|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
29.4.2009 9:11:48   
Anonimen
evo, čvekice lepo se imejte, se vam še zadnjič oglašam preden gremo na morje.

faušuser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
29.4.2009 12:20:18   
Anonimen
na drugi strani pa ne bomouser posted image user posted image

pa kje ste babe, a vse spiteuser posted image

men se ribe pečejo v pečici, pa krompir kuha za solato, otroci spijo, v.d. mož delauser posted image takle mam..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
29.4.2009 12:35:35   
PAJO
dober dan

no jz tud danes počasi pakiram,ker jutri zjutrej gremo na morjeuser posted image

danes sm že dobila zapestnico iz jantarja pa bomo vidl kako bo.

včerej smo imeli prvo cepljenje,za enkrat vse ok,zvečer jo je mal nogica
bolela pa sva ji kr svečko dala.pol je pa lepo zaspala do 6 zjutrej.

velika je 59,5cm in težka 5,650kg.drugač vse ok.

no grem počas pakirat,se slišimo v nedeljo

papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
29.4.2009 14:39:50   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

evo, čvekice lepo se imejte, se vam še zadnjič oglašam preden gremo na morje.

faušuser posted image user posted image

zelooo fouš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
29.4.2009 19:16:21   
barba
Ojla,
sam res slabo čvekate user posted image

Jst&otroka smo šli k sestrični na kava po dolgem času. je blo fajn mal poklepetat. Možu sem dala frej tiste 2 uri user posted image

Zdej grem pa mularijo skopat user posted image , pol mam pa eno goro cunj za speglat. Lih od nedelje jih že prestavljam gor in dol k se mi ne da peglatuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
29.4.2009 20:09:34   
Ploha
jst hujšam user posted image user posted image

sm Meti dala otroške pesmice za poslušat in da je blo še bolj zanimiv sm zravn skakala ko nora, pa seveda pela na ves glas, če bi me kdo vidu bi mislu da se mi je odpelal user posted image user posted image 25 minut sm jo zabavala k dvorni norček, je pa ena dobra stvar, da je zastonj tale aerobika user posted image user posted image user posted image ,...

zdj pa tečnar ker bi rada v računalnik gledala, pa ne pustim,...

ulla: meta mi joško zagrab, 2 povleče, spusti in teži ker bi rada zizo ji dam in nardi spet isto, nateguje mi tole zizo, da mi gre prou na živce, kaj je to zdj za en user posted image

uf pa dons tolk smrdi ta njena kaka, prejle je bla do vratu okakana

barba: pa dej že speglej no tiste cunje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst skor nč ne peglam, razn kšnih majc, srajc,...ostalo zložim in čau pero user posted image user posted image user posted image no je kakšen dan ko mi je dolgčas pa da lah rečm, da sm peglala 2 uri, pol peglam, sam to je redko user posted image user posted image

a so res vse šle na morje user posted image user posted image user posted image , ah ja,...kje je še september,...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
29.4.2009 20:16:09   
Anonimen
barba jst sem pa čist omejila likanjeuser posted image res sam še tist tanujno likam, tko da na 14 dni se mi nabere za ene pol urceuser posted image

ploha kaj pa vemuser posted image men to zgleda na tist, da bi vlekla, sam pol ji gre pa na živce. k tečeuser posted image mogoč jo zvija kej, tišči v trebuščku, men tud včasih tko dela, pa se zaganja v joško, pa čist histerično vleče, pol pa spusti, pa se dere, pa spet od začetka....pa kr zvija se zravn....pol se pa sprdi, al pa pokaka pa je bolš....al pa enostavno more mint neki časa...jst mu takrat ne tiščim joške, ga probam kak drugač pomirit, magari ga nosim, čeprov ni luštno...pol pa k mine, pa normalno je naprej...kdo bi vedu kaj točno jih muči tkoleuser posted image

fak, štrudl pečem, sm pozablauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
29.4.2009 20:34:49   
sonček33
Ojla!
Pa res bolj malo klepetamo zadnje dni. Kakšno zatišje bo šele med prazniki.

Vsi sončki so sončki ...no sej veste, kaj mislim. Pupike v kiklicah, kakšne dame. Sicer pa jaz ne maram teh "malih velikih" ...ne maram, da je otroček oblečen kot da je star najman 30 let. Mogoče sem čudna, ampak meni to res ni ok. Sej včasih, morda za kakšno posebno priložnost, ampak ne za vsak dan. Gledam ene dojenčke, male pamžke, komaj nekaj mesecev stare, v vozičkih - srajčke, štrikan brezrokavnik, kavbojke...In potem dete tam spi in ga vse žuli.
Jaz sem za trenirke, pa kakšne lanene hlače... na izi v glavnem.

Mi smo te dni večinoma doma. Moj dragi zaradi vremena hodi prej iz službe, tako da nisva cel dan sama. Danes sva montirala omarico za zdravila, sva jo dobila iz Ikee. Do sedaj sem imela zdravila v kuhinjskem predalu.

Menda bo za praznike lepo vreme. Ulla ti boš ograjo montirala, mi pa še ne vemo, kaj bomo, zagotovo pa gremo nekam proti hribom...mislim najverjetneje. na svež zrak, po možnosti čim manj obljudeno...

Naše dete zadnje dni malo manj spi. Včeraj ga niti skopat nisva uspela, ker je kar omagal. Sicer je potem spal v posteljici zgolj 15 minut. Se je zbudil in bil ful nemiren.Kaj bi to lahko bilo? Namreč, zadrema za kakšne pol minutke, pol pa kakor da se nečesa ustraši in zakrili z rokami, pogleda...in zadrema naprej. pa to se je včeraj ponovilo ene 10 krat. Pol sem ga pa dala v najino posteljo, se stisnila k njemu in je spančkal.

Danes je pa tudi zdajle zaspal med podiranjem kupčkauser posted image .
Je postal res facko - smeh, blebetanje, opzovanje okoli sebe.
Pa slinko je tudi.

Ulla štrudl je še za jest, al je črn?
Ploha - po nasvete pa kar k Ulli.
Barba - peglanje ni zame, sem tko kt Ulla, mogoče na 1 mesec/pol urce

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
29.4.2009 20:43:20   
Anonimen
štrudl je lih prou...

sonček to je refleksno, k se ustraši, pa stegne rokice, kt mlada mačka, če jo hočeš spustit na tlauser posted image ...probi ga zavit v dekco, pa uspavat in tko dat spat, da bo na tesnem in ne bo sam sebe nerviral in budil, pa še bolj prijetno in varno se bo počutil...

jst sem tud za komot....mam sicer eno srajčko pa jopco kao štrikano za čez, samo ni še nikoli oblekel in mislim da bo prerastuuser posted image pa ful mi grejo kapuce na živce na teh mejhnih cotkahuser posted image mi je kr neki, itak nimaš kej z njo, sam napoti je, pa zgužva se, pa špona in skor že davi otroka, k miga z glavo in se prmika in se un vrag nagužva pol nekam...kr neki uglavnem...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
29.4.2009 20:45:04   
Zvezdica
helou user posted image

jast kr mal mrknem...enostavno vse odklopim..tudi RR.

Da povem, da je bil tavelik tamal tri dni pri babici in da ne govorim kako razvajen je prišel nazaj. O tem kake igrce je tam igral sploh ne bom, mislim, pa da se nni treba omenjat da sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k hudič.

Drgač smo ok, Patrik je tud v redu, aja dobili smo vrtecuser posted image user posted image user posted image . niia, ti si že dobila odločbo?
Druge ste dobil tam kjer ste želele?

Mene neki vrat boli, to je ziher mimi kriva, ker je v LJ prinesla bolečine v vratu.

Zdej grem pa mularijo skopat , pol mam pa eno goro cunj za speglat. Lih od nedelje jih že prestavljam gor in dol k se mi ne da peglat

ta gora cunj me spominja na našo. BTW je ena zadnjič spraševala če vse peglamo, jast vse razen spodnjic in štumfov. Pa stvari za doma, sicer sem psiho, mora bit vse popeglanuser posted image
Patrik skopan, liam gre pa šele zdaj pod tuš. Počitnce pa gre mal kasnej spat.

jst hujšam

pridna...mogoče moram tud jast začet. Ma kaj moram, SKRAJNI ČAS je zato. Kako si se pa lotila tega plohca?

no je kakšen dan ko mi je dolgčas pa da lah rečm, da sm peglala 2 uri, pol peglam, sam to je redko

če te tak dolgcajt meče pridi k meni pa peglaj. Boš lah rekla, da si pri zvezdici likalauser posted image user posted image user posted image

fak, štrudl pečem, sm pozabla

zapečen? ali enostavno črn?

res smo motivirane za pisanje med prazniki. mislim pa da smo najmanj naklofale na tem forumu, kar pa je za moje pojme super, ker ne pišemo oslarij oz bistvo. user posted image

No grem otroka tuširat.

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
29.4.2009 21:17:32   
sonček33
Ulla kje izvajajo tečaje za 7-urno potovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sem se režala naglas,

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
29.4.2009 21:19:37   
Anonimen
user posted image ja pa no....če take bedarije folk sprašuje, pa mi ne rata vedno se zadržatuser posted image

sma požrla štrudl, ni NIČ ostalo user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.4.2009 21:21:41   
sonček33
a vse si pojedla? ma vsaj ena, k je taka kt jest - če ji nekaj zapaše ni meje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
29.4.2009 21:28:52   
Anonimen
no, mal je pa lubi pomaguuser posted image k cel pleh...to je pa mal prehuda - celo zameuser posted image

sam matr, men se je med temi nosečnostmi čist utrgalo okol te hrane....jst ne vem, no...k nikol nism bla glih neki na hrano mahnjena, sej ne da nebi jedla, al pa nebi rada jedla, če je blo dobrouser posted image sam tko...mi je bla hrana bolkotne nepomembna...pa dostkrt sm kr pozabla jest, pa nism se obremenjevala, pa če nism bla lačna, mi na pamet ni padlo, da bi kr na suho neki jedlauser posted image zdej pa sam jem, ko pujs, nouser posted image nonstop....se sploh ne spomnem kdaj sem bla nazadnje lačnauser posted image ker itak skoz jem, madona.....pol bi pa rada 55 kil  user posted image   user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
29.4.2009 21:42:22   
mimi30
pa dostkrt sm kr pozabla jest, pa nism se obremenjevala, pa če nism bla lačna, mi na pamet ni padlo, da bi kr na suho neki jedlauser posted image zdej pa sam jem, ko pujs, nouser posted image nonstop....se sploh ne spomnem kdaj sem bla nazadnje lačnauser posted image ker

verjetno si več okol laufala in si potem mal pozabla na hrano user posted image ...zdaj si pa bol doma in blizu hladilnika in štedilnikauser posted image ...pol pa kar neki pripravljamo in študiramo kaj bi blo fajn pojestuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
29.4.2009 21:47:01   
Anonimen
verjetno si več okol laufala in si potem mal pozabla na hrano

ja sej, to je tud...pa šiht in takšno...pol pa še tamala kar naprej tečnari, pol pač jevauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
29.4.2009 21:47:04   
mimi30
čeruser posted image

mi smo nazaj...na morju je bilo fino to, da smo bili skupaj user posted image ...vreme pa za user posted image ...ko bi vsaj bil dež, tako pa piha, da se niti sprehajat ne moreš user posted image .

drugače pa danes kriza...cel dan nič spanja...skor sm dol padlauser posted image ...in še pritisk sem imela zgleda neki nizek al pa vreme vpliva in se mi je dop. kr neki v glavi vrtelouser posted image ....Nejc pa ko da bi kako tableto pojeduuser posted image ....energije tolk, da ni vedu kam bi z njo...Špela pa vlačla zizo, da bi zaspala in ni in ni šlo...ma tolk dolg, da je pol vse ven vrglauser posted image , spala pa še vedno ne.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
29.4.2009 21:48:00   
mimi30
pol pač jevauser posted image

se zamotita s pripravljanjem in konzumiranjem hraneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
29.4.2009 21:48:22   
Anonimen
o, škoda za vreme...pa sej tud mi k smo bli doma nismo bli na boljšemuser posted image (kok znam jst fajn potolažit, a ne)

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
29.4.2009 21:50:31   
mimi30
Mene neki vrat boli, to je ziher mimi kriva, ker je v LJ prinesla bolečine v vratu.

zvezdica, sam mi jih ni ratalo tam pustituser posted image . Danes sem se že dogovarjala za še eno masažo, ker tole je pa user posted image . Upam, sa mine in te hitr neha bolet user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
29.4.2009 21:50:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

pol pač jevauser posted image

se zamotita s pripravljanjem in konzumiranjem hraneuser posted image

user posted image

sej ne da tečnari, tko na splošno ( no, to tud, itakuser posted image ), ampak prou za jest...ma grozna je, jst ne vem kaj bo to...ona bi nonstop neki jedla, ma ni pet minut k že teži...mami nanano bom, mami jabuko bom, mami to papam, mami dej kufa (kruha) uvi, mami lado, mami ledolad, mami to, mami uno...ma groza, nouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
29.4.2009 21:52:06   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

o, škoda za vreme...pa sej tud mi k smo bli doma nismo bli na boljšemuser posted image (kok znam jst fajn potolažit, a ne)

kaj češ...trudiš pa seuser posted image

ma če bi bili doma bi hitr ostali mi trije sami, ker bi moj dragi letu kam delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
29.4.2009 21:54:03   
sonček33
ja mami lahkota je lahkota, a ti res ne razumešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
29.4.2009 21:57:45   
mimi30
ona bi nonstop neki jedla,

pr nas je glih kontra...ko Nejc reče mami mi daš prosim za jestuser posted image ...mora bit že res lačen. Zdaj vem zakaj v vrtcu vse in še več poje...ker dobi zjutraj mini kos kruha in pol do kosila nič...doma pa ima že zajtrk bol pozno in še to ni tako mini kot tam in potem še kako sadje vmes...če pa nič vmes ni pol pa okol 12h že prosi za hranouser posted image (ma kot, da mu drgač ne dam se sliši)

nam so pa odpovedali cepljenje proti tuberkolozi...so me klicali prejšnji teden ker je zdravnica zbolela...zdaj bi pa mogli skombinirat na isti dan s cepljenjem proti davici, oslovskemu kašlju...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.4.2009 22:02:39   
Anonimen
men do zajtrka še zdrži neuser posted image more banano pojest, da lohk jst u miru zajtrk prštimam, ker drgač tolk teži, da se mi že za dobro jutro skor utrgauser posted image pol poje 2 jabke, pomarančo, pest rozin al pa kake suhe slive, marelice, mogoč kak keks, rižev vafelj, to vse do11ihuser posted image pol gre spat, k se zbudi je taprvo mami jabuko bomuser posted image pol je kosilo, pol pa spet cel popoldan neki je, pa normalno večerja pol in gre spatuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.