|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
16.2.2009 16:25:26   
bambi75
Joj saj ne vem kaj naj rečem, kako je bil tale začetek ferbruarja zalosten. Sami minusi na testih.
T1979,Princess, Gigi in še vse ostale, ki jim ni uspelo user posted image

No gigika pri tebi upam, da bo jutri drugače.

Potem pa končno le en plusek. Čestitke Špelka user posted image  user posted image  user posted image  in želim ti, da tokrat pripelješ nocečnost do konca brez zapletov. Upam, da je ta plusek naznanil same pluske od zdaj naprej.

Pa seveda čestitke Obiki za uspešno opravljeno NS. user posted image  user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.2.2009 16:41:47   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

špelka čestitke!!

sicer sem se javla na nosečkah, pa še da vam povem, da je blo na NS super, tveganje zeloooo majhno in smo se kar zjokal od sreče user posted image
user posted image user posted image user posted image  tako, zdaj pa si oddahni in začni uživat! naslednje 4 mesece te čaka najlepši čas user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.2.2009 17:05:09   
dajamaja
Gigi, srčece, midve sva že rekle user posted image
Obi, čestitke za NS.
Špelka, tebi pa od srca čestitke za user posted image ali user posted image ! Celotno živalsko cesarstvo in vsi amuleti za srečno, mirno nosečnost in zdravo dete čez 8 mesecev v tvojih rokah.
Mismis, dobra poteza. Jaz bom kar na nov seznam počakala, ko sem bolj lene sorte user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.2.2009 17:10:26   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

sicer sem se javla na nosečkah, pa še da vam povem, da je blo na NS super, tveganje zeloooo majhno in smo se kar zjokal od sreče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super! user posted image   user posted image

Super. user posted image  še tukaj.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.2.2009 18:29:52   
sapi
Pozdravček po dolgem času ... čestitke vsem novim nosečkam, objemčke za tiste, ki jim ni uspelo ter pesti za naše trepetalke ...
Gigi zate pa še posebno močno držim pesti ... nekaj upanja vedno ostane ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.2.2009 19:13:20   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Torek, 17.02.
n74 - UZ
naska - ET
Miška73 - punkcija
mateja_goljev - kri  + UZ

Četrtek, 19.02.
Arneja - UZ

Petek, 20.02.
mala81 - UZ
Princes34- UZ

Ponedeljek, 23.02.
WP - prevzem zdravil

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)

Petek, 06.03.
skuštrana suzi - posvet

Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogramuser posted image user posted image

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

17.02.2009
Serendipity

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image   Vitaebella, Pikovit, Pika79, Zup2, Princes34, T1979, Fargesia   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Špelka12 greje user posted image test 18.02.
Gigi1 greje user posted image test 19.02.
Efika greje user posted image user posted image test 19.02.
  Tassi1 greje user posted image user posted image user posted image test 20.02.  
kozica greje user posted image test 02.03.  
cukica greje user posted image user posted image   test 02.03.  

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, ET 04.02.)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš, ET 04.02.)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image      

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image      

user posted image  marjetka cvetka (N)

user posted image  Špelka12 (PO)

• Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 16.2.2009 19:15:02 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2656
    16.2.2009 19:30:53   
    arneja
    Špelka, ti si carica, kaj naj drugega rečem user posted image user posted image user posted image ?

Fargesia, tudi jaz upam, da je izcedek posledica česa drugega in ne rdeče tečnobe.

Mismis, a moj zajrtk ti pa ni bil po volji user posted image ?

Mateja Goljev, dobro, da dr. T ni hotel postopka prekiniti user posted image .

Punce, a matični mleček je nujno na tešče pojesti? Imam tistega tekočega v ampuli. Sem ga zjutraj pozabila vzeti, ga lahko zdajle user posted image ?

Zvezdica
    , kaj Patrik zdajle počne user posted image ?

T1979, kako si danes user posted image ? Že kaj delata plane kako naprej? Mogoče bi naslednjič tudi ti za Puregon prosila. Bomo videli, če bom tudi jaz tako dobro odreagirala zanj, kot je Bbpikica. Včeraj pa prav, da sta si savno privoščila. Človeka zares prav sprosti user posted image .

Stella Rossa
    , sva danes kar nekaj ta novega regrata videla, pa nisva imela nožka in vrečke. Nasledjič ju bova sigurno imela s sabo user posted image .

Mojsonček, super, da ste na Voglu uživali. Buši pridno raste user posted image ?

Fargesia
    , injekcije res niso noben bav-bav, sploh tiste, ki so že v penkalu. Poiščeš malo špeheca na bušiju in pikneš. Jaz toliko časa iščem, da najdem neko mesto, kjer niti čutim ne injekcije.

Suzi, a da kužki po regratu lulajo? Na domačo solato pa domače mucke user posted image .

Abrica, daj nam že kakšno slikco svoje pupe privošči, prooosim user posted image .

Gigica
    , jaz bi res tik pred zdajci poskusila še spontan postopek sfehtati. Izgubiš nič, če poskusiš, ne user posted image ? Še bolje pa, če ti jutri plusek pokaže user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 2657
    16.2.2009 19:31:03   
    Kicsi
    Ojla.
    Da vas na hitro pozdravim,pol pa grem mal brat nazaj,da vidim ,če je kaj novega oz kaj sem zamudila v tem tednu dni,k me ni bilo na forumu.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2658
    16.2.2009 19:35:57   
    bbpikica
    IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super! user posted image   user posted image

Super. user posted image  še tukaj.

Super tudi od meneuser posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2659
    16.2.2009 19:35:59   
    lučka 25
    Dober dan oz. je že dober večer. user posted image

bbpikica, mene je tudi stopka v 1.IVF najbolj bolela, pa mi je inekcije ves čas dajal moj dragi. V 2 pa sem si inekcije dajala (v trebuh) sama, stopko pa mi je dal nato moj brat (mojega ni bilo doma). Mi jo je dal tako nežno, da nisem čutil čisto nič. Je tudi pravi stručko, ga je že svakinja pohvalila.

kruce, vidiš, bi pa ti lahko odpru s.p. za dajanje inekcij za vse tiste, ki si težko same dajejo inekcije, se jih bojijo....user posted image

lara, a tebe pa tako hrbet daje. Pojdi kam pogledat, če majo kakega novega med rezervnimi deli. Malo heca, zdaj pa zares. A kakšno masažo za nosečnice pa ne bi poskusila?Mogoče bi pa pomagalo.

Fargi, še tu user posted image . Drugače pa navijam za naslednji boj, da bo uspešen.

mismis, jaz nič ne obljubim za petek. Če pa bo in bom imela možnost priti, pa priletim v Kongo. Sem pa vesela za odprtje nove teme pri pričajkujmo. Meneje že mikalo, da bi jo odprla, pa si nisem upala. Zdaj sem pa prav vesela. Nič pa ne zamerimo, ker je res seznam s tem doooolg tuu na IVF. Ampak vas pa tudi ne mislimo kar tako zapustiti, bomo še vsak dan kukale tu gori.user posted image

mojsonček, vidim da si se nauživala na Voglu, je res rajsko, še posebej ob lepem vremenu. Včeraj pa je bilo tako lepo na moju, da me jutri pa moj spet pelje.user posted image

suzi, hvala za leta. ja tudi jaz sem se že zmotila, ko sem hotla ne dolgo nazaj mjega prepričat, da bom šele letos stara 32, ko mi je on nekaj težil o 33. Pa sem mogla it prav računat, pa sem tako ugotovila, da bom res letos 33.user posted image

gigi, upam da se jutri javiš z veselo novico. Če ne pa malo odklopa, počitka,...Drži se.

mateja, jutri pa le spet dobro opravi. Pa še kako pivo spij. Na zdravje.

miška, naopihnjena si, ker so v tebi super folikli z najboljšimi celicami. Boš videla jutri. user posted image

sayuri, kako dobra stimulacija. Sta res prava cukra.user posted image

Reby, ja jaz sedaj uživam, ker so se slčabosti končale. Jih že 10 dni ni več na spregled in tako naj tudi ostane. Drugače pa ne vem, če bi lahko šla. Ti boš pa tudi kmalu bolje, pa boš potem lahko bolj uživala. Drugače je pa meni G dal prioti slabostim svečke (za v črevo) Torecan in mi je, ko sem jih v skrajni sili vzela, pomagalo.

Špelka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pa saj to je super novica. Prav lepo jo je prebrat. Bi kar brala, pa brala, pa brala. Super!!! Zdaj pa naj bo le še slabosti čim manj, pa hiperca naj se tudi umiri.

obi, super za lep pogled na UZ in dobre rezultate z NS. user posted image  user posted image  user posted image

Vse ostale, lep večer še naprej, jutrišnjim akterkam pa naj bo en lep, uspešen dan.user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2660
    16.2.2009 19:37:43   
    arneja
    Pikovit, meni gre tudi full na jetra, ker nam nekaterim ne uspe in ne uspe user posted image . Nam boš, prosim, sporočila, če boš do kakšne nove info v MB prišla? Ampak pingvinček te pa čaka, tako da jaz ne bi bila tako brezvoljna user posted image .

Miška, ti pa že punkcijo jutri user posted image ? Boš kakšne tabletke pohamsala prej?

Sayuri, še stimulacije, še user posted image . A se pikca fino fajtata med sabo user posted image ?

Reby, si že ugotovila, če je Hedi že domov prišla user posted image ?

Blanči, pa tvoj buši user posted image ? Pridno počivaš?

Špelka, ja, na kateri dan si pa že začela testke delat user posted image ? No, vsaj DM ne more govoriti, da ga je recesija zadela user posted image . Super, da si črni februar presekala, je bilo zares dovolj neuspeha tu gor.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2661
    16.2.2009 19:44:42   
    arneja
    Špelka, nič slabe vesti imeti. Glede na to, kaj vse se ti je dogajalo, si si presneto zaslužila tile user posted image  user posted image . Čeprav verjamem, da človek ne more biti 100 % srečen, če ve, da so drugje še vedno pari, ki jim ni uspelo kljub vsemu trudu. Ti se kar veseli svojih user posted image , pridemo za tabo, obljubimo user posted image . Tikerčka pa mislim, da si tudi jaz kar nekaj časa ne bom upala naštimati.

Zdajle poslušam, jaz bi tudi eno VIP vstopnico za Madonno user posted image . Ampak upam, da bom imela takrat tako velik buši že, da mi na kraj pameti ne bo padlo, da šla na njen koncert user posted image .

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2662
    16.2.2009 19:45:33   
    mismis
    Da ne pozabimo, za jutri imamo kar nekaj bork v akciji...

n74, uspešen prvi UZ ti želim

mateja_goljev, želim ti, da tvoja ovulacija končno nastopi, da dobiš svoje pikice

naska, tebi želim, da jutri dobiš dve najlepši pikici

miška, nežno in nebolečo punkcijo in veliko dobrih celic

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2663
    16.2.2009 19:50:01   
    bbpikica
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mateja_goljev, želim ti, da tvoja ovulacija končno nastopi, da dobiš svoje pikice

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mismis brez zamere, ampak jaz bom kar tvoje navijanje preplonkala

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2664
    16.2.2009 19:50:18   
    mismis
    Arneja, tvoj jutranji zajtrk (Fabio) je od Žiži in jaz kot dobra prijateljica ji nočem skakati v zelje user posted image user posted image , bom kar ostala pri svojem Colinu.

Matični mleček pa jaz vedno jem na tešče, sicer jaz imam tekočega. A nisi zraven fiolc dobila nobenih navodil?

Lučka, ni panike za srečanje, ga nameravam prestaviti na naslednji petek 27.02., sem čisto pozabila, da ima naša kao svakinja ta teden rojstni dan in ga namerava praznovati pri nas doma v sobi s štango, tako da nekako ni izvedljivo, da mene ne bi bilo zraven user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2665
    16.2.2009 19:54:27   
    Stella Rossa

še jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2666
    16.2.2009 19:57:34   
    arneja
    Mismis & Pija, super ideja, da se je kooončno odprla tema na Nosečnosti user posted image user posted image . Se pridem pofočkat kot navijačica, pa upam, da čimprej tudi kot enakopravna članica user posted image .

Larči, pa tvoj buši user posted image ?

Ja, Kimsy, poznamo ta optimizem, ko kljub vsem padcem upaš in upaš user posted image .

Gloria
    , se strinjam, da se ločimo od "navadnih" nosečk. Se mi sploh ne bi jim dalo razlagati, skozi kaj vse sem šla. Res, super za novo temo user posted image .

Špelka, super tikerček in super, ker si upaš user posted image .

Obika, kako sem pa zate vesela user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa uživajte, vi3 user posted image .

Sapi, kako si kaj ti user posted image ?

Zdaj pa še na IVF nosečke skočim user posted image .

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2667
    16.2.2009 20:02:11   
    n74
    Ojla!
    mišmiška-dobila napotnico, jupiii! Je pa dr.D rekel, da mi svetuje, da se ne smem pustit preveč denarja vzet in da mu nekatere stvari tam niso všeč (je sigurno mislil Reša, samo to ni naglas povedal). Se mi zdi, da ni bil užaljen, tko da bom verjetno kar k njemu šla jeseni, če sedaj ne bo uspelo. Pa nič bat za konkurenco, ker jaz ne nosim kiklic in štrupmantlovuser posted image

lučka25-upam, da si preživela lepo nedeljo na morju, midva bila tudi v soboto, sonček je bil, samo je preveč pihalo. Vidim, da imave še nekaj skupnega, št.25 datum rojstnega dne, pri meni je julij, pri tebi verjetno oktober

arneja-pridna si s hrano, jaz tud upam, da bom še kasneje vsaj pol toliko zdravo jedla. Sem se pa odpovedala tudi kavi, že od prejšnje punkcije. UZ imam jutri. Me prav zanima kaj bo pokazalo, upam vsaj na še enkrat več foliklov kot zadnjič (zadnjič so bili trije), pa če mi bojo rastli tako hitro kot zadnjič bom imela punkcijo v petek. Samo zadnjič sem pila pivo, sedaj ga ne, ker me zanima ali to kaj vpliva na rast. Bi rajše videla, da imam kasneje punkcijo in da počasi in kvalitetno dozorijo. Aja šitake gobe sem včeraj kar z jajčki naredila.
    špelka-user posted image user posted image user posted image , upam, da to pomeni otvoritev pluskov

Punce dobro opravite jutri, seveda skupaj z mano.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2668
    16.2.2009 20:02:58   
    Kicsi
    Vidim mal slabih,pa mal dobrih novic,ampak nič hudega-SAJ BOOOOOO user posted image .

Špelka,tebi pa vse čestitke, user posted image

Moje dva pingvinčka pa tok skačeta in brcata,da je kaj.Je pa to zelo lep občutek,tako da sem že čisto zaljubljena v njiju user posted image
    user posted image

Lepo bodite.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2669
    16.2.2009 20:04:24   
    Kicsi
    Aja,kaj je pa s Shuko ? A se res ni še nič javila user posted image

(odgovor članu Kicsi)
    Neposredna povezava do sporočila: 2670
    16.2.2009 20:05:16   
    arneja
    Dajamaja, kako si user posted image ? Kaj tresete celjsko področje user posted image ?

Lučka, itak da morate še vsak dan kukat sem k nam user posted image . Jutri pa spet na morje šibneš user posted image ? Bi jaz tudi user posted image .

Mismis, aja, za Žižiko si zajtk pustila user posted image . Seveda sem dobila navodila zraven, ampak sem jih tudi vrgla stran, kao, kaj jih potrebujem, če itak že vse vem user posted image . Zdaj pa imam user posted image . Bom raje današnji odmerek izpustila.

Navijam tudi jaz za jutrišnje akterke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2671
    16.2.2009 20:06:47   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla!
    mišmiška-dobila napotnico, jupiii! Je pa dr.D rekel, da mi svetuje, da se ne smem pustit preveč denarja vzet in da mu nekatere stvari tam niso všeč (je sigurno mislil Reša, samo to ni naglas povedal). Se mi zdi, da ni bil užaljen, tko da bom verjetno kar k njemu šla jeseni, če sedaj ne bo uspelo. Pa nič bat za konkurenco, ker jaz ne nosim kiklic in štrupmantlovuser posted image

če bo vse posreči, bom jaz jeseni že na drugi temi, tako da ne bom jaz nobenem več konkurenca user posted image user posted image
    me pa veseli, da ti je dal napotnico in da ni bil užaljen, ma res je dečko od fare

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
    Neposredna povezava do sporočila: 2672
    16.2.2009 20:07:05   
    lučka 25

Navijam tudi jaz.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2673
    16.2.2009 20:09:50   
    arneja
    N74, jaz tudi raje ne bom piva pila, ker če imaš probleme s celicami, pivo kot OH naj ne bi bilo zdravo. Kavo pa jaz pijem samo belo, kar tisto do Jacobsa v vrečkicah. No, sem in tja tudi kakšno pravo, če že grem ven na kavo. Držim pestke jutri zjutraj za vsaj dvojno število foliklov glede na zadnjič user posted image . Se bom spomnila nate, ko si bom špikico dajala user posted image . So bile dobre gobe z jajčki?

Kicsi, super za tvoja dva poskočna pingvina user posted image .

(odgovor članu n74)
    Neposredna povezava do sporočila: 2674
    16.2.2009 20:15:29   
    tassi1
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Navijam tudi jaz.

pa še jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?