|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
4.2.2009 10:30:29   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Samo na hitro...itak...no, danes smo imeli UZ...in naš fantina je pankal...nam je pokazala obrazek in ročice si je stiskal k bradici...potem pa je med pregledom malo pomežikal...
Težek naj bi bil 1850 g (31 teden)...in na UZ ji je pokazalo, da naj bi imela PDP 1.4....prvi april user posted image  user posted image ...
Pogledala je, če ima slučajno popkovino ovito okoli vratu...in zaenkrat je nima...je pa že lepo obrnjen navzdol...povprašala sem jo kaj storiti, če rodim v avtu...(prvi porod je bil hiter, zato malo cvikam, ker imamo 40 minut do porodnišnice)...pa je rekla, da se to le redko zgodi, če pa že, naj otroka stisnem k sebi na kožo in fajn zavijem..popkovino in posteljico pa pustim pri miru...seveda je tudi fajn v takem primeru poklicat v porodnišnico, da se pripravijo...

Aja, za seznam samo datum naslednjega pregleda 3.3. in obseg trebuha 103 cm...

user posted image user posted image user posted image  za UZ. Saj boš prišla do P, boš vida user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.2.2009 10:31:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke spps zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je doberuser posted image user posted image user posted image  potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko user posted image  tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale...

Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnicauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..sedaj pa še le zdrži teh nekaj dni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
4.2.2009 10:31:53   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

ja upam, sej drugače, pa ima vse za kuhat, bom pač vodo prekuhala..Je pa res, da moramo kupit večji šotoruser posted image user posted image user posted image

Lahko pa tudi kupiš sterilno vodo v tetrapaku, za hitrejšo pripravo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.2.2009 10:32:12   
novo

No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke spps zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je doberuser posted image user posted image user posted image  potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko user posted image  tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale...

Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnicauser posted image user posted image user posted image

super, da si ok! user posted image zakaj pa je norišnica? kaj je veliko porodov?user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.2.2009 10:34:11   
novo
cita, kaj si nam že ušla? user posted image

zgleda, da si bomo morale same odgovoriti! user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
4.2.2009 10:35:30   
Nina00
Cita samo, da si spet doma še 2 v 1 user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
4.2.2009 10:35:41   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

ja upam, sej drugače, pa ima vse za kuhat, bom pač vodo prekuhala..Je pa res, da moramo kupit večji šotoruser posted image user posted image user posted image

Lahko pa tudi kupiš sterilno vodo v tetrapaku, za hitrejšo pripravo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
4.2.2009 10:36:51   
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

super, cita, me veseli, da se držiš user posted image user posted image user posted image  kaj pa se takega v CE P dogaja?

Pravijo da je premal otrok tle je pa totalna norišnica porodne skoz polneuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.2.2009 10:36:59   
novo
kera bo naredila seznam? user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
4.2.2009 10:38:14   
novo

super, cita, me veseli, da se držiš user posted image user posted image user posted image  kaj pa se takega v CE P dogaja?

tlPravijo da je premal otroke je pa totalna norišnica porodne skoz polneuser posted image user posted image user posted image ...

velik kaj pravijo, pa ne drži! user posted image Sam, da si ok. Ko bomo me rojevale, se bo vse umirilo! user posted image

pomoje majo preveč osebja, pa premal dela!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
4.2.2009 10:39:22   
IZVIRNO SPOROČILO: novo

ne ne sej sem vam odgovorila še mal čekiram zraven zato malo trajauser posted image user posted image sem iz forme morem pridet nazaj...brala vas ne bom za nazaj ker ste svetovne čveke kar pa vem je to da ima spps lepo številko postovuser posted image user posted image user posted image ...

Kako kaj Persida pa njihova dva sončka in Tejhci in njej sonček???Upam da niste jezne sej sigurno nekje piše ampak ne grem za naja brat je preveč...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.2.2009 10:39:40   
Lolita23

A to se kupi v vseh trgovinah???

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.2.2009 10:39:41   
novo
kaj drugače so prijazni, mislim splošni vtis?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
4.2.2009 10:41:05   
novo

ne ne sej sem vam odgovorila še mal čekiram zraven zato malo trajauser posted image user posted image sem iz forme morem pridet nazaj...brala vas ne bom za nazaj ker ste svetovne čveke kar pa vem je to da ima spps lepo številko postovuser posted image user posted image user posted image ...

Kako kaj Persida pa njihova dva sončka in Tejhci in njej sonček???Upam da niste jezne sej sigurno nekje piše ampak ne grem za naja brat je preveč...

vsi so vredu. user posted image Persida je dobila ob sebi enega od dvojčkov. Se ne spomnim katerega. Lovro pa je tudi vredu in mamica: zadnje inf.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
4.2.2009 10:42:00   

a je to vprašanje zame???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.2.2009 10:42:03   
novo

sej si še v formi, sam mal si pozabla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
4.2.2009 10:42:13   
Lolita23

Živjo!!!!

Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravituser posted image .

No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam  2 meseca že splanirana.

živjo, mi planiramo kar hišico v Čatežu enkrat konec avgusta. Se mi zdi še najbolj praktično, v kamp s tako majhnim še ne bi šli. Sploh v ta kamp, kamor smo hodili, ker je ponoči ves čas bolj hrupno.

Tukaj pa največ kar slišiš je ptičje petje!!!Čisto v naravi, skoraj sami slovenci!!!Včasih se vprašaš, če si bogu za hrbtomuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.2.2009 10:42:16   
novo

jauser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.2.2009 10:42:57   

vsi so vredu. user posted image Persida je dobila ob sebi enega od dvojčkov. Se ne spomnim katerega. Lovro pa je tudi vredu in mamica: zadnje inf.user posted image

HVALA imaš sokca v dobremuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.2.2009 10:43:17   
novo

Živjo!!!!

Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravituser posted image .

No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam  2 meseca že splanirana.

živjo, mi planiramo kar hišico v Čatežu enkrat konec avgusta. Se mi zdi še najbolj praktično, v kamp s tako majhnim še ne bi šli. Sploh v ta kamp, kamor smo hodili, ker je ponoči ves čas bolj hrupno.

Tukaj pa največ kar slišiš je ptičje petje!!!Čisto v naravi, skoraj sami slovenci!!!Včasih se vprašaš, če si bogu za hrbtomuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
4.2.2009 10:43:55   
novo

HVALA imaš sokca v dobremuser posted image user posted image user posted image

al pa pivo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
4.2.2009 10:44:26   
Lolita23
Me se bomo marca v Ce teple za porodne sobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
4.2.2009 10:45:19   

jauser posted image

Takole bom rekla tle ko sem jaz ležala so super sestre zdravniki vsak je drugačen ampak ni neke sile mogoče mi dva ali pa trije res ne sedejo...sestre spodaj kjer rodiš in ležiš dokler ne greš domov pa OBUP!!!!Sem mislila da se je stanje kaj spremenilo od takrat ko sem prvič ležala spodaj to je skoraj 10 let nazaj ampak se ni še večja katasrofa takole bom rekla če imaš veze in poznanstva je ok pol si na konju drugače pa bože mili...ok ampak vsakdo ima svojo izkušnjo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
4.2.2009 10:45:19   
Nina00

A to se kupi v vseh trgovinah???

To ne vem, ampak enkrat sem jo vidla v DM.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
4.2.2009 10:45:29   
novo

Me se bomo marca v Ce teple za porodne sobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, sej se bomo stisnile! se že tok poznamo, da si bomo eno posteljo delile! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.