|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
4.2.2009 10:08:30   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobro jutro pupe,

vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem user posted image

jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan user posted image pa ni videt da bi se mu kam mudilo user posted image

pupa, a greta prstane gledat?

ja čebelica, drži pesti da kaj najdeva user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
4.2.2009 10:08:40   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

dobro jutro pupe,

jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan user posted image pa ni videt da bi se mu kam mudilo user posted image

dobro jutro! Sej tvoj ve, da se počasi daleč pride! user posted image
kaj gresta na lov na prstane?

ja ma zgleda vse naštudiran user posted image ja naj bi šla v Lugano, kjer je ulca zlatarn ena zraven druge.. tko da ni hudič da ne bova tam kaj lepega našla ane user posted image

ja, maš prav. user posted image Držim pesti, da bosta našla kaj! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
4.2.2009 10:09:06   
KOKICA32

dobro jutro pupe,

dobro jutro! Sej tvoj ve, da se počasi daleč pride! user posted image
kaj gresta na lov na prstane?

ja ma zgleda vse naštudiran user posted image ja naj bi šla v Lugano, kjer je ulca zlatarn ena zraven druge.. tko da ni hudič da ne bova tam kaj lepega našla ane user posted image

Vama želim, da najdeta prstana po vajinem okusu in hkrati po ugodni ceni! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
4.2.2009 10:10:25   
Pupa7
hvala pupe moje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
4.2.2009 10:11:00   
novo

dopust - ja mi bomo kar proti sloveniji ušli, kake 3 tedne slovenije, da se dobim z vsemi user posted image potem če ne bo kake pretirane vročine pa gremo lepo v prikolco na morje v Funtano za kake 14 dni... potem pa jaz ostanem lepo še kake 3 tedne v slo in potem se spet vračamo v CH... 

super.user posted image Bo še user posted image spoznal našo predrago SLO! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
4.2.2009 10:12:57   
Pupa7

dopust - ja mi bomo kar proti sloveniji ušli, kake 3 tedne slovenije, da se dobim z vsemi user posted image potem če ne bo kake pretirane vročine pa gremo lepo v prikolco na morje v Funtano za kake 14 dni... potem pa jaz ostanem lepo še kake 3 tedne v slo in potem se spet vračamo v CH... 

super.user posted image Bo še user posted image spoznal našo predrago SLO! user posted image

saj bo slovenček user posted image z duplim državljanstvom user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
4.2.2009 10:13:20   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

poročilo s pregleda:::

vse je še zaprto, tak kot še more bit, naslednji pregled 17.2. pridelala sem še + 1 kg obsega si pa nisem merla...

dobila sem še napotnico za v porodnišnico in za prevoz, ki ga po vsej verjetnosti ne bom koristila..

jutri greva očetovstvo podpisat

user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled! Pa vsaj ena, ki še ni tik pred porodom user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.2.2009 10:13:57   
novo
tiste, ki greste rodit v CE? Če je prisoten partner pri porodu, vem, da moraš plačat! Kaj položnico dobiš kasneje al moraš plačat prej? user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 4.2.2009 10:14:39 >

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.2.2009 10:14:13   
novo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.2.2009 10:15:08   
Nina00

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
4.2.2009 10:16:07   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravituser posted image .

No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam  2 meseca že splanirana.

ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat?user posted image

Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav.

Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol.

ja, sej to je od posameznika odvisno. Poznam par, ki so bli 2 meseca skupaj na >Pašmanu, otrok pa je bil star 3 mesece. Bili so v šotoru.user posted image
Js nism glih tip za v šotor in pravim, če si privoščiš dopust, mora bit kamot.
gremo pa na 1. dopust, po vsej verjetnosti v maju, če bo vse ok, v Moravske, v bungalove, al kaj majo. Morje pa še ne vemo.user posted image

Sem ti fauš mi jih pa letos nismo dobili, je tast jih rihtal prek rudnika, letos pa se mu ni dal prijavit.Je pa tam super.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
4.2.2009 10:17:40   
Lolita23

tiste, ki greste rodit v CE? Če je prisoten partner pri porodu, vem, da moraš plačat! Kaj položnico dobiš kasneje al moraš plačat prej? user posted image

Kasneje!!!

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
4.2.2009 10:18:24   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Na hitro se javim in zahvalim za pike poke in pestke grem se sedaj malo uredit pol vas pa preberem za nazaj sem pa prišla domov 2v1...

HVALA!!!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  Cita!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.2.2009 10:19:12   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Živjo!!!!

Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravituser posted image .

No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam  2 meseca že splanirana.

ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat?user posted image

Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav.

Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol.

Če boš dojila, sploh ne bo problema. Takrat je do 6. meseca najlažje it na dopust, ker imaš neoporečno hrano skoz pripravljeno user posted image  Če pa ne boš dojila, boš pa morala samo malo bolj razmislit kako se organizirat, pa bo.

ja upam, sej drugače, pa ima vse za kuhat, bom pač vodo prekuhala..Je pa res, da moramo kupit večji šotoruser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.2.2009 10:21:30   
NoBady
Dobro jutro ...
Komi sem prletla s pojstle, tk je blo luštn, sam ko sem pa vidla da po zelooooo dolgem času pri nas sonček sije sm pa kr skočla pokoncuser posted image
Sem že pojedla svojo skodelico čokolinota, zdej vas bom pa mal prečekirala, da vidim če je kej za pokomentirat ... user posted image

Se mi je pa dans CELO noč sanjal o user posted image ... kk smo šli z bolnice, pol sm mu ritko previla, pa nikakor nisem znala, pa oblekla sm ga tko čudn...joj, travmeuser posted image ...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
4.2.2009 10:22:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla in dobro jutro vsem!
včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image

ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otrokauser posted image

no,v glavnem tako sem spet mela čudno nočuser posted image user posted image user posted image

Grahec,na raport,da vidimo kako je s tabo?
helimaša,ti tudi,da javiš kakšna je bila tvoja nočuser posted image

ha ha, jaz sem tudi sanjala, in sicer da sem rodila doma v postelji po samo dveh popadkih user posted image user posted image user posted image  in to osmerčke, pa vsi so bili nekam veliki že, tam za ene 4 leta user posted image  in bili so kitajčki user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.2.2009 10:22:44   
felix7

Živjo!!!!

živjo, mi planiramo kar hišico v Čatežu enkrat konec avgusta. Se mi zdi še najbolj praktično, v kamp s tako majhnim še ne bi šli. Sploh v ta kamp, kamor smo hodili, ker je ponoči ves čas bolj hrupno.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.2.2009 10:23:53   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro pupe,

pupa, a greta prstane gledat?

ja čebelica, drži pesti da kaj najdeva user posted image

pupca, draga, da bi našla najlepše možne prstane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.2.2009 10:24:02   
NoBady

položnico dobiš domov po pošti po porodu enkrat... tko sm js slišala.... 17€ je za plačat...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.2.2009 10:25:13   
No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke spps zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je doberuser posted image user posted image user posted image  potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko user posted image  tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale...

Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnicauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
4.2.2009 10:27:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image

ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otrokauser posted image

no,v glavnem tako sem spet mela čudno nočuser posted image user posted image user posted image

ha ha, jaz sem tudi sanjala, in sicer da sem rodila doma v postelji po samo dveh popadkih user posted image user posted image user posted image  in to osmerčke, pa vsi so bili nekam veliki že, tam za ene 4 leta user posted image  in bili so kitajčki user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem se pa narežala

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.2.2009 10:28:37   
MalaČebelica

No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke spps zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je doberuser posted image user posted image user posted image  potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko user posted image  tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale...

Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnicauser posted image user posted image user posted image

cita, fajn da so te spustili domov.
drži se user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
4.2.2009 10:29:17   
felix7

super, cita, me veseli, da se držiš user posted image user posted image user posted image  kaj pa se takega v CE P dogaja?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.2.2009 10:29:58   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.2.2009 10:30:16   
MalaČebelica
pupa - pol pa, ko najdeta prstančke pa jih le poslikaj pa pošlji.

pa še vedno čakamo na slikice tvoj mojstovin, ki si jih naštrikala.... jopico pa odejico, pa ne vem kaj vse je še blo. kaj odejico si štrikala al kvačkala? 

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.