|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
4.2.2009 9:20:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem tudi pozabila DOBRO JUTRO rečt! Se opravičujem... user posted image Kak ste?

user posted image user posted image
Jaz sem dobro. Da sem slabo spala, ne bom omenjala... user posted image  Moj dragi ima pa angino tak da kuham čaj in letam okol njega. user posted image
srečna tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ne, sej je priden. Spi. Tak da se bom izmuznila na kofe.user posted image

Pravilno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.2.2009 9:21:05   
spps

Ja itak. Zdaj si pa predstavljaj imet oba bolana! Tamalo in njega! user posted image

user posted image
ne hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj šele bo,če bodo trije bolnikiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.2.2009 9:26:22   
Najaa

Ja itak. Zdaj si pa predstavljaj imet oba bolana! Tamalo in njega! user posted image

user posted image
ne hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj šele bo,če bodo trije bolnikiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj nehaj! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.2.2009 9:27:58   
Nina00
Dobro jutro! user posted image  Spet dobro spala user posted image

user posted image

Pri nas prej jaz zbolim skupaj z malim, kot pa on. Ampak mislim, da, če bi bila jaz in oba otroka bolna, bi nas on mirno pustil doma, ker on mora ja v službo in saj sem tako že jaz doma. Sklepam, ker me je par tednov nazaj tako pustil z malim, ki je bil bolan, jaz sem imela pa 38,5 st. C in mi je bilo težko že stat, kaj pa šele kaj drugega. No, saj pol je le prišel prej iz službe - ker sem dobesedno zatežila. Za naslednje dni sem si pa raje mamo in taščo organiziral user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.2.2009 9:36:38   
novo
dobro jutro! user posted image
kako lepo sonce sije! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.2.2009 9:39:48   
Lolita23
Živjo!!!!

Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravituser posted image .

No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam  2 meseca že splanirana.

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.2.2009 9:40:59   
novo

ojla in dobro jutro vsem!
včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image

ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otrokauser posted image

no,v glavnem tako sem spet mela čudno nočuser posted image user posted image user posted image

Grahec,na raport,da vidimo kako je s tabo?
helimaša,ti tudi,da javiš kakšna je bila tvoja nočuser posted image

no, kakšne sanjeuser posted image ! mene že celo nosečnost spremljajo čudne sanje!user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.2.2009 9:41:57   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Kako smo??Jaz kar ne preveč super, ker oram it kuhinjo pospravituser posted image .

No, da ne bo tea skoz zima, me zanima, če kaj že planirate letošnje dopuste in kako z malim??Jaz imam  2 meseca že splanirana.

ja, pridna. Kakšni pa so tvoji plani, če smem vprašat?user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.2.2009 9:47:31   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: novo

ojla in dobro jutro vsem!
včeraj zvečer sem še prebrala vašo debato preden sem šla sat-in bi blo boljš,da je ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image

ker sem sanjala,da sem rodila ,kar v domači postelji,rešilc je pa prišel kasnej in odpeljaj sam otrokauser posted image

no,v glavnem tako sem spet mela čudno nočuser posted image user posted image user posted image

Grahec,na raport,da vidimo kako je s tabo?
helimaša,ti tudi,da javiš kakšna je bila tvoja nočuser posted image

no, kakšne sanjeuser posted image ! mene že celo nosečnost spremljajo čudne sanje!user posted image user posted image

dobro jutro. jaz sem isto sanjala. pa me ponavadi ne mučijo take sanje. zgleda da je res posledica včerajšnjega dogajanja tukaj gor

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.2.2009 9:47:47   
novo
joj, kaj sm res tak pozna al vse jeste, pospravljate! user posted image Nič, grem malo v zasedo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.2.2009 9:47:49   
KOKICA32

Živjo!!!!

Mi bomo letos verjetno (čeprav ne rada in že kar nekaj let doli nisva bila na pravem dopustu, le kakšen vikend z motorjem) šli na dopust k našim dragim sosedom Hrvatom...Bebek še bo premali za na letalo..dopust ob morju pa mora bit! user posted image Kam in kdaj pa še pojma nimam!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.2.2009 9:49:12   
Lolita23

Živjo!!!!

Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav.

Predlani je bila ena mamica z 1 mesečnim dojenčkom dol.

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.2.2009 9:54:13   
novo

Živjo!!!!

Ma tašča in tast imata na hrvaškem blizu Pule parcelo, sicer je vse blizu,trgovine, bolnice, je pa malo bolj v gozdu, kjer pač si za higieno pripelješ od kmetov vodo, ki je super.Bolj kamp varijanta.Sem pa zadnjič brala, da pri februarčkih, mislijo ene taborit to mislim šotor in midva sva na istem, je le ena prikolica.Je pa kraj zelo zdrav.

ja, sej to je od posameznika odvisno. Poznam par, ki so bli 2 meseca skupaj na >Pašmanu, otrok pa je bil star 3 mesece. Bili so v šotoru.user posted image
Js nism glih tip za v šotor in pravim, če si privoščiš dopust, mora bit kamot.
gremo pa na 1. dopust, po vsej verjetnosti v maju, če bo vse ok, v Moravske, v bungalove, al kaj majo. Morje pa še ne vemo.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.2.2009 9:54:43   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

evo poročilo s pregleda:
CTG - normalen
izcedek in otrdevanje trebuha kažeta na približevanje poroda
več moram počivat

naslednji pregled: 10.2.
kg: + 13,5
obseg trebuha 105 cm

user posted image  user posted image  user posted image  pa pridno počivat!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
4.2.2009 9:55:17   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Živjo!!!!

Mi bomo letos verjetno (čeprav ne rada in že kar nekaj let doli nisva bila na pravem dopustu, le kakšen vikend z motorjem) šli na dopust k našim dragim sosedom Hrvatom...Bebek še bo premali za na letalo..dopust ob morju pa mora bit! user posted image Kam in kdaj pa še pojma nimam!

user posted image user posted image user posted image user posted image Sej si morte mal privoščit!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
4.2.2009 9:56:17   
novo

Živjo!!!!

morje, zrak,... Ni ga boljšega! user posted image Pa še vse imaš blizu! Fajn!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
4.2.2009 9:57:22   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

dobro jutro!!!!!
No,danes sem se malo bolje naspala. sem se pa zbudila s takim krčem v trebuhu. samo po moje je to samo prebava, ker zdaj je pa v redu. A se to tudi vam dogaja? malo bolim samo potem je pa spustilo, ko greš na stranišče. jaz grem na dva dni na wc tako ,da mora biti samo to.

porodniška: Zanima me ali moraš vmes med porodniško tudi kaj urejat ali je že vse odločeno z odločbo, ki jo dobiš? Mislim na to, da moraš kao vsak mesec nosit kake papirje v službo ali kaj podobnega kot bolniško?

glede wc-ja in bolečin, ko greš na wc. jaz imam že skoraj tri tedne take probleme. mislim, da je to posledica napenjanja, ki je posledica driske, ki pa je posledica zdravil za visoki pritisk, ki jih moram jemat.... tak da mi ni pomoči... če se samo ne uredi, me čaka tako naprezanje do konca. najprej sem si mislila, če bo treba že kam it, ampak pol bi do zdaj že enih 15x rodila, če bi to bilo zaradi tega. samo zdaj me je pa strah, da sploh ne bom vedela, kdaj se bo zares začelo, ker bom mislila, da je prebava... hmmm... bomo videli....

glede porodniške pa - meni so rekli, da dobiš v času enega leta dve odločbi - najprej za porodniško posebej, potem pa tisto za dopust za varstvo in nego otroka. oboje pošljejo tebi in delodajalcu. tako da v bistvu ne rabiš nič več urejat. delodajalec je obveščen iz CSD o vseh datumih... mislim, da je to povsod isto - ne glede na to pod kateri CSD spadaš. ker nekatere stvari, kot sem zdaj opazila po vaših pisanjih se kar razlikujejo (predvsem to, kdaj moreš kaj rihtat... ful različno povejo, očitno od CSD odvisno), ampak to glede odločb pa mislim, da je povsod enako

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
4.2.2009 9:58:35   
Nina00

Živjo!!!!

Če boš dojila, sploh ne bo problema. Takrat je do 6. meseca najlažje it na dopust, ker imaš neoporečno hrano skoz pripravljeno user posted image  Če pa ne boš dojila, boš pa morala samo malo bolj razmislit kako se organizirat, pa bo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
4.2.2009 10:02:29   
Pupa7
dobro jutro pupe,

vidim, da ste ble včeraj še zelo pridne s čvekanjem user posted image

jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan user posted image pa ni videt da bi se mu kam mudilo user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
4.2.2009 10:03:54   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobro jutro pupe,

jaz zdaj čakam befel mojga, da vidim a morm takoj v akcijo se oblečt pa it ven, al bomo skakali okrog popoldan user posted image pa ni videt da bi se mu kam mudilo user posted image

dobro jutro! Sej tvoj ve, da se počasi daleč pride! user posted image
kaj gresta na lov na prstane?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
4.2.2009 10:04:18   
MalaČebelica
dopust - mi bomo tudi letos po moje kar nekam na jadran smuknili. sva nekak zdaj gledala bolj konec poletja, ko ni več tak vroče pa še bebek je bolj vlki že. samo naju je zadnjič mikalo da bi šli mogoče v začetku na kratko pa pol še enkrat na koncu poletja user posted image bomo videli, kak se bomo znašli z malim...  sma pa gledala bolj apartmaje in take variante. se nama zdi najbolj komot in glede krame (moj kar precej koelsari pa bi mel še kolo verjetno zraven) in pa tudi glede hrane - kuhaš kar ti paše in kdaj ti paše... 

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
4.2.2009 10:05:07   
Pupa7

dobro jutro pupe,

dobro jutro! Sej tvoj ve, da se počasi daleč pride! user posted image
kaj gresta na lov na prstane?

ja ma zgleda vse naštudiran user posted image ja naj bi šla v Lugano, kjer je ulca zlatarn ena zraven druge.. tko da ni hudič da ne bova tam kaj lepega našla ane user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
4.2.2009 10:05:22   
MalaČebelica

dobro jutro pupe,

pupa, a greta prstane gledat?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
4.2.2009 10:05:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

PUNCE !!

Danes je poseben dan saj je NAŠA MARČEVKA PERSIDA dobila v sobo SVOJGA SONČKA TOMAŽA !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Tomaž in čestitke mamici! Sedaj pa držimo pesti, da se jima tudi Anže čim prej pridruži! user posted image  user posted image user posted image

Luštna fanta user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
4.2.2009 10:07:38   
Pupa7
dopust - ja mi bomo kar proti sloveniji ušli, kake 3 tedne slovenije, da se dobim z vsemi user posted image potem če ne bo kake pretirane vročine pa gremo lepo v prikolco na morje v Funtano za kake 14 dni... potem pa jaz ostanem lepo še kake 3 tedne v slo in potem se spet vračamo v CH... 

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.