Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat? Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav. Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol. ja, sej to je od posameznika odvisno. Poznam par, ki so bli 2 meseca skupaj na >Pašmanu, otrok pa je bil star 3 mesece. Bili so v šotoru. Js nism glih tip za v šotor in pravim, če si privoščiš dopust, mora bit kamot. gremo pa na 1. dopust, po vsej verjetnosti v maju, če bo vse ok, v Moravske, v bungalove, al kaj majo. Morje pa še ne vemo. Sem ti fauš mi jih pa letos nismo dobili, je tast jih rihtal prek rudnika, letos pa se mu ni dal prijavit.Je pa tam super.