yania
|
Ojla ...sem kaj zamudila...sem se vrgla po vsej slabi volji in neprespanosti na generalno čiščenje stanovanja...ma sem sesala, pospravljala cunje, povsod jih je bilo polno, pa sesala, skratka, slaba energija je šla ven,.,,je pomagalo... Smo pa malo prej prišli s trgovine, k smo bili še z mojimi starši, pa na pijački še, pa cajt tolk leti..evo pa večerja in tuš z mojo Najo, evo zdej sm tu. Sm pa dobila idejo, da vam pokažem , kake sem jaz ustvarjala, ko sem bila noseča z Najo, oz.tudi potem ko sem rodila...na steno sem ji nekaj stvari narisala...kar pa se mi dopade je slikica, rodila sem 14.maja, in prva na steni je 1dan, se pravi -porodnišnica, potem 1 mesec, 2 meseca....vedno na 14.sem jo slikala do enega leta, in dala na steno v enostavnih okvirčkih,,,,mala je ful navdušena in ji te slikice fuuul pomenijo...ne vem no..mogoče še katera to uporabi...haha.. bom dala potem link kjer se bojo te slike odprle, ker nisem nikoli sem lepila..bom v album..ok? Vidim da se ene že soat odpravljate...NOČKO... drugače pa vas bom potem mal prečekirala, kaj ste kaj pridno pisale..imam čas..moj je na košarki..