khurde
|
dan, kok so vsi januarčki luštni! sonček, jaz večinoma berem sproti, samo komentiram pa ne, ker je zelo redko, da mi da mala čas za kaj takega... in potem do naslednjič že 3/4 pozabim za kaj se je šlo in katera je svojega cukrčka nalepila... sem ta post že včeraj pisala, pa se na koncu ni izšlo... mene že drugi dan boli lev jošk na levi strani, pod pazduho nekje in mi je kar malo scary. se masiram z vročo vodo, pa obkladki pa to in upam, da bo ok. sej ne vem a sem kaj čudno ležala, kar zdaj, ko se ponoči dojiva in vmes zaspim ni nič čudnega ali se kaj dela... pač preventivno masiram, danes pa itak patronažna pride, da jo skopamo, pa jo bom vprašala. imam pa vse čisto mehko, ko se podojiva, tako da ne vem... sem brala na forumu o dojenju, da je dobro pred podojem imeti gor vroče obkladke in med dojenjem masirati kjer boli, nato pa na koncu dojenja dati gor mrzle. ena je spraševala za podiranje kupčka... pri nas to zelo redko uspe, včasih se med dojenjem sama odcepi in rigne, drugače pa nama ne rata. IZVIRNO SPOROČILO: L009 15 let sem stara... moj prijatelj je dobil sina pri 17-ih, njegova punca je bila leto mlajša, sta šla kmalu narazen, otroka ima pa on in jima je ful dobro zalaufalo (seveda s pomočjo staršev)... on je brez problema naredil maturo, pol leta nazaj je diplomiral, zdaj je zaposlen na inštitutu in je vpisan na podiplomca... tako, da se da, če se hoče in če te doma podpirajo... na okolico pa se ni dobro ozirat. mi še nimamo kaj veliko mozoljev, se pa delajo... aja, da pojamram... celo nosečnost skoraj nobene strije, zdaj pa tak trebuh, da se bog usmili... je malo bolje, ko je šel malo skupaj, samo vseeno... sej na kilometer ali pa 3 metre se ne vidi nič, samo upam, da se skrijejo, ko gre ta odvečna koža skupaj... ker to je adijo... itak moti samo mene, ampak to je najbolj važno, ane... samo imam upanje, ker je ful bolje kot direkt po porodu... sem pa že bp oblekla moje najožje poletne hlače, ki jih lansko poletje nisem več gor spravila... očitno sem po malem zatekala in sploh nisem opazila, ker kile so šle precej gor, ful hitro nisem mogla oblečt poletnih cunj, zdaj pa lah že vse... vsaj nekaj, da odtehta moj trebuh... sem pa par dni po porodu opazila, da imam ultra tanke gležnje pa ožji obraz kot med nosečnostjo, tako da je verjetno moja teorija o prikritem in skritem zatekanju pravilna... grem pod tuš preden se mala zbudi.
|