Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:51:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer! Na hitro sem vas preletela ... misar, upam, da se vam stanje umiri! lilčy, kako lepa hiška, da o psu ne govorim, moj mlekarnar bi ti ga pa itak posvojil, ker si noro želi takega psa. ella, umetnica si, nikja! itata, za jutri: VSE NAJBOLJŠE JAKOBU! (se ti ne bom mogla oglasit, ker bom cel dan bizi!) stipe: hvala za tolažilne besede, ampak tebi je lahko, k si doma, jaz se za zaj***! Pridi jutri k meni na govorilne, bom imela saj kaj pametnega za povedat, pa še čas mi bo hitreje minil. Saj kaj pa tebi teh niekja kilometrov naredit! Danes so me mulci takoooooooooooooooooooo razkuril! Sam kaj, ko nisem svinja ... Napovedan test, jih pride 10, 4 manjkajo, ostalih 12 pa zunaj na čiku, pa zamudijo skoraj 10 minut in mislijo, da je to cool, se prirežijo v razred ... Sam jaz sem jih vrgla ven! dobr da nisem več v srednji šoli
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:56:29
|
|
|
|
Janey
|
BUČKA TI SI PA res stroga tršica (ups črke ) ella zeeelo lepa torta jaz nebi spacala torte za nič na svetu skupaj, jo bom raje kar naročila blaža a po pošti tut pošiljaš? mlavla katera dva predmeta prideš k nam??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:56:40
|
|
|
|
buči
|
bamby, pozabila sem ti povedat, da se mi zdi, da ste si ti, tvoja mama in Anaja ful podobne. Anaja je prava mala damica, sploh ni enoletna pupa, ful starejša zgleda. Tako resna, tako modro gleda ...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 20:58:15
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer! Na hitro sem vas preletela ... misar, upam, da se vam stanje umiri! lilčy, kako lepa hiška, da o psu ne govorim, moj mlekarnar bi ti ga pa itak posvojil, ker si noro želi takega psa. ella, umetnica si, nikja! itata, za jutri: VSE NAJBOLJŠE JAKOBU! (se ti ne bom mogla oglasit, ker bom cel dan bizi!) stipe: hvala za tolažilne besede, ampak tebi je lahko, k si doma, jaz se za zaj***! Pridi jutri k meni na govorilne, bom imela saj kaj pametnega za povedat, pa še čas mi bo hitreje minil. Saj kaj pa tebi teh niekja kilometrov naredit! Danes so me mulci takoooooooooooooooooooo razkuril! Sam kaj, ko nisem svinja ... Napovedan test, jih pride 10, 4 manjkajo, ostalih 12 pa zunaj na čiku, pa zamudijo skoraj 10 minut in mislijo, da je to cool, se prirežijo v razred ... Sam jaz sem jih vrgla ven! dobr da nisem več v srednji šoli Samo ej, mi si tega nismo upal delat. ne vem, ampak malo več resnosti je pa bilo. Pa nisem hodila v šolo pred 40 leti, ampak samo ... saj i ne upam zračunat ... pi**** kmalu jih bo 20! no, pred 15 leti.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:00:32
|
|
|
|
buči
|
Joj, samo res! Septembra bo 18 let, kar sem šla v 1. letnik. Ni kaj, stara sem ... Saj ni čudno, da več ne štekam te mularije. Kaj bo šele leta 2055, ko bom, upam, šla v penzijo!?!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:02:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza... kje si... Evo me. No prvo da pokomentiram ellino torto. fullll lepa ti je ratala. no drugače pa se jaz malo manj javljam, ki imam mojga doma in smo vsi komplet doma. je na bolniški in še dobro, da je sotal, ker danes ma spet malo vročine. no ma ni hudega, samo, če bi šel tak na teren, bi pa še kej hujšega fasal. Prejle sem že pripravljala in okraševala za jutrišnji bug day. Sva z Matijo napihnla balone, pa napis napisala, ... pa poganjalca sva z mojim sestavla. Upam, da ga bo vesel. Bom poročala jutri. Drugače se pa ful z avtki igra. jih potiska in se kobaca zraven. Prav luškan je.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:04:06
|
|
|
|
pina-1
|
čer. Mi smo pa danes zaspali brez kreganja in sami v postelji. Je malo ccicko povlekla in pol sem jo v posteljco dala, jaz sem se pa vlegla na našo posteljo. Tako me je 3 sek gledala in zaspala. PRdna moja punca. ZDej grem še mio pobožat i pol se lotim roćice delat iz tičine.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:04:11
|
|
|
|
Janey
|
Če te partner razjezi, ne prepiraj se z njim. Ostani mirna, preštej do deset in... ..zalepi njegove copate na pod. Za vse, ki ne vedo kako:
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:04:52
|
|
|
|
blaža
|
No jutri bi morala na zavod v Sežano, ma se bom proibala opravičit, ki pred hišo je meter snega. Moj pa ni lih dober, da bi šel kidat, ki cel dan sneži. Bom jaz jutri prijela za lopato, upam, da si kaj ne spahnem, ki je težja od mene.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:06:48
|
|
|
|
blaža
|
Pina, kako kej napreduje čebelica?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:07:31
|
|
|
|
blaža
|
janey, kje si to našla
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:07:57
|
|
|
|
buči
|
Blaža, saj sem te že enkrat vpraša, samo nisem našla odgovora. kakšno šolo maš narejeno? A je panika na vašem koncu s tvojim profilom?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:09:41
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža janey, kje si to našla dobila na mejl
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:12:12
|
|
|
|
buči
|
nočka!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:12:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Blaža, saj sem te že enkrat vpraša, samo nisem našla odgovora. kakšno šolo maš narejeno? A je panika na vašem koncu s tvojim profilom? Jaz mam trgovsko, poslovodsko in ekonomsko. ma tle itak ni nobenih služb, razen dveh tovarn, kamor pa ne grem niti pod razno, grem raje nazaj čez, ker boljše zaslužim. Čez mam uro 9e. No ma jaz bi se itak vozla, pa je vseeno v kero smer, ker mam do Sežane 13min, pa do postojne18min, pa do Divače 5 min, pa do kozine 10 min, pa do kopra 25 min, pa do IT 15 min. No pripravljena sem na karkoli, bomo vidli, kaj bom našla.še vedno sem nekako optimist in se mi zdi, da bom kej našla.Bomo vidli, če ne bo druge, pa z aprilom nazaj čez.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:13:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči nočka! Na zdej si pa uđšla, pa jutri. nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:17:01
|
|
|
|
blaža
|
Evo na zdej, zdej pa ni nobenega za poklepetat.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:17:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey BUČKA TI SI PA res stroga tršica (ups črke ) ella zeeelo lepa torta jaz nebi spacala torte za nič na svetu skupaj, jo bom raje kar naročila blaža a po pošti tut pošiljaš? mlavla katera dva predmeta prideš k nam?? Po pošti? A bi rada torto al kremšnite?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:19:17
|
|
|
|
blaža
|
lillchi, maste pa res lepo hiško. prav taka je kot kakšna jodl jodl hiška. Ful je lepa.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:20:18
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey BUČKA TI SI PA res stroga tršica (ups črke ) ella zeeelo lepa torta jaz nebi spacala torte za nič na svetu skupaj, jo bom raje kar naročila blaža a po pošti tut pošiljaš? mlavla katera dva predmeta prideš k nam?? skupnostno kolokvij 20.2..a ti tud prideš? pa statistika, ki maš ti že tko narejeno...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:20:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 hvala za pohvale mlavla je čist na izi, sam merkej, da boš zagotovo dovolj veliko plahko zvaljala, pa jo potem kar mal na valar navij in gor daj. Jaz tudi mislim,d ani bila povsod maslena krema, k sem jo res na tanko namazala, pa se ni nikjer topilo to me je najbolj skrbelo, da bi bila drugi dan vsa napihnjena in zgubana pa fajn si se znajdla za rob prekrit..s travico pa blacky...ti si tud fajn zakumuflirala rob. to pa zato, ker nam je full zelene ostalo od prekrivanja, pa smo morali porabit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:21:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer! Na hitro sem vas preletela ... misar, upam, da se vam stanje umiri! lilčy, kako lepa hiška, da o psu ne govorim, moj mlekarnar bi ti ga pa itak posvojil, ker si noro želi takega psa. ella, umetnica si, nikja! itata, za jutri: VSE NAJBOLJŠE JAKOBU! (se ti ne bom mogla oglasit, ker bom cel dan bizi!) stipe: hvala za tolažilne besede, ampak tebi je lahko, k si doma, jaz se za zaj***! Pridi jutri k meni na govorilne, bom imela saj kaj pametnega za povedat, pa še čas mi bo hitreje minil. Saj kaj pa tebi teh niekja kilometrov naredit! Danes so me mulci takoooooooooooooooooooo razkuril! Sam kaj, ko nisem svinja ... Napovedan test, jih pride 10, 4 manjkajo, ostalih 12 pa zunaj na čiku, pa zamudijo skoraj 10 minut in mislijo, da je to cool, se prirežijo v razred ... Sam jaz sem jih vrgla ven! dobr da nisem več v srednji šoli pa še res... mene bi tudi najbrž ven vrgla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:21:55
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža lillchi, maste pa res lepo hiško. prav taka je kot kakšna jodl jodl hiška. Ful je lepa. kje to vidite?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:23:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey BUČKA TI SI PA res stroga tršica (ups črke ) ella zeeelo lepa torta jaz nebi spacala torte za nič na svetu skupaj, jo bom raje kar naročila blaža a po pošti tut pošiljaš? mlavla katera dva predmeta prideš k nam?? skupnostno kolokvij 20.2..a ti tud prideš? pa statistika, ki maš ti že tko narejeno... na skuponstno imam namen ja.....samo še ne vem če mi rata
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 2.2.2009 21:24:46
|
|
|
|
Janey
|
lubi je končno doma, grem še na en čik, se pocartat in pod tuš,pol pa nina nana
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?