|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
2.2.2009 20:51:05   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer! Na hitro sem vas preletela ...

misar, upam, da se vam stanje umiri!

lilčy, kako lepa hiška, da o psu ne govorim, moj mlekarnar bi ti ga pa itak posvojil, ker si noro želi takega psa.

ella, umetnica si, nikja!

itata, za jutri: VSE NAJBOLJŠE JAKOBU! (se ti ne bom mogla oglasit, ker bom cel dan bizi!)

stipe: hvala za tolažilne besede, ampak tebi je lahko, k si doma, jaz se za zaj***! Pridi jutri k meni na govorilne, bom imela saj kaj pametnega za povedat, pa še čas mi bo hitreje minil. Saj kaj pa tebi teh niekja kilometrov naredit! user posted image

Danes so me mulci takoooooooooooooooooooo razkuril! Sam kaj, ko nisem svinja ... Napovedan test, jih pride 10, 4 manjkajo, ostalih 12 pa zunaj na čiku, pa zamudijo skoraj 10 minut in mislijo, da je to cool, se prirežijo v razred ... Sam jaz sem jih vrgla ven! user posted image

dobr da nisem več v srednji šoli user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.2.2009 20:56:29   
Janey
BUČKA TI SI PA  res stroga tršicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ups črkeuser posted image user posted image )

ella zeeelo lepa tortauser posted image user posted image user posted image jaz nebi spacala torte za nič na svetu skupaj, jo bom raje kar naročilauser posted image user posted image blaža a po pošti tut pošiljaš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mlavla katera dva predmeta prideš k nam??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.2.2009 20:56:40   
buči
bamby, pozabila sem ti povedat, da se mi zdi, da ste si ti, tvoja mama in Anaja ful podobne. Anaja je prava mala damica, sploh ni enoletna pupa, ful starejša zgleda. Tako resna, tako modro gleda ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.2.2009 20:58:15   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

lilčy, kako lepa hiška, da o psu ne govorim, moj mlekarnar bi ti ga pa itak posvojil, ker si noro želi takega psa.

itata, za jutri: VSE NAJBOLJŠE JAKOBU! (se ti ne bom mogla oglasit, ker bom cel dan bizi!)

stipe: hvala za tolažilne besede, ampak tebi je lahko, k si doma, jaz se za zaj***! Pridi jutri k meni na govorilne, bom imela saj kaj pametnega za povedat, pa še čas mi bo hitreje minil. Saj kaj pa tebi teh niekja kilometrov naredit! user posted image

Danes so me mulci takoooooooooooooooooooo razkuril! Sam kaj, ko nisem svinja ... Napovedan test, jih pride 10, 4 manjkajo, ostalih 12 pa zunaj na čiku, pa zamudijo skoraj 10 minut in mislijo, da je to cool, se prirežijo v razred ... Sam jaz sem jih vrgla ven! user posted image

dobr da nisem več v srednji šoli user posted image user posted image user posted image

Samo ej, mi si tega nismo upal delat. ne vem, ampak malo več resnosti je pa bilo. Pa nisem hodila v šolo pred 40 leti, ampak samo  ... saj i ne upam zračunat ... pi**** kmalu jih bo 20! no, pred 15 leti.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.2.2009 21:00:32   
buči
Joj, samo res! Septembra bo 18 let, kar sem šla v 1. letnik. Ni kaj, stara sem ... Saj ni čudno, da več ne štekam te mularije. Kaj bo šele leta 2055, ko bom, upam, šla v penzijo!?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.2.2009 21:02:30   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Blaza... kje si...  user posted image  user posted image  user posted image

Evo me.user posted image

No prvo da pokomentiram ellino torto. fullll lepa ti je ratala.user posted image user posted image user posted image

no drugače pa se jaz malo manj javljam, ki imam mojga doma in smo vsi komplet doma. je na bolniški in še dobro, da je sotal, ker danes ma spet malo vročine. no ma ni hudega, samo, če bi šel tak na teren, bi pa še kej hujšega fasal.

Prejle sem že pripravljala in okraševala za jutrišnji bug day. Sva z Matijo napihnla balone, pa napis napisala, ... pa poganjalca sva z mojim sestavla. Upam, da ga bo vesel. Bom poročala jutri.

Drugače se pa ful z avtki igra. jih potiska in se kobaca zraven. Prav luškan je. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.2.2009 21:04:06   
pina-1
čer.
Mi smo pa danes zaspali brez kreganja in sami v postelji. user posted image user posted image user posted image
Je malo ccicko povlekla in pol sem jo v posteljco dala, jaz sem se pa vlegla na našo posteljo. Tako me je 3 sek gledala in zaspala. PRdna moja punca.
ZDej grem še mio pobožat i pol se lotim roćice delat iz tičine.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.2.2009 21:04:11   
Janey
Če te  partner  razjezi, ne prepiraj se z njim.

Ostani mirna, preštej do deset in...

..zalepi njegove copate na pod.

Za vse, ki ne vedo kako:

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.2.2009 21:04:52   
blaža
No jutri bi morala na zavod v Sežano, ma se bom proibala opravičit, ki pred hišo je meter snega. Moj pa ni lih dober, da bi šel kidat, ki cel dan sneži. Bom jaz jutri prijela za lopato, upam, da si kaj ne spahnem, ki je težja od mene.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.2.2009 21:06:48   
blaža
Pina, kako kej napreduje čebelica?

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.2.2009 21:07:31   
blaža
janey, kje si to našlauser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 186
2.2.2009 21:07:57   
buči
Blaža, saj sem te že enkrat vpraša, samo nisem našla odgovora. kakšno šolo maš narejeno? A je panika na vašem koncu s tvojim profilom?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 187
2.2.2009 21:09:41   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

janey, kje si to našlauser posted image user posted image user posted image

dobila na mejluser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.2.2009 21:12:12   
buči
nočka!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.2.2009 21:12:58   
blaža

Blaža, saj sem te že enkrat vpraša, samo nisem našla odgovora. kakšno šolo maš narejeno? A je panika na vašem koncu s tvojim profilom?

Jaz mam trgovsko, poslovodsko in ekonomsko. ma tle itak ni nobenih služb, razen dveh tovarn, kamor pa ne grem niti pod razno, grem raje nazaj čez, ker boljše zaslužim. Čez mam uro 9e.

No ma jaz bi se itak vozla, pa je vseeno v kero smer, ker mam do Sežane 13min, pa do postojne18min, pa do Divače 5 min, pa do kozine 10 min, pa do kopra 25 min, pa do IT 15 min.

No pripravljena sem na karkoli, bomo vidli, kaj bom našla.še vedno sem nekako optimist in se mi zdi, da bom kej našla.Bomo vidli, če ne bo druge, pa z aprilom nazaj čez.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 190
2.2.2009 21:13:35   
blaža

nočka!

Na zdej si pa uđšla, pa jutri. nočko!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.2.2009 21:17:01   
blaža
Evo na zdej, zdej pa ni nobenega za poklepetat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.2.2009 21:17:55   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

BUČKA TI SI PA  res stroga tršicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ups črkeuser posted image user posted image )

ella zeeelo lepa tortauser posted image user posted image user posted image jaz nebi spacala torte za nič na svetu skupaj, jo bom raje kar naročilauser posted image user posted image blaža a po pošti tut pošiljaš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po pošti? user posted image A bi rada torto al kremšnite?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.2.2009 21:19:17   
blaža
lillchi, maste pa res lepo hiško. prav taka je kot kakšna jodl jodl hiška. Ful je lepa.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.2.2009 21:20:18   
mlavla

skupnostno kolokvij 20.2..a ti tud prideš?

pa statistika, ki maš ti že tko narejeno...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.2.2009 21:20:19   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

hvala za pohvale user posted image

mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo user posted image user posted image to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travicouser posted image

pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob.user posted image

to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 196
2.2.2009 21:21:48   
Blacky*

pa še res... mene bi tudi najbrž ven vrgla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 197
2.2.2009 21:21:55   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

lillchi, maste pa res lepo hiško. prav taka je kot kakšna jodl jodl hiška. Ful je lepa.user posted image user posted image user posted image

kje to vidite?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 198
2.2.2009 21:23:53   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

skupnostno kolokvij 20.2..a ti tud prideš?

pa statistika, ki maš ti že tko narejeno...user posted image

na skuponstno imam namen ja.....samo še ne vem če mi ratauser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.2.2009 21:24:46   
Janey
lubi je končno doma, grem še na en čik, se pocartat in pod tuš,pol pa nina nana

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?