Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:20:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem tudi pozabila DOBRO JUTRO rečt! Se opravičujem... Kak ste? Jaz sem dobro. Da sem slabo spala, ne bom omenjala... Moj dragi ima pa angino tak da kuham čaj in letam okol njega. srečna ti Ne ne, sej je priden. Spi. Tak da se bom izmuznila na kofe. Pravilno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:21:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja itak. Zdaj si pa predstavljaj imet oba bolana! Tamalo in njega! ne hvala kaj šele bo,če bodo trije bolniki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:26:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja itak. Zdaj si pa predstavljaj imet oba bolana! Tamalo in njega! ne hvala kaj šele bo,če bodo trije bolniki Daj nehaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:27:58
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Spet dobro spala IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja itak. Zdaj si pa predstavljaj imet oba bolana! Tamalo in njega! ne hvala kaj šele bo,če bodo trije bolniki Pri nas prej jaz zbolim skupaj z malim, kot pa on. Ampak mislim, da, če bi bila jaz in oba otroka bolna, bi nas on mirno pustil doma, ker on mora ja v službo in saj sem tako že jaz doma. Sklepam, ker me je par tednov nazaj tako pustil z malim, ki je bil bolan, jaz sem imela pa 38,5 st. C in mi je bilo težko že stat, kaj pa šele kaj drugega. No, saj pol je le prišel prej iz službe - ker sem dobesedno zatežila. Za naslednje dni sem si pa raje mamo in taščo organiziral
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:36:38
|
|
|
|
novo
|
dobro jutro! kako lepo sonce sije!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:39:48
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:40:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla in dobro jutro vsem! včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne bi ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otroka no,v glavnem tako sem spet mela čudno noč Grahec,na raport,da vidimo kako je s tabo? helimaša,ti tudi,da javiš kakšna je bila tvoja noč no, kakšne sanje ! mene že celo nosečnost spremljajo čudne sanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:41:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:47:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla in dobro jutro vsem! včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne bi ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otroka no,v glavnem tako sem spet mela čudno noč Grahec,na raport,da vidimo kako je s tabo? helimaša,ti tudi,da javiš kakšna je bila tvoja noč no, kakšne sanje ! mene že celo nosečnost spremljajo čudne sanje! dobro jutro. jaz sem isto sanjala. pa me ponavadi ne mučijo take sanje. zgleda da je res posledica včerajšnjega dogajanja tukaj gor
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:47:47
|
|
|
|
novo
|
joj, kaj sm res tak pozna al vse jeste, pospravljate! Nič, grem malo v zasedo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:47:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. Mi bomo letos verjetno (čeprav ne rada in že kar nekaj let doli nisva bila na pravem dopustu, le kakšen vikend z motorjem) šli na dopust k našim dragim sosedom Hrvatom...Bebek še bo premali za na letalo..dopust ob morju pa mora bit! Kam in kdaj pa še pojma nimam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:49:12
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat? Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav. Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:54:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat? Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav. Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol. ja, sej to je od posameznika odvisno. Poznam par, ki so bli 2 meseca skupaj na >Pašmanu, otrok pa je bil star 3 mesece. Bili so v šotoru. Js nism glih tip za v šotor in pravim, če si privoščiš dopust, mora bit kamot. gremo pa na 1. dopust, po vsej verjetnosti v maju, če bo vse ok, v Moravske, v bungalove, al kaj majo. Morje pa še ne vemo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:54:43
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo poročilo s pregleda: CTG - normalen izcedek in otrdevanje trebuha kažeta na približevanje poroda več moram počivat naslednji pregled: 10.2. kg: + 13,5 obseg trebuha 105 cm pa pridno počivat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:55:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. Mi bomo letos verjetno (čeprav ne rada in že kar nekaj let doli nisva bila na pravem dopustu, le kakšen vikend z motorjem) šli na dopust k našim dragim sosedom Hrvatom...Bebek še bo premali za na letalo..dopust ob morju pa mora bit! Kam in kdaj pa še pojma nimam! Sej si morte mal privoščit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:56:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat? Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav. Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol. morje, zrak,... Ni ga boljšega! Pa še vse imaš blizu! Fajn!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:57:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi dobro jutro!!!!! No,danes sem se malo bolje naspala. sem se pa zbudila s takim krčem v trebuhu. samo po moje je to samo prebava, ker zdaj je pa v redu. A se to tudi vam dogaja? malo bolim samo potem je pa spustilo, ko greš na stranišče. jaz grem na dva dni na wc tako ,da mora biti samo to. porodniška: Zanima me ali moraš vmes med porodniško tudi kaj urejat ali je že vse odločeno z odločbo, ki jo dobiš? Mislim na to, da moraš kao vsak mesec nosit kake papirje v službo ali kaj podobnega kot bolniško? glede wc-ja in bolečin, ko greš na wc. jaz imam že skoraj tri tedne take probleme. mislim, da je to posledica napenjanja, ki je posledica driske, ki pa je posledica zdravil za visoki pritisk, ki jih moram jemat.... tak da mi ni pomoči... če se samo ne uredi, me čaka tako naprezanje do konca. najprej sem si mislila, če bo treba že kam it, ampak pol bi do zdaj že enih 15x rodila, če bi to bilo zaradi tega. samo zdaj me je pa strah, da sploh ne bom vedela, kdaj se bo zares začelo, ker bom mislila, da je prebava... hmmm... bomo videli.... glede porodniške pa - meni so rekli, da dobiš v času enega leta dve odločbi - najprej za porodniško posebej, potem pa tisto za dopust za varstvo in nego otroka. oboje pošljejo tebi in delodajalcu. tako da v bistvu ne rabiš nič več urejat. delodajalec je obveščen iz CSD o vseh datumih... mislim, da je to povsod isto - ne glede na to pod kateri CSD spadaš. ker nekatere stvari, kot sem zdaj opazila po vaših pisanjih se kar razlikujejo (predvsem to, kdaj moreš kaj rihtat... ful različno povejo, očitno od CSD odvisno), ampak to glede odločb pa mislim, da je povsod enako
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 9:58:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!!! Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravit . No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam 2 meseca že splanirana. ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat? Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav. Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol. Če boš dojila, sploh ne bo problema. Takrat je do 6. meseca najlažje it na dopust, ker imaš neoporečno hrano skoz pripravljeno Če pa ne boš dojila, boš pa morala samo malo bolj razmislit kako se organizirat, pa bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:02:29
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro pupe, vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan pa ni videt da bi se mu kam mudilo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:03:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan pa ni videt da bi se mu kam mudilo dobro jutro! Sej tvoj ve, da se počasi daleč pride! kaj gresta na lov na prstane?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:04:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dopust - mi bomo tudi letos po moje kar nekam na jadran smuknili. sva nekak zdaj gledala bolj konec poletja, ko ni več tak vroče pa še bebek je bolj vlki že. samo naju je zadnjič mikalo da bi šli mogoče v začetku na kratko pa pol še enkrat na koncu poletja bomo videli, kak se bomo znašli z malim... sma pa gledala bolj apartmaje in take variante. se nama zdi najbolj komot in glede krame (moj kar precej koelsari pa bi mel še kolo verjetno zraven) in pa tudi glede hrane - kuhaš kar ti paše in kdaj ti paše...
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:05:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan pa ni videt da bi se mu kam mudilo dobro jutro! Sej tvoj ve, da se počasi daleč pride! kaj gresta na lov na prstane? ja ma zgleda vse naštudiran ja naj bi šla v Lugano, kjer je ulca zlatarn ena zraven druge.. tko da ni hudič da ne bova tam kaj lepega našla ane
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:05:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan pa ni videt da bi se mu kam mudilo pupa, a greta prstane gledat?
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:05:56
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUNCE !! Danes je poseben dan saj je NAŠA MARČEVKA PERSIDA dobila v sobo SVOJGA SONČKA TOMAŽA !!! Bravo Tomaž in čestitke mamici! Sedaj pa držimo pesti, da se jima tudi Anže čim prej pridruži! Luštna fanta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 10:07:38
|
|
|
|
Pupa7
|
dopust - ja mi bomo kar proti sloveniji ušli, kake 3 tedne slovenije, da se dobim z vsemi potem če ne bo kake pretirane vročine pa gremo lepo v prikolco na morje v Funtano za kake 14 dni... potem pa jaz ostanem lepo še kake 3 tedne v slo in potem se spet vračamo v CH...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.