|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
17.2.2009 12:54:49   
uršika***
Živijo!!!
Vdim, da ste kar pridne s pisanjemuser posted image
Meni pa še ne uspeva veliko napisat.
Alen čez dan skoraj nič ne spi- samo nosil bi se na rokah, pa gledal naokrog, pa da se z njim pogovarjamo mu je všeč. Zaspi pa mogoče eno rundico za urco, dve. To je pa tut vseuser posted image A je to normalno? Ponoči pa prvo rundo spi 4 ure, potem pa po 2.
Previjam ga jaz vedno tudi ponoči- preden dobi mlekec, ker je vedno pokakan ali pa polulan in se mu to ne dopade in glasno protestira. Ravno prejle se je drl kot norec, pa sem šla pogledat, če ima slučajno kaj v hlačkah- in glej ga zlomka- fant je bil polulan, pa itak se sploh ne čuti, da je kaj mokro, pa se je drl zaradi tegauser posted image . Sem ga previla, zdaj je pa vse ok, se z očijem nekaj pačita, pa pojetauser posted image Tko da na 2 ure ga previjam ne glede na to ali je dan ali noč.
Pa na dve ure tudi je. (edino tista ena runda nočnega 4 urnega spanca mi prišpara eno plenico pa mal mlekauser posted image )

Ulla se spomnem, da sem zanalašč tebi poslala sms iz P, ker sem mislila, da ti pa že sigurno nisi šla rodituser posted image
pa mi napišeš, da že pestvašuser posted image Ja, nekateri ste res ekspresniuser posted image

Naš tudi velikokrat bruhne, pa se mi tko smiliuser posted image . Saj vem, da ga nič ne boli, sam tko mi božček zgleda, ko mu ven kaj pritečeuser posted image

Predšolček hvala enako za rokeuser posted image saj hvalabogu, ker so se mi med nosečnostjo preveč odebelileuser posted image

Zdaj pa grem, ker mi bojo joški eksplodiral- se grem pomolztuser posted image
Dober ritem sem ulovila s tem molzenjemuser posted image - na 3-4ure, pa namolzemuser posted image že 220ml, al pa še več, tko da imam za 2 obroka. Pa vedno več je mleka, k si s tole električno črpalko res fino vse ven stisnem-traja pa nekje 15 minutk za obe zize.

lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
17.2.2009 13:18:43   
predsolcek
Uršika kok tebi uspe tolk namolzt???

Tut jaz bi rada neki namolzla vsaj za en obrok ......tolk da bi si skočila neki kupit za oblečt.

Ko otrok sesa je dovolj mleka kar šprica naokoli....ko pa si hočem sčrpat vsaj za en obrok pa ni skoraj tut kapljice neuser posted image

A ima katera tudi težave s temuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.2.2009 16:28:24   
snikolina
dokler ne bruha v loku je OK.

In če bruha v loku?? Vprašam, če se slučajno to zgodi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 303
17.2.2009 19:02:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

Ulla ti si enkrat rekla da maš baby vac doma ane? kje si to kupila, a se da sam prek interneta kupit ali prodajajo mogoče tud u lekarni a kaj veš?

Jast ga imam. Zakon je!!!!!

Dobiš ga pri riji....(forumašicauser posted image ) je celo ena tema odprta - tukaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 304
17.2.2009 19:08:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Ne znam ti odgovorit, me pa zanima enako. Pri nas se mali tako naje, da potem vse pobruha, zgleda kot v loku. Danes se mi je to 2x zgodilo, načeloma 1x na dan. In zdaj ne vem kaj nardit, klicat pediatra al kako? Ne vem če je v loku, zgleda že tako, ampak to nardi le takrat ko se res nažira do onemoglosti. Če katera kaj več ve naj nas malo pomiri. Ker men tole ne ni najbolj všeč, po drugi strani sem pa prepričana, da je vse ok in da je res le zaradi prenajedanja.user posted image

Niia, kje imaš pediatra, v mostah? Koga si izbrala? Bova kaj vozičkali skupaj?

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 305
17.2.2009 20:53:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

če enkrat bruhne, pač ni panike, bruhanje je problematično, če se ponavlja, ker to pa kaže da je kej narobe ( kake alergije itd), al pa če zarad bruhanja ne pridobiva na teži itd. tist je pa treba pol k pediatru, dokler pa tu in tam bruhne, pa tud če v loku, pa ni panike.

želodc me boliuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
17.2.2009 20:55:26   
Anonimen
Ulla se spomnem, da sem zanalašč tebi poslala sms iz P, ker sem mislila, da ti pa že sigurno nisi šla rodituser posted image
pa mi napišeš, da že pestvašuser posted image Ja, nekateri ste res ekspresniuser posted image

user posted image user posted image user posted image

ja, sploh k sem tolk jamrala, kok bom tazadnja rodila ziheruser posted image pol  pa tkole zahrbtno skliznem rodit user posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
17.2.2009 21:18:11   
Anonimen
Ko otrok sesa je dovolj mleka kar šprica naokoli....ko pa si hočem sčrpat vsaj za en obrok pa ni skoraj tut kapljice ne

jst sem pol leta izključno dojila, ko pa sm si hotla izčrpat kej ( u slučaju ratauser posted image ), pa še podna ni pokrilo user posted image tko da če bi se po tem orientirala, bi bla ziher da ni mleka ( ker jih veliko zmotno misli)...sam fora je, k morš to črpanje naštudirat ( električna je res verjetno boljša, bolj potegne), k dojenček na čist drugačn način posesa ven, kt črpalka...in pol, ko sem začela uvajat hrano, sem to naštudirala, ker je bla alergična na kravje mleko in sem ji vse pripravljala na svojem mleku ( do enega leta). more se pa ta izcejalni refleks sprožit, ko se otrok priklopi, se takoj, pri črpanju se morš pa dobesedno naučit, kako ga sprožituser posted image sam enim pa to ne dela problemov, spet druga pa nikakor ne more kej načrpat....ni pa to merilo al pa pokazatelj česarkoli...da ni mleka al kej.

(odgovor članu predsolcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
18.2.2009 7:30:30   
krtekxx
Uršika, ja zakaj pa tolk "molzeš"? Mislim, kaj potem počneš z vsem tem mlekom? Jaz sem si na začetku nekaj ponoči črpala, potem sem pa ugotovila, da je spanje vrednejše kot pa un mlek. Pa še ful ti začne nastajat če ga non-stop črpaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
18.2.2009 8:28:56   
Zvezdica
Jutro

kako je pa včeraj snežilo, sicer le kratek čas...ma me je imelo, da bi šla ven (Sam sem glih dojilauser posted image )

No včeraj je naš patrik še enkrat vse pobruhal, sem klicala na matelkovo, pa me ni prav nič pomirila, ker je kar nekaj bluzila o nekem stisnjenem požiralniku, ampak da je naš mali čist premali za to...pa kar nekaj, aja, pa če se nažira da je to skor normalno. no sama ugotavljam, da se res nažira, pol pa vse ven bruhne.

Vseeno me kar mal skrbi. Pa sploh en vem zakaj, ker v prvo sem bila taka kot da sem 10 otrok gor spravila, zdaj pa živa groza. Kar skoz je nekaj kar me skrbi....

Zdaj pa hoče jest.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 310
18.2.2009 9:10:44   
African queen
Ojla

zvezdica moj Noah tudi velik bruha,ko poje..prejšnji teden,ko sva bila na uz ledvic je pediatrinja to kar sama ugotovila,ko mu je pretipala trebuh (sem ji pa imela namen povedat)..rekla je,da naj mu ležišče dvignem za 30 stopinj in naj čimvečkrat med dojenjem podreva kupček..in naj ga dam raje spat na levi bok oz.trebuh (priporočala mi je, naj kupim tisto blazino,ki opozori,če se otrok začne dušit)

Včeraj sem bila na pregledu pri ginekologinji...napisala mi je recept za kontracepcijske tabletke Cerazette,ker zdej pa res ne misliva več imet otrok.Je katera od vas že bila pri ginekologinji in se odločila za te omenjene tabletke?

< Sporočilo je popravil African queen -- 18.2.2009 9:13:29 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 311
18.2.2009 9:18:15   
petra88
Jutro! Kako ste? Ste fajn spali?
Zvezdica, hvala ti, sem včeraj dopoldne že prebrala to temo in sem brž pisala riji. Baje je že na pošti, lahko da danes že dobim user posted image user posted image
ja tud meni je do zdej ene 3x bruhnil ven, sam nič več kot enkrat na dan. Se je pa mogel res nažret takrat, ker tud vsa tista količina ki jo je izbruhal ni bila ravno majhna. A ve potem ko bruhne ven pa če je še lačen mu daste nazaj zizo?
uuu, Uršika, 220ml pa ni kar tako. potem maš višek pa v skrinji zmrznen al kako? jaz si kar z roko včasih mal stisnem ven če vidim da ni vsega popil. pa mi rata do 20ml potem pa to dolivam k prejšnjemu molzenju ki čaka v skrinji user posted image počasi se bo že nabralo za en obrok user posted image user posted image user posted image
eh ne morem več gledat v comp, grem še malo spat.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
18.2.2009 9:42:14   
Zvezdica
AQ jast sem kupila od pronatala tisto zadevo, ki ga notri položiš in spi na boku, za to blazino bom pa pogledala.
To je ta angel care a ne?

Kar se bruhanja tiče, sem ugotovila, da ko ima krče in se prenajeda da takrat bruhne, to pa je popoldne. Ma te naši sončki user posted image

Petra ta babyvac je res zakon. Včeraj se je mali pobruhal in mu je šlo tudi skozi noska. In ko sva z mojim pucala nos, nisva mogla verjeti koliko vsega je bilo tam.

Našga pa spet napenja...je res revežek. Upam, da kmalu mine.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 313
18.2.2009 9:45:03   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sm fajn zdravnico zbrala zanjo, tka da sm zadovoljna.

mojca ktero si pa zbrala?

pridno raste tvoja biba, pa čedalj bolj fletna jeuser posted image

nisem prej vidla vprašanja..user posted image Podkrajškovo sm zbrala..je res full v redu, tk kot pravijo..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
18.2.2009 9:48:42   
krtekxx
AQ, meni je rekla G, da mi lahko da te tablete, ki jih ti omenjaš ali pa Mireno. Sem se odločila za Mireno. Zaradi praktičnosti - tabletke moraš jest vsak dan in včasih lahko pozabiš. Druga možnost je sterilizacija - enega od partnerjev, enostavneje je pri moškem. Sam kaj ko se bojijo, da bi jim preč padu (si nisem jaz izmislila, to je komentar moje G). Jaz bom mogoče razmislila tudi o tem.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
18.2.2009 9:51:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sm fajn zdravnico zbrala zanjo, tka da sm zadovoljna.

mojca ktero si pa zbrala?

pridno raste tvoja biba, pa čedalj bolj fletna jeuser posted image

nisem prej vidla vprašanja..user posted image Podkrajškovo sm zbrala..je res full v redu, tk kot pravijo..

aha, mi smo tud tam, pa mi je super...sem mela ulo v mozirju prej, pa mi je blo mimuser posted image k je taka čudna, medla, vzvišena...kr zmrzneš notri pri njej...zdej sm pa ful zadovoljna, pa zmeri si cajt vzame, da se vse pomeniš...k pr takih malih, k ne znajo povedat kaj jim je, se mi zdi ful pomembno, da komunikacija laufa...

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
18.2.2009 9:52:56   
Anonimen
Sam kaj ko se bojijo, da bi jim preč padu

user posted image user posted image user posted image user posted image

to glih ne, se pa res bojijo da jim bo kr pihalo venuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
18.2.2009 9:58:48   
predsolcek
jutro punce,

no k smo ravno pri stirilizaciji.....user posted image , kolk pa moraš bit star za to, ali starost ni pomembna??

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 318
18.2.2009 10:08:17   
OLjica
kaj pa tiste k dojite,kakšno zaščito uporabljate? jaz mam pregled 6 marca

(odgovor članu predsolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 319
18.2.2009 10:16:00   
Zvezdica
Jast nimam še nič...še prekmalu, pa ne vem kaj bom, ker mi tabletke full ne odgovarjajo.
Sicer, da jast zanosim naravno bi bilo super...(če bi bil jajcevod ok in ne bi bila IMN)

Kaj pa ta mirena, kaj je to pravzaprav?

i belive i can fly....

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
18.2.2009 11:09:56   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: OLjica

kaj pa tiste k dojite,kakšno zaščito uporabljate? jaz mam pregled 6 marca

Te Cerazette so edine tabletke,ki jih lahko jemlješ,če dojiš!!Namreč ne vsebuje hormona estrogena.

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
18.2.2009 11:38:39   
ronja
Je katera od vas že bila pri ginekologinji in se odločila za te omenjene tabletke?

Bila sem že pri ginekologinji in je bilo prav hecno, ko me je vprašala:
"In kako misliš met naslednjega otroka? Glede na to, da kmalu, jaz ne bi nič agresivnega predlagala." Ko da sploh ni vprašanje, ali ga bom imela, samo kdaj, pa še to je že sama predvidelauser posted image .
Sem ji povedala, da "Lubi pravi, da ne glih kmalu , pa se je nasmejala, kao da mu nič ne verjameuser posted image .
Moj odg.:"Samo to je rekel že pri Ronjiuser posted image !" Se je samo smejala, češ se vidimo kmalu. No,pol sem ji povedala, da načrtujeva, da bi prej oba naredila dr., pa se je smejala, da zdaj bom mela čas, na porodniški, se bo Ronja igrala z Lejlo...user posted image

< Sporočilo je popravil ronja -- 18.2.2009 11:40:40 >

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.2.2009 11:39:54   
ronja
Skratka, sva se odločila za "konomčič", kot pravi moja guser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 323
18.2.2009 11:52:47   
PAJO

dober dan

se jaz se malo oglasim,mi smo dobr,zana ravno spi,jz sm drugac
nekej prehlajena,no upam da bo kmalu bolje.
kako ste kej?kako otrocki?so pridni?kolikokrat na noc
se vam zbudijo?

lp vsem,ana

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 324
18.2.2009 14:10:26   
Anonimen
evo, men že cel dop v slingu spiuser posted image sem posesala stanovanje, pa po tleh pomila in kosilo skuhalauser posted image se sicer sama seb režim, k se tko napravljam, kot kak invaliduser posted image oz. kot bi bla noseča spetuser posted image sam je pa fajn pa praktično....mal težko si ga sama notri zmontiram, ampak mi gre zmeri boljš...

to sm vam hotla povedatuser posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?