uršika***
|
Živijo!!! Vdim, da ste kar pridne s pisanjem Meni pa še ne uspeva veliko napisat. Alen čez dan skoraj nič ne spi- samo nosil bi se na rokah, pa gledal naokrog, pa da se z njim pogovarjamo mu je všeč. Zaspi pa mogoče eno rundico za urco, dve. To je pa tut vse A je to normalno? Ponoči pa prvo rundo spi 4 ure, potem pa po 2. Previjam ga jaz vedno tudi ponoči- preden dobi mlekec, ker je vedno pokakan ali pa polulan in se mu to ne dopade in glasno protestira. Ravno prejle se je drl kot norec, pa sem šla pogledat, če ima slučajno kaj v hlačkah- in glej ga zlomka- fant je bil polulan, pa itak se sploh ne čuti, da je kaj mokro, pa se je drl zaradi tega . Sem ga previla, zdaj je pa vse ok, se z očijem nekaj pačita, pa pojeta Tko da na 2 ure ga previjam ne glede na to ali je dan ali noč. Pa na dve ure tudi je. (edino tista ena runda nočnega 4 urnega spanca mi prišpara eno plenico pa mal mleka ) Ulla se spomnem, da sem zanalašč tebi poslala sms iz P, ker sem mislila, da ti pa že sigurno nisi šla rodit pa mi napišeš, da že pestvaš Ja, nekateri ste res ekspresni Naš tudi velikokrat bruhne, pa se mi tko smili . Saj vem, da ga nič ne boli, sam tko mi božček zgleda, ko mu ven kaj priteče Predšolček hvala enako za roke saj hvalabogu, ker so se mi med nosečnostjo preveč odebelile Zdaj pa grem, ker mi bojo joški eksplodiral- se grem pomolzt Dober ritem sem ulovila s tem molzenjem - na 3-4ure, pa namolzem že 220ml, al pa še več, tko da imam za 2 obroka. Pa vedno več je mleka, k si s tole električno črpalko res fino vse ven stisnem-traja pa nekje 15 minutk za obe zize. lp
|