Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 17:29:38
|
|
|
|
listek1
|
ella - fuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllll hhhhhhhhuuuuuuuuddddddddddaaaaaa torta res si nardila lepo torto, kapo dol
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 17:32:02
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 lilči, jaz sem delala vanilijevo kremo, po receptu od blaže.Se pa ta krema kuha. JE pa tudi zelo dobra tista krema od dolcele, ki je pakirana kot puding. ODvisno kolko se ti da packat. ella, dej prilimaj kako slikico. Sploh ne dvomim, da je bla tortica lepa bajsa, samo da ste še živi. Od kar ste se preselili, samo še joto kuhate in nimaš cajta za RR ne? stipe, blaža ma pa bolnico franjo doma. JE možek bolan in so danes še vsi doma, zato se ne utegne oglasit pina, a mi daš lohk še recept od te kreme?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 17:32:39
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 evo, sam še tortica... zdej pa ne bom več morila s tortami kapo dol....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 17:33:42
|
|
|
|
mlavla
|
drgač pa dan... zdele grem še mal pokidat po stanovaju..pa se vam pol v večernih urah posvetim...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 17:55:06
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 lilči, jaz sem delala vanilijevo kremo, po receptu od blaže.Se pa ta krema kuha. JE pa tudi zelo dobra tista krema od dolcele, ki je pakirana kot puding. ODvisno kolko se ti da packat. ella, dej prilimaj kako slikico. Sploh ne dvomim, da je bla tortica lepa bajsa, samo da ste še živi. Od kar ste se preselili, samo še joto kuhate in nimaš cajta za RR ne? stipe, blaža ma pa bolnico franjo doma. JE možek bolan in so danes še vsi doma, zato se ne utegne oglasit pina, a mi daš lohk še recept od te kreme? Krema: - 1x margarina kocka 250g, pensto vmešaš v 1/2 l mleka 10 dag sladkorja 2x vanlin sladkor to da zavre in pol vmešeš not: 1 rumenjak 5 dag gustina 2 žlici mleka To nardiš v bistvu kot puding No pol torto navlažiš z rumom, vodo in sladkorjem, pa namažeš z to kremo. Na koncu jo mi polijemo z čokoladno kuverturo( jedilna čokolada stopljena na sopari in malo margarine) No ta puding mora bit res zelo zelo trd, čvrst. pol pa v to jaz počasi z ročno metlico vmešam margarino. Včasih tudi ne celo. odvisno od kreme, kako mi rata, da ni preveč maslen okus. In še to jaz kremo nardim za to količino dvojno dozo, da jo je res dovolj za lepo namazat, pa še za okoli namazat. ella, torta je megaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. pa saj sem pričakovala, da bo tako lepa
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 18:01:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Februarka, a kej mislis name.... A bo kej bas ostal ko pridemo iz gnilega kapitalizma bo, če jih boš naroču samo potemtakem bojo romale v skrinjo... zdej ze kompliciras.... , v casu da pridemo od Sticne do vas so lih pecene ali kuhane..... , zmznene so itak premrzle...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 18:06:17
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, no, zdaj imam v službi že full dela sem prišla domov ob 16.00, pogrela kosilo, zdaj se pa igram s pikcem... ki je non stop v akciji... privoščila sem si tudi en kos torte...da se ne bo pokvarila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 18:06:48
|
|
|
|
Blacky*
|
aja, danes je ponedeljek in grem v savnooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej komaj čakam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 18:29:03
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy no , danes moja prva februarčica AMINA praznuje 8.rd Tudi jaz čestitam tvoji deklini VALU TUDI ISKRENE ČESTITKE ZA 1. SVEČKO !!!! IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 bamby, ti si mela sadno tortico, ne? Kako se nardi tista krema? Hulala smetano stepeš, pa ne predolgo stepat, da ne začne preveč sladit. Potem jo razredčiš z navadnim mlekom (vlivaš melko noter in s kuhalnico mešaš). V to smetano daš jagode iz kompota + zmrznjene jagode, ki jih zmiksaš. Za okus in aromo pa dodaš še jagodni ekstrat (tisti v mini flaški, ki se z njim barvajo tudi breskeve). Borovničeva krema pa je bila isto narejena kot jagodna, le da so bile v smetani zamešane zmiksane zamrznjene borovnice, pa noter zamešana tudi borovničeva marmelada. Ta je dala res pravi polni okus po borovnicah. Aha, hiško imate pa hudo lepo !!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ella, fuuuullllll doooooobbbbrrrrrrrrrrrrrr !!!!! Super! Zoja je pa tudi super fajn! No, moj prvi delovni dan je za mano. Danes je hitro minil. Otroci so lepo preživeli v vrtcu, domov pa prišli hudo lačni. Anaja je samo še tulila in govorila mamam, ko se je kuhalo in pogrevalo kosilo . No, Tim se je malo več najedel, pa vseeno tudi on zmazal doma še celo kosilo. Zjutraj je bil cel kup snega na avtu . In rano takrat je prišel splužit, HB! Sem samo po gasu, da sem se izkopala ven iz snega. Za kidanje itak ni bilo časa.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 18:34:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* aja, danes je ponedeljek in grem v savnooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej komaj čakam ne gremo no, pa nasledno soboto... se bom pa malo dalj z Valčkom igrala , ko pa zaspi bom pa še neki za službico naredila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 18:51:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
3. svetovna vojna >> Stipe vstopi v bar in vpraša natakarja: "A nista tisto Obama in Hillary?" >> Natakar reče: "Jep, tako je." >> Stipe stopi do njune mize in reče: "Wow, to je prava čast. Kaj pa počneta tukaj, če lahko vprašam?" >> Obama reče: "Načrtujeva 3. svetovno vojno!" >> In reče Stipe: "Res? In kaj se bo zgodilo?" >> Obama spet: "No, ubili bomo 140 milijonov Iračanov in blondinko z velikimi joški." >> Stipe začuden: "Zakaj pa blondinko z velikimi joški?" >> Obama se obrne k Hillary in reče: "Vidiš, sem ti rekel, da se nihče ne bo sekiral za 140 milijonov Iračanov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 19:33:23
|
|
|
|
Janey
|
čeer wuuuaaa kaki sneeeeeegeeeec sma ble z mami v nabavi rd daril pa sem se domov vozila, pa vse belo, ceste bele, ko v eni lepi pravljici, pa snegec sipaaaaaaa....juhuhuhuhuhu....že danes sma se z malim valala po snegu pa se je tak režal kak bo šele juuuutrriiii...joj jaka mi je v avtu zaspal, lubek je v nočni, jaz grem pa malo pokidat, pa povečerjat, pa cote mam za zložit...polno dela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 19:45:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Čer Carica omagala pred 15 minutami mi2 bova pa zdele 1 film pogledala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 19:47:44
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Čer Carica omagala pred 15 minutami mi2 bova pa zdele 1 film pogledala pri nas zelo podobna situacija itak
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 19:55:50
|
|
|
|
bamby
|
Naša je pa okoli 19.15 mleko dobila, potem sem jo pa takoj nesla, ker je bila tako zaspana, da sama ni vedela, kaj bi . Je že malo prosila, naj jo nesem spat. Zdaj še Tima priganjam, pa se ga nič ne prime. Je bil pooldan priden, je veliko pobarval . To si moram nekam zapisat, ker drugače je bolj kot ne skregan z barvanjem. Ob 18h je pa itak imel telovadbo, pa je takoj nadaljeval, ko je prišel domov . Kosilo za jutri imam tudi že skuhano. Jutri bo ješprenova mineštra s suhimi stročnicami. Pa suha domača rebra sem dala zraven kuhat. Zdaj pa grem Tima spravit spat in nočko vsem! Pri nas spet močno sneži . Ne vem kako bo jutri. Napovedujejo spet nekje 15-25 cm novega snega čez noč. Spet bo treba jutri kidat navsezgodaj .
< Sporočilo je popravil bamby -- 2.2.2009 19:56:27 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:05:42
|
|
|
|
mlavla
|
ćer... Neža je že več kot pol ure pri palčkih... Jst sem pa zdej tle obvisela... ja danes na pregledu je bilo vse ok..sam UZ mi ni naredila..je rekla, da naslednjič. .me je pa opozorila,da moram mal bolj počivat..ker mam že mal zmehčan MV.... sem pa prov vesela, ker sem na faksu končno dobila mal posluha s strani prfoksov..sta mi kar dva dovolila da grem delat izpit skupaj z izrednimi.. no zdej se moram pa sam še naučit..oh to mi pa ne diši ravno ...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:07:58
|
|
|
|
mlavla
|
Stipe se priporočam še za kakšen vic..mi prec polepšaš dan..pa še moj se nareži zraven..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:09:03
|
|
|
|
ella79
|
bamby mene tudi mal skrbi, kako bo zjutraj že resno razmišljam, da bi kar enga plavga udarla mlavla važno da je z štručko vse ok verjetno se pozna, k Nežo dviguješ vem da se temu ne morš izognit, ti sam še zdrži dva meseca pa bo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:14:55
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby mene tudi mal skrbi, kako bo zjutraj že resno razmišljam, da bi kar enga plavga udarla mlavla važno da je z štručko vse ok verjetno se pozna, k Nežo dviguješ vem da se temu ne morš izognit, ti sam še zdrži dva meseca pa bo ja sigurno je to krivo..sam kaj ko ne gre drugače.. ella..še enkrat pohvale..tortica je zgledala prfektno!! pa je težko oblečt torto..sej si to glih še ne predstavljam..kakšen nasvet je dobrodošel...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:16:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Čer Carica omagala pred 15 minutami mi2 bova pa zdele 1 film pogledala pri nas zelo podobna situacija itak pri nas tudi že spimo... sva ga pa danes malo dalj pustila pokonci, da vidim kako bo jutri zjutraj Ella čestitke za torto... 1 A je Jaz sem pa ravno prej še do konca pospravila košček tortice, tako da sem zdaj za nekaj časa zaključila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:24:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby mene tudi mal skrbi, kako bo zjutraj že resno razmišljam, da bi kar enga plavga udarla mlavla važno da je z štručko vse ok verjetno se pozna, k Nežo dviguješ vem da se temu ne morš izognit, ti sam še zdrži dva meseca pa bo ja sigurno je to krivo..sam kaj ko ne gre drugače.. ella..še enkrat pohvale..tortica je zgledala prfektno!! pa je težko oblečt torto..sej si to glih še ne predstavljam..kakšen nasvet je dobrodošel... meni se ni zdelo tako težko... dobro se zvalja, nato pa položi na torto in lepo zgladi... sem pa ravno razmišljala, da se ni nikjer topila, kljub temu da sigurno nisem povsod premazala z masleno kremo in je najbrž prišla fila (ki ima not smetano in nutelo) v stik s tičino... ne vem... a raje ne bi testirala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:32:15
|
|
|
|
ella79
|
hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:36:01
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:48:23
|
|
|
|
ella79
|
mlavla drugače rob pride čist lep, itak z nožem lepo porežeš stran višek mase. Jaz sem ga zato dala, k je bilo tako naročilo iz strani stranke
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:48:41
|
|
|
|
buči
|
Čer! Na hitro sem vas preletela ... misar, upam, da se vam stanje umiri! lilčy, kako lepa hiška, da o psu ne govorim, moj mlekarnar bi ti ga pa itak posvojil, ker si noro želi takega psa. ella, umetnica si, nikja! itata, za jutri: VSE NAJBOLJŠE JAKOBU! (se ti ne bom mogla oglasit, ker bom cel dan bizi!) stipe: hvala za tolažilne besede, ampak tebi je lahko, k si doma, jaz se za zaj***! Pridi jutri k meni na govorilne, bom imela saj kaj pametnega za povedat, pa še čas mi bo hitreje minil. Saj kaj pa tebi teh niekja kilometrov naredit! Danes so me mulci takoooooooooooooooooooo razkuril! Sam kaj, ko nisem svinja ... Napovedan test, jih pride 10, 4 manjkajo, ostalih 12 pa zunaj na čiku, pa zamudijo skoraj 10 minut in mislijo, da je to cool, se prirežijo v razred ... Sam jaz sem jih vrgla ven!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?