mimi30
|
nina, kako to da so vama delali UZ ledvic? Nama so samo kolke gledal. v ce to nardijo vsem ob odpustu. Špeli so na UZ ugotovili, da situacija še ni za šine ampak, da je potrebno široko povijanje in da se bo mogoče uredilo samo. Mene je skor kap, ker sem bila jaz operirana na kolku in me je bilo tega res strah. Daša in Noah , da se uredi samo po sebi ne ne bo potrebno nobenih posegov. Sonček, držim pesti, da se čim prej pozdraviš. Ploha za lep napredek in da se tako pridno dojita. Tole sem začela pisat ob 22h, napisala skor vse, pol pa hotla boldat Ploho in sem po pomoti P prestavla in me je vrglo v nek periodni sistem in valda vse zbrisalo . Ulla, vidva pa tale sling super obvladata, Neo prav fino uživa in spančka. Jaz sem ga dobila včeraj (tistega iz Pikapolonice) in dans sem imela prave podvige kak ga namontirat in kak jo vstavit not. Nikakor se mi ni zdelo, da bi bilo vredu. Vidim, da ima Neo malo višje glavico not kot sem jo jaz dala. Bom še tak probala. mimi, sasa in nina, vidim vas user posted image user posted image user posted image ja, verjamem, samo jaz nisem vidla tega, ker sem bila komaj na strani 11 . Mami je prišla k nam in sem se spravila malo na rr, da vidim kaj dogaja. Pri nas je kar akciija. Nejc je doma, ker je bolan, kašlja, bolele so ga nogice in rokice, imel je vročino in slabo se je počutil. Dopoldan smo večino sami, razen kadar ne dobimo kakšne pomoči , kot na primer včeraj, ko sta prišla tast in tašča in na koncu se je nervoza z mene prenesla na moje otroke, ki so se odrekli edinemu malo daljšemu dnevnemu spancu in bila sta hudo razdražljiva. Bodite fajn, grem tamalo previt in potem spat.