|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
2.2.2009 17:29:38   
listek1
ella - fuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllll hhhhhhhhuuuuuuuuddddddddddaaaaaa torta user posted image user posted image user posted image  res si nardila lepo torto, kapo dol user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 151
2.2.2009 17:32:02   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

lilči, jaz sem delala vanilijevo kremo, po receptu od blaže.Se pa ta krema kuha. JE pa tudi zelo dobra tista krema od dolcele, ki je pakirana kot puding. ODvisno kolko se ti da packat.

ella, dej prilimaj kako slikico. Sploh ne dvomim, da je bla tortica lepauser posted image user posted image

bajsa, samo da ste še živi. Od kar ste se preselili, samo še joto kuhate in nimaš cajta za RR ne?user posted image

stipe, blaža ma pa bolnico franjo doma. JE možek bolan in so danes še vsi doma, zato se ne utegne oglasit

pina, a mi daš lohk še recept od te kreme?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 152
2.2.2009 17:32:39   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

evo, sam še tortica... zdej pa ne bom več morila s tortami user posted image user posted image user posted image
user posted image

kapo dol....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 153
2.2.2009 17:33:42   
mlavla
drgač pa dan...

zdele grem še mal pokidat po stanovaju..pa se vam pol v večernih urah posvetim...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 154
2.2.2009 17:55:06   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

lilči, jaz sem delala vanilijevo kremo, po receptu od blaže.Se pa ta krema kuha. JE pa tudi zelo dobra tista krema od dolcele, ki je pakirana kot puding. ODvisno kolko se ti da packat.

ella, dej prilimaj kako slikico. Sploh ne dvomim, da je bla tortica lepauser posted image user posted image

bajsa, samo da ste še živi. Od kar ste se preselili, samo še joto kuhate in nimaš cajta za RR ne?user posted image

stipe, blaža ma pa bolnico franjo doma. JE možek bolan in so danes še vsi doma, zato se ne utegne oglasit

pina, a mi daš lohk še recept od te kreme?

Krema:

- 1x margarina kocka 250g, pensto vmešaš

v

1/2 l mleka
10 dag sladkorja
2x vanlin sladkor

to da zavre in pol vmešeš not:

1 rumenjak
5 dag gustina
2 žlici mleka

To nardiš v bistvu kot puding

No pol torto navlažiš z rumom, vodo in sladkorjem, pa namažeš z to kremo. Na koncu jo mi polijemo z čokoladno kuverturo( jedilna čokolada stopljena na sopari in malo margarine)

No ta puding mora bit res zelo zelo trd, čvrst. pol pa v to jaz počasi z ročno metlico vmešam margarino. Včasih tudi ne celo. odvisno od kreme, kako mi rata, da ni preveč maslen okus. In še to jaz kremo nardim za to količino dvojno dozo, da jo je res dovolj za lepo namazat, pa še za okoli namazat.

ella, torta je megaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. pa saj sem pričakovala, da bo tako lepauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 155
2.2.2009 18:01:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Februarka, a kej mislis name.... user posted image  A bo kej bas ostal ko pridemo iz gnilega kapitalizma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

bo, če jih boš naročuuser posted image samo potemtakem bojo romale v skrinjo...

zdej ze kompliciras.... user posted image , v casu da pridemo od Sticne do vas so lih pecene ali kuhane..... user posted image , zmznene so itak premrzle... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 156
2.2.2009 18:06:17   
Blacky*
dan,

no, zdaj imam v službi že full dela

sem prišla domov ob 16.00, pogrela kosilo, zdaj se pa igram s pikcem... ki je non stop v akciji... privoščila sem si tudi en kos torte...da se ne bo pokvarila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 157
2.2.2009 18:06:48   
Blacky*
aja, danes je ponedeljek in grem v savnooooooooo

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej komaj čakam

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
2.2.2009 18:29:03   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

no , danes moja prva februarčica AMINA  praznuje 8.rd  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz čestitam tvoji deklini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VALU TUDI ISKRENE ČESTITKE ZA 1. SVEČKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
bamby,  ti si mela sadno tortico, ne? Kako se nardi tista krema?

Hulala smetano stepeš, pa ne predolgo stepat, da ne začne preveč sladit. Potem jo razredčiš z navadnim mlekom (vlivaš melko noter in s kuhalnico mešaš). V to smetano daš jagode iz kompota + zmrznjene jagode, ki jih zmiksaš. Za okus in aromo pa dodaš še jagodni ekstrat (tisti v mini flaški, ki se z njim barvajo tudi breskeve).
Borovničeva krema pa je bila isto narejena kot jagodna, le da so bile v smetani zamešane zmiksane zamrznjene borovnice, pa noter zamešana tudi borovničeva marmelada. Ta je dala res pravi polni okus po borovnicah.

Aha, hiško imate pa hudo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

user posted image

user posted image

ella, fuuuullllll  doooooobbbbrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Super! Zoja je pa tudi super fajn!

No, moj prvi delovni dan je za mano. Danes je hitro minil. Otroci so lepo preživeli v vrtcu, domov pa prišli hudo lačni. Anaja je samo še tulila in govorila mamam, ko se je kuhalo in pogrevalo kosilo user posted image . No, Tim se je malo več najedel, pa vseeno tudi on zmazal doma še celo kosilo.
Zjutraj je bil cel kup snega na avtu user posted image . In rano takrat je prišel splužit, HB! Sem samo po gasu, da sem se izkopala ven iz snega. Za kidanje itak ni bilo časa.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 159
2.2.2009 18:34:03   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

aja, danes je ponedeljek in grem v savnooooooooo

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej komaj čakam

ne gremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa nasledno soboto... se bom pa malo dalj z Valčkom igrala user posted image user posted image user posted image , ko pa zaspi bom pa še neki za službico naredila

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 160
2.2.2009 18:51:15   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

3. svetovna  vojna

>>  Stipe vstopi v bar in vpraša natakarja: "A nista tisto Obama in Hillary?"

>> Natakar reče: "Jep, tako je."

>> Stipe stopi do njune mize in reče: "Wow, to je prava čast. Kaj pa počneta tukaj, če lahko vprašam?"

>> Obama reče: "Načrtujeva 3. svetovno vojno!"

>> In reče Stipe: "Res? In kaj se bo zgodilo?"

>> Obama spet: "No, ubili bomo 140 milijonov Iračanov in blondinko z velikimi joški."

>> Stipe začuden: "Zakaj pa blondinko z velikimi joški?"

>> Obama se obrne k Hillary in reče: "Vidiš, sem ti rekel, da se nihče ne bo sekiral za 140 milijonov Iračanov

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 161
2.2.2009 19:33:23   
Janey
čeer

wuuuaaa kaki sneeeeeegeeeecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma ble z mami v nabavi rd dariluser posted image user posted image pa sem se domov vozila, pa vse belo, ceste bele, ko v eni lepi pravljici, pa snegec sipaaaaaaa....juhuhuhuhuhu....že danes sma se z malim valala po snegu pa se je tak režal kak bo šele juuuutrriiii...joj

jaka mi je v avtu zaspal, lubek je v nočni, jaz grem pa malo pokidat, pa povečerjat, pa cote mam za zložit...polno delauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 162
2.2.2009 19:45:02   
Stipe air force
Čer user posted image

Carica omagala pred 15 minutami user posted image  mi2 bova pa zdele 1 film pogledala user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 163
2.2.2009 19:47:44   
ella79

Čer user posted image

Carica omagala pred 15 minutami user posted image  mi2 bova pa zdele 1 film pogledala user posted image

pri nas zelo podobna situacija user posted image user posted image user posted image user posted image itak user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 164
2.2.2009 19:55:50   
bamby
Naša je pa okoli 19.15 mleko dobila, potem sem jo pa takoj nesla, ker je bila tako zaspana, da sama ni vedela, kaj bi user posted image . Je že malo prosila, naj jo nesem spat. Zdaj še Tima priganjam, pa se ga nič ne prime. Je bil pooldan priden, je veliko pobarval user posted image . To si moram nekam zapisat, ker drugače je bolj kot ne skregan z barvanjem. Ob 18h je pa itak imel telovadbo, pa je takoj nadaljeval, ko je prišel domov user posted image user posted image .

Kosilo za jutri imam tudi že skuhano. Jutri bo ješprenova mineštra s suhimi stročnicami. Pa suha domača rebra sem dala zraven kuhat.

Zdaj pa grem Tima spravit spat in nočko vsem!

Pri nas spet močno sneži user posted image . Ne vem kako bo jutri. Napovedujejo spet nekje 15-25 cm novega snega čez noč. Spet bo treba jutri kidat navsezgodaj user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil bamby -- 2.2.2009 19:56:27 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 165
2.2.2009 20:05:42   
mlavla
ćer...

Neža je že več kot pol ure pri palčkih...

Jst sem pa zdej tle obvisela...

ja danes na pregledu je bilo vse ok..sam UZ mi ni naredila..je rekla, da naslednjič.user posted image .me je pa opozorila,da moram mal bolj počivat..ker mam že mal zmehčan MV....

sem pa prov vesela, ker sem na faksu končno dobila mal posluha s strani prfoksov..sta mi kar dva dovolila da grem delat izpit skupaj z izrednimi..user posted image no zdej se moram pa sam še naučit..oh to mi pa ne diši ravno ...user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 166
2.2.2009 20:07:58   
mlavla
Stipe se priporočam še za kakšen vic..mi prec polepšaš dan..pa še moj se nareži zraven..user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 167
2.2.2009 20:09:03   
ella79
bamby mene tudi mal skrbi, kako bo zjutraj user posted image že resno razmišljam, da bi kar enga plavga udarla user posted image user posted image

mlavla važno da je z štručko vse ok user posted image user posted image verjetno se pozna, k Nežo dviguješ user posted image vem da se temu ne morš izognit, ti sam še zdrži dva meseca pa bo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 168
2.2.2009 20:14:55   
mlavla

bamby mene tudi mal skrbi, kako bo zjutraj user posted image že resno razmišljam, da bi kar enga plavga udarla user posted image user posted image

mlavla važno da je z štručko vse ok user posted image user posted image verjetno se pozna, k Nežo dviguješ user posted image vem da se temu ne morš izognit, ti sam še zdrži dva meseca pa bo user posted image

ja sigurno je to krivo..sam kaj ko ne gre drugače..

ella..še enkrat pohvale..tortica je zgledala prfektno!! pa je težko oblečt torto..sej si to glih še ne predstavljam..kakšen nasvet je dobrodošel...user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 169
2.2.2009 20:16:17   
Blacky*

Čer user posted image

pri nas zelo podobna situacija user posted image user posted image user posted image user posted image itak user posted image user posted image user posted image

pri nas tudi že spimo... sva ga pa danes malo dalj pustila pokonci, da vidim kako bo jutri zjutraj

Ella čestitke za torto... 1 A je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno prej še do konca pospravila košček tortice, tako da sem zdaj za nekaj časa zaključila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 170
2.2.2009 20:24:03   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ja sigurno je to krivo..sam kaj ko ne gre drugače..

ella..še enkrat pohvale..tortica je zgledala prfektno!! pa je težko oblečt torto..sej si to glih še ne predstavljam..kakšen nasvet je dobrodošel...user posted image

meni se ni zdelo tako težko... dobro se zvalja, nato pa položi na torto in lepo zgladi... sem pa ravno razmišljala, da se ni nikjer topila, kljub temu da sigurno nisem povsod premazala z masleno kremo in je najbrž prišla fila (ki ima not smetano in nutelo) v stik s tičino... ne vem... a raje ne bi testirala...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 171
2.2.2009 20:32:15   
ella79
hvala za pohvale user posted image

mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo user posted image user posted image to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 172
2.2.2009 20:36:01   
mlavla

hvala za pohvale user posted image

mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo user posted image user posted image to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travicouser posted image

pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob.user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 173
2.2.2009 20:48:23   
ella79
mlavla drugače rob pride čist lep, itak z nožem lepo porežeš stran višek mase. Jaz sem ga zato dala, k je bilo tako naročilo iz strani stranke user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 174
2.2.2009 20:48:41   
buči
Čer! Na hitro sem vas preletela ...

misar, upam, da se vam stanje umiri!

lilčy, kako lepa hiška, da o psu ne govorim, moj mlekarnar bi ti ga pa itak posvojil, ker si noro želi takega psa.

ella, umetnica si, nikja!

itata, za jutri: VSE NAJBOLJŠE JAKOBU! (se ti ne bom mogla oglasit, ker bom cel dan bizi!)

stipe: hvala za tolažilne besede, ampak tebi je lahko, k si doma, jaz se za zaj***! Pridi jutri k meni na govorilne, bom imela saj kaj pametnega za povedat, pa še čas mi bo hitreje minil. Saj kaj pa tebi teh niekja kilometrov naredit! user posted image

Danes so me mulci takoooooooooooooooooooo razkuril! Sam kaj, ko nisem svinja ... Napovedan test, jih pride 10, 4 manjkajo, ostalih 12 pa zunaj na čiku, pa zamudijo skoraj 10 minut in mislijo, da je to cool, se prirežijo v razred ... Sam jaz sem jih vrgla ven! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?