Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:30:29
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Samo na hitro...itak...no, danes smo imeli UZ...in naš fantina je pankal...nam je pokazala obrazek in ročice si je stiskal k bradici...potem pa je med pregledom malo pomežikal... Težek naj bi bil 1850 g (31 teden)...in na UZ ji je pokazalo, da naj bi imela PDP 1.4....prvi april ... Pogledala je, če ima slučajno popkovino ovito okoli vratu...in zaenkrat je nima...je pa že lepo obrnjen navzdol...povprašala sem jo kaj storiti, če rodim v avtu...(prvi porod je bil hiter, zato malo cvikam, ker imamo 40 minut do porodnišnice)...pa je rekla, da se to le redko zgodi, če pa že, naj otroka stisnem k sebi na kožo in fajn zavijem..popkovino in posteljico pa pustim pri miru...seveda je tudi fajn v takem primeru poklicat v porodnišnico, da se pripravijo... Aja, za seznam samo datum naslednjega pregleda 3.3. in obseg trebuha 103 cm... za UZ. Saj boš prišla do P, boš vida
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:31:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke spps zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je dober potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale... Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnica ..sedaj pa še le zdrži teh nekaj dni!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:31:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 ja upam, sej drugače, pa ima vse za kuhat, bom pač vodo prekuhala..Je pa res, da moramo kupit večji šotor Lahko pa tudi kupiš sterilno vodo v tetrapaku, za hitrejšo pripravo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:32:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke spps zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je dober potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale... Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnica super, da si ok! zakaj pa je norišnica? kaj je veliko porodov?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:34:11
|
|
|
|
novo
|
cita, kaj si nam že ušla? zgleda, da si bomo morale same odgovoriti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:35:30
|
|
|
|
Nina00
|
Cita samo, da si spet doma še 2 v 1
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:35:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 ja upam, sej drugače, pa ima vse za kuhat, bom pač vodo prekuhala..Je pa res, da moramo kupit večji šotor Lahko pa tudi kupiš sterilno vodo v tetrapaku, za hitrejšo pripravo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:36:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnica super, cita, me veseli, da se držiš kaj pa se takega v CE P dogaja? Pravijo da je premal otrok tle je pa totalna norišnica porodne skoz polne ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:36:59
|
|
|
|
novo
|
kera bo naredila seznam?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:38:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnica super, cita, me veseli, da se držiš kaj pa se takega v CE P dogaja? tlPravijo da je premal otroke je pa totalna norišnica porodne skoz polne ... velik kaj pravijo, pa ne drži! Sam, da si ok. Ko bomo me rojevale, se bo vse umirilo! pomoje majo preveč osebja, pa premal dela!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:39:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo cita, kaj si nam že ušla? zgleda, da si bomo morale same odgovoriti! ne ne sej sem vam odgovorila še mal čekiram zraven zato malo traja sem iz forme morem pridet nazaj...brala vas ne bom za nazaj ker ste svetovne čveke kar pa vem je to da ima spps lepo številko postov ... Kako kaj Persida pa njihova dva sončka in Tejhci in njej sonček???Upam da niste jezne sej sigurno nekje piše ampak ne grem za naja brat je preveč...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:39:40
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 ja upam, sej drugače, pa ima vse za kuhat, bom pač vodo prekuhala..Je pa res, da moramo kupit večji šotor Lahko pa tudi kupiš sterilno vodo v tetrapaku, za hitrejšo pripravo A to se kupi v vseh trgovinah???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:39:41
|
|
|
|
novo
|
kaj drugače so prijazni, mislim splošni vtis?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:41:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo cita, kaj si nam že ušla? zgleda, da si bomo morale same odgovoriti! ne ne sej sem vam odgovorila še mal čekiram zraven zato malo traja sem iz forme morem pridet nazaj...brala vas ne bom za nazaj ker ste svetovne čveke kar pa vem je to da ima spps lepo številko postov ... Kako kaj Persida pa njihova dva sončka in Tejhci in njej sonček???Upam da niste jezne sej sigurno nekje piše ampak ne grem za naja brat je preveč... vsi so vredu. Persida je dobila ob sebi enega od dvojčkov. Se ne spomnim katerega. Lovro pa je tudi vredu in mamica: zadnje inf.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:42:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj drugače so prijazni, mislim splošni vtis? a je to vprašanje zame???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:42:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo cita, kaj si nam že ušla? zgleda, da si bomo morale same odgovoriti! ne ne sej sem vam odgovorila še mal čekiram zraven zato malo traja sem iz forme morem pridet nazaj...brala vas ne bom za nazaj ker ste svetovne čveke kar pa vem je to da ima spps lepo številko postov ... Kako kaj Persida pa njihova dva sončka in Tejhci in njej sonček???Upam da niste jezne sej sigurno nekje piše ampak ne grem za naja brat je preveč... sej si še v formi, sam mal si pozabla!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:42:13
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. živjo, mi planiramo kar hišico v Čatežu enkrat konec avgusta. Se mi zdi še najbolj praktično, v kamp s tako majhnim še ne bi šli. Sploh v ta kamp, kamor smo hodili, ker je ponoči ves čas bolj hrupno. Tukaj pa največ kar slišiš je ptičje petje!!!Čisto v naravi, skoraj sami slovenci!!!Včasih se vprašaš, če si bogu za hrbtom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:42:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj drugače so prijazni, mislim splošni vtis? a je to vprašanje zame??? ja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:42:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo cita, kaj si nam že ušla? zgleda, da si bomo morale same odgovoriti! ne ne sej sem vam odgovorila še mal čekiram zraven zato malo traja sem iz forme morem pridet nazaj...brala vas ne bom za nazaj ker ste svetovne čveke kar pa vem je to da ima spps lepo številko postov ... Kako kaj Persida pa njihova dva sončka in Tejhci in njej sonček???Upam da niste jezne sej sigurno nekje piše ampak ne grem za naja brat je preveč... vsi so vredu. Persida je dobila ob sebi enega od dvojčkov. Se ne spomnim katerega. Lovro pa je tudi vredu in mamica: zadnje inf. HVALA imaš sokca v dobrem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:43:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. živjo, mi planiramo kar hišico v Čatežu enkrat konec avgusta. Se mi zdi še najbolj praktično, v kamp s tako majhnim še ne bi šli. Sploh v ta kamp, kamor smo hodili, ker je ponoči ves čas bolj hrupno. Tukaj pa največ kar slišiš je ptičje petje!!!Čisto v naravi, skoraj sami slovenci!!!Včasih se vprašaš, če si bogu za hrbtom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:43:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo cita, kaj si nam že ušla? zgleda, da si bomo morale same odgovoriti! ne ne sej sem vam odgovorila še mal čekiram zraven zato malo traja sem iz forme morem pridet nazaj...brala vas ne bom za nazaj ker ste svetovne čveke kar pa vem je to da ima spps lepo številko postov ... Kako kaj Persida pa njihova dva sončka in Tejhci in njej sonček???Upam da niste jezne sej sigurno nekje piše ampak ne grem za naja brat je preveč... vsi so vredu. Persida je dobila ob sebi enega od dvojčkov. Se ne spomnim katerega. Lovro pa je tudi vredu in mamica: zadnje inf. HVALA imaš sokca v dobrem al pa pivo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:44:26
|
|
|
|
Lolita23
|
Me se bomo marca v Ce teple za porodne sobe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:45:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj drugače so prijazni, mislim splošni vtis? a je to vprašanje zame??? ja Takole bom rekla tle ko sem jaz ležala so super sestre zdravniki vsak je drugačen ampak ni neke sile mogoče mi dva ali pa trije res ne sedejo...sestre spodaj kjer rodiš in ležiš dokler ne greš domov pa OBUP!!!!Sem mislila da se je stanje kaj spremenilo od takrat ko sem prvič ležala spodaj to je skoraj 10 let nazaj ampak se ni še večja katasrofa takole bom rekla če imaš veze in poznanstva je ok pol si na konju drugače pa bože mili...ok ampak vsakdo ima svojo izkušnjo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:45:19
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 ja upam, sej drugače, pa ima vse za kuhat, bom pač vodo prekuhala..Je pa res, da moramo kupit večji šotor Lahko pa tudi kupiš sterilno vodo v tetrapaku, za hitrejšo pripravo A to se kupi v vseh trgovinah??? To ne vem, ampak enkrat sem jo vidla v DM.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:45:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Me se bomo marca v Ce teple za porodne sobe ne, sej se bomo stisnile! se že tok poznamo, da si bomo eno posteljo delile!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.