Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:08:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan pa ni videt da bi se mu kam mudilo pupa, a greta prstane gledat? ja čebelica, drži pesti da kaj najdeva
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:08:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan pa ni videt da bi se mu kam mudilo dobro jutro! Sej tvoj ve, da se počasi daleč pride! kaj gresta na lov na prstane? ja ma zgleda vse naštudiran ja naj bi šla v Lugano, kjer je ulca zlatarn ena zraven druge.. tko da ni hudič da ne bova tam kaj lepega našla ane ja, maš prav. Držim pesti, da bosta našla kaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:09:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan pa ni videt da bi se mu kam mudilo dobro jutro! Sej tvoj ve, da se počasi daleč pride! kaj gresta na lov na prstane? ja ma zgleda vse naštudiran ja naj bi šla v Lugano, kjer je ulca zlatarn ena zraven druge.. tko da ni hudič da ne bova tam kaj lepega našla ane Vama želim, da najdeta prstana po vajinem okusu in hkrati po ugodni ceni!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:10:25
|
|
|
|
Pupa7
|
hvala pupe moje!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:11:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dopust - ja mi bomo kar proti sloveniji ušli, kake 3 tedne slovenije, da se dobim z vsemi potem če ne bo kake pretirane vročine pa gremo lepo v prikolco na morje v Funtano za kake 14 dni... potem pa jaz ostanem lepo še kake 3 tedne v slo in potem se spet vračamo v CH... super. Bo še spoznal našo predrago SLO!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:12:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dopust - ja mi bomo kar proti sloveniji ušli, kake 3 tedne slovenije, da se dobim z vsemi potem če ne bo kake pretirane vročine pa gremo lepo v prikolco na morje v Funtano za kake 14 dni... potem pa jaz ostanem lepo še kake 3 tedne v slo in potem se spet vračamo v CH... super. Bo še spoznal našo predrago SLO! saj bo slovenček z duplim državljanstvom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:13:20
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ poročilo s pregleda::: vse je še zaprto, tak kot še more bit, naslednji pregled 17.2. pridelala sem še + 1 kg obsega si pa nisem merla... dobila sem še napotnico za v porodnišnico in za prevoz, ki ga po vsej verjetnosti ne bom koristila.. jutri greva očetovstvo podpisat čestitke za pregled! Pa vsaj ena, ki še ni tik pred porodom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:13:57
|
|
|
|
novo
|
tiste, ki greste rodit v CE? Če je prisoten partner pri porodu, vem, da moraš plačat! Kaj položnico dobiš kasneje al moraš plačat prej?
< Sporočilo je popravil novo -- 4.2.2009 10:14:39 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:14:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dopust - ja mi bomo kar proti sloveniji ušli, kake 3 tedne slovenije, da se dobim z vsemi potem če ne bo kake pretirane vročine pa gremo lepo v prikolco na morje v Funtano za kake 14 dni... potem pa jaz ostanem lepo še kake 3 tedne v slo in potem se spet vračamo v CH... super. Bo še spoznal našo predrago SLO! saj bo slovenček z duplim državljanstvom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:15:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dopust - ja mi bomo kar proti sloveniji ušli, kake 3 tedne slovenije, da se dobim z vsemi potem če ne bo kake pretirane vročine pa gremo lepo v prikolco na morje v Funtano za kake 14 dni... potem pa jaz ostanem lepo še kake 3 tedne v slo in potem se spet vračamo v CH... super. Bo še spoznal našo predrago SLO! saj bo slovenček z duplim državljanstvom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:16:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat? Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav. Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol. ja, sej to je od posameznika odvisno. Poznam par, ki so bli 2 meseca skupaj na >Pašmanu, otrok pa je bil star 3 mesece. Bili so v šotoru. Js nism glih tip za v šotor in pravim, če si privoščiš dopust, mora bit kamot. gremo pa na 1. dopust, po vsej verjetnosti v maju, če bo vse ok, v Moravske, v bungalove, al kaj majo. Morje pa še ne vemo. Sem ti fauš mi jih pa letos nismo dobili, je tast jih rihtal prek rudnika, letos pa se mu ni dal prijavit.Je pa tam super.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:17:40
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo tiste, ki greste rodit v CE? Če je prisoten partner pri porodu, vem, da moraš plačat! Kaj položnico dobiš kasneje al moraš plačat prej? Kasneje!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:18:24
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Na hitro se javim in zahvalim za pike poke in pestke grem se sedaj malo uredit pol vas pa preberem za nazaj sem pa prišla domov 2v1... HVALA!!!!!!! Cita!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:19:12
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat? Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav. Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol. Če boš dojila, sploh ne bo problema. Takrat je do 6. meseca najlažje it na dopust, ker imaš neoporečno hrano skoz pripravljeno Če pa ne boš dojila, boš pa morala samo malo bolj razmislit kako se organizirat, pa bo. ja upam, sej drugače, pa ima vse za kuhat, bom pač vodo prekuhala..Je pa res, da moramo kupit večji šotor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:21:30
|
|
|
|
NoBady
|
Dobro jutro ... Komi sem prletla s pojstle, tk je blo luštn, sam ko sem pa vidla da po zelooooo dolgem času pri nas sonček sije sm pa kr skočla pokonc Sem že pojedla svojo skodelico čokolinota, zdej vas bom pa mal prečekirala, da vidim če je kej za pokomentirat ... Se mi je pa dans CELO noč sanjal o ... kk smo šli z bolnice, pol sm mu ritko previla, pa nikakor nisem znala, pa oblekla sm ga tko čudn...joj, travme ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:22:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla in dobro jutro vsem! včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne bi ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otroka no,v glavnem tako sem spet mela čudno noč Grahec,na raport,da vidimo kako je s tabo? helimaša,ti tudi,da javiš kakšna je bila tvoja noč ha ha, jaz sem tudi sanjala, in sicer da sem rodila doma v postelji po samo dveh popadkih in to osmerčke, pa vsi so bili nekam veliki že, tam za ene 4 leta in bili so kitajčki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:22:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. živjo, mi planiramo kar hišico v Čatežu enkrat konec avgusta. Se mi zdi še najbolj praktično, v kamp s tako majhnim še ne bi šli. Sploh v ta kamp, kamor smo hodili, ker je ponoči ves čas bolj hrupno.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:23:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan pa ni videt da bi se mu kam mudilo pupa, a greta prstane gledat? ja čebelica, drži pesti da kaj najdeva pupca, draga, da bi našla najlepše možne prstane
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:24:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo tiste, ki greste rodit v CE? Če je prisoten partner pri porodu, vem, da moraš plačat! Kaj položnico dobiš kasneje al moraš plačat prej? položnico dobiš domov po pošti po porodu enkrat... tko sm js slišala.... 17€ je za plačat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:25:13
|
|
|
|
|
No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke spps zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je dober potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale... Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnica
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:27:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla in dobro jutro vsem! včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne bi ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otroka no,v glavnem tako sem spet mela čudno noč Grahec,na raport,da vidimo kako je s tabo? helimaša,ti tudi,da javiš kakšna je bila tvoja noč ha ha, jaz sem tudi sanjala, in sicer da sem rodila doma v postelji po samo dveh popadkih in to osmerčke, pa vsi so bili nekam veliki že, tam za ene 4 leta in bili so kitajčki zdaj sem se pa narežala
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:28:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke spps zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je dober potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale... Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnica cita, fajn da so te spustili domov. drži se
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:29:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnica super, cita, me veseli, da se držiš kaj pa se takega v CE P dogaja?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:29:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla in dobro jutro vsem! včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne bi ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otroka no,v glavnem tako sem spet mela čudno noč Grahec,na raport,da vidimo kako je s tabo? helimaša,ti tudi,da javiš kakšna je bila tvoja noč ha ha, jaz sem tudi sanjala, in sicer da sem rodila doma v postelji po samo dveh popadkih in to osmerčke, pa vsi so bili nekam veliki že, tam za ene 4 leta in bili so kitajčki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:30:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pupa - pol pa, ko najdeta prstančke pa jih le poslikaj pa pošlji. pa še vedno čakamo na slikice tvoj mojstovin, ki si jih naštrikala.... jopico pa odejico, pa ne vem kaj vse je še blo. kaj odejico si štrikala al kvačkala?
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.