3770g    51 cm    4870g/59cm-2M    
VRTNICA84              ANA        3110g    50 cm
7.2.2009
    PLOHA                       META         3580g   52cm     5870g/62cm-3M  5.8.

NEINI user posted image - Erik user posted image  
META Ploha
user posted image                                    
META Jancciuser posted image               
PATRIK
user posted image                                
OSKAR
user posted image ANA user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image   user posted image  
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
14.5.2009 9:05:55   
Anonimen
ulla, kako mu to spiraš? ker pri naši ne gre lih veliko ven. bolj malo. pa ne vem, a prav delam a ne.

prej sem mu na previjalni na boku, zdej pa ko že čist glavico drži, si ga pa čez roko položim ( na trebuh, kt un položaj za krčkeuser posted image ), pa ga nagnem nad umivalnik ( včeri sem ga nad bano, k si je lubi glih zobe umivaluser posted image ) in mu brizgam fiziološko v nos, da na drugi strani smrkelj ven priteče, morš kar parkrat ponovit, sploh če je bolj zamašen. pol še pa posesam z babyvacom in je zadeva rešenauser posted image

pa da se še mal pokažemo

iiii lepotkouser posted image

Sem ga raje potem podučila, kako nož pravilno primeš v roke, kako kako stvar odrežeš in predvsem, kako zelo oster je, če gre kaj narobe.

krtexx tole se pa ful ful strinjam...po moje je tud boljše, da nevarne stvari ( pa karkoli že - cesta, nož, ogenj....) otroku pokažep, razlošiš, da se pod tvojim očesom nauči pravilne uporabe, pol mogoč ( še zmeri je lohk, sam ajd...) ne bo katastrofe...če se pa otroku zdi da je zadost velik (čeprov mami teži da je premejhn, samkaj pa mami ve) in se bo enkrt na skrivaj lotu, bo pa katastrofa definitivno.

jem pa kavo pijem pa razmišljam kaj biuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
14.5.2009 9:09:54   
Ploha
ZVEZDICA: vidim, da je moj zet še vedno fejst, da pridno raste in se rad smeje user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
14.5.2009 9:10:54   
Anonimen
o ploha, pol bomo pa v " žlahti"user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
14.5.2009 9:21:09   
katjakokol
DOBRO JUTRO vsem
mi smo danes super spali  od 22h pa do 6h zjutraj
koncno nam je zacel spati ponoci

mene tudi lahko pisete na seznam 15.1.2009
2810gin 49cm
zdaj pa jih ze imamo 6940g in 59,5cm
ce seveda lahko

naslednji pregled pa imama 3.6

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
14.5.2009 9:44:08   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Mere otrok: sem kar mal zakompleksana, ko berem te mere vaših otrok...naša je tak pišek - saj je velika, samo precej lahka.

krtekxx, sem pogledala kok je velika in men se zdi čist ok, tko da ne vem, zakaj bi bila karkol zakompleksana user posted image user posted image user posted image  sam glej mere pri punčkah, ne pri fantkih, oni so res mal težji (no, pa naša tut, haha). a si ti tut pisala, da bi začela dodajat, ker se ti zdi, da se nič ne redi? men se vedno zdi, da se nič ne redi user posted image  pač, vsak dan jo vidim, pa vsakodnevno kviftam z njo, tko da se res ne opazi. user posted image  sam verjamem v teorijo povpraševanja in ponudbe in sem sveto prepričana, da poje lih tok kokr rab in da jaz tut lih tok sproduciram. tle me pa noben ne premakne. user posted image user posted image user posted image

grem, je neki tečna, pomoje more spat it mal.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
14.5.2009 10:05:45   
tjasssa
Dobro jutro,
mi smo bili včeraj prvič na obisku pri Nelinem pradedku, jo je tok gledu, mel na momente kr solzne oči, je blo prov lepo vidt ker po moje si ni mislu da jo bo sploh kdaj vidu.......

Opažam na temu seznamčku, da so punčke nekje vse pod 6 kg, fantje vsi nad 6kg, ampak po velikosti so pa naše punce kr velike v primerjavi z fanti, jih kar dobr sledijouser posted image

u dons spet lep vreme, jeejj, no sej pr nas je že cel teden sonček, sem pa vidla da se ste ene prtožvale nad vremenom, pol mamo mi tle v Domžalah kr srečo.....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
14.5.2009 10:11:01   
kiara24
jutro...

malo bolj pozno,
no tudi nam je ratalo včeraj zaspat pol je zaspala sama v posteljiciuser posted image to je redkost pri njej, drugače je zaspla na flaši, joški ali v naročju.
Spali pa smo spuer od pol eneajstih pa do 7mih zjutraj podojilisva se pa pol še naprej do 8mih pol sva se pa igrali, no sedajs va pa tudi že jedli. trenutno se zabava v igralnem centru. Pol greva pa ven pa jaz dam še cunje prat ker se je tolk nabralo.
Vreme je spet adijo.
Grem jih malo na šiht pogledat ker ni daleč od tukaj 15 minutk peš.
Ulla- kako naj ji sparvim iz grla smrklej, ker ima nosek čist in ne gre nič ven ima pa ful v grlu.
Se vam kasneje še javim.

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
14.5.2009 10:19:44   
Nea
Jutro!

krtekxx - jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala. Moja Ema je pri točno 3m imela 5500 in 61cm. Danes pa je najvišja med svojimi vrstniki v vrtcu in ima 21kg. Me že vsi sprašujejo če to leto gre v šolo.
Lara je po merah na začetku bila enaka Emi. Zdaj pa pri skoraj treh letih ima komaj 13kg in je bolj drobcena kot EMa. Je pač povlekla na očijevo stran - njegove sestre so vse majhne. Ljudje so pač različni.
Za našega user posted image  dobimo mere naslednji teden, v sredo.

Pri nas še vedno gnjilo vreme. Včeraj sem bila ful user posted image  ker mi je torkova toča uničila jagode in rože. Zemlja pa je že tolko mokra da sploh več ne vpija vodo.

Erik zadnje dni zaspi že okoli 8ih zvečer in je ob 12 že lačen. Potem pa spi do 4ih in takrat težko nazaj zaspi. Že drugo noč smo bili ca 1h budni.
Vsak dan drugače.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
14.5.2009 10:24:50   
katjakokol
user posted image

evo nas kako smo ze veliki

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
14.5.2009 10:34:22   
farfala
Pozdravljene!

tudi pri nas je s spanjem vsako noč malo drugače. Včeraj npr. zaspal ob 22, se čez pol ure zbudil, jedel, spal do 3 spet jedel in spal do 8, s tem da ga proti jutru cel čas nekaj tučkala pa pokrivala pa obračala na bok pa božala...., drugač bi se prej zbudil.Tako da Samo se naspi, jaz pa ravno ne.

Patrik je res fotogeničen, pravi maneken in se že grebejo zanj!

Ploha: mali popravek, Samo je rojen 10.1 ne 11. ,pa slikica je tudi že nekje. Gnjavim, kaj?

Ronja: pa saj sem tudi jaz zadnji čas cele dneve sama z dvema, dobro ta veliki je star že 8 let in kar v veliko pomoč, pa vseeno. In se mi zdi, da takrat jem še več! Mogoče ker me vse boli, utrujenost pa potem samo nekaj iščem. Premalo časa imamo za sebe.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.