|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
17.2.2009 9:42:03   
petra88
Dober dan! mi smo že iz posvetovalnice, tako je bil priden David cel čas ko ga je pregledovala ni nič jokal. ko pa ga je morala mami oblečt, takrat pa ja. ti ti mamiuser posted image se je pa spet lepo zredil, ima 4350g. ampak kolk je velik ga je pa čudno zmerila - kao da je zrasel šele pol cm (54,5), pa ni mogoče, ker so mu najmanjši bodyi 50-56 že prekratki. morm kupit en meter da ga še jaz strokovno zmerim user posted image
a so vaši otročki že kej mozaljstiuser posted image

joj ne govorit, naš je že od kar smo iz porodnišnce pa take lepe ima, z belimi kapicami in črnim na sredini. Da ne povem kako me mikajo user posted image user posted image
aja, meni je pa napisala sam d3 kapljice, in je rekla da vsak dan dam 2. moram jih popoldne it iskat, da vidim če bo v lekarni pa kaj drugače rekla.
zdej pa grem spat, je bla kratka noč. Lahko nočuser posted image

< Sporočilo je popravil petra88 -- 17.2.2009 9:43:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
17.2.2009 10:06:24   
sasa78
dan punce oz. mamice user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: African queen

saša,jaz sem imela 2x mastitiis pri prvih dveh...boli k sto user posted image .jaz sem si dajala obkladke,čim bolj vroče..in med tuširanjem sem si masirala..masiraj,masiraj..in probaj čimveč dojit.

ma jaz nimam preveč mleka, kvečjem premalo, ampak se mi je naredila na dojki bula - ki je danes ponoči zginla - po 3 dneh seveda (mi jo je včerej dragi maserov - mogoče ja pa to pomagalo user posted image user posted image ) ampak k sem anžeta pristavla in je vleku me je pa ful bolelo - prvič po 5 tednih, po moje je izpraznil tud tisto bulo - mam pa izredno nihanje mleka - včasih pravi naliv, včasih pa suho k sahara user posted image user posted image user posted image , sam moja mami mora pridt pa nimam več mleka, k mi živce spije!!!!user posted image user posted image user posted image   Pravi da sem že 6 tednov doma pa da nisem še ene omare pospravla - pa kaj hudiča jo to briga, pa neke papirje mi je šlatala - pol sem pa tečna in živčna, znervirana k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da me zasptopte!!!!

pri nas pa pravijo da za preveč trde dojke - ne vroče obhladke temveč mrzle - da si lahko spumpaš user posted image user posted image

Naš anže ma danes 6 tednov iiiiiiiii kako gre čas!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
17.2.2009 10:08:56   
petra88
Ulla ti si enkrat rekla da maš baby vac doma ane? kje si to kupila, a se da sam prek interneta kupit ali prodajajo mogoče tud u lekarni a kaj veš?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 10:11:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
17.2.2009 10:13:38   
Anonimen
ri nas pa pravijo da za preveč trde dojke - ne vroče obhladke temveč mrzle - da si lahko spumpaš

mrzle obkladke daš, če hočeš ustavt mlako, recimo pri odstavljanju itd.  to pa bohnedaj narest, če se ti tkole vod zabije, ker ga morš spraznt, tu pa vroči obkladki pomagajo, da se vod lažje sprosti, mrzli pa glih kontra nardijo, še bolj se ti zaštofa. pa če se daješ mrzle obkladke, ne zastopim zakaj za vraga bi zravn črpalauser posted image k to ubistvu ustavljaš mleko, pol si pa črpaš in s tem spet vzpodbujaš nastanekuser posted image kr neki....ti mene poslušuser posted image

da sem že 6 tednov doma pa da nisem še ene omare pospravla

user posted image user posted image user posted image user posted image ja kaka si tud....da te ni sram user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
17.2.2009 10:13:45   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Sasa78 - ma rodit je bilo tako enostavno in ekspresno, da bi kamot se kdaj. Sam noseča pa ne bi bla več.
Kako pa kaj tvoji otroci? A si kaj zmatrana? To vprasanje je tud mal za hec.

Lepo da si tako hitro rodila user posted image user posted image user posted image , nosečnost ja to je pa druga stran!!!  Men je še medenica počla - ene 3 t pred porodom tako da smo imeli pestro - ni čudno da nisem mogla ležat na strani in hodt po stopnicah kaj še v avto skobacat  user posted image user posted image user posted image , ma to je zdaj mim in pozabljeno - najbolj lušten del je pa ostal v našem naročju KAJNE!!!

Kako so moji otroci?
jan ima že 4 teden gips na nogi - je bil mal naroden pri telovadbi, na Anžeta je navdušen in mi res veliko pomaga - sam od sebe, sam k je tako živvvvvvvvvvvv, ne meruje tud v spanju

Enej je pa miren na momente se mu tud čist obrne, non stop lupčka Anžeta, imel je celo 2 izpada ljubosumnosti - k mo jih uspešno rešili user posted image user posted image user posted image

Anže pa je in spi pa neki serga včasih zlasti ob sobotah in nedeljah k nima mira da bi spal!

Moram it se je ravno zbudil - pa pa

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.2.2009 10:15:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

Ulla ti si enkrat rekla da maš baby vac doma ane? kje si to kupila, a se da sam prek interneta kupit ali prodajajo mogoče tud u lekarni a kaj veš?

jp, jst sem ga prek rr uporabnice rije naročila, kr njo kontaktiraj, pa ti bo povedla.

sem pa zdaj že dvakrat neotu nos posesala, k se mu zjutri tolk vozi žnoder noteruser posted image sem mu mal nakapljala fiziološke, počakala da se je odmočlo in posesala...in je superuser posted image

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
17.2.2009 10:29:10   
petra88
ok hvala ti. sm rekla da nekaj bo treba nardit, ker mu zdej že 3 dni zjutraj pucam nos s fiziološko in palčkami za uhe in se mu taki dolgi šmrkli vlečejo ven.. bogi.
upam da ne bom pozabila da sem ji pisala in spet 3tedne ne bom gledala zasebnih sporočil user posted image

da sem že 6 tednov doma pa da nisem še ene omare pospravla

ja kaka si tud....da te ni sram

ampak res user posted image user posted image joj kaj mene še vse čaka danes. včeraj so montirali 6novih omarc, danes jih moram spucat in spravit reči notri, ker če bi danes kdo prišel na obisk bi komaj v bajto stopil, tako je razmetano. še sreča da ni tašče na obisk user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
17.2.2009 10:43:16   
tincy23
Dan mamice!

Veste kaj, midve sva bile včeraj v posvetovalnici in je bla kr pridna, ko pa jo je začel pregledovati in raztegovati pa je bila kriza. Samo potem pa ko sva prišli domov pa mi ni celi dan spala, kar je pojedla je kr zbruhala, ponoči je nekaj spala in danes zopet isto, poje in celi čas bruha. Ne vem kaj je to? Res je da ne podira kupčkov pogosto vendar ni mogoče da tok fejst bruha. Ima katere kaj izkušenj o tem?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.2.2009 10:48:56   
predsolcek
bok punce......user posted image user posted image

Kako kaj spite ponoči?

Mi dva dni dobro (se zbudi ob 2 in ob 4 ih).user posted image .... dva pa slabo( se ob 4 dere pa tja do 6 ih)user posted image

čawči

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.2.2009 10:51:45   
predsolcek
oj

naš tudi veliko bruha, sploh če ne podre kupčeka.......mislim da s tem ni nič narobe.....ker kar je pač  odveč gre ven.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.2.2009 10:55:01   
snikolina
Zdravo, mamice. Naš Anže je skopan, je kar užival dokler mu ni našamponirala laskeuser posted image , pri izpiranju je bilo že bolje.

Ja, že dva dni ima majhne mozoljčke po skoraj celem telesu. HB imamo jutri prvo posvetovalnico in bomo videli kaj bi to lahko bilo. Upam, da ni kaka alergija.

Zdaj pa spi in grem lahko malo pospravit.
Se pišemo, papa

(odgovor članu predsolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.2.2009 11:23:00   
L009
dons smo pa mi bol slabo spal, je najbrš Lano neki zvijal...in ko sem jo šla zjutri previt je bla pokakana po celem hrbtu, sem pol kar moji mami rekla naj jo previjeuser posted image . hvala bogu za mami

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 11:34:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 289
17.2.2009 11:34:54   
Zvezdica
Končno nekaj časa tudi za RR. Danes je šel Liam v vrtec in je nekaj free časa, no do kosila, potem pride dam.Sicer brala bolj po diagonali, bom pa od zdaj bolj dosledno brala in pisala.

Sem pa zasledila tvoj post AQ, mislimo nate in na Noaha, bomo držali pesti. Saša, kar se mastitisa tiče nimam pojma, ker meni patrik vse poje. Pošiljam pa objemčke malemu janu...spet gips...mater maste pr vas dela. user posted image

Pa eno 15letnico mamo tule... čestitke za pogum mlada mamica.

Aja pa vsi čmrljčki so tok luštni, aja, pa niso sam januarčki najlepši...tud mali januarski februarčki so lepi najlepši.  Za dokaz bom slikco napopala.

Pri nas je takole, liam je še vedno sem pa tja žalosten, ker mami nima časa kadar on hoče, ampak je vse ok.
Patri je pa CUKER. Spi, je in kaka. Ponoč se doji tudi na 5 ur. Sej verjet nisem mogla, liama sem hranila tud na uro, zdaj pa lahko spim mirno kar nekaj časa v kosu.

Pa še fotka

user posted image

Grem kaj pojest. Pa se beremo kasneje.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
17.2.2009 11:38:40   
Anonimen
.tud mali januarski februarčki so lepi najlepši.

user posted image user posted image user posted image user posted image itak...pa sj jih med januarčke štejemo user posted image

user posted image user posted image za liama...je najbrž res kr problem, samo mu verjetno lahko vsaj že kej dopovešuser posted image k jst uli ne morm nčuser posted image sam je boljš, tko da se bo unesla...pol pa tk ne bo vedla, da je bla kdaj samauser posted image

sam je pa res lepotecuser posted image bi ga kr za ulo rezervirala, če neb bil presmrkav user posted image   a nima starejšga brata....? user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
17.2.2009 11:39:45   
Anonimen
a, že dva dni ima majhne mozoljčke po skoraj celem telesu. HB imamo jutri prvo posvetovalnico in bomo videli kaj bi to lahko bilo. Upam, da ni kaka alergija.

ne ne, ti si krivauser posted image user posted image oz. tvoji hormoni, k prehajajo v mleko....tam do tretjega meseca se to uredi...

Neposredna povezava do sporočila: 292
17.2.2009 11:49:25   
khurde
dan,

kok so vsi januarčki luštni!

sonček, jaz večinoma berem sproti, samo komentiram pa ne, ker je zelo redko, da mi da mala čas za kaj takega... in potem do naslednjič že 3/4 pozabim za kaj se je šlo in katera je svojega cukrčka nalepila... sem ta post že včeraj pisala, pa se na koncu ni izšlo...

mene že drugi dan boli lev jošk na levi strani, pod pazduho nekje in mi je kar malo scary. se masiram z vročo vodo, pa obkladki pa to in upam, da bo ok. sej ne vem a sem kaj čudno ležala, kar zdaj, ko se ponoči dojiva in vmes zaspim ni nič čudnega ali se kaj dela... pač preventivno masiram, danes pa itak patronažna pride, da jo skopamo, pa jo bom vprašala. imam pa vse čisto mehko, ko se podojiva, tako da ne vem... sem brala na forumu o dojenju, da je dobro pred podojem imeti gor vroče obkladke in med dojenjem masirati kjer boli, nato pa na koncu dojenja dati gor mrzle.

ena je spraševala za podiranje kupčka... pri nas to zelo redko uspe, včasih se med dojenjem sama odcepi in rigne, drugače pa nama ne rata.

IZVIRNO SPOROČILO: L009

15 let sem stara...

moj prijatelj je dobil sina pri 17-ih, njegova punca je bila leto mlajša, sta šla kmalu narazen, otroka ima pa on in jima  je ful dobro zalaufalo (seveda s pomočjo staršev)... on je brez problema naredil maturo, pol leta nazaj je diplomiral, zdaj je zaposlen na inštitutu in je vpisan na podiplomca... tako, da se da, če se hoče in če te doma podpirajo... na okolico pa se ni dobro ozirat.

mi še nimamo kaj veliko mozoljev, se pa delajo...

aja, da pojamram... celo nosečnost skoraj nobene strije, zdaj pa tak trebuh, da se bog usmili... je malo bolje, ko je šel malo skupaj, samo vseeno... user posted image  sej na kilometer ali pa 3 metre se ne vidi nič, samo upam, da se skrijejo, ko gre ta odvečna koža skupaj... ker to je adijo... itak moti samo mene, ampak to je najbolj važno, ane... samo imam upanje, ker je ful bolje kot direkt po porodu...

sem pa že bp oblekla moje najožje poletne hlače, ki jih lansko poletje nisem več gor spravila... očitno sem po malem zatekala in sploh nisem opazila, ker kile so šle precej gor, ful hitro nisem mogla oblečt poletnih cunj, zdaj pa lah že vse... vsaj nekaj, da odtehta moj trebuh... sem pa par dni po porodu opazila, da imam ultra tanke gležnje pa ožji obraz kot med nosečnostjo, tako da je verjetno moja teorija o prikritem in skritem zatekanju pravilna...

grem pod tuš preden se mala zbudi.

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 293
17.2.2009 12:10:33   
predsolcek
Ojla

zanima me koliko greste kaj venuser posted image .....kolikokrat ste že šle ven...glede na to da tako piha. Kako oblečete male sončke? Moj mož pravi da mojga otročiča čisto preveč oblečem in da mu je vroče.

Midva sva bila zunaj 2x takrat ko je bil sonček...je pa malo pihalo. Danes pa piha da je za znoretuser posted image user posted image  in sploh ni za ven it.

Naš otrok bo v četrtek star en mesec in ravno v četrtek gremo v posvetovalnico........A moram met papirje iz porodnišnice s sabo? (ali še kaj drugega?)

Koliko so pa kaj vaši otroci v budnem stanju?

Naš že ful gleda okrog sebe, pa mislim da je že malo scartan, ga tut po 2 uri skup nosim okrog...očitno da ful ne mara bit sam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa ful veliko časa v budnem stanju...recimo dve uri ali celo več...pa ne mara biti skoz na enem mestu je treba kar šibat...user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 294
17.2.2009 12:15:58   
Anonimen
sem pa že bp oblekla moje najožje poletne hlače,

blagor user posted image user posted image

zanima me koliko greste kaj ven

se trudim čimveč, sam je bolj neizvedljivouser posted image k grem težko sama z obemauser posted image sam dons pa res tak piha, da tud nosa ne pomolim čez vrata...

pa res komi čakam kej boljšga od vremena....da lohk moja mulčka bp ven vlečem za dalj časa...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
17.2.2009 12:17:09   
Anonimen
.očitno da ful ne mara bit sam...

ni navajen bit samuser posted image zaka bi se s porodom to spremenilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
17.2.2009 12:21:25   
predsolcek
ni navajen bit samuser posted image zaka bi se s porodom to spremenilouser posted image

ja pa bi lahko mal zržal na sedežni al pa zraven mene.....al ga moram skoz okrog nosit....taprvi otrok je vsaj 5 mnutk zdržal da so se mi vsaj roke mal odpočile

imam roke že ko rambouser posted image user posted image user posted image user posted image  kaj še bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.2.2009 12:24:33   
Anonimen
user posted image

sem študirala, da tiste k so mele rizično nosečnost in so jo res boljkotne preležale, verjetno nimajo težav z nošenjem....so otroci zadovoljni sam z bližino...me k smo pa normalno šetale okol, jh mormo pa nosituser posted image tko da če so razvajeni, smo jih razvadle že ko so bli v trebuhuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 298
17.2.2009 12:32:27   
Zvezdica

user posted image user posted image za liama...je najbrž res kr problem, samo mu verjetno lahko vsaj že kej dopovešuser posted image k jst uli ne morm nčuser posted image sam je boljš, tko da se bo unesla...pol pa tk ne bo vedla, da je bla kdaj samauser posted image

Ulla, ja liamu se kar da dopovedat, pa sej pravim, da so te otroci tolk pametni, vse razumejo. Ampak po očkih vidiš, da razume ampak da je takooo žalosten.

sam je pa res lepotecuser posted image bi ga kr za ulo rezervirala, če neb bil presmrkav user posted image a nima starejšga brata....? user posted image

A ula kaj pokaže? Men je ona tak cuker... bomo zanjo kar liama sparaliuser posted image .

ena je spraševala za podiranje kupčka... pri nas to zelo redko uspe, včasih se med dojenjem sama odcepi in rigne, drugače pa nama ne rata.

Tako nekako laufa tudi pri nas. Pri nas se itak nažira, pa potem vse pobruha... Ker nima meje. Aja, pa je tko, da se mu zaleti vsaj 3 x vmes.

zanima me koliko greste kaj ven....kolikokrat ste že šle ven...glede na to da tako piha.

Mi smo do zdaj bili na balkonu, zunaj pa tako piha da je za popenit. Bova pa šla, ko bo minusa konec, ker sem jast bolj tako kot da bom zbolela in ne izzivam. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.2.2009 12:39:24   
krtekxx
Saša78, naša dva sploh nista ljubosumna. Ta velik bi jo skoz božal, ta malega pa niti ne zanima.
Petra88, nasa ma tud smrkljcek. Pediatrinja je v posvetovalnici rekla da je to normalno. Jaz dajem not zjutri in zvecer oz.po potrebi fiziološko in potem izsesam z enim preprostim respiratorjem za 10 EUR iz BC.
Danes sva sle v ruti v šoping in v lekarni se je začela dret kot 100user posted image . Lačnaaaaa! Si na kavo sploh nisem upala, bi ziher kak poklical na CSD kako mami ma ta otrok.
L09, ti si pa taka kot moj mož, ki plenico odvije in potem reče, da previjanja ne more dokončat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?