Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:25:40
|
|
|
|
Janey
|
hahahahahahahahahah: Sanjska služba za zaspane ženske-muzej New Museum v New Yorku išče ženske(18 do 40 let),za umetniško instalacijo s posteljo,na kateri bodo morale spat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:26:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža lillchi, maste pa res lepo hiško. prav taka je kot kakšna jodl jodl hiška. Ful je lepa. kje to vidite? Par strani nazaj poglej.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:26:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey hahahahahahahahahah: Sanjska služba za zaspane ženske-muzej New Museum v New Yorku išče ženske(18 do 40 let),za umetniško instalacijo s posteljo,na kateri bodo morale spat U pa to je zame!!!!!!!!!!!!!! Kdaj pa lahko pridem?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:26:56
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey BUČKA TI SI PA res stroga tršica (ups črke ) ella zeeelo lepa torta jaz nebi spacala torte za nič na svetu skupaj, jo bom raje kar naročila blaža a po pošti tut pošiljaš? mlavla katera dva predmeta prideš k nam?? skupnostno kolokvij 20.2..a ti tud prideš? pa statistika, ki maš ti že tko narejeno... na skuponstno imam namen ja.....samo še ne vem če mi rata joj spomni me ,da ti nekaj pošljem ...za ta predmet sem neki dobila od lanskih...menda so si vprašanja dost podobna tud letos..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:27:48
|
|
|
|
blaža
|
Evo poganjalček je sestavljen. Ima tudi ene take bremze spodaj zadaj pa spredaj, da se ne more prekucnit naprej pa nazaj na glavo Za 10e, je to res fajn zadeva.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:28:28
|
|
|
|
pina-1
|
o blaža čer. si prišla na plano? vidim, da je pri vas situacija še kar bolano in zasneženo. kako boste pa s praznovanjem za jutri rešli? si nardila torto? moja čebelica napreduje. JE skoraj končana.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:28:47
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo poganjalček je sestavljen. Ima tudi ene take bremze spodaj zadaj pa spredaj, da se ne more prekucnit naprej pa nazaj na glavo Za 10e, je to res fajn zadeva. kje si to nabavila?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:29:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit A maš kej volje, še ekrat prilimat slikico od torte, da vidim,ta rob kako si ga zakamuflirala? Jutri to tudi mene čaka. No ma bo kot bo, potrudla sem se.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:29:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža lillchi, maste pa res lepo hiško. prav taka je kot kakšna jodl jodl hiška. Ful je lepa. kje to vidite? par strani nazaj... ne morš zgrešit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:29:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo poganjalček je sestavljen. Ima tudi ene take bremze spodaj zadaj pa spredaj, da se ne more prekucnit naprej pa nazaj na glavo Za 10e, je to res fajn zadeva. kje si to nabavila? Baby center je mel enkrat pred novim letom akcijo in je prav fajn plastika.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:30:21
|
|
|
|
mlavla
|
joj skor bi pozabila... AMINA IN VAL !!!!! čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:30:23
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit A maš kej volje, še ekrat prilimat slikico od torte, da vidim,ta rob kako si ga zakamuflirala? Jutri to tudi mene čaka. No ma bo kot bo, potrudla sem se. a mene sprašuješ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:32:18
|
|
|
|
Blacky*
|
še enkrat hvala vsem za lepe želje za našega škratka za tiste, ki še ne veste... prav super filing je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:32:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o blaža čer. si prišla na plano? vidim, da je pri vas situacija še kar bolano in zasneženo. kako boste pa s praznovanjem za jutri rešli? si nardila torto? moja čebelica napreduje. JE skoraj končana. Jutri vseeno vsi pridejo na RD, ki bo vozu moj tast, ki moj tata ni lih za tako vreme. Tast je pa poklicni voznik in mu ni panike. Pa moja sestra je itak iz Sežane in je blizu, pa še brat od mojga je tudi poklicni voznik, tako, da ni panike. No torte nisem pekla, jo grem iskat tle dol v trgovino jutri. Je že oblita s čokolado in je taka mala kilska za 7 e. No sobotno bom pa jaz spekla. Sem bolj mirna tako, ki jutri naj bi šla še na zavod, ma se bom probala opravičit, ki mam pred hišo 1m snega.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:32:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit A maš kej volje, še ekrat prilimat slikico od torte, da vidim,ta rob kako si ga zakamuflirala? Jutri to tudi mene čaka. No ma bo kot bo, potrudla sem se. a mene sprašuješ... tebe ja.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:33:27
|
|
|
|
blaža
|
Pina prilimaj kako slikico.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:35:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* še enkrat hvala vsem za lepe želje za našega škratka za tiste, ki še ne veste... prav super filing je Ja meni je tudi ta dan nekaj posebnega. Jaz sem na današnji dan, eno leto nazaj ležala na kavču in trebuh mi je otrdeval, pa sem mislila, da so lažni popadki. Zraven sem pa knjigo čitala kako se čim lažje odpreš.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:35:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina prilimaj kako slikico. sobiš ma jutri, ki zdej grem prosti sobi. Me pino kliče nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:36:12
|
|
|
|
blaža
|
ma sem bla vesela, ko sem rodila, pa da sem se rešla trebuha, ki mi je bil naporen. Pa štruca je bla zunaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:36:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina prilimaj kako slikico. sobiš ma jutri, ki zdej grem prosti sobi. Me pino kliče nočko Ok.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:38:32
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit A maš kej volje, še ekrat prilimat slikico od torte, da vidim,ta rob kako si ga zakamuflirala? Jutri to tudi mene čaka. No ma bo kot bo, potrudla sem se. a mene sprašuješ... tebe ja. evo Blaža... samo zate... čist na easy... naredila sva kačo in jo položila na rob...
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 2.2.2009 21:41:18 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:42:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit A maš kej volje, še ekrat prilimat slikico od torte, da vidim,ta rob kako si ga zakamuflirala? Jutri to tudi mene čaka. No ma bo kot bo, potrudla sem se. a mene sprašuješ... tebe ja. evo Blaža... samo zate... čist na easy... naredila sva kačo in jo položila na rob... Ja dobro je ratalo, bomo vidli kakšen zaključek bo meni ratal, če ne bom tudi jaz morala kej sčarat, ker verjetno ne pride lep rob. Sej tudi pri drugih je vedno kakšna finta za zaključek. bom vidla jutri. Hvala, ki si še enkrat prilimala slikico. Prav lepa torta ti je ratala.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:42:50
|
|
|
|
Blacky*
|
no, šibam pod tuš, nato pa proti postelji nočko vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:44:28
|
|
|
|
blaža
|
Evo zdej sem šla gledat torte s tičino na kulinariko in so čisto vse tako zaključene. No pol bom pa morala verjetno tud jaz tako zaključit rob.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:44:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, šibam pod tuš, nato pa proti postelji nočko vsem Nočko!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?