Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:44:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit A maš kej volje, še ekrat prilimat slikico od torte, da vidim,ta rob kako si ga zakamuflirala? Jutri to tudi mene čaka. No ma bo kot bo, potrudla sem se. a mene sprašuješ... tebe ja. evo Blaža... samo zate... čist na easy... naredila sva kačo in jo položila na rob... Ja dobro je ratalo, bomo vidli kakšen zaključek bo meni ratal, če ne bom tudi jaz morala kej sčarat, ker verjetno ne pride lep rob. Sej tudi pri drugih je vedno kakšna finta za zaključek. bom vidla jutri. Hvala, ki si še enkrat prilimala slikico. Prav lepa torta ti je ratala. hvala otroc so čist znorel zaradi polžkov in gosenic... Val je pa prvo pograbil eno kroglico in jo začel tlačit v usta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:45:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo zdej sem šla gledat torte s tičino na kulinariko in so čisto vse tako zaključene. No pol bom pa morala verjetno tud jaz tako zaključit rob. a res, no ja... instinkt
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:46:20
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, šibam pod tuš, nato pa proti postelji nočko vsem Nočko! nočko drugič in tokrat zares
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:47:26
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo zdej sem šla gledat torte s tičino na kulinariko in so čisto vse tako zaključene. No pol bom pa morala verjetno tud jaz tako zaključit rob. čeprav ella pravi, da ji je lep rob ratal.. no sej boš jtri videla...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:47:36
|
|
|
|
nizy
|
čer, hvala vsem za čestitke za Aminin rojstni dan blaža stroko imava isto , no jaz nisem delala poslovodsko mlavla - malo še zdrži , saj april bo hitro ,..... no tudi jaz aprila praznujem buči- hmmm ja smo pozabili , kako je fajn učitelje jezit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:48:26
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, šibam pod tuš, nato pa proti postelji nočko vsem Nočko! nočko drugič in tokrat zares nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:50:02
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, hvala vsem za čestitke za Aminin rojstni dan blaža stroko imava isto , no jaz nisem delala poslovodsko mlavla - malo še zdrži , saj april bo hitro ,..... no tudi jaz aprila praznujem buči- hmmm ja smo pozabili , kako je fajn učitelje jezit ja upam, da bom..ker si ne želim prej kot aprila rodit...ma moram še tolk stvari prej v red dat...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:52:13
|
|
|
|
mlavla
|
BAJSA..ma sem tako vesela, da si se nam končno oglasla..sem že večkrat spraševala kaj je s teboj..pa so gorenjske dame rekle,da si tako bizi... no le glej, da se nam zdej kaj večkrat oglasiš...a službe pa nimaš? kako to?...nič bo treba v akcijo še za enega ..če se prav spomnim si to itak želiš??
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:52:54
|
|
|
|
mlavla
|
kot vidim bom tud jst mogla počasi v mižale..sej če ne bom eno stran samogovorov naklatla...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:57:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, hvala vsem za čestitke za Aminin rojstni dan blaža stroko imava isto , no jaz nisem delala poslovodsko mlavla - malo še zdrži , saj april bo hitro ,..... no tudi jaz aprila praznujem buči- hmmm ja smo pozabili , kako je fajn učitelje jezit kje pa ti delaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:58:53
|
|
|
|
mlavla
|
blaža a se ti da kakšen link iz kulinarike prilepit s tortami iz tične?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:59:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit A maš kej volje, še ekrat prilimat slikico od torte, da vidim,ta rob kako si ga zakamuflirala? Jutri to tudi mene čaka. No ma bo kot bo, potrudla sem se. a mene sprašuješ... tebe ja. evo Blaža... samo zate... čist na easy... naredila sva kačo in jo položila na rob... Ja dobro je ratalo, bomo vidli kakšen zaključek bo meni ratal, če ne bom tudi jaz morala kej sčarat, ker verjetno ne pride lep rob. Sej tudi pri drugih je vedno kakšna finta za zaključek. bom vidla jutri. Hvala, ki si še enkrat prilimala slikico. Prav lepa torta ti je ratala. hvala otroc so čist znorel zaradi polžkov in gosenic... Val je pa prvo pograbil eno kroglico in jo začel tlačit v usta Si me spomnila za Matijev 3.rostni dan, ko sem mu nardila spunch Boba in je najprej vzel ven učko in ga pojedel. Pa koko se je smejal zraven.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:00:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit A maš kej volje, še ekrat prilimat slikico od torte, da vidim,ta rob kako si ga zakamuflirala? Jutri to tudi mene čaka. No ma bo kot bo, potrudla sem se. a mene sprašuješ... tebe ja. evo Blaža... samo zate... čist na easy... naredila sva kačo in jo položila na rob... Ja dobro je ratalo, bomo vidli kakšen zaključek bo meni ratal, če ne bom tudi jaz morala kej sčarat, ker verjetno ne pride lep rob. Sej tudi pri drugih je vedno kakšna finta za zaključek. bom vidla jutri. Hvala, ki si še enkrat prilimala slikico. Prav lepa torta ti je ratala. hvala otroc so čist znorel zaradi polžkov in gosenic... Val je pa prvo pograbil eno kroglico in jo začel tlačit v usta Sem se pominila Matije, ko je mel za 3. rojstni dan Spunch Boba in je prvo očko pojedel, pa tko se je režal zraven.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:01:28
|
|
|
|
blaža
|
mi je napisalo, da ne more poslat, zdej je pa dvakrat poslalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:02:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža a se ti da kakšen link iz kulinarike prilepit s tortami iz tične? ja včasih se da , nekatere pa ne. kaj si prijavljena?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:02:38
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mi je napisalo, da ne more poslat, zdej je pa dvakrat poslalo. ma kaj se sekiraš..sej nam filaš strani..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:03:03
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža a se ti da kakšen link iz kulinarike prilepit s tortami iz tične? ja včasih se da , nekatere pa ne. kaj si prijavljena? ja sem...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:03:26
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, hvala vsem za čestitke za Aminin rojstni dan blaža stroko imava isto , no jaz nisem delala poslovodsko mlavla - malo še zdrži , saj april bo hitro ,..... no tudi jaz aprila praznujem buči- hmmm ja smo pozabili , kako je fajn učitelje jezit kje pa ti delaš? pri sosedu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:03:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža mi je napisalo, da ne more poslat, zdej je pa dvakrat poslalo. ma kaj se sekiraš..sej nam filaš strani.. ja No zdej pa grem še malo pred tv, pol pa spat. jutri me čaka lep in naporen dan. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:04:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: nizy čer, hvala vsem za čestitke za Aminin rojstni dan blaža stroko imava isto , no jaz nisem delala poslovodsko mlavla - malo še zdrži , saj april bo hitro ,..... no tudi jaz aprila praznujem buči- hmmm ja smo pozabili , kako je fajn učitelje jezit kje pa ti delaš? pri sosedu Ja štekam.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:05:08
|
|
|
|
blaža
|
mlavla ta je res lepa, ma moja takrat ni bla iz tičine, ki še nisem vedla zanjo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:05:43
|
|
|
|
blaža
|
nočko. si tipkamo jutri.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:07:13
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla ta je res lepa, ma moja takrat ni bla iz tičine, ki še nisem vedla zanjo. ma sej boš pa zdej razturala..sploh ne dvomim..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 22:07:26
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža nočko. si tipkamo jutri. nočko
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?