sonček33
|
Ojla! Pa res bolj malo klepetamo zadnje dni. Kakšno zatišje bo šele med prazniki. Vsi sončki so sončki ...no sej veste, kaj mislim. Pupike v kiklicah, kakšne dame. Sicer pa jaz ne maram teh "malih velikih" ...ne maram, da je otroček oblečen kot da je star najman 30 let. Mogoče sem čudna, ampak meni to res ni ok. Sej včasih, morda za kakšno posebno priložnost, ampak ne za vsak dan. Gledam ene dojenčke, male pamžke, komaj nekaj mesecev stare, v vozičkih - srajčke, štrikan brezrokavnik, kavbojke...In potem dete tam spi in ga vse žuli. Jaz sem za trenirke, pa kakšne lanene hlače... na izi v glavnem. Mi smo te dni večinoma doma. Moj dragi zaradi vremena hodi prej iz službe, tako da nisva cel dan sama. Danes sva montirala omarico za zdravila, sva jo dobila iz Ikee. Do sedaj sem imela zdravila v kuhinjskem predalu. Menda bo za praznike lepo vreme. Ulla ti boš ograjo montirala, mi pa še ne vemo, kaj bomo, zagotovo pa gremo nekam proti hribom...mislim najverjetneje. na svež zrak, po možnosti čim manj obljudeno... Naše dete zadnje dni malo manj spi. Včeraj ga niti skopat nisva uspela, ker je kar omagal. Sicer je potem spal v posteljici zgolj 15 minut. Se je zbudil in bil ful nemiren.Kaj bi to lahko bilo? Namreč, zadrema za kakšne pol minutke, pol pa kakor da se nečesa ustraši in zakrili z rokami, pogleda...in zadrema naprej. pa to se je včeraj ponovilo ene 10 krat. Pol sem ga pa dala v najino posteljo, se stisnila k njemu in je spančkal. Danes je pa tudi zdajle zaspal med podiranjem kupčka . Je postal res facko - smeh, blebetanje, opzovanje okoli sebe. Pa slinko je tudi. Ulla štrudl je še za jest, al je črn? Ploha - po nasvete pa kar k Ulli. Barba - peglanje ni zame, sem tko kt Ulla, mogoče na 1 mesec/pol urce